46641
-
#12616 Az a baj, hogy ezeket mar mindent beallitottam, megsem mukodik ugy ahogy szeretnem :( -
#12615 Nekem SATA DVD olvasómmal csak akkor volt hajlandó bootolni, ha bekapcsoltam az AHCI-t satára (biosban).. -
#12614 Oké, letöltöm. Egyelőre még nincs szándékomban használni, rearm-ok még megteszik. És ez most mennyire megbízható törés?!
Pontosítok: Letöltöttem egyet (rapid) letöltés után MSE azt mondta, hogy ez threat Engem és pucolta. Honnan töltötted le?!
Próbáltad is?! -
#12613 Lehet venni direkt olyan pendrive-ot, hogy úgy van feltüntetve árlistákban: Vista ReadyBoot.
Én ilyennel próbáltam Vista alatt, de Én semmi érezhető különbséget nem vettem észre és ezért/erre egy pendrive-ot úgy érzem luxus. Felesleges. Kell az másra.
Seven alatt még nem próbáltam, talán kipróbálom Seven alatt is. -
#12612 az a baj hogy ugye szarul irtam ki a neroval és nincs itthon üres dvd :D -
#12611 Frissítés is lehetséges, de a boot-al jobb megoldás lenne. -
#12610 Nos a saját tapasztalom írom le: Van két db 1gb Kinsgton pendrive-om, az adatátvitel írásnál csak 1mbyte/sec, van egy szintén Kingston de 8gb-os változat nagy adatátviteli sebességgel, direkt így vetem, kb duplája volt a sima 8gb-oshoz képest az ára, írási sebesség 10mbyte/sec olvasása meg 20mbyte/sec. Erre alapoztam, hogy attól függ, hogy milyen a pendrive. Ja és nem hasonlítottam össze a egy Winyóval.
USB csatolású SSD? ez nekem új, én csak SATA-ról tudok. Ja és megfizethető áron lehet kapni egy rendszer meghajtónak valót. -
#12610 Hali.
Az lenne a bajom hogy sz@rul irtam ki a win7-et és nem tudok bootolni .
de ha berakom a dvd-t akkor feljön az autorun és ott irja hogy telepités.
ugy fel lehet tenni normálisan vagy csak boottal jó ? -
#12609 A lemezkezelőben látszódik a hiányzó partició? Mert ha igen akkor csak betűjelet kell adni neki. -
#12608 Nem törölted véletlenül a particiót a win 7 telepítésekor, ott ahol ki lehet ezeket választani? Tölts le egy partició kezelőt (pl. Partition Magic) és azzal nézd meg. -
RAMyMamy #12607 Control Panel>System and Security>Power Options>Change plan settings -
#12606 Sziasztok! Van egy erdekes problemam: Amikor toltok le nagy fileket es ott hagyom a gepet, kikapcsolom a monitort, amikor ujra bekapcsolom, akkor ki van fagyva a gep es csak resetre indul ujra, mitol lehet ez? A betaval es az RC 7100-al is ugyanezt csinalja. -
#12605 Faszsagokat ne irkaljatok mar sufniszakemberek. -
#12604 mihez kepest ? Na hasonlitsuk mar ossze az elereseit egy pendrivenek egy HDD-vel. Eg es fold a kulonbseg. EEppen ezert ez a dolog egy humbug. Csak akkor van ertelme hasznalni, ha USB csatolos SSD-rol beszelunk, az meg horror aru. -
selezs #12603 Sziasztok!
Ma felraktam a windows 7-et, és eddíg minden jól megy csak az egy problémám van vele hogy előzőleg a merevlemezem két részre volt osztva és most hogy az új rendszer van fent a másikat nem találom nem jelzi ki hogy meg lenne pedíg nem töröltem le! Hogyan tudnám viszacsalogatni a másik részt? Válaszaitokat előre is köszönöm! -
#12602 Mi és? Van, elkészült, akinek kell letölti. -
#12601 Olvass utána a témának, mert megint ész nélkül irogatsz. Olvasd el, hogy mire való a readyboost pl. a winportalon. -
#12600 ezt nézzétek meg hasznos boot tuning nem sok de jó -
#12599 2gb van és ezt irta ki -
#12598 köszi -
#12597 Attól függ, hogy milyen pendrive-oda van, Pendrive-ok között is van jelentős sebesség különbség. A drágább pendrive-ok meglepően gyorsan olvasnak és írnak. -
#12596 igen és? -
#12595 Van itt beta teszter? Kapnak külön értesítőt a teszterek, van feltételhez kötve a "jutalom"?
Levelező listán már ugye jelezték hogy péntektől letölthető, de azt nem vettem ki van e feltétel. -
#12594 Gyorsabb az eleres ? LOL
Meg halal lassu az olvasas es az iras.
Ez inkabb lassit mint gyorsit, legalabbis ha pendrivevel hasznalja valaki. -
#12593 Windows 7 Loader by Orbit30 And Hazar 32Bit 64Bit v1.2
-
#12592 A readyboostnak semmi köze a másoláshoz. Arra találták ki, hogyha kevés a RAMod akkor lapozófájl helyett a pendriveot használja, mert gyorsabb az elérés. 2 giga ram vagy afelett már semmi értelme. -
#12591 Köszi a PÜ-t. Közben találtam.
ReadyBoost - a Windows gyorsítása USB eszközökkel
Nem hiszem, hogy bármi köze lenne a másoláshoz. 1x próbáltam még Vista alatt. Semmi különöset nem vettem észre. Én(!) -
#12590 Én Mininova-n találtam X86-osból most, ami jön is szépen. -
#12589 ezt el magyarázná valaki mi ez a readyboost használatához
legalább usb 2.0 szükséges ezért lassú a másolás. -
#12588 szedjed valami regisztrálósról... -
#12587 Pont innen jön nekem 09,-20 kb/secel -
#12586 Innen is lehet -
#12585 Itt vannak linkek: link -
#12584 Már bocs de nem tudna vki adni működő torrent linket a végleges win 7 buildhez. Bármelyiket kezdtem el, 0,9 kb/sec-el jön ?S -
#12583 Ja, ráadásul OC.s kártya
Az én procim 6 MB cache-es... -
#12582 totalcommander -
#12581 nincs valami tip a gyorsabb másolásra mert ez csiga lassu -
#12580 Próbálgatnék lehúzni X86-os 16385-ös build-et Torko.hu-s torrent-ekről. De el sem akarnak indulni. :(
Nem tud vki egy jó torrent link-et?!
(X86 English 7600.16385 RTM-hez) -
#12579 HD4890 gyakorlatilag gyorsabb mint egy GTX275. -
#12578 Én itt melóhelyen az aktivált RC-men átírtam ezt a registry kulcsot.
(mivel aktivált is, nem tudom mennyire hiteles)
1 rearm már volt, most ellövök még1et, de újraindítgatni most nem fogom a gépet, majd holnap. Csak mindig elfelejtem ezt a kúva rearm dolgot.
Felírom Sticky Notes-ra.