46641
  • tommygear
    fogadjunk hogy felmásoltad az iso tartalmát gépre és kiírtad adatként :DDD
  • Jaffa 2843
    köszi
  • tommygear
  • bon
    Változatok összehasonlítása: link
  • bon
    valóban.
  • [HUN]FaTaL
    Szóval per jellel van. Akkor ezért nem működött nekem a notebookon. RC volt fent, nyaralni voltam és lejárt a 30 nap, nem volt nálam cd kulcs:D Aztán nagynehezen találtam egyet, mindegy mostmár megjegyzem. :)
  • Jaffa 2843
    ilyet találtam

Symantec Endpoint Protection Small Business Edition v12 0 122 192 x64

mit jelent a small business edition a névben?
  • dashed_
    Ehhez csak annyit tennek hozza ,hogy valoszinuleg igy nem fog mukodni.

a helyes parancs =

slmgr.vbs /rearm
  • bon
    Ha 64bit-es változat akkor igen, nekem is ez a verzió van fent. Egyébként már láttam újabbat warez oldalakon és furcsa mód pont legális forrásból még nem elérhető.
  • Jaffa 2843
    v11.0.4202.75
    ez megy win7 x64-en is?
  • bon
    Nekem a Symantec Endpoint Protection bevált.
  • krisz073
    Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy valaki használ e Photoshopot win7 alatt.
    Maga a progi működik, de szeretnék dds fileba menteni és hiába rakom fel a photoshop plugint valamiért nem működik.

Esetleg valakinek valami ötlete?
  • Jaffa 2843
    milyen vírusirtót érdemes felpakolni win7-re?
  • Pio
    Újraírhatóra is kiírhatod, nem fontos elpazarolni rá egy lemezt. De mindenképp érdemes egy írás utáni ellenőrzést futtatni a lemezen, nehogy telepítés közben érjenek meglepetések...
  • Pio
    Ha pedig majd aktivátor kell (tényleg érdemes kivárni vele akár a 120 napot) akkor használd a nemrég linkelt Windows.7.Loader.by.Orbit30.And.Hazar.32Bit.64Bit.v1.2 nevűt. Ennek már van csillivilli GUI-ja és összedolgozott a 2 korábban egymástól függetlenül loadereket készítő csapat (Orbit30 és Hazar, jó lenne több ilyen szép együttműködést látni...), ennél jobb szerintem legfeljebb akkor fog készülni, ha tényleg kiszűri a Microsoft a cuccot és emiatt újra lesz szükség.
  • TaRka0107
    Kössz a segítséget mind a kettőtöknek! Akkor majd csak akkor csinálom ha 1-2 nap lesz hátra!
  • DeerHunter01
    köszi szépen a válaszokat.
    inkább veszek holnap dvd-t és kiirom rá normálisan
  • Pio
    Ha nincs különösebb akadálya annak, hogy bootolj akkor inkább csináld azt szerintem az a legtisztább dolog...
  • selezs
    Cső!
    Az eszközkkezelő>lemezmeghajtó>tulajdonságok>kötetetek résznél beolvasásra kattintva behozza mind a kettőt4 Most letöltések a neve hogyan tudnám átnevezni? Amúgy a segítséget köszönöm!
  • Faki
    #12615 nézd meg ebből mi igaz neked, aztán ha így se megy akkor marad a frissítés..
  • DeerHunter01
    valaki ?
  • bon
    " Nyissunk egy emelt szintű parancssort (jobbkattintás a Command Prompt ikonján és Run as administrator), majd adjuk ki az alábbi parancsot:

slmgr.vbs -rearm

Ezzel a kezdő türelmi idő számítása újraindul, de a parancsot maximum három alkalommal használhatjuk, így a legnagyobb elérhető tesztidőszak 120 naposra bővül. A licenc jelenlegi állapotát egyébként a "slmgr.vbs -dli" (display license information) paranccsal tekinthetjük meg."

forrás: winportal.net
  • davidka003
    Nem külön progi, hanem benne van az oprendszerben.

"Nyomjuk le a [Windows billentyű] + R gombot.
    Írjuk be cmd, majd ENTER.
    Adjuk ki a slmgr.vbs -rearm parancsot."

De majd csak akkor írd be ha 1-2 nap lesz hátra. Ekkor a számláló visszaáll 30 napra.
  • TaRka0107
    A Rearm az progi? Be tudnád linkelni? Biztonságos?
  • davidka003
    Van egy csomó de ott a Rearm is amivel 120 napig lehet használni.
  • [HUN]FaTaL
    Persze nem azt mondtam hogy lapozófájl helyett van, másra használja a rendszer, de a működése hasonló.
  • [HUN]FaTaL
    Lapozófájlhoz hasonló a működése.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Van már valami aktivátor, mert már csak 22napig jó a windowsom!:D
  • MerlinW
    ReadyBoost-nak semmi köze a Swap-hez, amolyan RAM kiegészítő megoldás. A rendszer valamivel gördülékenyebb lehet tőle, de a lényeg hogy csökken boot és az alkalmazások betöltési ideje. Superfetch bekapcsolása szükséges hozzá.

Nem kell világmegváltást várni, 1-5 másodpercekről van szó.

Microsoft Technet:

Ha túl lassúnak találják az elõre telepített Vista-t a laptopjukon és rendelkeznek egy Windows ReadyBoost-képes USB flash memóriával, pár lépésben
    felgyorsíthatják gépüket. A notebookok (és asztali PC-k) memóriájának elégtelen mennyisége okozhatja az operációs rendszer lassulását ezeken a gépeken. A Windows Vista új tulajdonsága, amit ReadyBoost technológiának neveztek el, lehetõvé teszi a felhasználók számára USB flash memóriák felhasználását gépeik teljesítményének növelésére. A Microsoft szerint a ReadyBoost azzal gyorsítja fel a számítógépet, hogy a flash memórián tárolt adatokat gyorsabban képes képes olvasni, mint a merevelemezen levõt. Csakhogy nem minden USB memória alkalmas kihasználni a ReadyBosst technológia alkalmazására. Képesnek kell lennie legalább 2,5MB/sec átvitelre 4k-s véletlen olvasás esetén és 1,75MB/sec átvitelre 512k véletlen írás közben. A nem hivatalos kompatibilitási listán ellenõrizhetjük USB memóriánkat. Ezzel a módszerrel könnyen növelhetjük rendszerünk teljesítményét, de azért vegyük figyelembe, hogy a szállítók legalább 1GB beépített (nem flash!) memória használatát javasolják a Vista futtatásához.

További anyagok:

ReadyBoost Wiki
    ReadyBoost Microsoft
    ReadyBoost Winportal
  • DeerHunter01
    Akkor most fel lehet tenni normálisan úgyis ha nem bootolok ?

idáig mindig bootolással raktam fel op rendszert.

ha simán rákkattintok arra hogy telepités akkor ottis tudom törölni a particiót és rendesen telepiteni a windowst ?

előre is köszi a választ.
  • [HUN]FaTaL

USB csatolású SSD . És te arra telepítesz rendszert? Az elérési ideje jobb a pendrivenak mint a HDDnek, véletlenszerű kis blokkok esetében. SSDről senki nem beszélt.

"Milyen sebességnövekedés érhető el a ReadyBoost-tal?
    Ez változó. A flash-memóriák átlagosan tízszer gyorsabbak véletlenszerű 4 KB-os blokkolvasás esetén, mint a merevlemezek."

Forrás: Winportal.net

De ontsad tovább a hülyeségeidet.
  • davidka003
    Hagyjad felesleges vele vitázni.

"Életkor: 40-45 között"

Nem értem, hogy nyugdíjasok minek osztják az észt egy informatikai fórumon.
  • [HUN]FaTaL
    Irogassad csak a faszságaidat.. Akkor mesélj, mire való a readyboost te "szakember"?
  • MerlinW
    Itt van, nem próbáltam ki, nem használok windowst:) Csak jófej voltam:) A kommentek majd segítenek:)
  • desigo
    nem kell semmilyen codec
    használj kmplayert
  • stevenson1988
    a mediaplayer classic nem képes magától ilyenre?
    csak mert én k-lite-ot használok, az abba beletolt feliratmegjelenítő cucc nálam se megy, de az mpclassic átveszi a helyét
  • ACE
    ffdshow másnak sem műkszik, csak ez a Vista Codec pack, ami használható? Nekem olyan kéne, ami az mkv-ból is megjeleníti a feliratot...
  • stevenson1988
    pfff, 2 másodperc, nem sok
    amúgy én érezhetőbbboot tuning-ot használok, haver gépén érezhető is, neki egy egy magos 2.5Ghz-es cerka procija van, 1GB RAM, meg egy 5500-as NVidia kártyája. Hideg indítással a rendszer 2 perc alatt állt fel, Hibernálással ez lecsökkent 1 percre
    az én gépemet is úgy állítottam be, hogy a főkapcsoló megnyomásával hibernáljon, ne kikapcsoljon
    és aki összetévesztené: a hibernálás nem készenléti vagy alvó állapot jelent... neeem. Hibernálás alatt a gépet akár áramtalanítani is lehet, anélkül hogy bármi gond történne, ugyanis a memória tartalmát hibernálásnál a gép a vinyóra menti, következő bekapcsnál pedig visszatölti, így minden folytatódik onnan ahol abbahagytad
    és nyílván minél több cucc van a memoban, a boot annál tovább tart, de ha mindenből kilép az ember és úgy hibernál akkor igencsak gyors utána a boot
    "aki nem hiszi az járjon utána", de csak ajánlani tudom
  • RAMyMamy
    hmm.. nem lehet, hogy túlmelegszik vmi?
  • bon
    Szerintem a Readyboost-nak nem sok értelme van a mai memória árak mellett. Viszont az SSD árai még csökeknhetnének és akkor beruháznék egy 64gb-os változatúra.