46641
-
#12696 Na nagy nehezen találtam, ilyet hogy Xp-s telepitő van 2009-es de Vistás csak 2008-as és azt is nagy nehezen találtam.
Na most várom mi lesz a kapcsolattal. -
Vlala #12695 Köszi mindenkinek a segítséget. Visszatért a hang. Visszakötöttem az FP-audio-t, azonnal magára talált. :)
Hogy miért, azt ne kérdezzétek, nemrég olvastam egy külföldi fórumon, hogy ebbe is beleköthet. Semmi köze nem volt a Win7-hez. -
#12694 Igen újabb driver jobb lenne. -
#12693 Hol dolgozol, hogy még torrentezhetsz is? :D -
#12692 Köszönöm!!! Akkor kiírom. Neked is köszi, Fatal! -
#12691 Haverom notián Xp van és azon jó a kapcsolat. Hát az alaplapi telepitő az eredeti lemez ami 2 éves is megvan már . Lehet meg kéne próbálni az interneten frissebbet keresni, ha van egyáltalán. -
#12690 A 32bites ekkora, 64bit 3G. -
Vlala #12689 Rosszul fejeztem kimagamat, az nem világos, hogy a hangkártya FS-Audio kimenetén melyik kábel hol volt.
-
Apocalipto #12688 Reális méret, a 64 bites 3,06 GB. A 64 bites egyébként mindig több. -
#12687 Hi!
Az lehet, hogy ennek, ekkora a mérete?!
7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
Méret: 2,32 GB (2 501 894 144 bájt)
Tegnap bekapcsolva hagytam melóban a gépem, hogy töltse le a torrent-et. Azonban ma reggel nem reagált semmire. Restart kellett. A torrent kliens azt mondja, hogy lejött. De ez Nekem kevésnek tűnik, legalábbis a 64 bit-es több, az biztos.
-
#12686 Mármint hogy hátul mi hol volt? AZ nem nehéz egyébként, kék=line in bemenet, rózsaszín=mikrofon, zöld=első hangszórók, fekete=hátsó hangszórók, sárga=center/mélyláda hangszórók, nem 5.1 esetén ezeket is használhatod fülhallgató vagy sztereo kimenetként (kicsivel gyengébb a jel minősége, mint a zöldben).
Windowsban így legyenek beállítva:
-
#12685 akiknek szólt azok értik.
MS Beta teszterek, akik kapnak ajándékot jól végzett munkájukért. "Dobozos" Windows 7 Ultimate-et. -
Vlala #12684 Ilyet keresek éppen. Hülye fejjel kihúztam, és nem jegyeztem meg, mi hol volt. :( -
#12683 Vagy rar. -
#12682 Legújabb driverek vannak fent? Azt nem ehet, hogy szimplán a szolgáltatással van gond és a Windows 7-nek semmi köze hozzá? -
#12681 Én csak sajnos a Microsoft Ecosystem programban vagyok benne, így gondolom én nem fogok kapni jutalmat. -
Pio #12680 Szimpla zip fájl, winrarral például ki tudod tömöríteni, de talán még segédprogram se kell hozzá. Valamelyik okos kitalálta, hogy a képregényeknek ez legyen ez a formátuma. Van néhány program, ami külön kezeli ezt a fájlt, például EZ, de a legegyszerűbb a kitömörítés. -
Apocalipto #12679 Milyen teszter?? o_O Már kész a végleges -
#12678 Van itt beta teszter? Kapnak külön értesítőt a teszterek, van feltételhez kötve a "jutalom"?
Levelező listán már ugye jelezték hogy péntektől letölthető, de azt nem vettem ki van e feltétel. -
PunkZoli #12677 .cbr kiterjesztést mi olvas? -
#12676 Rakjak képeket, hogy hogy kell beállítva legyen (Realtek HD hangkártyánál)? -
#12675 Nekem sose volt bedugva az elöl lévő panel sem, de nem lehet probléma. -
#12674 Ne a Windows alap driverét és kezelőjét használd szerintem, hanem szedd le a legújabb drivert, ha Realtek HD akkor ezt, és ezen állítsd be a dolgokat.
Itt állítsd be a hangrendszert, jobboldalt pedig hogy a zöld csatlakozóba "Első hangszórók kimenete" legyen. De elvileg akármelyikbe dughatod, akár a rózsaszínbe is, ha beállítod hogy első hangszórók kimenete legyen, szólnia kell (de a legjobban a zöldből szól, többinél gyengébb egy kicsit sajna). -
#12673 jah, nekem meg a feketében :D -
Vlala #12672 Elvileg a "jóban" van. De most már tanácstalan vagyok, mindent kipróbálok. :)
Bár nem hiszem, hogy ez jelent valamit, de a telepítés előtt szétszedtük a gépet (takarítás), aztán a hangkártya front ide panel - csatlakozóit nem dugtam vissza. Természetesen ezután nem elöl kerestem a hangot, hanem hátul, de ez bezavarhat valamit? -
RAMyMamy #12671 írta, h a zöldbe van.. -
#12670 Nekem is ez volt :D
próbálgasd másik dugóba dugni a hangszóró dugóját, tuti jó lesz :D -
#12669 Hello telepítettem a Win 7-et (RTM). (Feltettem rá az alaplapi telepítőt)
Invitel szélessávú internetem van (felhasználónév, jelszavas), de 2-3 órás internetezés alatt 4-5 alkalommal (telepítés óta minden nap)rendszeresen megszakad a kapcsolat és újra be kell jelentkeznem.
Valaki tudja miért lehet ez -
Vlala #12668 Igen, erre is gondoltam, bármit teszek bele, semmi sem szól. Ráadásul a ound Manager mindenre csak annyit mond, hogy Line Out, megváltoztatni nem lehet. -
RAMyMamy #12667 csak egy féle hangszóróval próbáltad? lehet megtört a kábel, vagy ki tudja -
Vlala #12666 Igen, ezek megvannak. A speaker a default, ha tesztelem, mutatja is a kis grafikonon, hogy elvileg küld ki hangot. Csak épp nem ér el a hangszórókig... -
#12665 Control Panel->Sound és tedd defaultra a speakert. -
RAMyMamy #12664 illetve hangszóró ikonra jobblikk és playback devices -
RAMyMamy #12663 ha rákattintasz az óra mellett lévő hangszóró ikonra, ott speakers van kipipálva? -
Vlala #12662 Igen, de a Realtek Sound Manager mégsem ismeri fel, hogy "a zöldön" hangszóró van... Olyan, mintha egy teljesen másik hangkártya létezne a Win számára. Elvileg, ha kihúzom a jacket és visszateszem, újra fel kellene ismernie, de ez babázik hozzámszólni. -
RAMyMamy #12661 jó helyre van bedugva?:DD -
Vlala #12660 Van egy problémám. Nincs hang a gépen, mióta feltettük a hetest.
Tünet: Felismeri a kártyát, alapból kerít is hozzá drivert egy Realtek Audio személyében. Ez még úgy rendben is lenne, mert a kártyám kb. ilyen, de egyáltalán nem hajlandó szólni.
Kb. nyolcféle drivert próbáűltam ki, mindig ugyanaz: felismeri, win szerint hang van, elégedett magával, de a hangszórók mégsem szólnak.
A videokártyám elvileg tud HDMI-hangot kipréselni magából, de ezt a funkcióját egy rövid mozdulattal letiltottam, hogy ne zavarjon be. Lehet, hogy mégis ez zavarna be? -
#12659 ultimatehoz jó az aktivátor -
kutyafulu #12658 Sziasztok az lenne a problémám, hogy Nero9 nem zárja le a lemezt írás után (DVD) hiába pipálom ki hogy emez végleges lezárása...
5let?
Nero 9.0.9.4 a verzió amit használok -
#12657 én sehogy sem tudom aktiválni win7-et. enterprise van fenn az a legutolsó verziószámú, nemtóm hényas, ami állítólag rtm.
eccer 3 napot írt, aztán aktivátorral amit itt lenkeltetek megpróbáltam, utána 30 nap lett, meg még előtte nulláztam is rearm-al, aztán megint 3 nap, aztán most 30 napról számol vissazfele. tudna valaki segíteni?