46641
  • xblades
    Na nagy nehezen találtam, ilyet hogy Xp-s telepitő van 2009-es de Vistás csak 2008-as és azt is nagy nehezen találtam.
    Na most várom mi lesz a kapcsolattal.
  • Vlala #12695
    Köszi mindenkinek a segítséget. Visszatért a hang. Visszakötöttem az FP-audio-t, azonnal magára talált. :)
    Hogy miért, azt ne kérdezzétek, nemrég olvastam egy külföldi fórumon, hogy ebbe is beleköthet. Semmi köze nem volt a Win7-hez.
  • bon
    Igen újabb driver jobb lenne.
  • rooney8
    Hol dolgozol, hogy még torrentezhetsz is? :D
  • KranaZoli #12692
    Köszönöm!!! Akkor kiírom. Neked is köszi, Fatal!
  • xblades
    Haverom notián Xp van és azon jó a kapcsolat. Hát az alaplapi telepitő az eredeti lemez ami 2 éves is megvan már . Lehet meg kéne próbálni az interneten frissebbet keresni, ha van egyáltalán.
  • [HUN]FaTaL
    A 32bites ekkora, 64bit 3G.
  • Vlala #12689
    Rosszul fejeztem kimagamat, az nem világos, hogy a hangkártya FS-Audio kimenetén melyik kábel hol volt.
  • Apocalipto
    Reális méret, a 64 bites 3,06 GB. A 64 bites egyébként mindig több.
  • KranaZoli #12687
    Hi!

Az lehet, hogy ennek, ekkora a mérete?!

7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

Méret: 2,32 GB (2 501 894 144 bájt)

Tegnap bekapcsolva hagytam melóban a gépem, hogy töltse le a torrent-et. Azonban ma reggel nem reagált semmire. Restart kellett. A torrent kliens azt mondja, hogy lejött. De ez Nekem kevésnek tűnik, legalábbis a 64 bit-es több, az biztos.

• Balumann
    Mármint hogy hátul mi hol volt? AZ nem nehéz egyébként, kék=line in bemenet, rózsaszín=mikrofon, zöld=első hangszórók, fekete=hátsó hangszórók, sárga=center/mélyláda hangszórók, nem 5.1 esetén ezeket is használhatod fülhallgató vagy sztereo kimenetként (kicsivel gyengébb a jel minősége, mint a zöldben).

Windowsban így legyenek beállítva:

• Mr Manson
    akiknek szólt azok értik.
    MS Beta teszterek, akik kapnak ajándékot jól végzett munkájukért. "Dobozos" Windows 7 Ultimate-et.
  • Vlala #12684
    Ilyet keresek éppen. Hülye fejjel kihúztam, és nem jegyeztem meg, mi hol volt. :(
  • Evin
    Vagy rar.
  • bon
    Legújabb driverek vannak fent? Azt nem ehet, hogy szimplán a szolgáltatással van gond és a Windows 7-nek semmi köze hozzá?
  • bon
    Én csak sajnos a Microsoft Ecosystem programban vagyok benne, így gondolom én nem fogok kapni jutalmat.
  • Pio
    Szimpla zip fájl, winrarral például ki tudod tömöríteni, de talán még segédprogram se kell hozzá. Valamelyik okos kitalálta, hogy a képregényeknek ez legyen ez a formátuma. Van néhány program, ami külön kezeli ezt a fájlt, például EZ, de a legegyszerűbb a kitömörítés.
  • Apocalipto
    Milyen teszter?? o_O Már kész a végleges
  • Mr Manson
    Van itt beta teszter? Kapnak külön értesítőt a teszterek, van feltételhez kötve a "jutalom"?
    Levelező listán már ugye jelezték hogy péntektől letölthető, de azt nem vettem ki van e feltétel.
  • PunkZoli
    .cbr kiterjesztést mi olvas?
  • Balumann
    Rakjak képeket, hogy hogy kell beállítva legyen (Realtek HD hangkártyánál)?
  • Balumann
    Nekem sose volt bedugva az elöl lévő panel sem, de nem lehet probléma.
  • Balumann
    Ne a Windows alap driverét és kezelőjét használd szerintem, hanem szedd le a legújabb drivert, ha Realtek HD akkor ezt, és ezen állítsd be a dolgokat.
    Itt állítsd be a hangrendszert, jobboldalt pedig hogy a zöld csatlakozóba "Első hangszórók kimenete" legyen. De elvileg akármelyikbe dughatod, akár a rózsaszínbe is, ha beállítod hogy első hangszórók kimenete legyen, szólnia kell (de a legjobban a zöldből szól, többinél gyengébb egy kicsit sajna).
  • Benny04
    jah, nekem meg a feketében :D
  • Vlala #12672
    Elvileg a "jóban" van. De most már tanácstalan vagyok, mindent kipróbálok. :)
    Bár nem hiszem, hogy ez jelent valamit, de a telepítés előtt szétszedtük a gépet (takarítás), aztán a hangkártya front ide panel - csatlakozóit nem dugtam vissza. Természetesen ezután nem elöl kerestem a hangot, hanem hátul, de ez bezavarhat valamit?
  • RAMyMamy
    írta, h a zöldbe van..
  • Benny04
    Nekem is ez volt :D
    próbálgasd másik dugóba dugni a hangszóró dugóját, tuti jó lesz :D
  • xblades
    Hello telepítettem a Win 7-et (RTM). (Feltettem rá az alaplapi telepítőt)
    Invitel szélessávú internetem van (felhasználónév, jelszavas), de 2-3 órás internetezés alatt 4-5 alkalommal (telepítés óta minden nap)rendszeresen megszakad a kapcsolat és újra be kell jelentkeznem.
    Valaki tudja miért lehet ez
  • Vlala #12668
    Igen, erre is gondoltam, bármit teszek bele, semmi sem szól. Ráadásul a ound Manager mindenre csak annyit mond, hogy Line Out, megváltoztatni nem lehet.
  • RAMyMamy
    csak egy féle hangszóróval próbáltad? lehet megtört a kábel, vagy ki tudja
  • Vlala #12666
    Igen, ezek megvannak. A speaker a default, ha tesztelem, mutatja is a kis grafikonon, hogy elvileg küld ki hangot. Csak épp nem ér el a hangszórókig...
  • [HUN]FaTaL
    Control Panel->Sound és tedd defaultra a speakert.
  • RAMyMamy
    illetve hangszóró ikonra jobblikk és playback devices
  • RAMyMamy
    ha rákattintasz az óra mellett lévő hangszóró ikonra, ott speakers van kipipálva?
  • Vlala #12662
    Igen, de a Realtek Sound Manager mégsem ismeri fel, hogy "a zöldön" hangszóró van... Olyan, mintha egy teljesen másik hangkártya létezne a Win számára. Elvileg, ha kihúzom a jacket és visszateszem, újra fel kellene ismernie, de ez babázik hozzámszólni.
  • RAMyMamy
    jó helyre van bedugva?:DD
  • Vlala #12660
    Van egy problémám. Nincs hang a gépen, mióta feltettük a hetest.
    Tünet: Felismeri a kártyát, alapból kerít is hozzá drivert egy Realtek Audio személyében. Ez még úgy rendben is lenne, mert a kártyám kb. ilyen, de egyáltalán nem hajlandó szólni.
    Kb. nyolcféle drivert próbáűltam ki, mindig ugyanaz: felismeri, win szerint hang van, elégedett magával, de a hangszórók mégsem szólnak.

A videokártyám elvileg tud HDMI-hangot kipréselni magából, de ezt a funkcióját egy rövid mozdulattal letiltottam, hogy ne zavarjon be. Lehet, hogy mégis ez zavarna be?
  • tommygear
    ultimatehoz jó az aktivátor
  • kutyafulu
    Sziasztok az lenne a problémám, hogy Nero9 nem zárja le a lemezt írás után (DVD) hiába pipálom ki hogy emez végleges lezárása...
    5let?

Nero 9.0.9.4 a verzió amit használok
  • ViniSoundz
    én sehogy sem tudom aktiválni win7-et. enterprise van fenn az a legutolsó verziószámú, nemtóm hényas, ami állítólag rtm.

eccer 3 napot írt, aztán aktivátorral amit itt lenkeltetek megpróbáltam, utána 30 nap lett, meg még előtte nulláztam is rearm-al, aztán megint 3 nap, aztán most 30 napról számol vissazfele. tudna valaki segíteni?