46641
-
RAMyMamy #12816 milyen játékok? -
#12815 Véletlenül nincs fent codec pack? Mert én arra tipelnék, hogy az kavar be. -
#12814 Üdv!
Egyes játékoknál nincsen hang vagy felvan pörgetve a hang.
Létezik vmi progi vagy codec amivel ez kiküszöbölhető??? -
#12813 Ok, akkor nem lehet, mert itt már néztem. -
#12812 már miért szarna?
azért vagyok több mint 10 helyen házigazda
ehh -
#12811 vezérlőpult/Tálca és start menü, amit lehet módosítani a tálcán azt itt lehet. -
#12810 A biosban kell valamit állítani, hogy a vezeték nélküli billentyűt is felismerje még a Windows betöltése előtt, külöben még a biosba se tudsz belépni vezeték nélkülivel. -
#12809 komolyan ez volt a hiba, mostmár win7-el nyomulok :D
visszadugtam a régi vezetékes bill-t és egyből jólett! -
ropi88 #12808 alul az milyen program?
játékok, programok satöbbi
kurva jóóól néz így ki a win -
#12807 Egy olyan kérdésem lenne, hogy azt nem lehet megcsinálni valahogy, hogy a tálcán az elemek ne legyenek összevonva, de továbbra is csak az ikonokat mutassa és ne írja mellé, hogy milyen program? -
#12806 ez az alsó cucc ez mi? -
#12805 köszi a helpet,sikerült minden :) -
#12804 wpt please! -
#12803 Nálam most így néz ki a rendszer. Annyira imádom ezt a rendszert, olyan jól kezelhető, gyors, stabil. A háttérváltoztatás, felül az a diavetítés a képeim között, és még ezer jó dolog. Váh :|
Fene vigye el, hogy pont a webkamerám miatt kell feltennem mellé az XP-t is, hogy tudjak szimlátorozni (head tracking). -
#12802 Van FAQ!
ittene...
Olvasd el! Aztán kérdezz! -
RAMyMamy #12801 aha
de nekem jobb ez így:) -
#12800 Jobb gomb a programon és a nevére kattintasz és újra megnyilik. -
EK1TEP #12799 Eh nem voltam 4 napig mi a rák történt? 700 új üzenet?
Valaki összefoglalná? -
destroyer91 #12798 hy all,felraktam a legujabb realtek hd audio drivertami win 7 kompatibilis,az a gondom h eltűnt a hd audio manager,ami automatikusan indult rendszerinditáskor,és most sehol se találomvki nem tudja miért? -
RAMyMamy #12797 nekem ez a pinelés nem fekszik, ha többször akarok megnyitni egy programot, akkor már nem jó -
#12796 Nem vették ki csak alapból nincs ott, előlhet hozni :D -
#12795 Az elsőt visszavonom, nekem oldalt van a tálca és 1 sort elfoglal ha úgy oda rakom parancsikonnak, nekem azért jobb a hagyományos gyorsindítás ^^ -
ACE #12794 Van valami olyan gadget Win7-hez, ami figyeli az Outlook-os bejegyzéseket, és figyelmeztet ha van valami, vagy új levél anélkül, hogy elindítanám az Outlook-ot? -
#12793 Ez elég relatív, gyorsindítón csak egy kis ikont foglal el és azok egymás mellett is elférnek :D
De nem csak ez az ok, mappákat pl. nem lehet oda linkelni. Én pl. 3-4 év alatt megszoktam, hogy 1 klikk oda és megnyílik az E vagy a D meghajtóm (most meg a zenéket, videókat, képeket is ki tudtam oda tenni így egybe, xp-n nem volt jó mert több mappába vannak, itt meg be lehet állítani ugye több mappát is, és elválasztva kirakja!). -
#12792 1. Kivették a gyorsindítás eszköztárat, helyette azt lehet, hogy megnyitod a programot, majd a tálcán az ablakára kattintva a "rögzítés"-re kattintasz (lehet nem pont ez a neve, de most XP-n vagyok). Így ott maradnak a programok, miután bezártad azokat.
2. Vista kompatibilitási módba futtasd az msnt. -
#12791 Nah ez aztán ötletes! :D -
#12790 Feldobot egy ablakot, (ut3 közben, kilépve a játékból) ahol megkérdi akarok-e kapcsolatban maradni.(mondom hogy a..ba ne akarnék)
Na ebben az ablakban van egy pipálható kocka, hogy automatikusan bontsa a kapcsolatot vagy ne. -
RAMyMamy #12789 csinálj valahova egy új mappát, másold bele a kis parancsikonokat, aztán jobbklikk a tálcán->toolbars->new toolbar->itt kikeresed azt a mappát, amit előbb csináltál (ha nem tudod a tálcán mozgatni a cuccokat, akkor jobbklikk rá és lock the taskbarból szedd ki a pipát), aztán odarakod a start menü mellé, én így csináltam és ugyanúgy funkcionál, mintha gyorsindítás lenne
msn: jobbklikk az ikonjára és a kompatibilitási módot tedd vista sp2-re -
#12788 gyorsindítás
Az MSN meg szerintem jó így (meg lehet szokni), de van megoldás a nemrég készített FAQ-ban, nézz vissza. -
#12787 Mutassatok már egy képet erről az "új msn"-ről!
Ez melyik messengerrel jelent meg és mit is takar? :S -
#12786 1. Ami alapból ott van a start menü mellett az mért nem jó? Gyorsindító az is.
MSN: célszerű megszokni az új helyét, de ha végkép nem megy akkor jobb gomb a messenger-en és rakd kompatibilis módba. -
#12785 Nekem a The Witcher csinálja azt hogy elindul de bent nem jelenik meg a menü, csak a fekete képernyő.
Pedig most már fent van az összes friss driver.
És még kompatibilis modban se változik semmi. -
#12784 Ez az új gyorsindító szerintem sokkal jobb, nem foglalják tovább a helyet, ha már megnyitottam a programot (Y) -
#12783 RC-lett a Virtual Pc és az XP Mode, letölthető innét: link -
#12782 Ilyen beállítást hol találtál? :o -
#12781 feltetem,minden tetszik
De 2öt nm tudok
1. én nagyon sokat használom a gyorsinditót a star menü melet és it tnem nagyon van:S
A másik h az msnt h tom elpakolni az ora melé mert igy idegesitö h h van tálcán..!
valaki help! -
#12780 Na végül meglett a probléma oka, A Windows állította le, automatikusan bontja a kapcsolatot ha nem érzékeli hogy van adatforgalom. És nem érzékelte pedig volt, hogy játszottam (Ut3), vagy folyamatosan neteztem.
Végül kipipáltam, hogy ne legyen automatikus a kapcsolat megszakítás. -
#12779 nekem is jó lett,köüszi -
#12778 Szia
ehhez aktivátor? -
#12777 Legújabb végleges RTM:7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
Ha ninsc windows 7-es driver akkor nagy eséllyel a Vista-s driver jó lesz a hardverhez.