46641
  • Carloska
    jó tényleg nézzem volt róla szó hát mostmár mindegy :D
  • Carloska
    hát én nem találom hsz számot mondj ami a 1.2es verziót linkeli
  • tommygear
    be lett linkelve jópárszor az elmúlt napokban
  • Carloska
    azt én tudom jól csak most ez a legfrisebb és nem látom itt kint
  • vachel
    lenne egy olyan gond,hogy nemm egy fel a win7 erre a konfigra:
    Abit IB9
    SAMSUNG HD250HJ (232 GB)
    2gb ddr800 ram
    8600GT

Bootolás lemezről oké
    elkezd tölteni a telepítő még a vistás csíkkal,és amikor bejönne a telepítő kékhalált kap a gép.Nem emlékszem már mit írt de valami IQR hibára hivatkozott asszem.Másik lemezről már a fehér töltő csíknál befagy.
    Windows 7 Build 7600.16385.RTM
    Ha valakinek van ötlete létszi írjon.Köszi.
  • Carloska
  • tommygear
    mitől friss? kintvan 3 napja
  • Hegi90
    ezt mikor adta ki? mert múltkor is kiadott egy új verziót, aztán 5 hsz-el odébb írta a fórumában hogy mégis szar :D
  • Carloska
    Friss Aktivátor!

Windows 7 Loader by Orbit30 And Hazar 32Bit 64Bit v1.2

Install Info:

1. right click .exe, select run as administrator

2. uninstall all cracks and remove OEM info,wait, reboot

3. right click .exe, select run as administrator

4. on the list find your name of motherboard (in my case ASUS)

5.installing OEM info clik on the icon (installing OEM info)

6.Install7loader (click on install7Loader)

7.restart (in my case it was automatic)

8.7activation report.

Windows.7.Loader.by.Orbit30.And.Hazar.32Bit.64Bit.v1.2
  • Carloska
    köszi
  • RAMyMamy
    a haveromnak meg 4870 és neki se ment fel:D
  • Balumann
    A beszéd felismerést megcsinálják valamikor magyar windowsra? :D
  • Balumann
    Jah, mindenesetre remélem még megszánnak minket egy utsó jó driverrel (vagy legalábbi kompatibilissá teszik a már Vista-ra megírt drivert)

Más téma, még mindig találok újdonságokat a rendszerben. A legnagyobb gondom az volt, hogy mindent egy csomó ideig kell keresnem, vezérlőpultban is (pedig már visszállítottam ikonosra is). Most rájöttem, hogy felesleges, start menü lenyit, és beírom amit keresek (pl. eszközkezelő, programok telepítése, stb.) és kiadja :o
  • billdm
    De neked is 4850 van!Sajnos 1950 pro-ra nem fog felmenni,illetve ha fel is megy nem lesz tökéletes.
    Ez pedig ATI sara
  • rooney8
    Értem... Lehet majd az eszköztárral bepróbálkozok, de mondom, nekem bejön ez az új is...
  • RAMyMamy
    nekem is hibátlanul felment már elsőre

amúgy haveromnak is pont ez volt a gondja, majd megkérdezem, h mit csinált vele
  • [HUN]FaTaL
    Vagy egyiké sem, mert jó sok embernek azért hibátlanul települ.

Balumann: Rettenet össze tud kavarodni, ha elsőre nem sikerül a telepítés. Szerintem rakd újra a wint és próbálkozz újra.
  • RAMyMamy
    attól még fel kéne települjön
  • Balumann
    Vagy mindkettőé, mert az Ati sem ad már ki több drivert a kártyámhoz :(
  • Firerock
    #12825???
  • RAMyMamy
    mikrófosé
  • Balumann
    Hát hihetetlen, megpróbálkoztam megint egy driver frissítéssel, a Driver sweeper-t használva.
    Letöröltem, restart. Egyszerűen a 9. akárhánas verziók közül akármelyiket próbálom telepíteni.
    9.7 -est is megpróbáltam de az ugye nem is lehet jó, de ezek mellett próbáltam 9.3 -as catalystot, DNA 9.3 és 9.2, 9.1 -est (ezekre kivágta nekem, hogy nincs aláírva, így nem lehet telepíteni, beléptem abba a módba is, ahol elvileg nem kér aláírtakat, ugyanúgy kivágta), 9.2-es (próbáltam csak drivert, CC nélkül) is. Egyszerűen nem hajlandó egyiket sem felrakni! (termésetesen mindegyik Vista/Win7 64 bites verzióhoz van). Azt sem működik, amit az ati.com -on ad ki, kiválasztva a win7 64 bitet és a kártyámat.

8.12 -es driver megy csak fel, eszközkezelő alapján 8.56 -os van fennt ami alapból. De a legviccesebb, hogy akkor is ezt írja, amikor le volt törölve a driver és 800x600-ban voltam. Indításkor kiadta a hibát, hogy nincs telepítve ati driver, de ott rámegyek a frissítésre, és kiírja hogy a legfrissebb vezérlő van fennt.

Ez most szerintetek a Windows (microsoft) hibája, vagy az Ati -é?
  • Pio
    szerk.: az első restart nem javította meg, de a második már igen, úgyhogy tárgytalan. Mindenesetre érdekes jelenség volt... :)
  • RAMyMamy
    kinek mi tetszik..
    (de nem értem, h a tálcát minek kellett átvariálni, nekem nem jön be, meg az a sok hülye gadget se)
  • Pio
    Olyan gondja volt már valakinek, hogy ha lement egy fájlt a desktop-ra akkor az nem jelenik meg a desktopon?
    Ott lesz a desktop mappában a cucc, kitallózható, de kint a desktopon nem látszik és a fájl nevének kezdőbetűjét lenyomva se történik semmi.
  • Jaffa 2843
    középsö egér az adott programra a tálcán és akkor nyitja mégegyszer
  • ProGabe #12830
    azért tegyük hozzá, hogy létre lehet hozni a gyorsíndítóhoz hasonlót, hiszen magunk csinálhatunk eszköztárakat

nálam így néz ki a tálca:

ugyebár a jobb szélső ikonsor a lényeg. csinálunk egy új eszköztárat, tehát egy mappát, mondjuk a dokumentumokban, ott biztos jó helye lesz :D aztán azt húzunk be oda, amit akarunk. így nekem 3 fix helyem van: a két pinelt a start gomb mellett, ez az eszköztár és a start menü teteje (tehát a "gyakran használt" lista felett lévő plusz sorok, XP-n ha jól emlékszem pl. az explorer volt ott install után). így az asztal totál üres marad, mégis minden gyorsan elérhető, amit sűrűn használok
  • rooney8
    Jó, de normál körülmények között olyan mintha kivették volna

Nekem teljesen jó ez az új rendszer. És amúgy is haladni kell a korral :D
  • ropi88
    de hogy lehet megcsinálni h olyan legyen? nekem nem olyan...
  • Dobronski
    De telepítésnél,vigyázni kell,hogy le ne essen a hajad a padlóról,mert a libacomb megsül,és akkor csak a 64 bites szószok jók.
  • Balumann
    Az is object dock. :D Alul van ez a tabos menü, balra mellette meg egy gyorsindítós menü ami rejtve van. :)
  • Firerock
    nem tud valaki egy jó themepackot?2-t leszedtem de abból cska egy van ami jó(nekem tetszik)olyanok érdekelnének amik a Vista alap hátteréhez hasonlít de inkább darkos,remélem értette valaki:D
  • ropi88
    de mi az gyorsindító menü ami egérre jön elő?
  • dashed_
    Mindenkepp vard meg a telefont.. De valszeg ha elernek, a turot mar megettek, es te meg fogat mosol almodban mikozben halat fileznek a bal valladok a mac fanok..
  • RAMyMamy
    :DD
  • tugyiti
    Sziasztok ,win95-re szeretnék virtual pc-re win7-t rakni ,lesz hozzá drályver vagy még várni kell hogy vissza hívjanak telefonon?
  • DeerHunter01
    betudok lépni a biosba vezeték nélkülivel csak a bootolás nem ment neki :)
  • destroyer91
    #12798 vki?
  • KranaZoli #12818

Akkor lehet, hogy valóban BIOS-ban kell állítani vmit. Nálam az összes USB-s támogatás engedélyezve van, ha jól emléxem.
  • Balumann
    Itt a háttér, de amúgy torrentről szedtem még egy ilyen HD wallpapers packot, 254 ilyen kép van benne, legtöbb még jobb is mint ez, 15 percenként váltogatja.

Lent Object Dock (Object Dock Plus) van, van még egy gyorsindító menüm ami rejtve van, és egérre jön elő :D