46641
-
Tomy Lee #12776 valaki? -
Pio #12775 Hoppá, most néztem, hogy RTMre a régi drivert tettem fel véletlenül és a legújabb driverrel nálam is jó lett!
Akkor a Realtek most már tényleg win7 ready, köszi szépen az infót Balumann és BON légyszíves töröld a FAQból azt a részt.
Valószínűleg a Samsungos színprobléma sorsa is ez lesz idővel, csak sajnos a Samsung megírta, hogy a win7 megjelenéséig nem foglalkoznak a driverekkel... :( -
#12774 Házigazdasághoz írsz egy udvarias email-t a [email protected] címre, és 1-2 napon belül megkapod. Nekem is kb ennyi volt. -
#12773 Kész a frissítés. -
#12772 Amit a Realtekkel kapcsolatban írtál azt én megcáfolom! Tökéletesn működik az 5.1, ugyan úgy mint XP-n.
-5.1 -et kell beállítani, ha 5.1 -es a hangforrás akkor tökéletesn szól minden 5.1-ben
-Ha sztereo vagy egyéb a hangforrás, akkor be kell pipálni a hangszóró kitöltést és a mélyhangkezelés engedélyezését és akkor szólni fog minden rendesen (hátul ugyan az mint elől, centerben a bal és jobb keverve).
Akár a képeimet is lementhetitek (korábban is csináltam 1-2-t) illusztrációnak. -
josi #12771 isten bassza meg már..legyen már végre Bon házigazda...ide jövök alig olvasok valami értelmes hozzászólást.:( -
#12770 ezzel csak az a baj hogy a mod jogokat ST osztogatja aki hónapok (évek?) óta szarik az oldalra -
#12769 Biztos megvétózták a dolgot a módik,esetleg nem írtál be a topikba ez iránt...
Olvass:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![quote] A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi működését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetőséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.[/qoute]
Ha mindent teljesítesz elm. megkapod; én is gyorsan megkaptam... -
#12768 Ok hamarosan beírom. -
#12767 A moderátorok tudják csak, hogy miért nem vagyok még házigazda. -
Tomy Lee #12766 Berobbanok 2 kérdéssel gyorsan,sry:
-melyik a legújjabb verzió van e 64bit-es változat
-MMO játékhoz használnám sokat + netezéshez tehát driverek vannak hozzá?
tyvm -
#12765 na egy idióta bug még az rtm-ben is benne van
valamitől egyszer scak az összes minialkalmazás mindig látható lesz magától és csak az segít ha kilépek és újra elindítom -
Pio #12764 Többen többfelé kérdeztek már rá ezekre szóval akár a FAQba is bemehetne. Angol menüket írok, ha tudod írd mellé a magyar neveket is.
Ha beugrik még valami amit sokszor kérdeznek akkor írok arról is, most ennyi jutott eszembe.
Samsung monitorom van és a képnézegető sárgásra színezi (szépia) az összes képet és a betűk is elmosottak néhol, mi a teendő?
- vezérlőpult, "klasszikus" nézet (jobb felül "View by"-t állítsd át kis/nagy ikonok valamelyikére)
- Color management menüpont
- az előugró ablakon All profiles fül (középső)
- itt görgess alulra az ICC Profiles részre
- itt csináld azt, hogy törölj ki MINDENT, aminek a Class oszlopban (utolsó oszlop) Display van és nem az a neve, hogy "sRGB IEC61966-2.1". Valahogy így nézzen ki a végén a dolog:
A képen nem a Printer Classú cucc a lényeg, hanem hogy az az egyetlen Display Classú cucc legyen.
Készen vagy.
Hogyan kell eltüntetni a hiberfil.sys-t ha nem használom a hibernálást?
- Nyomd le a windows+R billentyűkombinációt
- írd be, hogy cmd, majd nyomj entert
- az előugró ablakba írd be ezt idézőjelek nélkül: "powercfg.exe -h off" majd nyomj entert.
- Készen vagy.
Realtek HD Audiom van és nem igazán szól 5.1/7.1-ben mi a megoldás?
Sajnos erre még nincs normális megoldás, de azért meg lehet oldani, hogy minden hangfalból szóljon a hang az alábbi módon:
- Realtek HD Audio Managerben Speakers fület nyisd meg
- Speaker Configurationt állítsd át 5.1/7.1-re
- A kép alatt mind a három mezőt pipáld ki
- Készen vagy. Fontos tisztázni, hogy ezek után nem minden a megfelelő hangfalból fog szólni, de minden hangfal szólni fog. -
Pio #12763 Ez nem így működik, az a kép fel van téve egy ingyenes képmegosztóra, senki nem tudja módosítani csak lecserélni a linkjét ami technikai szempontból ugyan az, mint amit most próbálunk elérni (cseréljék le a bannert).
Mindenesetre írtam FORRÁST és szóltam a "központi" topikban, meglátjuk lesz-e valami a dologból. -
#12762 Kipróbálta már valaki közületek a Sevennel a Stalker : Clear Sky-t ?
Nekem rosszabbul megy mint XPvel , és sokkal tovább töltö a pályákat is.
Sims 3 is rosszabbul megy -
#12761 Tipp! 5let...
Addig is. A banner-ban lévő képbe viszont bele lehetne írni nem?!
Semminél jobb megoldás (talán). -
Pio #12760 Ha megírod a forráskódot akkor kábé azonnal kiteszik, amint arra jár egy mod (ez azért elég gyakori esemény) csak az Általános eszemecserés modtopikban kell kérni.
Ha nem írsz forráskódot akkor jó eséllyel sose fogják kitenni. -
#12759 Engedélyezve van az usb keyboard support a bios-ban?
Nálam ez volt a megoldás. -
#12758 Miért nem vagy még házigazda? -
#12757 Ön egy Úr!
Vagy kettő.
-
Apocalipto #12756 Az itteni moderátorok reakcióidejével számítva 2-3 héten belül bele is teszik -
#12755 De kifog, már kértem az illetékesektől, hogy tegyék ki. -
Biztos, ami biztos Nekem is van itthon egy vezetékes bill + egér. -
#12753 ez már kurvára unalmas -
#12752 típusfüggő, ismerősöm usb billel se tud biosban navigálni, én meg igen -
#12751 Ez a FAQ nem fog kikerülni a banner-ba?! -
Pio #12750 C-C-C-C-COMBO BREAKER -
#12749 Ezt most komolyan írjátok?!
Wireless bill.-űm van, semmi ehhez hasonló problémám nem volt és nincs. -
#12748 az a baj, szerezz be egy sima usb-s billt -
#12747 igen az a baj -
#12746 " az lehet probléma hogy vezetéknélküli bill.em van ? "
igen az a baj. öcsémnél is ugyan ez volt . :) -
#12745 ez már nem igaz :D
kiirtam normálisan ahogy kell egy dvd-re és fel is ismeri a dvd-t , ki is irja h nyomjon meg egy billentyyüt a bootoláshoz de akármint nyomok vár vagy 5 mp-t és továbbmegy :S
az lehet probléma hogy vezetéknélküli bill.em van ?
nem tudom mi lehet a baj :S -
#12744 Sosenem.
5 különböző alkalmazás/driver-ről van szó, logikusan mindegyiknek más verziószáma van, hiszen külön fejlesztik őket. Az összefoglaló verziószám a CCC-é. -
#12743 Tudtommal eddig a driver verziója is követte a catalyst verzióját azaz év.hónap, aztán lehet hogy rosszul emlékszem. -
#12742 Miért számoz összevissza? Minden hónapban jön ki új driver. A driver verzió mindigis összevissza volt számozva, a catalyst verzió meg minden hónapban év.hónap alakú. -
#12741 valamiért akadoznak a videók de csak kizárólag webes felületen
legfrissebb videókártya driver van fent meg Shockwave flash 10.0.22.87
mit kellene még felraknom? -
#12740 -
#12739 Catalystben nézd a verziót, az hogy Ati mostanság megint össze-vissza számoz, az téged ne zavarjon. -
#12738 Nekem még mindig nemjó ez a rothadt driver. Letöröltem Driver Sweeper-el, feltettem a 9-7-et, de még mindig 8.63-at ír:@:@:@ -
#12737 Igen, igaz már megoldottam magamtól a problémát amikor jelezte, hogy van megoldás.