46641
-
#13096 lol :D
C-media mint cég jó pár éve megszűnt már (nem csoda, amilyen dzsunka kártyái/integrált cuccai voltak), persze, hogy hang gondok vannak. Inkább szerezz be egy értelmes hangkártyát. -
Apocalipto #13095 Az mi? o_O -
#13094 c- média -
#13093 az van 186.18 desktop win7 winvista 32bit english whql.exe. -
#13092 Hát pedig jópár embernek működik ilyen VGAval a win7. És milyen hangkártyával vannak hang gondok? -
Apocalipto #13091 És egyik gépen se jó? Az igenes
Pedig van Win7-es driverük -
#13090 6600 gt ultra gainward & gainward 9800gt . -
#13089 a LineAge2 a GameGuard meg oldva. -
#13088 Érdekes nekem semmi baj, se a hanggal se a képpel. :) Lehet hogy nem dzsunka hardvereket kéne venni.. -
Apocalipto #13087 Ettől függetlenül ha jó lenne akkor sem menne szal tökmind1 -.-
Milyen VGA-d van? -
#13086 és ezért irja ki nekem hogy nincs vga drv percenként. -
Apocalipto #13085 Wáó, és azt tudtad hogy a LineAge2 a GameGuard-ot használja, ami nem kompatibilis a Win7-el? Milyen érdekes...és ez sem a Win7 hibája...hanem a lusta programozóké, akik nem voltak hajlandók Win7 kompatibilissá tenni a GameGuardot -
#13084 lineage 2 finál grácia kb fél éves és sok a baj vele win7 alatt xp alatt semmi érdekes nem. -
#13083 videó kártya & hang terén van a gond a leg újabb van fent ki mondotan és játék alatt nem ismeri fel,hang meg siralmas az xp hez képest egyelőre. -
Apocalipto #13082 Ha súlyos hibák lennének benne nem került volna RTM fázisba. Az meg h nem megy pár program vagy driver az nem a Win hibája -
#13081 Érdekes nekem hibátlanul működik... -
#13080 szerintem azért mert súlyos hibák vannak a wi7 be van pár nálam is. -
viral #13079 Udv!
/ Esetleg faq-ba /
Nos van egy bug a win7-ben ami beta-rc-rtm allapotban is meg volt/van.
A talcan a miniatur elonezetet nem lehet kikapcsolni ,van ugyan ra egy
kapcsolo elegge elrejtve a gpedit.msc-ben kutakodva a User Configuration, Administrative Templates, and Start Menu and Taskbar utvonalon,de a kapcsolo hatastalan,magyarul semmi befolyasa nincs a dologra nem lehet vele kikapcsolni.
Tudom eleg specifikus az, hogy kit zavar ez es kit nem ,engem spec zavar es azert biztosan van meg jopar ember aki nem hasznalna ezt a funkciot ezert irok le egy masik megoldast a dologra es sztem mehetne akar a faq-ba is.
Tehat regedit-ben a HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse utvonalon a MouseHOverTime erteket kell az alapertekrol /400/ novelni.Nalam 20000-re lett allitva igy kenyelmesen vegigszankazhatok a talcan sot el is idozhetek egy-egy talcara tett alkalmazason annelkul hogy felugrana a miniatur nezet.
Remelhetoleg ezt a bugot javitani fogjak bar mint emlitettem valoszinuleg nem sok embert erint,ha valakit zavar akkor egyenlore ez az egy megoldas van ra jelenleg.
-
#13078 Szerintem az lehet a gond, hogy a boot partíció nem aktív (rendszerindítás nincs beállítva rá), így nem lehet boot-olni róla. -
Apocalipto #13077 Azt mondd meg h minek XP meg Win7 egy gépre? o_O -
RYO21 #13076 2 hete letöröltem azt a particiót amelyen a bootloader volt rajta, és ezt a win 7 visszrakta magának. A VistaBOOT PRO progival beállítotam mindent úgy ahogy előte volt. De az XP nem indul. Vmi ntldr hibája van. Próbáltam Add entryzni az EsyBCD-vel, de nem birja mert nem találja az ntldr-t. Most hogy indítsam el az XP-met? -
#13075 :( -
#13074 Sajnos továbbra sincs semmi válasz, de még a FAQ kirakására se reagálnak semmit, amit külön kértem a megfelelő topic-ban. -
#13073 Javítva. -
#13072 és ez melyik verzio en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921. -
#13071 BON: Még mindig nem kaptál választ? Jó lenne már egy házigazda, ki lehetne tenni a linket stb. -
Így már jobb, esetleg még annyit írj oda, hogy töltse le a legújabb drivert a realtekhez, mert amit alapból a windows rak fel az vszínű nem fog 5.1-ben működni.
Bootnál meg linkeld be a EasyBCD-t.
Ha lesz időm csinálok egy gif-et, hogy ne foglaljon 3 képet (a 2. az amúgy sem 5.1 -hez bellítás) -
#13069 A sorozat szám már biztos nem jó, nem fogja engedni az aktiválást. -
#13068 Frissítettem, javítottam a FAQ-t. -
#13067 aha de ha valaki telepiti valamelyiket mondja már meg müködik e az nfoban lévő serial főleg az érdekelne -
#13066 ZWT általában az MSDN ISOkat releaseli szal nyugodtan leszedheted. :) De ha megvan a régi Ultimate is akkor kitörlöd az ei.cfg-t az ISOból és bármelyik verzió telepíthető. -
#13065 ezekel mia helyzet?
Microsoft.Windows.7.Enterprise.Edition-ZWTiSO
Microsoft.Windows.7.Enterprise.Edition.x64-ZWTiSO
Microsoft.Windows.7.Professional.Edition-ZWTiSO
Microsoft.Windows.7.Professional.Edition.x64-ZWTiSO -
#13064 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=12772]#12772[/URL] -
#13063 Hát, röviden lefordítom, vagyis inkább leírom, hogy hogyan csináltam
Hogyan lehet választóképernyőt csinálni Windows 7 és Windows XP (ill. más oprendszerek) között?
-Ha a Windows XP -t telepítetted utoljára, bootolj a Windows 7 lemezéről, Javítás, és javítsd meg az indítást
-Windows 7 -en teleptísd fel az EasyBCD nevü szoftvert.
-Kattints az Add/Remove Entries -re, és ha csak a Windows 7 van ott, az Add an Entry alatt válaszd ki a Windows fület, Type: Windows NT/2k/XP/2k3 , írd be az oprendszered nevét (ezt fogja kiírni boot választónál) , állítsd be, melyik partición van a rendszer, majd Add Entry. (Ezután a listában ott lesz a Windows 7, és Windows XP is)
-A Change Settings -en belül be tudod állítani, melyik legyen az alapméretezett oprendszer, hogy mennyi ideig várjon a választónál, és tudod módosítani a beállított Windows helyét (partició) és nevét.
Save settings -re kattintva elmenti.
Én ha jól emlékszem így csináltam, bár először én elrontottam valamit, csináltam még 1-2 dolgot, de szerintem nem kellenek. De egészítsd ki ha valamit kihagytam :D
A FAQ-ban a Realtek-es részt még javítsd!
#12772 -
detoxic #13062 #12960-ra tudna valaki válaszolni?
Előre is köszi ;) -
#13061 Olvasgass: link -
Bmx01 #13060 én is sikeresen telepítettem a win7-et, esetleg létezik már v.mi aktivátor hogy ne járjon le 30nap után ??? -
#13059 Kifejezetten cégeknek szánt mennyiségi licenszes változat, ha jól tudom aktiválása is másabb mint a többi változatné, otthonra nem ajánlott. -
#13058 Ha lefordítod szívesen beteszem, vagy ha jó ez: link -
#13057 Tessék: link