46641
-
#13136 a leírásod szerint megcsináltam és tökéletes, kössz a helpet -
Bmx01 #13135 kössz -
#13134 Muuuukodik a dolog, csak annyit mondasz neki h D re tegye és oda teszi, meg persze a "muuukogj"-ot sem szabad elhalasztani :P -
#13133 Külön partícióra elképzelhető, mondjuk még nem próbáltam, hogy mit szól a telepítő ha már talál a gépen egy másik Windows 7-et. -
#13132 Max a boot részt ronthatja el, azt meg helyre lehet állítani, nekem sikerült végül valahogy jól megcsinálni ezzel :D -
Dobronski #13131 Egy újabb win7-et nem lehet úgy felrakni,hogy ne töröljön mindent a c-ről?:S -
#13130 ok és köszi -
#13129 és előbb utóbb lesz egy halott Windows 7 oprendszer is Igaz esély van rá, hogy a telepítő lemez helyreállító funkciójával majd meglehet csinálni. -
#13128 az a gond hogy en tegnap tettem be es ma meg ezt irta tegnap ki se probaltam mert nem volt idom de majd meg megprobalok vele valamit :( -
#13127 Hm, akkor EasyBCD -ben van egy olyan, hogy Manage Bootloader. Ott menj rá, hogy Uninstall the Vista Bootloader és katt a Write MBR -re. Utána próbáld meg hozzáadni megint az XP-t (ha nem jó, akkor utána reinstall te vista bootloader), valahogy csak jó lesz :I -
USAMEN POWER #13126 Nem tudom mi lehet a probléma... Én a próbaidő lejárta után crackaltem és semmi gond nem volt vele.
steve: Köszi -
#13125 http://win7faq.try.hu/ -
RYO21 #13124 Hol van a FAQ? Am próbáltam EasyBCD-vel, ahogy leírtad és nem birtam hozzáadni Entry-t.
-
#13123 persze, hogy lehet telepíteni pendrive-ról
az alaplapok többsége képes USB-ről is bootolni
leírás
én pl az MSI Wind netbook-omra így tettem fel, ugyanis abban nincs CD meghajtó -
Apocalipto #13122 Vótmá, és nem kritikus, "írtam", de akkor bemásolom meginnt:
Idő közben több szakfórumon is olyan vélemények jelentek meg, miszerint a jelenség korántsem „súlyos, kritikus hiba”, sokkal inkább egy belső funkció, memóriakezelési sajátosság; annak a valószínűsége, hogy egy átlagos felhasználó a chkdsk segédprogrammal automatikusan kifagyaszthatja a Windowst, rendkívül csekély, már-már elhanyagolható. Később maga Sinofsky írt magyarázatot a problémát először bemutató blogban: a szakember kifejtette, hogy a chdsk.exe folyamat által lefoglalt memóriamennyiség annak következtében ugrik meg ennyire látványosan, mert a programozók eleve úgy tervezték a szoftvert, hogy az a lehető legrövidebb időn belül végrehajtsa a szükséges ellenőrzéseket. A Windows fejlesztési vezetője kiemelte azt is, hogy 50 megabájtnyi fizikai memóriát minden esetben meghagy az alkalmazás a Windowsnak, így az tovább képes működni. -
#13121 Nem újdonság, és közel se biztos, hogy kritikus hiba. Csak szenzációhajhászás. -
#13120 már 2-szer volt :P -
#13119 Kritikus hiba! -
#13118 mert az a gondom hogy beraktam elinditottam a disable activationt es nem indul el semmilyen adobe progi mindenre azt irja hogy licensing expired -
#13117 Nem tudja valaki hol lehet beállítani az ablakkeret és az asztal színét pl feketére. Nekem elég alap videokártya miatt nem támogatja az átlátszóságot, így csak a "Window color and apperance" választás van.(olyan mint a win 98-ban is volt már.)Itt meg hiába állogatok bármit ugyanolyan bugyikék marad minden. -
USAMEN POWER #13116 Én, habár Win 7 alatt még nem használtam... -
#13115 Hasznal valaki photoshop cs4-et gondom van vele :( -
Apocalipto #13114 Ja hát akkor nem csodálkozok :D Nekem is van webcam, de nem használom.. -
#13113 nincs sajnos :-( De hát mit várok, több mint 4 éve van meg a webcam, akkor is már gagyi volt (genius videocam express) :D
Dehát mi a fenének vegyek jobbat, freetrackra használom, 30 fps-el működik vele, de webkamerázásra is tökéletes bár azt nem szoktam.
Csomó dolgot szeretnék még géphez venni ami még nincs, nem fogok most webkamot venni. -
#13112 újat kell venni le kell cserélni a pb ezt fogják irni. -
Apocalipto #13111 Ez azért érdekes, mert elvileg a Vistás driver is jó a Win7-hez. Tehát már vistához se volt? -
#13110 A Vista boot pro-val én is próbálkoztam, én se tudtam működő választó képernyőt csinálni. Nem véletlenül írtam, hogy majdnem 1 órát szaroztam a boot megcsinálásával, aztán rákerestem, és akkor találtam meg ezt az EasyBCD -t.
Leírásom alapján (mostmár FAQ-ban) próbáld, Win7-en felrakod, és beállítod úgy ahogy írtam. -
#13109 Hát azért egyelőre még elég sok oka lehet. Mint pl. nekem, hogy nincs a webkamerámhoz driver (újat meg nem tudok most venni néhány hónapig), az nélkül meg nem tudok szimulátorokkal játszani (freetrackhoz kell). Mást egyelőre szerencsére még nem találtam :o de biztos lesz még (pl. valakinek hangkártyadriver hiány, valakinek punkbuster hiba, akkor olyan felhasználó aki kevésbé ért hozzá, stb. :-)) -
#13108 érdekes dolgok vannak itt látom. -
Apocalipto #13107 Én se tudok buszt vezetni...mégis meg fogom TANULni. Szerintem neki 1Xűbb lesz ;-) -
#13106 Majd megtanulja. Nálunk ez nem kérdés, azt használják amit felrakok arra a gépre amit ők is használni szoktak. -
RYO21 #13105 Anyám nem tudja kezelni a WIN 7-et. -
Apocalipto #13104 Eh? Ha kijelentkezek winből és az acc választó oldalon vagyok, a jobb alsó sarokban kéne lenni egy ilyen piros izének ahol lehet választani újraindítás, leállítás meg ilyenek közül nem? Eltűnt o_O -
USAMEN POWER #13103 Alaplapom integrált hangártyáját használom már 2 éve, és idáig soha nem volt gond vele...
mano1b: Vistanál nem árt ha van 4, habár w. 7 esetében nincs problem vele... -
#13102 Az informatika időnként költségekkel jár. Egyébként régi gépre, régi oprendszer. -
#13101 ez igaz de nekem nem ez a gond sajna -
#13100 Kingmax 2gb van az elég -
#13099 A számítástechnika sajnos ilyen, hogy időnként költségekkel jár. Szoktam tapasztalni amikor gépeket hoznak telepíteni, hgy lassú meg hasonló és egyből amit elsőnek megnézek az a memória, mert az szokot a legkevesebb lenni és esetek 99%-ban ajánlott költeni is rá. Mert a tulajdonos 5éves gépén 256mb ram-al persze, hogy lassú az XP, vagy nem megy a Vista. Viszont ha bővitik akkor már gyorsabb és még a Vista is elmegyeget rajta.
De volt már ilyen hangkártyás esetem is, alaplapi hagkártya Vista-val, de a tulajdonosa megunta, hogy feszt gond volt vele és inkább megkért, hogy vegyek egy olyan kártyát amivel nem lesz gondja. -
#13098 na szóval ha valaha nyugdíjas leszel örülhetc ha számológépre telik majd ez van. -
USAMEN POWER #13097 Hallottam olyat hogy előfordulhat hogy Pendriveon jön ki a win 7... Pendriveról vhogy fellehet telepíteni ?