46641
-
#13056 háló a Windows 7 Enterprise, mivel másabb az Ultimate-nál? -
#13055 -
#13054 Itt egy leírás, ez alapján sikerült megoldanom
How to dual boot Windows XP and Windows 7
[csak kiegészítés képpen, nálam egyáltalán nem volt ott a winxp, de ebben hozzá is lehet adni az Add/Remove entries -ben]
Ez szerintem mehetne a FAQ-ba is! -
#13053 Nem szóltam, 1.58tól kompatibilis, aszittem az új daemonban 1.59 van :D -
#13052 Nekem az RC-n 1.58-as van fent és mükődik. -
#13051 1.58 nem win7 kompatibilis csak az 1.59, 1.60. -
#13050 Gyaluld le az egész Win7-et,(ha nem probléma)és rakd fel újra, majd először rakd fel az SPTD 1.58-at rendszergazdaként, restart, majd úgy a daemon tools-t.
Szerintem ezt már nem tudod helyrehozni buherával. -
#13049 sziasztok >Punkbuster kidob a szerokrol ezzel az uzenetttel: Windows Unknown API function 131133. erediti jatekal se lehet mar jatszani multiban -
Apocalipto #13048 Chkdsk-t amúgy se fogsz használni sűrűn.. -
#13047 Érdemes feltenni, szerintem se olyan komoly hiba, majd javítják Update-en keresztül ha akarják. -
#13046 És akkor nem érdemes feltenni az RTMet? vagy most mi? -
#13045 Már a Vista is rendesen kezelte. A 32bit csak max 4gb ram-ot képes kezelni, ha több kell akkor 64bites változatott kell telepíteni de ez manapság már nem okoz problémát. -
#13044 Windows Vista óta a Rendszergazda fiók korlátozott jogosultságú a felhasználó védelme miatt, mert a felhasználók jelentős része így használja a gépet, annak ellenére, hogy nem ért hozzá. Viszont ez hatalmas biztonsági rés. Így a Microsoft korlátozta a jogosultságot, hogy azért mindenhez ne férjen hozzá, na meg az UAC is védi a rendszert. Ha szükség van a teljes rendszergazdai jogkörre akkor ez a jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval lehet elérni az adott alkalmazásnál (én mindent így telepítek), vagy későbbiekben is beállítható a jobb egérgomb tulajdonságok, kompatibilitás fülön.
Végső esetben engedélyezhető az Administrator nevezetű fiók, de ez nem ajánlott. Hátrányt én még nem éreztem a korlátozott jogosultságból adódóan.
-
ATOMICMEDIA #13043 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a Seven Már rendesen fogja kezelni a több magos rendszert. És itt is csak a 64bites fogja felismerni rendesen a 3gb-nál nagyobb memóriát?
Válaszotokat előre is köszi -
#13042 nemhasznaltam vistat szoval nekem ez ujdonsag :)
#13040 ben irtak engem is erdekelnek :) -
EK1TEP #13041 Na nálam van 2 érdekes észrevétel:
1. A képernyő szín beállítása random elfelejtődik...beállítom sötétebbre mert alapból nagyon világos a monitorom (monitor menüjében így nem lehet sötétíteni) ezért a beépített szín kalibrálót használom.Beállítom a nekem megfelelőre, 1-2 gép ki-be kapcsolás után sehol semmi...tök világos megint a monitor.
2.Internet csatlakozás hol automata hol nem, valamikor magától nem is csatlakozik... -
Johny72 #13040 És hogy lehetek teljes jogú? Ezt nem értem ... -
#13039 Mert nem vagy teljes jogú Admin, már Vista-ban is így volt -
#13038 Ez a futtatas rendszergazdakent ezt nem nagyon ertem hogy ha en vagyok a rendszergazda akkor miert kell meg ilyenekkel szarakodni?? -
Johny72 #13037 JÖvök nemsokára, ha valaki tud megoldást a Daemon telepitésre, irjon légyszi!köszi előre is mindenkinek -
Johny72 #13036 Igen, csak is azzal telepitem! -
#13035 Futtatás Rendszergazdaként lehetőséggel telepíted? -
Apocalipto #13034 Idő közben több szakfórumon is olyan vélemények jelentek meg, miszerint a jelenség korántsem „súlyos, kritikus hiba”, sokkal inkább egy belső funkció, memóriakezelési sajátosság; annak a valószínűsége, hogy egy átlagos felhasználó a chkdsk segédprogrammal automatikusan kifagyaszthatja a Windowst, rendkívül csekély, már-már elhanyagolható. Később maga Sinofsky írt magyarázatot a problémát először bemutató blogban: a szakember kifejtette, hogy a chdsk.exe folyamat által lefoglalt memóriamennyiség annak következtében ugrik meg ennyire látványosan, mert a programozók eleve úgy tervezték a szoftvert, hogy az a lehető legrövidebb időn belül végrehajtsa a szükséges ellenőrzéseket. A Windows fejlesztési vezetője kiemelte azt is, hogy 50 megabájtnyi fizikai memóriát minden esetben meghagy az alkalmazás a Windowsnak, így az tovább képes működni. -
Johny72 #13033 Olvastam én is a cikket és nem örülök neki, mert mi már készültünk lecserélni az összes XP-t meg Vistát. -
#13032 volt már... -
Johny72 #13031 Még mindig nem tudom felpakolni a Daemon-t a windows 7 RTM-re! Valaki tudna v.mi okosságot? Már próbáltam ugy is, hogy csökkentett módban kitöröltem mindent, ami a daemonnal kapcs.Registry-ban is és még sem akar felmenni egyik verzió sem, ami W7 hez elvileg jó! -
qUaKeRgUy #13030 Kritikus hibát találtak a Windows 7 RTM változatában -
#13029 Tesztelők kaptak egy Legális windows 7 kódot. -
Johny72 #13028 Milyen kódokat Mr MAnson??? -
#13027 tiltott kulcsok
nem jók
thx
-
#13026 koszi -
#13025 Kézzel szerkeszthető a BCDedit programmmal a boot. -
#13024 KEdvedért végigpróbáltam Virtuális gépen, és semmi meglepetés nem votl benne, eggyik se érvényes. Az tuti, hogy jószándékból senki se fog kirakni érvényes kódot. Mert 1x használható, Ha meg Technet kód az visszakereshető a Microsoft részéről és saját magával szúr ki a felrakó. -
#13023 Bármi ami magyar nyelvű alapból az buherált, felrakása nem ajánlott. Jobb megoldás az angol változat és a magyar nyelvi csomag. -
#13022 Az XP-ét hogy sikerült felraknod mellé hogy megvan a boot választó képernyő -
#13021 ma jött ki -
#13020 1 kulcs/gép tehát már biztos használatban van vagy már tiltottak is. -
#13019 Az UAC állítása: Vezérlőpult/Műveletközpont/A Felhasználói fiók felügyelete beállításainak módosítása. Kikapcsolása nem ajánlott, maximum alacsonyabbb szintre állítása.
Az AERO kikapcsolása meg felesleges, mert nem lassítja a gépet, úgyanis a VGA számolja és nem a CPU mint régen XP-nél. -
#13018 J7PYM-6X6FJ-QRKYT-TW4KF-BY7H9
D67PP-QBKVV-6FWDJ-4K2XB-D4684
HQDKC-F3P6D-C9YYM-HRB89-QDBB7
76DX2-7YMCQ-K2WCP-672K2-BK44W
2RG93-6XVFJ-RKHQ7-D2RTT-3FMQT
TT63R-8JGWP-WWT97-R6WQC-4CVWY
YQJX6-D6TRM-VWBM7-PHDJK-YPXJH
Q7J7F-GQHBT-Q42RQ-2F8XV-2WKKM
KH4X7-JY8G7-RCD7G-BYDJW-YTPXH
WYBJ8-8QVP3-24R82-VV2VP-72Q9W
9DP2R-W78GJ-GJBKW-CKR46-H3WYT
CXB7F-WWCM4-BP9V3-2YH43-RK8Y6
W9BYV-K2TB8-4YDJT-QBQWP-KFDHB
WGDJW-B8DYC-WVKX4-6MKF4-B8PK8
2PHXF-9PBDW-D3WWY-CPDKD-XG87V
ezek működő kulcsok a win7 -hez? próbálta valamelyikőtök? -
#13017 Sziasztok hol tudom kikapcsolni hogy ne kerdezzen ra mindenre hogy biztos instalalni akarom meg ilyenek, es a csilli villi animalasokat is ki lehet kapcsolni a gyorsabb futtatas erdekeben?? Koszi