46641
  • Apocalipto
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=13104]#13104?[/URL]
  • bon
    1. Igen kell vírusirtó
    2. Csak az Ultimate és Enterprise magyarítható nyelvi csomaggal. De későbbiekben lesz alapból magyar verzió szeirntem a hivatalos megjelnés után október végén várható.
  • Narxis
    OFF

ja :D

ON

1. Windows XP módban tényleg kell vírusirtó? Nincs elzárva rendesen a főrendszertől? Igazából semmi kétes eredetű dolgot nem tesztelnék rajta, egyelőre csak barátkozok vele.

2. Magyar nyelvű változat mikor lesz? Én az angol Professionalt szedtem le, hozzá a magyar nyelvet de valami LIP-et ír súgó, hogy azzal lehet installálni. Ezt hol találom? Ha ezt tudom, Ultimate-t szedtem volna le...

Asszem egyelőre ennyi, visszaolvastam 4 oldalt, találtam is hasznos infokat, de ezekre a kérdésekre nem. A FAQ meg jó, nem tom ki rakta össze de jól csinálta.
  • bon
    Itt lehet előfizetni kártyás fizetéssel: link
  • Apocalipto
    Meg is kaptad érte a jutalmadat.
  • naaa
    hogy fizetek elő?
  • CroftManor
    Most írtam ki Neróval a 7600 buildet és erre azt írja ki a DVDre hogy 4 GB szabad hely van rajta. Ennek ellenére bejön a win7 installja.
  • gyepesjoint
    látom megtetszett a beszólásom XD
  • Apocalipto
    Hát jó nagy helyet hagytak alatta meg felette..
  • bon
    Most látom csak, hogy van FAQ link a banner alatt, király!
  • bon
    Van érvényes előfizetésed?
  • naaa
    msnd nen nektek szürke a download?
  • Mr. Perfect
    Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom,hogy OEM-et nem lehet upgrade-elni.
  • Narxis
    Most akkor nincs semmilyen használható loader vagy ilyesmi? Mondjuk a rearm paranccsal elleszek egy darabig, addigra csak lesz...
  • Riccardo G
    sőt így jobb

http://www.mydigitallife.info/2009/07/25/download-32-bit-64-bit-windows-7-rtm-build-7600-16385-original-untouched-msdntechnet-leaked-retail-dvd-iso/
  • Riccardo G
    elvileg technet-es
    http://www.mininova.org/tor/2828563
  • vachel
    Én egyet nem értek .. angol nyelvü vista/win7 be működik a beszédfelismerés,vagyis a hang utasítás,de abba a pillbe hogy magyar nyelvet kap a rendszer letiltják.Ez mért jó ?Valószínű hogy magyarul nem fogja érteni amit mondok,de attól működhetne angolul.Jó persze biztos senki nem használja,de ha már egyszer kifizetik ezeket a drága rendszereket ..
  • szido
    Köszönöm a gyors választ!
  • Narxis
    Lesz rá mód, frissíthetsz bármelyik Win 7 verzióra, de nem tom mennyiért és mikortól.
  • szido
    Üdv!
    Én 2 évvel ezelőtt vettem egy laptopot amin vista home premium volt.
    OEM változat, tehát telepitő lemezt sem kaptam. Csak az alján van matrica.
    A kérdésem az lenne, hogy van-e/lesz-e mód upgrade-elni hetesre?
    Vagy aki OEM-et vett, az húzza le a vétén??
  • lamase
    Samsung SGH-Z810 USB modemem van, nemtudja véletlen valaki hogy lehetne beüzelemni win7re? Ahogy csatlakoztatom telepiti a connection managert de nem érzékeli a modemet.
  • Narxis
    Ne loálkázz csírahead me lepúzlak!
  • bon
    De ha véletlenül már van Windows 7-es driver a gyártó oldalán akkor az jobb választás.
  • bon
    Ha valamit nem ismerne fel a Windows 7 akkor próbáld meg a Vista-s drivert.
  • bon
    Azért szerintem egy intel chip-es alaplapot ne hasonlítsunk egy Nvidia chipsetes alaplaphoz. Intelnek nagyon jók a driver ellátottságai alapból.
  • [HUN]FaTaL
    Chipset driver nem is lesz hozzá, azt alapból kezeli a 7. Valószínű a LANt is. 2 giga rammal nyugodtan felteheted.
  • Batistuta007
    köszi a választ.miért ha a hangkari nem 64 bites akkor nem jó?
  • gyepesjoint

LOÁÁLKAAAA
  • tommygear
    nem win98 ez hogy minden drivert külön kell felpakolgatni, fel fog mindent ismerni, ha meg nem ott a win update
  • Balumann
    Szerintem alapból fogja kezelni, nekem a hangkártyán kívül az égvilágon semmit nem kellett feltennem (Gigabyte 965p-s3 alaplap), hálózat is ment egyből (XP-n nekem is driver kell). Csak azt nézd meg, hogy a hangkari driver 64 bites-e ha 64 bites wint telepítesz.

Eddig sztem mindenkinél gyorsabban és stabilabban futnak a játékok win 7-en ^^
  • Batistuta007
    sziasztok

most akarok váltani win 7-re és előre le akarok szedni minden drivert hogy ne akkor kelljen rájönnöm hogy semmim sincs:D szóval már majdnem minden megvan,viszont az alaplaphoz nem találok chipset-et.Asus M2N az alaplapom.Vista-s driver van a hangkártyához gonolom az megfelel neki,de a nethez semmi nincs.Akkor ezt most be.zoptam vagy alapból kezeli a 7?
    Akinek van ilyen alaplapja leírhatná tapasztalatait,megköszönném.
    Jah és már ha írtam megkérdezem hogy a 2gb rammal 98 gt-vel érdemes feltennem ha játszani is akarok.
    előre is köszi a válaszokat
  • TDantes
    Értem. Oké, 3.3 is több mint 2, szerintem belevágok, a ram nem olyan drága, aztán majd váltok valamikor 64 bitesre,m ha kell
  • bon
    Igen többet ér, viszont max 3,5gb én inkább 3.3gb környéként tippelnék, mert nem csak a vga használ és foglal le magának memóriát.
  • TDantes
    Értem...csak lusta vagyok...ameddig működik a 32 bites Win 7, én nem cserélem le...de azért három és fél giga ram, csak többet érne mint 2 giga, nem? Csak lenne egy kis teljesítmény javulás

Aztán majd valamikor átállnék 64 bitesre.
  • bon
    Jól gondolod, 32bites oprendszer esetén ha van egy 512mb-os VGA-d akkor max 3,5gb-ot fog látni a rendszer, de inkább kevesebbet. Ha kell az összes memória jobban jársz a 64bit-el,még ha újra is kell ez maitt rakni a rendszert.
  • TDantes
    Olyan kérdésem lenne, hogy a 32 bites Win 7 is kezel 4 giga ramot ha nem tévedek...na most akkor ez úgy van hogy összesen kezeli a 4 gigát, tehát a memóriával meg mondjuk a VGA rammal együtt?

Tehát ha 4 giga ramot teszek a gépbe, valamint van a 512-es VGA-am, akkor 3 és fél giga ramot ismer majd fel?

Nem akarok 64 bitesre válltani...most tettem fel a 32 bitest...nincs kedvem megint telepítgetni...

Viszont nem ártana több ram a gépbe és akartam venni...ezért érdekel, mi lesz ha 4 gigát használok 32 bit alatt ..no meg mennyit javítana a teljesítményen?
  • desigo
    simán felment nekem is
    #13137-pont így...
  • Apocalipto
    Egyátalán nem veszélyes. Ha boot menüben az újabbat választod ki az indul el. A windows.old mappát meg le lehet törölni mindenestül, boot menüt meg eltűntetni. Tök egyszerű.
  • L7wy
    De az már úgy veszélyes, jobb másik partícióra tenni.
  • Apocalipto
    Lehet, olyankor a mostani Win7-edet mindenestül berakja egy Windows.old nevű mappába, és kettő Windows lesz a c:\-n. Már xp óta így van.