46641
-
#13216 Már töltöm.Egy olyan nyelvi DVD nincs valahol?:) -
#13215 igen de nemegy -
#13214 segitene valaki ez mit takar ,A képernyő illesztő nem válaszol és utána helyre állt . az nvidia windows kernel mode driver version 186.24 ilyen hiba jött ki. -
#13213 Teljes jogú admin-ként próbálod törölni? -
#13212 sajnos a hiberfil.sys nem tünik el igy se -
#13211 Előfizetni kell ahhoz,hogy letölthess:) -
Apocalipto #13210 Ez a microsoft technet ez mi ezez? Csak mert be tudok rá jelentkezni. -
#13209 Nem működnek:( -
Apocalipto #13208 Ccleaner, Windows 7 manager -
#13207 lehet, hogy csak ki kéne pucolnom a regisrtyt
tud valaki ajánlani valaki valami igazán jó progit erre a célra? -
#13206 anno még nekem is. aztán először az jött, hogy nem érzékelte, hogy be van dugva bárhova is bármi. most meg ez. elment a hang, drivert akartam reinstallálni és semmi
az automata update is kiírja, hogy talált megfelelő drivert, de nem tudta installálni
WTF? :S -
#13205 Egyértelmű, hogy most már Win7, de Nekem Vista 64 bit-el sincs semmi problémám. Pár dologban még jobban be is jön.
De ez is inkább annak köszönhető, hogy kiforrottabb a driver support-ja, mint a Seven-nek. -
#13204 Nekem minden probléma nélkül egyből felment a legújabb driver, és perfektül működik :o -
raptor22 #13203 üdv mindenkinek!
most szeretnék váltani xp32bitről vista 64 v win7 64bitre. Mivel még vistát sem használtam így nem tudom hogy melyik érné meg jobban. Ti akik használjátok a win7-et mi a véleményetek rola? vista64bit v win7 64bit?
Gondolok itt a memóriahasználatra, gyorsaságra kezelhetőségre, áttekinthetőségre.
A konfigom:
MSI GX600P-216 (laptop):
Intel Core 2 Duo T8100, 2.1GHz (Turboval 2.5GHz)
NVIDIA GeForce 8600M GT (512 MB, directx 10 támogatás)
3GB RAM (DDR2)
Amire használom: 3D modellezés és renderelés, netezésre és játékra.
Főleg azok írjanak akiknek van összehasonlítási alapja és használta mind2 rendszert, jöhet PM-be is.
-
#13202 vazz nekem winupdate simán felteszi úgy h legyen hang...de am recseg, bár melyik driverrel is próbálkoztam :S -
#13201 na most mondom azt, hogy kapja be a realtek a brémet!
nem tudom felinstallálni a drivert :O egyszerűen "időtúllépés miatt sikertelen" hibaüzenettel nem hajlandó felmenni ez a szar. elvileg nem kéne egy realtekes csúszkának megjelennie a telepítéskor? mert az nincs
lehet, hogy egy jó régi driverrel kéne próblákoznom, hogy legalább legyen valami, de azt meg nem találok a kibaszott honlapjukon
szarja össze magát a realtek, tényleg ennyit tudok mondani -.- -
msstz #13200 Persze, csak a tapasztalat azt diktálja, hogy ki kell verni az emberek szemét. -
#13199 Köszönöm -
#13198 Egyenlőre örüljünk, hogy ilyen már van. -
msstz #13197 Javaslom bazi nagy piros betűkkel kiíratni a mostani helyett. :) -
#13196 FAQ -
#13195 igen -
#13194 Eset Smart Security 4 (bocs) -
#13193 Sziasztok!
Win7 alatt megy az Eset Samrt Security 4? -
#13192 melyik a legfrissebb kiadás? úgy értem az igazi RTM változat? Windows 7 RTM 7600.16385.? -
#13191 Így próbáld: Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségek\séma beállításainak módosítása\speciális energiaellátási beállítások módosítása\alvó állapot állítsd sohára.
Majd utánna:
1.Start menü keresőjével indítsuk el rendszergazdai jogosultságokkal a cmd-t.
2.Kikapcsoláshoz: powercfg -H off
-
#13190 az mar megvolt... -
#13189 egy kérdés ezt nem tudom kikapcsolni hiberfil.sys ez nem jó,
hiberfil.sys hogy nelegyen.
1. Adminként legyél bejelentkezve
2. nyomj egy windows+R-t vagy start menüben Run...
3. írd be, hogy CMD
4. írd be, hogy "powercfg.exe -h off" idézőjelek nélkül, majd ENTER
5. írd be, hogy exit majd ENTER
ez van fent en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso mi lehet a baj. -
#13188 Próbáld Rendszergazdaként futtatni (jobb egérgomb a telepítő exe-n és futtatás Rendszergazdaként) -
#13187 Nahja, de nem mondaná meg, hogy mi az.. :@ -
#13186 Valami nem stimmel a telepítés végén és ez miatt automatikusan visszavonja a telepítést a program. -
#13185 Az mitől lehet, hogy a photoshop telepítő szépen felrakja a progit, aztán mikor befejezné szépen megfogja és letörli az egészet? :D
Próbáltam mindenféle beállítással de buzizik ez a szemét.. :| -
#13184 Ha megkapom egyszer. -
Pio #13183 OFF
Elnézést érte, sajnos egészen másképp néz ki valami ide beágyazva, mint külön kipróbálva olyan nagy SG "bannerírói" rutinom pedig nincs, hogy ezt előre bekalkuláljam. Kicsit dizájnosabbra akartam, mint egy sima alapformátummal aláhányt FAQ felirat, de most már látom, hogy nem kellett volna, mert tényleg elég ócska lett.
Bárhová csináltam eddig bannert ott nem volt baj, ha elsőre nem a legjobban illeszkedett, mert mindig 10-30 perc alatt cserélték, erre viszont 4 napot kellett várni úgy, hogy kétszer is kértem, hogy tegyék be, úgyhogy nem szeretnék ezzel most újabb köröket futkosni, végül is a célnak megfelel aztán ha BON megkapja a jogokat akkor már lehet "fórumra szabni" a dolgot, mert ő itt van elég sokat és tudja majd cserélgetni... -
#13182 Átkell írni egy fájlt a telepítőben és úgy már elérhető az összes változat. De a hivatalos kiadások külön telepítősek. -
#13181 nekem így volt pedig...
fel volt sorolva az összes verziója, és úgy választottam kiaz áltimétet:) -
#13180 Nincs, vagyis nem emlékszem, hogy lett volna. :D -
#13179 am nincs benne az összes verzió??
mert nekem úgy volt, hogy ki kellett választani a telepítésnél, hogy melyiket akarom feltenni ;D -
#13178 Kösz, ha olyan sokára akkor inkább leszedem az RTM Ultimate-t. -
#13177 Virtuális gépen nekem nincs.