46641
  • Carloska
    de melyik game?
  • KranaZoli #13894
    És akkor szerinted?! Persze egy X64 install semmiből sem áll.
  • Sunyi RóKA
    Probáltam helpet kérni de nem foglakoznak senkivel
  • KranaZoli #13892
    X64-nek ehhez semmi köze.

Ha van a game-nek topic-ja, szerintem több segítséget kaphatsz.
  • KranaZoli #13891
    Nem sok különbséget vélek felfedezni egy SP2-es Vista és a Seven között. Nincs benne annyi újítás, mint egy XP és Vista között volt. Szerintem teljesen jó a Vista SP2.

Ebben a topic-ban is olvasok több game problémáról is. Kevés játékot fejlesztenek Seven-re és Seven alatt. Sokkal kevesebbet XP-re és XP alatt. Vista-n és Vista-ra viszont annál többet.
  • Balumann
    Miért, SP2 annyira sokat javított a Vista-n?
  • Sunyi RóKA
    mer nemakar elindulni a game és mondom lehet x64en elindul
  • KranaZoli #13888
    Nem.
  • KranaZoli #13887
    Pöttyet szar lenne, ha ez rongálna bármit is. Van aki havonta újrapakolja az OS-t, ha újabb VGA driver jön ki.
  • Sunyi RóKA
    jobb a x64 mint x86????
  • devilzero
    Üdv újra!!!
    Márcsak annyit kérdeznék rendszerújratelepítésnél, hogy nagyonsokszor volt már XP-Vista-WIN7 a gépemen és ez nem rongálja a Vinyót a sok Format+Install??? Persze a vinyó másik része (14hónapos) nem volt még 1x sem formázva és van rajta 400GB adat, azt nem ártana egyszer vhova átmásolni és format???

Ha valakit érdekel úgy 14hónapon belül 20szor raktam újra a gépet (havonta 1x), de most bejött a Win7 így volt olyanis hogy napi2x újraraktam :@

Szóval ez rongál vmit vagy sem?

Am. mindenkinek köszi a sok segítséget, az önbizalmamat természetesen meg élőrebillent, majd még jövök, de sztem márcsak októberben Win7-es kérdésekkel na HALI!
  • KranaZoli #13884
    Elhiszem!

Abban azonban szkeptikus vagyok, hogy Vista SP2-vel lassabban futna egy game, mint a Seven-en.
  • bon
    Én arra voltam kíváncsi, hogy van e Másik monitor vagy Tv csatlakozatva a géphez, mert ha van akkor azon lesz a Windows 7 képe.
  • domez128
    Nem nincs semmi a másik partición az xp rendesen fut, és van asztal , meg minden.
  • [HUN]FaTaL
    Jah okés, akkor nem szóltam. :) Nem néztem a FAQt, nem volt rá szükségem még. :)
  • Pio
    NFOból két dolgot kiemelnék:

Microsoft blacklisted the key we use for activation?
    If the leaked OEM product key is blacklisted, ultimately unblockable OEM-SLP product keys for Windows 7 that deliver with PCs will be leaked when shipped in October. The Activators will be updated.
    ------------------------------------------
    Disable (optional) communications with the Wga server (You will still pass Wga and download updates): Add 127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com to your hosts file.

Magyarul a lényeg:
    1. Ha valóban kizárja ezeket az OEM kulcsokat a Microsoft akkor a megjelenés után úgyis rögtön meglesznek az új kulcsok és ki fognak adni egy új loadert hozzá.

2. Ha el akarjuk érni, hogy ne kommunikáljon a windowsunk a WGAval, akkor tegyük be a hosts fájlba ezt:
    127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
    Azt írják, hogy ha ezt megcsinálod akkor is átmész a WGA hitelesítésen és engedi telepíteni az ehhez kötött update-eket.
  • Carloska
    Windows 7 Loader 32Bit 64Bit v1.4-Orbit30 And Hazar

Letöltés:
    http://hotfile.com/dl/10153354/663b0b8/win7.act.1.4.rar.html
  • bon
    Nincs még egy kijelző rádugva a gépre?
  • domez128
    Hali !
    Szerettem volna felrakni a Windows Se7en 7600 RTM 64 bit magyarított változatát , de már a telepítésnél gondom akadt. Ugyanis végig fút a telepítés , de mikor betöltené az első indítást nem jelenik meg a képernyő ,csak sötétség , az egér nyíl van de semmi más , a monitor lámpája zöld , tehát a videojel kijön . Olyan az egész
    mintha nem töltené be a videó driverjt . Megpróbálta csökkentett módban indítani , de ilyenkor azt az üzenetet
    kapom , hogy csökkentett módban nem tudja befejezni a telepítést ! Van , valakinek tapasztalata , vagy ötlete a megoldásra ? Köszönöm…!!!
  • Miley Cyrus
    xd
    azért ez jo:D
    mi keressük meg neked azt amit akarsz?
    én még a lenne szives szavakkal sem keresném...megutudod találni teis...
  • bon
    Többi verzió azonosító kódjai a FAQ-ban megtalálható.
  • [HUN]FaTaL
    Nah ez elég zagyva lett.

Szóval abba a mappába, ahol az ISO van létrehozol egy akármilyen fájlt crc kiterjesztéssel (pl. test.crc) majd a fájl tartalmába beleírod ezt:

letöltöttfájlnév.iso C1C20F76 (ez a 32bites kódja, a 64bitesé BON hozzászolásában, illetve ha nem Ultimatet szedsz, biztosan megadja a többi verzióét is)

Elmented majd total commanderben enterrel futtatod. Ha nem ír hibát, akkor az az eredeti technet ISO. Ha hibát írt akkor buherált, nem biztos, hogy vírusos de jobb vigyázni.
  • [HUN]FaTaL
    Honnan tudjam honnan szedheted? Keresd meg, zárt oldalakon vagyok fent, onnan töltök mindent. piratebayen érdemes körülnézni.

crc-hez létrehozol egy fájlt benne az iso nevével, mögé rakod bon kódját és totalcommanderben ütsz a crc fájlon egy entert.
  • gregtom6
    A legjobb az lenne akkor, h vki lenne szíves, és keresne nekem 32bites 7-et, és olyan kiadást, ami rtm, és csak játszanék, meg neteznék rajta:D
    Mert oprendszerrel kapcs.-ban nem akarnék magamtól kutakodni, amikor azt se tudom, mit kell ellenőrizni...
  • gregtom6
    Na és azokat honnan szedhetem? Meg nem kell nekem Ultimate, ha többet foglal a merevlemezen, akkor elég a Home Premium, mert csak játszok, meg netezek...
  • Sunyi RóKA
    én x86 ot raktam és azt irja ki hogy 32bit kell neki és nem fut a game már fogalmam sincs mit tegyek
  • gregtom6
    Kösz a helpet, de gőzöm sincs, h hol ellenőrizzem le a crc-t.
    És most a crc, az a neve a verziónak? Az nem a betömörítési kód, v mi?
    Hol az azonosító, hol a crc, hogy kell ezt?
  • [HUN]FaTaL
    A fájlnév eltérhet, ezt még hozzáteszem. :) De érdemes a ZWTISO releaseit is leszedni, azok rendes technet releasek, és ők sosem csomagolnak mellé semmi érdekességet.
  • bon
    A lényeg ez:
    File Name: en_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65921.iso
    SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610
    ISO/CRC: C1C20F76

File Name: en_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65922.iso
    SHA1: 326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7
    ISO/CRC: 1F1257CA

Ha a SHA1 és ISO/CRC megeggyezik az image-el akkor eredeti.
  • [HUN]FaTaL
    Attól h ez a neve megnézed techneten az azonosítót és lellenőrzöd a crcjét. Magról szedtem, ha bent vagy szedd onnan, ha nem akkor onnnan nem tudod.
  • gregtom6
    PM-et, h Te honnan szedted le ezeket, már csak azért, mert attól, h ez a neve, bárki tehet rá vírust, előfizetni meg nem akarok arra, amit mondtál...
  • [HUN]FaTaL
    Small Iconson használom, de visszaállítottam, ott van de ha rákattintok akkor az eszközkezelős lapot hozza fel, nem a game controllerst. Valahol biztosan benne van pedig. :)))
  • Pio
    Bekerült a Devices and Printersbe.
  • bon
    Én nem megfelelő hálókártya driverra tippelnék, ha van mód rá akkor frissítsd.
  • [HUN]FaTaL
    Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP
    Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x86-GRP

Ezek 100%, hogy nem vírusosak, a CRCjük megegyezik a technet isoval, pedig korábban jöttek ki, ezeket használom én is. (x64 asztalin, x86 notebookon)
  • bon
    Csak tipp, a vezérlőpult/eszközök és nyomtatoknál nincs ott?
  • bon
    Biztosan nem vírusost innét tudod leszedni előfizetéssel: link
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg a vezérlőpultból vajon miért tűnt el a Game Controllers? A Logitech Profileren keresztül most is elérem, de nem a legkényelmesebb megoldás.
  • bon
    Passz, kb 10 éve nincs gameport-om.
  • bon
    Szerintem sehogy.