Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skateout
Jah és még valami, volt itt vki aki olyan szinten elszánta magát a telepítésre hogy másik gépbe tette a HDD-t és akkor is feltette a cuccot.
Szóval ha vmit meg akarunk oldani akkor megoldjuk, csak akarni kell. <#vigyor2>

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

CroftManor
Akinek nem megy fel a daemon tools az rakja fel a Virtual Clonedrive-ot
Ja és a K lite kodeck pack legújabb verzióját érdemes feltenni.

Nothing is True, Everything is Permitted

skateout
Egyetértek, azért vagyunk hogy segítsünk annak aki nem tud vmit megoldani önerõbõl. (Tudom, tudom, legutóbbi megnyílvánulásom az FPS gamerekkel szemben)
De én is szívesen segítek ha van vmi gond, csak ne lássak ilyen szép jelzõket erre a Win re és ne halljam hogy ilyen meg olyan szar.
Mindennek van vmi oka, és baja, nem mindig a Win a hibás.
Tehát finomabban emberek.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Pethy23
Bocsi én nem tudtam ilyen részletesen 😊
LeonSilver
#5739 : Én például avira-t

#5728 : Van abban igazság amit mondasz de azért Bon amellett, hogy olyan user mint Te vagy én qrva sok embernek segített / segít.Szóval nem csak az arcát járatja.

A w7-et winfosnak titulálni azért nem szerencsés mert ez egy béta oprendszer ami tesztelés alatt áll illetve vannak ismert/elismert/publikált hibái ami természetes is.A windows egyébként utoljára akkor volt wonfos amikor a Me napvilágot látott.Na az volt az igazi kaki.

**--**

Még annyit ( ez nem neked szól konkrétan, csak általában ) szeretnék hozzátenni, hogy szidni is csak annak van "joga" a windowst aki fizetett érte.Aki csak lewarezolta annak ( véleményem szerint ) nincs alapaj arra, hogy kritizálja akár a windowst vagy bármelyik másik szoftvert.

Végezetül tényleg jobblenne azt a kialakult jó hangulatot folytatni ami eddig jellemzõ volt erre a topikra.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

skateout
Mi a frász van itt már megint???
Minek szidja egy egy ember a Win7-et???
Ha nem tudná akkor ez még teszt alatt van, még ha RC akkor is csak elõtermék.
Na meg az a gyerek a felbontásával <#falbav>
Hééé okostojás!!!!
Nekem 1792 x 1344 es felbontáson megy a dolog ha akarom. Szóval neked vmi nem kóser a driverekkel, vagy a beállításaiddal. De akkor baszki ne a Win7-et szidd.
A picsába már a sok "szakértõ" User-al, aki azt hiszi hogy õ mindent tud már, és ha nem megy vmi jól akkor tuti a Win a hibás.

kirol
És jó?

Avira AntiVir Personal
hát én az uac-ot a világért sem fogom bekapcsolni..

Félre vagy informálva, illetve összekevered a gadgetekkel. Azok nem mentek kikapcsolt UAC-cal, de most már mennek (legalábbis nálam biztosan 😊 ).
Az Aerora nincs hatással az UAC.
#5724?

Úgy tudom nem, mivel van valami nem teljesen tisztázott biztonsági probláma vele. De lehet csak félre vagyok informálva.
Szerintem Aero bármilyen DX9 vagy újabb VGA-val megy, nem hiszem, hogy pontszámfüggõ, illetve szvsz ami nem tudja az jó ha 1 pontot kap.

kirol
Milyen víruskeresõt használtok ezen a rendszeren?

kikapcsolt uac-al nem is megy?

kirol
Ha a pontszámom 3.2 akkor lehet AERO? 3 a minimum ugye?

Mert a VGA az pont 3.2. Hiába több a többi 5 nél.
De egy reg -el engedélyeztem azért. 😊

Ez már nekem is eszembe jutott, hogy Bill elment és végre levegõhõz jutottak a fejlesztések 😊

control panelen válaszd a Troubleshooting-ot vagy startmenü keresõbe írd be, hogy troubleshooting és indítsd el, majd itt Appearance and personalization alatt klikk a "display aero effects"re és ment végig a troubleshooteren és ha a géped képes kezelni az aerot, akkor ez be fogja hozni.

Van pár külsõ hatás, ami kilõheti az aerot, például ha kmplayert sebességre optimalizálod.
Amíg UAC nincs bekapcsova, nincs regisztrálva a rendszer és nem futott le a HW indexelése, addig sehogy.

CroftManor
Asztalon jobb klikk, personalize

kirol
AERO -t hol lehet bekapcsolni?
Mert nekem most nem megy.

Azért szomorú ez, mert több, mint 5000 hozzászóláson keresztül sikerült néhány kisebb kivételektõl eltekintve egy teljesen jó, hasznos, segítõkész, informatív topikot fenntartani, ami SG-n szerintem nagyon nagy dolog.
Ezek alapján viszont a hivatalos megjelenés után be se teszem ide többé a lábam.
Bízvást állíthatom, hogy aki nem tud megtalálni beállításokat és/vagy feltelepíteni NORMÁLISAN drivert, annak tök mindegy, hogy W98, Xp, Vista vagy W7 van a gépén ... ne tud meg a kollégáim mennyi sz*rt lapátolnak a szarul felrakott és beállított oprendszerek után. yilván többnyire XP.

Azért az elgondolkodtató, hogy amint kijött az RC egy nagy szar lett ez a topik folyamatos anyázással és egyebekkel... Talán mégse kellett volna ilyen nyilvánossá tenni az egészet vagy a fene se tudja, de ahogy elnézem ez a topik is szépen lassan lesüllyed a fórum "szabványszínvonalára".
Lacee86
Mert te ki az atyaúristen vagy itt, hm?! Itt minden hozzászóló egyenlõ, te is csak 1 fórumozó vagy, ha tudsz, segítesz, de nem kell itt az észt osztani, arra úgy érzem semmi szükség.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Narxis
Abba ugyanúgy te is beletartoznál, csak nyugodtan.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TaRka0107
Hát fel volt húzva a proci 2.3-ról 2.87-re de próbáltam úgyis h Auto-ra vettem a Procit azaz 2.29 re tette és úgyse volt jó!!😄 De akk sokáig 2.29-en hagyom és majd megpróbálom úgy!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kirol
Zsír!
Jó is lett ezzel a módszerrel. 😊
Valamit elcsesztek a telepítõben!!!

Eddig csak a telepítés effektjeit láttam, de rohadt jól néz ki. 😄

srácok, ha bekapcsolom a laptopot és nem csinálok semmit (mint ahogy általában senki sem szokott) akkor a boot screen után elsötétül, kikapcsol a képernyõ és vakon írom be a jeészót, majd laptop panel lehajt és vissza, és van kép. ha mozgatom az egeret boot közben akkor lesz képernyõ. ötlete van vkinek?<#pardon1>
nem olyan zavaró, de minden más fullosan megy, ez is mehetne.<#vigyor5>

Én értettem, ezért nem is Neked címeztem a válaszomat, csak vannak, akik ezt véresen komolyan gondolják és bár soha egy linux telepítéssel nem szívtak még, OSXrõl is csak hallották az elitista appe fanboioktól, hogy az milyen csudijó, de azért meg vannak róla gyõzõdve, hogy a windows a világegyetem legsz*rabb terméke, csak a tévé sugároz valami titkos hullámot ami kimossa az agyunkat és rávesz a windows használatára... 😊
bon
Ennyi erõvel én meg mindig cirógathatnám, hogy "Userfos", a sok amatõr felhasználó hozzászólást olvasva, de még se teszem. Inkább próbálok segíteni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Lacee86
Jó, én csak pusztán a jelen szituban használatos poénnak szántam, hadd ne kelljen már a viccet megmagyarázni... Én személy szerint Windowson kívül semmi más oprendszert nem használtam soha, és sztem az emberek 90%-a ugyanígy van ezzel. Szóval viszonyítási alap sincs (csak a különbözõ Windowsok maximum), csak azt lehet szidni, ami van, vagyis a Windowst, ezért alakult ki a Winfos kifejezés gondolom én.

bon
Már nagy régóta nem õ vezetti a céget, ez nem új dolog. Már évek óta Steve Ballmer vezeti a céget 2000 januárja óta. Meg attól, hogy most már Bill nincs a relfektor fényben még cég tulajdonos. Tehát biztos van beleszolása a dolgok alakulásába.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nincs tuningolva a gép? Mert a Vista telepítõ se szerette ha tuningolva van a gép a telepítésnél.

Pethy23
Szerintem meg ahogy nem Bill van a MS élén elkezdett a ég jó irányba fejlõdni!
A Micro$oft elnevezést sokkal találóbbnak tartom, a fosozást én se érzem jogosnak (persze lehet találni szempontot nem is egyet, amibõl jogos, de úgy nagy összességében szerintem egyáltalán nem fosok a termékeik).
Hát igen ez igy van.....

Lacee86
Mi van, te vmi %-ot kapsz a Gates bácsitól, h ennyire véded? <#vigyor2> Amúgy én nem szoktam használni ezt a kifejezést, csak most vhogy illett ide.

Narxis
winfos 😄DDD ez olyan mint a microfos 😄

TaRka0107
Aztán meg menne tovább gondolom a formázáshoz meg ezekhez! De kijön egy kék ablak!! És azt írja hogy windows leállt! Pedig próbáltam ugyis h leformáztam a C-t vagyis nem volt rajta windows😄 És csináljak vírusellenõrzést. Meg mervelemezekrõl beszél h töröljem le vagy má nem is tom!! Meg indítsam el a CHDSK programot (chdsk/F ez van ott asszem!)😄 Meg tecnikai információ: sok nulla meg X meg ilyenek😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

bon
Nem Winfos!!! Szokjunk már le errõl az elnevezésrõl.

Lacee86
Hát, leszedtem én is ezt a Winfos 7-et, hogy kipróbáljam. De ahogy itt olvasgatom a topikot, lehet, h jobban teszem, ha nyomok egy Delete-t, és nem szerzek magamnak idegeskedést.

Ez az, csak keményen 😄
Alapértelmezetten ha nem tudunk valamit arra nem írunk, képzeld el mi lenne, ha minden fórumozó mindenre beírná, hogy nem tudja...
Legalábbis a magam nevében ezt tudom mondani, ha valamit nem tudok egész biztos, hogy nem fogom beírni ide.
kirol
Kurva anyját az RC-nek!

Azért is átrakom másik gépbe a HDD-t és felnyomom rá a W7-et. Majd visszarakom az eredeti gépbe a HDD!

Nehogy már az legyen, amit ez a kis köcsög akar!

kirol
Újraraktam, megint behal a végén. Rohadtul nem értem miért?
Itt még nem is csinálok semmit, csak kattintottam 2x, hogy települjön. Akkor meg mi a baja?

Lacee86
NEM TUDJUK VAZZE!! <#idiota>

Narxis
gec, több bajom van ay RC-vel mint a beta-val...durva

bon
Én nem tudom.

Hali nekem miért nem válaszol senki,még azt sem hogy nem tudjuk wazze...<#ejnye1>

CroftManor
Én is feltettem a monitort drivert, így elvileg max 1280x1024nek kéne lennie a beállításokban, de 1600x1200 van ott :S