Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha vmit meg akarunk oldani akkor megoldjuk, csak akarni kell. <#vigyor2>#vigyor2>
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Ja és a K lite kodeck pack legújabb verzióját érdemes feltenni.
Nothing is True, Everything is Permitted
De én is szívesen segítek ha van vmi gond, csak ne lássak ilyen szép jelzõket erre a Win re és ne halljam hogy ilyen meg olyan szar.
Mindennek van vmi oka, és baja, nem mindig a Win a hibás.
Tehát finomabban emberek.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
#5728 : Van abban igazság amit mondasz de azért Bon amellett, hogy olyan user mint Te vagy én qrva sok embernek segített / segít.Szóval nem csak az arcát járatja.
A w7-et winfosnak titulálni azért nem szerencsés mert ez egy béta oprendszer ami tesztelés alatt áll illetve vannak ismert/elismert/publikált hibái ami természetes is.A windows egyébként utoljára akkor volt wonfos amikor a Me napvilágot látott.Na az volt az igazi kaki.
**--**
Még annyit ( ez nem neked szól konkrétan, csak általában ) szeretnék hozzátenni, hogy szidni is csak annak van "joga" a windowst aki fizetett érte.Aki csak lewarezolta annak ( véleményem szerint ) nincs alapaj arra, hogy kritizálja akár a windowst vagy bármelyik másik szoftvert.
Végezetül tényleg jobblenne azt a kialakult jó hangulatot folytatni ami eddig jellemzõ volt erre a topikra.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Minek szidja egy egy ember a Win7-et???
Ha nem tudná akkor ez még teszt alatt van, még ha RC akkor is csak elõtermék.
Na meg az a gyerek a felbontásával <#falbav>#falbav>
Hééé okostojás!!!!
Nekem 1792 x 1344 es felbontáson megy a dolog ha akarom. Szóval neked vmi nem kóser a driverekkel, vagy a beállításaiddal. De akkor baszki ne a Win7-et szidd.
A picsába már a sok "szakértõ" User-al, aki azt hiszi hogy õ mindent tud már, és ha nem megy vmi jól akkor tuti a Win a hibás.
Az Aerora nincs hatással az UAC.
Szerintem Aero bármilyen DX9 vagy újabb VGA-val megy, nem hiszem, hogy pontszámfüggõ, illetve szvsz ami nem tudja az jó ha 1 pontot kap.
Mert a VGA az pont 3.2. Hiába több a többi 5 nél.
De egy reg -el engedélyeztem azért. 😊
Van pár külsõ hatás, ami kilõheti az aerot, például ha kmplayert sebességre optimalizálod.
Ezek alapján viszont a hivatalos megjelenés után be se teszem ide többé a lábam.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Jó is lett ezzel a módszerrel. 😊
Valamit elcsesztek a telepítõben!!!
Eddig csak a telepítés effektjeit láttam, de rohadt jól néz ki. 😄
nem olyan zavaró, de minden más fullosan megy, ez is mehetne.<#vigyor5>#vigyor5>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Legalábbis a magam nevében ezt tudom mondani, ha valamit nem tudok egész biztos, hogy nem fogom beírni ide.
Azért is átrakom másik gépbe a HDD-t és felnyomom rá a W7-et. Majd visszarakom az eredeti gépbe a HDD!
Nehogy már az legyen, amit ez a kis köcsög akar!
Itt még nem is csinálok semmit, csak kattintottam 2x, hogy települjön. Akkor meg mi a baja?