Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ha valaki lusta lenne olvasni 😉

# Start menü keresõjével indítsuk el rendszergazdai jogosultságokkal a cmd-t.
# Kikapcsoláshoz: powercfg -H off
# Bekapcsoláshoz: powercfg -H on

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Esetleg nézz körül a lacy.hu oldalon.Egészen pontosan itt.Ne zavarjon, hogy vista, mûködik a hetesen is.Még a parancsikon nyilak eltávolítása is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Meg csináltam amit írtál de még mindig ott van. Újra is indultam és ott maradt. Aztán XP-n töröltem elindítottam a 7-et és vissza tette 😞 nem értem.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

desigo
keresõbe beírod,hogy : power options
kiválasztod,hogy Change plan settings
aztán change adwanced power settings
sleep-hybernate after-setting neverre...

azán keresõbe beírod,hogy : disk cleanup
lefuttatod a c-n és a végén leokézod és letörli a hyberfil.syst
Hol kell kikapcsolni a hibernálás funkciót? Hogy a "hiberfil.sys" se legyen a C meghajtón-n?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kirol
Mondjuk Bsplayer is hibaüzit dob, hogy:

Overlay is not compatible with Aero.
Switching to EVR renderer.

Ez meg mi ez?
(Bár ettõl még lejátsza.)

kirol
A KmPlayer iszonyat villog. Más megy rendesen, csak ez nem. Nálatok jó?
Szt hittem dreamscene miatt ,de ha kikapcsolom is vibrál.

kirol
Királyul megy már a Dreamscene is.

Azt mondja már meg még valaki, hogy az asztali ikonok nevét hogy lehet árnyékolni egyebek, mert így a mozgó háttéren nem látszódik a betû rendesen.

Hová kell másolni a hang sémákat ha ujat akarok betenni melyik könytárba hogy lássa win7???

Evin
LCD monitoron optimális és ajánlott a 60Hz. Csak az aláírásába kellett volna nézned.
Amirõl te beszélsz, az a régi, képcsöves CRT monitor. Ott 85-100Hz az ajánlott.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

LeonSilver
TFT monitornál??Ugyanmár.

hogyhogy miért, sokkal jobb 75hz-en. minel magasabb annál jobb. és akkor amúgy mivel van a baj?

CroftManor
Mért tenném 75re? de tudom, de az optimális mód a monitor szerint 60 Hz
nem azzal van a baj.

Nothing is True, Everything is Permitted

nem tudod 75-re tenni?

CroftManor
Hát most megpróbáltam ujra felrakni és msot nekem is jó az update gomb, viszont akkor a displaynél mért ez van?

értem. egyébként csont ugyanez a monitorom van nekem is, és megnéztem ezt az eszközkezelõben, és nekem nem szürkék a gombok.

TaRka0107
Hát gépem van! Laptop tesómnak van és Vista van rajta! Fel is szeretné tenni az XP-t csak fél h nem lesz driver, dehát biztos lenne!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Akkor jól tippeltem PMben, hogy a BIOSban kell turkálni, örülök, hogy sikerült. Laptopod van amúgy? Ott szokott ez probléma lenni, az XP telepítõnek még nem olyan széleskörû a SATA támogatása sajnos. Jobb esetben valamilyen BIOSbeállítással ki lehet trükközni, rosszabban bele kell hegeszteni a szükséges állományokat a windows telepítõjébe.
TaRka0107
Szevasztok! Megoldódott a problémám!! Biosba átkellett állítani valamit! Valamit ACHI-rõl non-raid-re és el is indult a telepítõ!

HD Audio managert indítsd el és nyomj a connector settingsre.
"Fehérben" az jobb középtájt van egy kis mappa ikon, "kék" managerben nem tudom pontosan hol érhetõ el.
Itt pipáld ki a disable front panel detection-t.
Én levettem az auto popupról a pipát.
Nekem ez oldotta meg 7-ben ezt a gondot.

"fehérben" van egy olyan jobb szélen felül, hogy "device advanced settings", itt a pötty a felsõn legyen mindkét helyen.
"kékben" ez nem tudom hol van.

A "fehér" meg a "kék" a két különbözõ realtek managerre utal, bár az újabb HD driverek mindig a "fehéret" teszik fel úgy tudom.

Bugos az egész, szóval nem feltétlenül az ésszerû beállítás a jó beállítás, nekem ezekkel a beállításokkal mûködik a dolog, ezért írtam le.
ProGabe
na jó, ez hihetetlen. beírtam az elõzõ hsz-t, újraindítottam, megcsináltam 100-szor ugyanazt, amit eddig és most sikerrel 😊

jó ez a topik 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
bocs, hogy itt, de csak félig off:

tegnap elment a hang, elég gyorsan kiderült ,hogy hardveres probléma. realtek hd audio (nevû szar...) és nem érzékeli, hogy be van dugva bármi is bárhova 😊 sem hátul, sem a front panelen
XP alatt sem, igaz, az nem annyira erõs kezû, mint a Win7, ami nem is küld rá hangot ilyen esetben, XP ellenben igen és ott szól is, ahogy kell, csak ugye nem látja, hogy be van dugva a jack

szóval találkozott-e valaki ezzel a hibával és tud-e megoldást. term. már feltúrtam miatta a netet, de semmi igazán jó megoldás nincs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CroftManor
Azért mert HA elindítok egy játékot akkor egybõl kiírja h nem optimális mód, vmiért tállítja magát a monitor 75 Hzra és kiírja h ajánlott mód 60 Hz.
Ezt múltkor vistán is csinálta kiderült azért mert nem volt feltelepítve a monitor drivere, de most feltettem egybõl. és mégis kiírja. Legalábbis eddig ezt két játéknál csinálta

Narxis
Nekem is gondom volt a videokártyával, valami standard vga drivert rakott fel a win 7, hiába szedtem le ATi oldaláról a legfrissebbet, a drivert nem tudta telepíteni, nyomtam egy win updatet, leszedett valamit, installálta és most minden mûködik. Javaslom, hogy akinek driver gondjai vannak az csekkolja az updatet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem az új számológép jött be nagyon, eleve a tudományos része sokat bõvült és került bele programozói és statisztikus felület is.
A sound recorder viszont kifejezetten visszafejlõdött a win95öshöz képest - vagy csak én nem jövök rá, hogy hogy kell elõcsalni belõle egyéb funkciókat.
A snipping tool szintén tetszik, ez úgy tudom már a vistában is jelen volt.
és ez miért zavar? mit szeretnél a monitorral még tenni?

mivel a win7 kernel a vista továbbfejlesztettje, adódhat némi hasónlóság...amúgy meg asszem 6 féle verzió lesz.

desigo
tiszta komoly az elõzõhöz képest 😊
CroftManor
Köszi feltettem, de msot is szürke, ráadásul ami a képen van további elemek, azoknál is dettó szürke az update.

DarkSector
LOL
a hivatalos verzi:

WINDOWS 7 ULTIMATE....nem is tudtam, hogy ebbõl is van ultimate 😄
tiszta vistás szaga van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
de az csak max te még nem próbáltad.
egy szerencsétlen szarság ez a win7...kb mint fél éve elõre kijelentettem, mikor megláttam a videójat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Blasta
Muha, az új Paint-et láttátok? 😊
Nekem csak most tûnt fel 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tedd fel ezt, talán egy hónappal frissebb.

CroftManor
Köszi, megpróbálom úgy.
És erre tud vki megoldást? Nálatok is szürke az Update?

jAsOn VoOrHeEs
Csak pipáljátok be, hogy "Don't show this message again", majd "Run program". Mûködni fog az rendesen.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LeonSilver
Én úgyvagyok vele, hogy az ingyenesség megér napi egy reklámot.Ezt ( 1-2 reklámablak / nap ) szívesen elviselném több szoftvernél is!

Narxis
Csitulj már el.<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TaRka0107
Hát én most csak standard-ot tettem fel mert siettem! Nem tököltem regisztrációval! Amúgy amikor múltkor regisztráltam akkor nekem 30 napos volt!

desigo
DAEMON Tools Lite v4.30.4-esnél is dettó
TothLaci
Magára a Windowsos Explorerre gondoltam. IE-t nem használok, de azért örülök, hogy van már sokkal jobb IE az IE6-tól...
Az mitõl van, hogy regisztráltam a Pro-t, azt írta az 6 hónap, erre regisztációnál meg valami júniusi dátum van? 😞

"de néha kifagy az explorer"
Úgy mondanám elbambul, de ezt az RC-ben is csinálja, bár lehet van már javítás rá, csak nem vettem észre, mivel csak flash oldalnál használom a 32 bites IE8-at, amúgy 64 bites Tûzróka van fent.

TaRka0107
Én a PRO-t tettem fel, nekem az megy!

kirol
Aha, köszi.

Sziasztok vki tudna adni egy linket honnan lehet a magyar nyelvüt letölteni?

TothLaci
Én meg vagyok elégedve a Windows 7-el. Intel Atom rendszeremen használom, és kb. már egy hónapja.
Sajnos szerkesztésre nem igazán jó, arra még mindig az XP-s rendszeremet használom, de attól függetlenül jobb, mint a Vista. Vistából ugye csak a beta1 tetszett, utána orrba-szájba fikáztam a rendszert, ami sokaknak nem tetszett, mert a Vista a jó, Vista a szép, Vista mittudomén új?

RC-t még nem próbáltam ki, mert nincs rá igényem. Mindenesetre remélem, hogy a rendszer igényét már egyáltalán nem viszik feljebb, hanem inkább csökkentik, és ugye meglesz a stabil operációs rendszer. (jelenleg a 7077 fut, elég stabil, de néha kifagy az explorer.. de nem idegesítõ)
CroftManor
Én is felakartam tenni, de nekem nem megy.
kép
rámegyek h install, el is megy egy darabig, kiírja h most újrakell indítani a rendszert majd reboot után folytatja. oké, újraindul és ugyanugy bejön az ablak h nem kompatibilis.. megint futtatom és megint kiírja h újrakell indítani a rendszert....

Van ám W7 codeck pack is ... Én speciel K-lite x64-et hsználom, még nm sokat teszteltem.

Pio, én is azt tetem fel mert nagyon ajánlgatták, de nekem nagyon belassult tõle a gép. Igaz a procim se erõs, meg kevés az 1Gb ram ... de Kasperskyvel nem volt ilyen tetû, csk annak meg a frissítõje nem akart mûködni.

Teljesen jó, mert egyrészt ingyenes, másrészt az egyik legkevesebb memóriát falja az általam próbáltak közül harmadrészt a VirusBulletin szerint a második legbiztonságosabb vírusirtó, az ingyenesek közül pedig messze a legkiemelkedõbb.
Két szépséghibája van:
1. olyanra is beriaszt néha, amire nem igazán kéne. Ez a legújabb verzióban szûrhetõ, mert beállíthatod, hogy mikre ne riasztgasson illetve eleve lehet választani "agresszívségi fokot".
2. updateléskor benyom egy reklámablakot. Egyáltalán nem zavaró és szerintem létezik módszer a kigyalulására, annyi, hogy amikor napi 1szer frissít, akkor kijön egy reklám, amit leokézol és kész.

De amúgy a vírusirtók kérdésköre elsõdlegesen "vallási" téma, ezt már kitárgyaltuk itt még jó régen.
skateout
Nekem van Daemon Tools Lite, megy gond nélkül, és aki még más Codeck csomagot akar tenni annak ajánlom a Vista Codeck Pack-et ami szintén nagyon jól mükszik.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional