Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
# Start menü keresõjével indítsuk el rendszergazdai jogosultságokkal a cmd-t.
# Kikapcsoláshoz: powercfg -H off
# Bekapcsoláshoz: powercfg -H on
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
kiválasztod,hogy Change plan settings
aztán change adwanced power settings
sleep-hybernate after-setting neverre...
azán keresõbe beírod,hogy : disk cleanup
lefuttatod a c-n és a végén leokézod és letörli a hyberfil.syst
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Overlay is not compatible with Aero.
Switching to EVR renderer.
Ez meg mi ez?
(Bár ettõl még lejátsza.)
Szt hittem dreamscene miatt ,de ha kikapcsolom is vibrál.
Azt mondja már meg még valaki, hogy az asztali ikonok nevét hogy lehet árnyékolni egyebek, mert így a mozgó háttéren nem látszódik a betû rendesen.
Amirõl te beszélsz, az a régi, képcsöves CRT monitor. Ott 85-100Hz az ajánlott.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nem azzal van a baj.
Nothing is True, Everything is Permitted
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"Fehérben" az jobb középtájt van egy kis mappa ikon, "kék" managerben nem tudom pontosan hol érhetõ el.
Itt pipáld ki a disable front panel detection-t.
Én levettem az auto popupról a pipát.
Nekem ez oldotta meg 7-ben ezt a gondot.
"fehérben" van egy olyan jobb szélen felül, hogy "device advanced settings", itt a pötty a felsõn legyen mindkét helyen.
"kékben" ez nem tudom hol van.
A "fehér" meg a "kék" a két különbözõ realtek managerre utal, bár az újabb HD driverek mindig a "fehéret" teszik fel úgy tudom.
Bugos az egész, szóval nem feltétlenül az ésszerû beállítás a jó beállítás, nekem ezekkel a beállításokkal mûködik a dolog, ezért írtam le.
jó ez a topik 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tegnap elment a hang, elég gyorsan kiderült ,hogy hardveres probléma. realtek hd audio (nevû szar...) és nem érzékeli, hogy be van dugva bármi is bárhova 😊 sem hátul, sem a front panelen
XP alatt sem, igaz, az nem annyira erõs kezû, mint a Win7, ami nem is küld rá hangot ilyen esetben, XP ellenben igen és ott szól is, ahogy kell, csak ugye nem látja, hogy be van dugva a jack
szóval találkozott-e valaki ezzel a hibával és tud-e megoldást. term. már feltúrtam miatta a netet, de semmi igazán jó megoldás nincs
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezt múltkor vistán is csinálta kiderült azért mert nem volt feltelepítve a monitor drivere, de most feltettem egybõl. és mégis kiírja. Legalábbis eddig ezt két játéknál csinálta
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A sound recorder viszont kifejezetten visszafejlõdött a win95öshöz képest - vagy csak én nem jövök rá, hogy hogy kell elõcsalni belõle egyéb funkciókat.
A snipping tool szintén tetszik, ez úgy tudom már a vistában is jelen volt.
a hivatalos verzi:
WINDOWS 7 ULTIMATE....nem is tudtam, hogy ebbõl is van ultimate 😄
tiszta vistás szaga van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egy szerencsétlen szarság ez a win7...kb mint fél éve elõre kijelentettem, mikor megláttam a videójat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem csak most tûnt fel 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És erre tud vki megoldást? Nálatok is szürke az Update?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Úgy mondanám elbambul, de ezt az RC-ben is csinálja, bár lehet van már javítás rá, csak nem vettem észre, mivel csak flash oldalnál használom a 32 bites IE8-at, amúgy 64 bites Tûzróka van fent.
Sajnos szerkesztésre nem igazán jó, arra még mindig az XP-s rendszeremet használom, de attól függetlenül jobb, mint a Vista. Vistából ugye csak a beta1 tetszett, utána orrba-szájba fikáztam a rendszert, ami sokaknak nem tetszett, mert a Vista a jó, Vista a szép, Vista mittudomén új?
RC-t még nem próbáltam ki, mert nincs rá igényem. Mindenesetre remélem, hogy a rendszer igényét már egyáltalán nem viszik feljebb, hanem inkább csökkentik, és ugye meglesz a stabil operációs rendszer. (jelenleg a 7077 fut, elég stabil, de néha kifagy az explorer.. de nem idegesítõ)
kép
rámegyek h install, el is megy egy darabig, kiírja h most újrakell indítani a rendszert majd reboot után folytatja. oké, újraindul és ugyanugy bejön az ablak h nem kompatibilis.. megint futtatom és megint kiírja h újrakell indítani a rendszert....
Pio, én is azt tetem fel mert nagyon ajánlgatták, de nekem nagyon belassult tõle a gép. Igaz a procim se erõs, meg kevés az 1Gb ram ... de Kasperskyvel nem volt ilyen tetû, csk annak meg a frissítõje nem akart mûködni.
Két szépséghibája van:
1. olyanra is beriaszt néha, amire nem igazán kéne. Ez a legújabb verzióban szûrhetõ, mert beállíthatod, hogy mikre ne riasztgasson illetve eleve lehet választani "agresszívségi fokot".
2. updateléskor benyom egy reklámablakot. Egyáltalán nem zavaró és szerintem létezik módszer a kigyalulására, annyi, hogy amikor napi 1szer frissít, akkor kijön egy reklám, amit leokézol és kész.
De amúgy a vírusirtók kérdésköre elsõdlegesen "vallási" téma, ezt már kitárgyaltuk itt még jó régen.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional