Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nothing is True, Everything is Permitted
A Folder részbe copyzd be ezt:
%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
és nyomj entert.
Vedd le a tálca zárolását, majd jobbklikk az új részen és a Sow text, show title elõl szedd ki a pipát majd húzd oda a tálcán ahová szeretnéd, aztán zárold vissza a tálcát.
De szerintem tölts el még egy kis idõt az új rendszer megismerésével, mert tényleg jó és nem csak én állítom, hanem majdhogynem mindenki, aki szánt idõt a megismerésére. Na persze ahogy az elõbb írtam a stardockre: ez is ízlés kérdése, szóval nem rád akarom erõltetni vagy ilyesmi... 😊
már csak 1 maradt, nem tudom a felbontást 1680x1050-re tenni.
max 1600x1200-at enged... :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
What about the forests?
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
fõleg így 1680x1050-ben van haszna, mert egy bezárás gombra kattintás után 'idõbe telik' mire a tálcára viszem az egeret 😊
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
win 7 logos ra gondolok .
Linux Mint 13 Cinnamon
tehát jól sejtem hogy úgy indul újra a gép mintha simán restart-ot nyomnál a start menübõl? mert ha így van akkor valami vírus nagyon befészkelhette magát
Ha vannak azóta nem formázott particióid / winchester-eid a gépben akkor ajánlott azokon egy alapos vírusellenõrzést lefuttatni, illetve újrahúzni az OS-t.
nekem alaplapi 7.1-es hangkártyámat driver nélkül tudja kezeéni, és ráadásul jobban megy mint xp-n driverrel.
Tisztább (nem zajos a hang) .... fõleg ha felveszek hangot!!!!<#vigyor3>#vigyor3>
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Nothing is True, Everything is Permitted
próbáltad ??? 😄
igen
nekem xp-n fél év után nincs ennyi. :S
Érdekes nekem eddig amit próbáltam játékot mind jobban futott mint Vista-n.(XP-t nem írom mert már 1 éve hogy nem használtam)
Clear Sky gyorsabb, GTA4 gyorsabb ... ennyi van most csak fent de mind stabilabb és gyorsabb!
2 GB RAM
GeForce 8400M G (256MB azt hiszem)
Realtek HD Audio
WesternDigital 320 GB
Win7 RC 32 bit
A boot max 1 percig tart, tovább nem.
Használja-e a winyót? Ezt a kérdést nem értem<#miaz>#miaz>, mivel winyón van az oprendszer így nyílván használja. Vagy különösképpen, nem megszokott módon használja-e? Azt nem tudnám megmondani, minden normálisnak tûnik, csak lekapcsolja a monitort, mintha sleepben lenne, azzal a különbséggel, hogy megy a gép, és ha le-fel hajtom a panelt, akkor van kép újra.
És Win7-ben most ugye 1600x1200-ban (többet nem enged) a minimum 30-35FPS
:SSSSSS
és az anyukád az idióta
ott fent középen az ikonokat hogy tetted ki???
És mivel magyarázod, hogy cod4-ben feleannyi az fps-em, mint XP-n???
te bazdmeg nem azé szar a program, mert nincs felbontás rendessen....hanem hogy már ien kibaszott piti dolgokban is bugos.
Tudtommal etéren a vista-val nem voltak ien apró kibaszások.
Én csak annyit mondok, hogy ez soha a büdös életbe nem fog jól müködni, ha még idén õsszel kiadják.
EZ FÉLKÉSZ PROGRAM... ez nem béta....hanem egy szarkupac.
De mit várjunk??? Vista alapjait fel kellett hogy használják ujból, hisz az sok veszteséget okozna...igy meg ....😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Esetleg tedd fel Firefoxhoz az IE Tab nevû addont, amivel egy gombnyomásra válthatsz explorer motorra az adott ablakban hátha az is elég, de ha nem akkor át kell szokni IEre egyelõre vagy feltenni 32bites oprendszert.
IE TAB LETÖLTÉS
Ugyan ez lett a sorsa a Movie Makernek és a Windows Messengernek is, ezek már kizárólag a Live-ban érhetõek el.
A Live letölthetõ INNEN
PL ebben van levelezés, s ha igen hol? Milyen néven? szokni kell még angol... :-)) Köszi elõre is úgy látom leszek még rátok utalva....
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egy nyavalyás u torrentet akartam leszedni ami kb 800 ...de 3 x újraindult mire sikerült leszednem
1024x768-ban akarom tolni, most áttettem 16:10 1200x800-ba így teljes képernyõt kitölti, de Vistan sõt Win 7 betan se kellett ezt csinálnom... Normalo(4:3) 1024x768-ban toltam.