46641
-
#13975 Én még nem, kipróbálom. -
#13974 Ha jól tudom még az se biztos, hogy nálunk kapható lesz. Mintha ezt olvastam volna valahol. -
#13973 Azt nm tudjátok itthon mikor lehet kapni a Family Pack-ot? Jah és hogy mennyiért is lesz? -
dashed_ #13972 rendes dobozos.. -
#13971 Ha HP verziót kért, valószínű hogy OEM:) -
#13970 Szoftver fejlesztőknek: MSDN-ről letölthető a legfrissebb CodePack.
Újdonságok:
- Windows 7 Taskbar Jump Lists, Icon Overlay, Progress Bar, Tabbed Thumbnails, and Thumbnail Toolbars
- Windows 7 Libraries, Known Folders, non-file system containers
- Windows Shell Search API support, a hierarchy of Shell Namespace entities, and Drag and Drop functionality for Shell Objects
- Explorer Browser Control
- Shell property system
- Windows Vista and Windows 7 Common File Dialogs, including custom controls
- Windows Vista and Windows 7 Task Dialogs
- Direct3D 11.0, Direct3D 10.1/10.0, DXGI 1.0/1.1, Direct2D 1.0, DirectWrite, Windows Imaging Component (WIC) APIs. (DirectWrite and WIC have partial support)
- Sensor Platform APIs
- Extended Linguistic Services APIs
- Power Management APIs
- Application Restart and Recovery APIs
- Network List Manager APIs
= Command Link control and System defined Shell icons. -
#13969 S ez dobozos vagy OEM? -
tom235 #13968 Ezzel már jó köszönöm. -
#13967 A régebbi Release 5 -tel is próbáltátok ? -
tom235 #13966 Most próbáltam ki és hiába másoltam a 100 megásra. Nem jó így se. -
#13965 A 2x£64.99-bol hogyan lett naluk 113 ? :D Itt valami nem stimmel. -
dashed_ #13964 Akit erdekel,
amazon.co.uk -nal elorendelheto akcios aron a win7.
Most rendeltem 2 HP verziot (retail), szallitassal egyutt 48E Ft. Ezt az osszeget csak akkor vonjak le ha mar kuldik a csomagot..Tehet erdemes elorendelni, hogy ne maradj le az akciorol, es ha megis meggondolnad magad, gond nelkul le tudod mondani.
-
#13963 Hát nem tudom, hogy van-e értelme annak, ha az aktivátor-t felmásolja az SR partícióra ui. elkészíti oda a gldr fájlt így is.
De köszi! :D -
#13962 UAC-ot nem kapcsoltam ki, de próbáltam a beépített Administrator fiókkal is (ahol nincs UAC).
Aztán kiválasztottam egy Logo-t, majd Slic (HP) és Install 7 Loader.
(legalábbis az 1.2-esnél)
Ezt a 100MB-os S.R. partíciót azért kérdeztem, mert vmennyire végigolvastam Torko-n a Topic-ot és látom, hogy többen is szívnak akiknek HP notijuk van és van aki előtte ad betűjelet az SR partíciónak, majd reboot előtt eltávolítja, stb... Pöttyet már misztikus. :D
Azt nem tom, hogy az nem kaki-e, hogy próbáltam 1.4-est; 1.3-t és most 1.2-t is. Természetesen uninstall és uninstall all-crack megvoltak, megvannak.
No, újra teszek egy próbát az 1.2-vel. -
tom235 #13961 lemaradt egy nem. vagyis nem túl nagy probléma. -
#13960 Esetleg ez segít !?!? -
#13959 Nemnincs. Csak gyorsformázás volt.
Úgy próbáltad, hogy UAC kikapcs - reboot - admin módban futtat, crack, OEM, Loader eltávolítás - reboot - install loader - reboot?
Slic-et én nem nyomtam. -
#13958 1.2-es most próbáltam Nekem azzal se. De most már ott tartok, hogy újrahúzom. Sok volt a törés, talán.
Volt 100MB-os System Res. mappád, vagy nem?! -
#13957 én is egy HP-ra tettem fel, még az 1.2-es loader működött, azóta is aktív. -
#13956 Kipróbáltam neked, #13932 hsz alapján felment nekem egy friss RTM-re. -
#13955 Eddig nálam nincs semmi probléma. A hivatalos magyar is buherált lesz cska a microsoft által. -
tom235 #13954 Végleges, de a magyar nyelv miatt "buherált", ami szerintem túl nagy probléma. -
#13953 Egyszerű,olyat kell letölteni és telepíteni ami már aktiválva van :) nem? -
#13952 Torko.hu-n van vmi állítólag, hogy vannak problémák, de még nem volt időm végigolvasni.... -
tom235 #13951 Nekem sem megy. Szintén HP notebookom van (bár kétlem, hogy emiatt). -
#13950 Ilyen notim van: HP Compaq nc6320
Per pillanat 32 bit-es Seven Ultimate van rajta. Próbáltam az 1.3-as; 1.4-es Loader-t, de újraindítás után ugyanúgy aktiválatlan a státusza.
Előtte Loader-es Vista volt rajta. És működött a Loader. 1.4-es Loader-t még asztali PC-men használtam és működött.
Van vkinek vmi 5lete, hogy a notin miért nem akar működni?!
Másnak sikerült notin is működésre bírni vmelyik Loader-t?! -
LaciMaci #13949 Láttam neten a Windows 7 7600.16385 HUN
Ez a VÉGLEGES Windows 7, tehát használhatom nyugodtan, nem fog már újabb kijönni?
Köszönöm! -
#13948 ilyen felugró ablakot kapok
de van amikor tovább enged, és valami instance id-t kell beírni, amit egy sorban meg is ad de nem fogadja el :| -
#13947 Ja hát aki ultimatet rakott. :)) -
#13946 SZTE-n is elérhető :) -
Pio #13945 BME-n, ELTE-n és Pázmányon tuti elérhető, első kettőnél saját szememmel láttam, harmadikról egy haverom számolt be. Szerintem a többi magyar suli is kirakta már vagy hamarosan ki fogják rakni (ha ugyan nem központilag történik a dolog, bár van olyan egyetem ahol már nyolcadikán elérhető volt). -
#13944 Tegnap találtam meg én is... -
#13943 Na, ilyesfajta lopásra gondoltam...
Érdemes elolvasni a torrent leírását és az alatta lévő reakciókat: pofátlanság. Nem, nem a bírói ítéletre és a RIAA-ra gondolok...
-
#13942 mint anno írtam, volt egy feltelepített és nem aktivált Win 7 Home Premiumom, amit a Windows Anytime Upgrade-del sikeresen Professionalra upgrade-eltem az MSDNAA kulcsommal, majd ugyanezzel sikeresen aktiváltam is! :)
Mostmár van egy eredeti Windows 7 Professional változatom! :) -
#13941 Nnna, ennek a hírnek köszönhetően már jó napom van:) Vistám épp összeomlóban, s ha már kész a 7, miért ne azt rakjam fel, gondoltam én (csak nehogy beletenyereljek valami szép kis inkompatibilitásba). Legutóbb tegnap napközben néztem az MSDNAA honlapunk, s akkor még nem volt elérhető, szitkozódtam magamban is egy sort, mivel már máshol le lehetett tölteni, s Vistánál is kellett pár hónap, mire BME-re elért... De most gyorsak voltak!:) -
Gipsz75 #13940 Köszi, akkor letöltöm, átszerkesztem, és kész :)
Majd visszaolvasom melyik az a file... -
#13939 Alapból nem, a választáshoz át kell szerkeszteni az eggyik fájlt a telepítőben. -
Gipsz75 #13938 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ez is úgy működik installkor mint a vista ?
Tehát ha letöltöm az ultimate verziós installt, akkor tudok más fajtát is telepíteni ? Én a businnest akarom felrakni, mert azt fogja megkapni a cégem az action pack csomagban.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Pio #13937 Azért az meglepő lenne, ha professional kulccsal tudnék aktiválni ultimate-et :) -
#13936 Sima usernél semmi különbség.