46641
-
#46361 Meg kell próbálni felrakni, ha szükséges fel fogja telepíteni.
Utoljára szerkesztette: bon, 2017.05.14. 22:14:37 -
#46360 Ránéztem apám gépére is, nála nem jelentkezett a CPU pörgetés, ezért azt gondoltam, hogy megy a frissítés, de nem. Ezt orvosoltam, már megy újra és felrakta a májusi frissítéseket, de a régebbieket nem. A márciusi mindenképpen kell? Ha igen, akkor gondolom a Monthly Rollup-ot (KB4012215) kell feltennem. -
#46359 A március havi összegző biztonsági minőségi frissítés telepítve van. Akkor nincs mit tenni. :) Köszönöm. -
#46358 Van vírusirtóm, még sosem kaptam semmit se. (azért lekopogom :-D) -
#46357 Március havi összevont biztonsági frissítés tartalmazta a javítást.
De innét beszerezhető: link -
#46356 elméletileg a hálózatban lévő és főként céges levelezést tartalmazó gépek fertöződhettek, ha a win7 frissitések naprakészek nálad, akkor emiatt nem kell félned :)
(persze ettől még van sok egyéb kártevő is, ami ugyanúgy bármikor zárolhatja a gépet naprakész rendszerrel is.. :D) -
#46355 Az általános frissítésekben benne volt a zsarolóvírust megelőző javítás vagy azt külön kéne beszerezni? Ha külön, akkor pontosan mit kéne? -
#46354 Sziasztok!
Egy régi játék telepítésénél megakadtam az egyik lépésnél.
Win7 64 bitem van.
Reg filet kellett létrehoznom az alábbi értékekkel.
"
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA SPORTS\FIFA 99]
"DisplayName"="FIFA 99"
"Language"="english"
"CD Drive"="G:\\"
"Install Dir"="F:\\Jatekok\\FIFA 99"
"3D Device Description"="Software Renderer"
"3D Card"="Software Renderer"
"Thrash Driver"="softtri"
"Group"="Software"
"D3D Device"=dword:00000000
"Triple Buffer"=dword:00000000
"Hardware Acceleration"=dword:00000000
"Thrash Resolution"="640x480"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA SPORTS\FIFA 99\1.0]
"DisplayName"="FIFA 99"
"Language"=dword:00000001
"
A reg editorban viszont azt látom, hogy nem a megfelelő helyre hozta létre a kért szerkezetet, hanem duplázta és a Wow6432Node-en belül még egy Wow6432Node mappát hozott létre és abba tette, de nem értem miért duplikált?
Tudnátok segíteni?
Köszi,
M. -
#46353 Engedélyezd és ne foglalkozzál vele. Ha megnézed a feladatütemezőt akkor látni fogod, hogy milyen gyakorisággal keres frissítést. Nálam pl. naponta 19:00-kor és bejelentkezéskor, gyanús, hogy másnál is. -
#46352 Nos, nálam csak most kezdte jelezni a tűzfal. -
#46351 Pedig mindig is keresgélte a cuccait. -
#46350 Tudom ,hogy nem ide tartozik, de milyen update-ek jöhetnek mostanában az Adobe-hez?
Néhány napja, Win 7 update óta az adobe (adobearm.exe meg reader_sl.exe) próbálkozik (kimenő, adobe mappából, de eddig ilyet nem nagyon csinált). -
TokraFan #46349 Nekem is ezt csinálja. Csak akkor marad meg, ha máshol sem piszkáéom. Ha pl. beállítom egy folder ablak méretét, akkor
minden méretezhető ablak abban a méretben nyílik meg, de ha egy másik ablak méretét változtatom, akkor elszáll a korábbi beállítás is. -
#46348 Mitől lehet az, hogy van az asztalomon egy mappa amiben ha beállítom a nézetet ill. az elrendezést azt elfelejti? -
#46347 Office365-ben lévő outlook-ot használok gépen is meg telefonon is és tökéletesen működik. -
hgabi84 #46346 A Thunderbird nem feltétlenül a tökéletes megoldás! Vannak sajnos eléggé zavaró negatív tapasztalataim vele. -
#46345 Volt többünknél, ha párat visszaolvasol láthatod.
Ami érdekes, hogy én kivettem a pipát előle, és úgy indítottam el a telepítést, most viszont mégis a telepített frissítések közt van. -
#46344 Ez baromság. -
TokraFan #46343 Thunderbird a megoldás! Outlook-ot felejtsd el, ha jót akarsz magadnak! -
#46342 Sziasztok!
Win7 64 bites rendszerem egy ilyen frissítést talált.
Másnál is volt ilyen, vagy ez valami bug az elnevezése miatt?
Köszi.
M.
-
#46341 A Microsoft előszeretettel szívatja régi szoftverek használóit. Különböző bugokat építenek az utolsó update-ekbe és bizonyos "szankciókat" alkalmaz (pl. megszűntet kompatibilitásokat), hogy váltásra kényszerítsék a felhasználót. -
GPx8 #46340 Azért romlott el? :) -
#46339 Támogatása megszűnt, ideje váltani.pl. outlook-ra. -
GPx8 #46338 Sziasztok!
Windows7 / Windows Live Mail (2012) egyszer csak azt csinálja, hogy az üzenettörzs helyett csak csatolmányok jelennek meg a fejléc részben (azaz a az üzenet szövege is txt csatolmányként látszik), aztán időnként magától megjavul, majd ismét elromlik.
Találkozott már valaki ilyen "parajelenséggel"??? -
#46337 Ciril betűsre én is kíváncsi lennék, a munkahelyen futottam vele össze, 3 félével is. -
#46336 Jött ma frissítés, a KB4014981-es szövegrészének eleje ciril betűs. Ez normális, feltehetem?
A ccleanerrel én csak az ideiglenes fájlokat szoktam töröltetni. Azt se kéne? -
#46335 Megoldva!
Guglival találtam egy Prohardveres leírást, a Diskpart parancsról. Csak azt nem tudom ezt a beépített lemezkezelővel miért nem tudtam megoldani. A Partíció átméretezése opciót letiltotta, meg a formázáson, és a kötet átnevezésén kívül mindent, pedig a maradék részt (felismerte valami idegen partíciónak) engedte előtte megszüntetni. -
#46334 Helló! Van egy pendrive-om, amit egyszer csak átraktam a TV-box-ba, megnézni, hogy alkalmas-e felvételre. A box-szal formáztam, mert az NTFS nyilván nem volt jó neki. Lényeg, hogy működött a dolog, aztán vissza akartam a cuccot állítani a Windows szolgálatába, de most nem engedi 1GB-nél nagyobbra formázni.
Megoldás, hogy visszanyerjem a gigabájtjaimat? -
hgabi84 #46333 "Ne használj ccleaner-t, túlzott takarítása okozhat problémát. " -> Ez pontosan így van!
Továbbá legfrissebb tapasztalataim alapján az avast további használatát sem javaslom! Helyette inkább Bitdefender vagy pedig az itteni infók alapján valamelyik másik top-listás termék. -
#46332 Sikerült megoldanom:
Automatikusan futó programok közt volt olyan, amit már letöröltem, de valamiért az auto indítót nem szedte ki a reg fájlból. Manuálisan töröltem és most jó. -
#46331 Ne használj ccleaner-t, túlzott takarítása okozhat problémát. -
#46330 Egyik se, több esetben találkoztam már vele, magától megoldódott. -
#46329 Az lehet, hogy a vírusírtó lassít/blokkol folyamatokat? CCleaner ezeket a hibákat nem tudja javítani: -
#46328 Ha driver probléma, akkor azt hogyan tudom megoldani? -
TokraFan #46327 Vírus? Vagy driver probléma... -
#46326 Sziasztok!
Miért van az, hogy ha bekapcsolom a gépet és bebootol a rendszer, akkor nem hozza be egyből az asztalt, hanem csak a kurzort látom és kell kb 1 perc, hogy betöltse az asztalt? SSD-m van és egyik napról a másikra kezdte csinálni ezt.
Feladatkezelőt előtudom hozni, egeret tudom mozgatni, de más egyebet nem... -
howarju #46325 https://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/windows_7-update/windows-7-update-keres-de-nem-tal%C3%A1l/c6e8f5ee-1f26-47cf-b3c2-3ce372986d61 -
howarju #46324 Szia!
Talán, ez segít:
https://answers.microsoft.com/hu-hu/wind...e372986d61
Sok sikert!
Ui:
Én még lefuttattam a WindowsUpdateDiagnostic.diagcab -ot! -
greger74 #46323 hali
mi lehet az oka ha a windows update nem csinál semmit?
pedig lennének új frissítések, de csak megy a zöld csík és semmi
gondolom ezer oka lehet, de hátha tudtok mondani párat
ha manuálisan letöltök egy frissítést, még azt sem telepíti fel.. -
#46322 Köszi.