46641
  • bon
    Mert másnak nem.
  • bon
    Október 22 után, a boltba, de hamarabb elérhető lesz Technet és MSDN előfizetéssel.
  • Benny04
    egyébként minek adnak ki mindig újabb activatort, nem értem...
    nekem az 1.2-es bevált
  • kirol
    Mikor is jelenik meg hivatalosan magyarul?
    Októberben?
  • Benny04
    activator...-.-
  • IMYke2.0.0.0
    Véglegesen regisztrálhatod vele azt, amit egyébként csak 3x30 napig használhatsz.
  • IMYke2.0.0.0
    Megtekintés erejéig mindenképp - majd egyszer, talán még ebben az évben -, hogy tudjam, mit fogok utálni vagy szeretni ):

Amúgy, végleges OS-ként tuti csak SP1 vagy SP2 után kerülhet a gépemre.
  • Máté94
    Mire jók ezek a loaderek?:D
  • [Jakuza]
    Nem am azt mondod , hogy felteszed a Win7 feligkesz verziot. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, ez működik.
  • bon
    Nekem igen.
  • BBencze
    7Loader 1.5 Download
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, de a link nem működik.
  • BBencze
    Nah 7Loader 1.5-el sikerült aktiválnom, köszönöm a segítségeteket.
    Úgy látszik ,hogy ezek a Release változatok nagyon bugosak...
  • KranaZoli #14721
    1.4-es Orbit30 & Hazar
  • bon
    Szerintem itt megtalálod: link
  • EK1TEP
    keresőbe írd be hogy UAC
  • Grifis
    Keresem,de nem találom :( El tudnád mondani,h az angol verzióban,hogy keressem?
  • bon
    Vezérlőpult\Felhasználói fiókok\felhasználói fiók felügyelete beállításainak módosítása. De ne kapcsold ki, csak egy szinttel gyengébbre állítsd, tehát alulról a másodikra.
  • IMYke2.0.0.0
    TPB-en nem találtam. Kérhetek forrást?
    [Win7 64-bitem lesz telepítve egyszer]
  • bon
    Továbbra se hiszem, hogy gondot okozna.
  • Grifis
    Hogyan tudnám kikapcsolni azt,hogy minden telepítés előtt rákérdezzen,hogy biztosan akarom-e?Vistán be tudtam állítani,de már nem emlékszem,hogy hol kell :(
  • bon
    Na ezért ajánlott mindig a tiszta telepítés, hivatalosan amúgy se támogatott az RC-ről véglegesre frissítés.
  • XenHai
    14695? Valaki?
  • RETROB0Y
    De nem modositottam hanem kicseréltem a hosts filet egy másikra amit letöltötem szoval igy sem lesz gond?
    Az eredetit nmtom sajnos visszarakni mert nincs meg

Szoval akkor nm lesz baj?
  • barmi
    ja, és az rc-n fent van a Magyar nyelvi csomag is lehet hogy az a baja??

több ötletem nincs...
  • barmi
    Valamiért nem akar sikerülni az ápgéd rc7100-ról rtm-re :(

Compatibility report:

Upgrading Windows will affect the following features:

The Windows partition (D:) meets the minimum requirements for free disk space, but for best results we recommend at least 16 gigabytes (GB) of free disk space before installing. Installing Windows with minimal disk space available can reduce performance. Try using Disk Cleanup, uninstalling old programs, or moving files to another location such as a CD, DVD, or external hard drive.

Any language packs that are installed will not be available after the upgrade. You’ll need to reinstall your language packs after the upgrade.

Upgrading Windows will affect the following devices and/or programs:

These devices might not work properly after the upgrade. Before upgrading, we recommend updating the drivers for these devices. Cancel the upgrade, open Control Panel and search for "update device drivers", or go to the device manufacturer's website to search for updated drivers.
    Tárolóvezérlők: AE7CC43G IDE Controller
    These programs might not work properly after the upgrade. We recommend uninstalling these programs before upgrading. Cancel the upgrade, open Control Panel, and search for "uninstall a program". (Note: Programs marked as * can be safely reinstalled after the upgrade.)
    Daemon Tools
    ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus
    ATI CATALYST Install Manager *
    ATI Catalyst Control Center *

Az utolsó lépésnél 1 és negyed órát vártam de nem akarta befejezni. Kevés a hely vagy nem tudom + ezek a felsorolt programok is bezavarhatnak? A Daemont és a ESET SS-t eltávolítottam már nemsokára újra nekiugrok hátha sikerül.
  • Wanted
    Nagy nehezen sikerült feltelepíteni a Windows 7-et az XP mellé. (Úgy, hogy minden vinyó tápkábelét lehúztam a telepítés előtt, kivéve a Windows 7-es vinyóét.) Így már létrehozta a 100 megés rendszer partíciót is külön. Ezután már az aktiválás is ment simán.
    Visszadugtam a vinyókat. Mivel az XP-t nem ismerte fel, ezért a W7 telepítő lemezéről lefuttattam a boot repairt. Szépen fel is ismerte az XP-t és módosította magának a boot menüt. Az első újraindítás után újra aktiválatlanul fogadott a W7, a 30 napos próbával.
    :(
  • bon
    Megtudod particiónálni (régit törölöd és újra létrehozod), majd a telepítő magától formázza.
  • bon
    Nem ártottál a rendszernek, kitörlöd azt a bejegyzést amit beleírtál a játék miatt.
  • Grifis
    Hello!

Fel szeretném telepíteni a win 7-et,de nem tudom,hogy a telepítőjével ugyanúgy meg tudom formázni a C meghajtót,mint az XP telepítőjénél?
    Ha nem,akkor hogyan tudnám megtenni?

Előre is köszi!
  • RETROB0Y
    Valaki??
  • Piloss
    próbáld így:

7Loader használata:

... Szakítsd meg a netkapcsolatod!
    00. Feltétlenül rendszergazdaként futtasd a Loadert, azaz kattints a fájlra jobb egérgombbal, majd válaszd a "Futtatás rendszergazdaként" opciót ("Run Administrator")!!!
    ++. Amennyiben ezelőtt már próbálkoztál másik aktivációs kellékkel, kattints az "Uninstall 7Loader" és a "Remove OEM Branding" lehetőségre és VÁRJ, majd indítsd újra a gépet!
    **. Ha kellett a ++ lépés, akkor értelemszerűen ismét kezd a 00-val!!!
    01. Az "Install OEM Information"-nál kattints az alaplapod gyártójának ikonjára!
    02. Kattints az "Install 7Loader" opcióra és VÁRJ!
    03. Indítsd újra a gépet!
    04. Indítsd el a Loadert a 00-ás lépéssel!!!
    05. Kattints a "7Loader status" lehetőségre!
  • BBencze
    Letöltöttem a 7Loader Release 4-et gondolom erre gondoltál, de ahogy aktiválni szeretném kiírja ,hogy érvénytelen termékkulcs meg még hibaüziket utána és nem aktiválja.
  • MerlinW
    Orbit-Hazard Loader-nél nincs jobb.
  • BBencze
    Nem tudtok valami jó activatort? Windows 7 Toolkit-el hiába aktiválom, mert ahogy felmegyek a net-re újból a hátralévő napokat írja pls help. Amúgy ha nem vagyok net-en miután aktiváltam akkor aktiválva lesz..
  • MerlinW
    Felesleges parasztvakítás. Akármennyit mutat nem fog többet használni. Színtiszta matematika.
  • RETROB0Y
    Egy gyors kérdés

1 játék miatt ki kellett cserélnem a hosts filet a system32 mappában de nm csináltam másolatot az eredetiről a gémet leszedtem és ezzel ártottam vlamit a rendszernek valamilev instabilabb lett a hosts file cserétől??

• Apocalipto
    Erről valakinek vélemény? Személy szerint én nem nagyon nyúkálnék bele a kernelbe.
  • XenHai
    Megy csak valamit le kell hozzá szedni de már pass , hogy mit.