46641
  • [HUN]FaTaL
    Prof.
  • Snexi
    szerintetek melyiket telepítsem majd?jelenleg az ultimate van fönn de legközelebbi telepítésre a home premiumot vagy az ultimate-t rakjam föl?
  • [HUN]FaTaL
    Semmit nem kell buzerálni, le kell updatelni az XP-t. Volt egy hálózati frissítés (hogy a WU leszedi e azt nem tudom) és utána működött.
  • naaa
    A regedit-ben kell vmit buzerálni mert a Vistánál is ez volt a gáz
    ha megtalálom, hogy milyen kulcsot kell módosítani akkor jelzem

• skateout
    Valaki erre #14792
    Please
  • MerlinW
    futtatás: gpedit.msc
    bármit megcsinálhatsz vele.
  • xrate
    nero 9 megy a (64 bit) hetesen vagy nem?
  • Zan
    Na jó,köszi szépen,legalább valami támpontom van,hogy mit lehet és mit nem:)!

Na akkor keresgélek,ha esetleg valaki tud korlátozó programot,ami működőképes win7 alatt,akkor dobjon már egy linket,vagy címet!

Köszi még egyszer!
  • BIZ0906
    thx akkor jó szedek.
  • atila4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vki pm-be vagy ide tudna linkelni egy olyan helyet ahonnan a véglegeset letudom tölteni:) ? mert fenn van mindenhol de nem vagyok biztos az ienekbe hogy jó-e
  • Piloss
    Én ezt használom: Windows 7 RTM 7600 x64 OEM Hungarian_DVD
  • BIZ0906
    A fájlt amit majd törölni kell most már vágom thx mindenki.
    És melyik az a verzió amelyik a legmegbízhatóbb?
  • bon
    Ha megáll nem gond, egyszer csak tovább megy és hátha megcsinálja.Ha meg gond van a winyóval akkor cserélni kell, nehogy egyszer csúnya meglepetés érjen.
  • bon
    Egyetem az más, Tartományban, szerverrel csoportházirenddel, fájlszüréssel elég sok mindet meglehet csinálni.
    gpedit.msc-n belül nem tudok támpontot írni, mert csak egy tipp, szerver környezetben legtöbb korlátozást ott lehet megcsinálni. De most nem Windows 7-es gép előtt ülök így a házirend szerlesztőbe is kevesebb lehetőségem van.
    Külön program biztos van a letöltés korlátozására, de konrét nevet nem tudok mondani.
    Instalálás tiltását meg szintén körülményes tiltani. Elősször is a felhasználó ne legyen Rendszergazda jogosultságú. Így a Rendszer mappák már védve vannak, de azon kívül tud még telepíteni. Esetleg a mappák jogosultságával is lehet szórakozni, hogy nincs teljes hozzzáférése a mappákhoz.
    De a telepítés megakadájozásához is biztos lehetne találni programot.
  • TaRka0107
    Kössz! Már csak 1 nap van!
  • [HUN]FaTaL
    start->cmd, ne nyomj entert, jobb klikk futtatás rendszergazdaként

majd beírod: slmgr.vbs /rearm megvárod míg kiírja hogy sikerült, majd reboot és újra van 30 napod. Ezt 3x lehet eljátszani, érdemes, akkor amikor már csak 1 nap van hátra. Ne várd meg míg letelik a 30 nap, mert utána nem engedi.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Hogyan kellene aktiválni a windows7-et? Próbáltam ami a faq-ban van, de az a rearm parancsot hova kell írni, vagy hogy kell behozni?:D
  • Inferno
    Hagytam végig futni,de meg áll egy résznél,vinyóval van valami.
    De anno XPn ki tudtam kapcsolni valahogy regedit be írása és ott valahol át írtam 1 számot,csak nem tudom hogy hol és mennyit.
  • [HUN]FaTaL
    ei.cfg fájlt kell törölni
  • Zan
    Köszi a helpet,gondoltam hogy ez van.Viszont,az egyetemen(igaz Xp alatt) meg volt csinálva úgy,hogy nem engedte elmenteni az adatokat,amikor le akartam tölteni valamit...ezért gondoltam,hogy valahogyan mégis meg lehet oldani,mert az számomra is világos,hogy ha netezek,akkor is van adatforgalom,mert ugyebár a weboldalakat is le kell tölteni.
    A gpedit.msc-n belül hol keresgéljek?Ezt nem nagyon ismerem micsoda.Egy kicsit bővebben le tudnád írni?
    Esetleg nincs valami ilyen fajta program,amivel csak a letöltés-mentést tudom blokkolni?
    Ja,és a másik kérdésem az lenne még,hogy azt meg tudom tiltani nekik hogy installáljanak,nem?Azt hol kell,mert a szülői felügyeleten belül nem találtam ilyen opciót.
  • bon
    Alapból nincs hivatalos forrásból származó ahol választani lehetne. Hivatalosan mindeggyik változat külön telepítőt kapott.
  • bon
    Biztos nem boot-olhatóként írtad ki. Fájlonként írtad ki(az image-t kibontva) vagy magát az imaget írtad ki mondjuk imgburn-al.
    Előfordulhat, hogy a bios-ba is bekell állítani a boot sorrendet.
  • Zan
    hagytad már hogy végigfusson egyszer normálisan?Nekem ennyi volt,végigment és utána nem jött elő többet;más ötletem nincs,talán annyi,hogy ha esetleg ez nem segít akkor lehet,hogy a vinyóval van a gebasz!
  • Inferno
    Sziasztok !

Feltettem én is a Windows 7,és nekem olyan problémám van ha be kapcsolom a gépet lemez ellenőrzés megy(vinyo konzisztencia ellenőrzése) de el lehet nyomni,nah most ezt Win7 alatt hogy kapcsolhatom ki hogy ne induljon el minden be kapcsolás és újra indításnál?
  • BIZ0906
    Pontosan melyik ver. jött ki választható részel Ultimateban?
    Most egy ilyet találtam.

Windows 7 Ultimate RTM Build 7600.16385 x64 English OEM DVD
    7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_OEM_Ultimate-GRMCULXFREO_EN_DVD.iso
  • BIZ0906
    Hát akkor azt fogom tenni :)
  • MerlinW
    Enterprise-al sokmindent nem lehet. Miért nem használsz Home Premiumot, vagy Ultimate-et mint mindenki más?:)
  • BIZ0906
    Windows 7 Enterprise ebben a verzióban lehet ilyet egyáltalán?
  • BIZ0906
    Mit kell törölni a win7rtmből hogy kiválaszthassam nekem melyik verzió kell?
  • atesz25
    Sziasztok.Abban kérném a segítségeteket, hogy most xp-t használok.Megszereztem a win7-et.Kiírtam és nem akar sehogy boot-ni a dvd-ről?A következő képen láthatjátok hogy a baloldali strukturában irtam kis.Lehet hogy másképpen kellene kiírni?
  • ast00
    Akkor pont az a baj. 80- ig le kell vinni.
  • RYO21
    Miért van az, hogy akármilyen játékot instalálok, befagy a gép, és használhatatlanná válik? Csak egy restart segíthet. Amikor igy belassul a gép akkor az írja ki a taskmanagerben hogy 98% RAM-ot használ.
  • bon
    Nem lehet letiltani, nézzél szét a házirendek között (gpedit.msc-t beírva a start menübe)de nincs rá lehetőség, hogy a letöltést tiltsd, mert minden internetes forgalom már letöltés is egyben.
  • bon
    Akkor minden ami fontos mentsd le a c:-ről majd a telepítővel töröltesd és hozzál létre egy újat, de ne csak C: meghajtót hozzál létre, hanem másikat is az adatokanak. pl: c: 40GB a maradék meg a D:
  • Grifis
    Köszi!Jól elrejtették :S
  • Zan
    Sziasztok!

érdeklődni szeretnék,hogy van-e arra mód a win 7-ben,hogy az egyik felhasználói fiókban letiltsam a letöltést és az installálást!A szülői felügyeletben már beállítottam,hogy csak néhány megadott programot tudjon használni a lakótársam,de azt nem tudom,hogy hol kell,hogy ne tudjon letölteni csak internetezni,meg ne tudjon installálni,ezért ha meg tudnátok mondani,hogy hogyan kell,akkor azt nagyon megköszönném!

zan
  • xrate
    nincs külön partícion a vista, c az egyetlen...
  • bon
    Telepítés elején megkérdi, hogy hova szeretnéd rakni az oprendszertés ott lesz lehetőség partició törlésére is.
  • xrate
    az új oprendszer a windows7...hogyan törlöm a rendszerpartíciót?(C:)
  • bon
    Intézőben, nyomsz egy ALT és az eszközök menüpontba mappa beállításainál