46641
  • Örm
    Nem ahhoz van a leírás ami a rar fájéban van.
  • Örm
    Ezt, hogy kell hasznélni, mert nem tudom, hogy mit kell telepíteni?
  • [HUN]FaTaL
    Ki lehet kapcsolni valahogy azt, hogyha a képernyő tetejére / oldalra húzom az ablakot akkor kirakja teljes képernyőre?

Ismerősöm fent használja a tálcát és baromi idegesítő. :D
  • [Jakuza]
    Nem csak ott, Itt is van jo par.
  • Piloss
    én ezzel csináltam és működik
  • lck
    Esetleg ?
    Ha jó vele légyszi írd meg.
  • Örm
    Hello!
    A következő lenne a problémám. Feltelepítettem az RTM verziót egy Asus és egy Acer laptopra. Ezzel aktiváltam mindkettőn a wint Windows 7Loader OEM 1.4. Az Asus gépen rendesen megy az aktivált win, de az Aceren kb 1 hét után elkezdte visszaszámolni a napokat. Esetleg tudnátok ajánlani egy másik aktiválót? Kösz a segítséget!
  • bon
    Jobb egérgomb a telepítőn tulajdonságok kompatibilítás füll és kiválasztasz egy oprendszert.
  • Imrusssss
    ÉS azt hogy kell Utcsó kérésem!
  • MerlinW
    Hivatalos verzió esetén csak Ultimate és Enterprise-nál vannak ott.
  • naaa
    windows update

minden nyelv frissítése ott van
  • MerlinW
    Nekem is tecc, persze izlések és pofonok. Szerintem együtt lehet élni vele. Úgyis max 1x-2x látja az ember naponta.
  • EK1TEP
    Sztem eddigi legjobb Windows Boot kép de mind1 :)
  • mano1b
    nem az 5 másodperc ha nem jobb kinézetű kell csak mert ronda szerintem az embléma.
  • Piloss
    ez lehet hogy működik
  • Mikiller
    Jajj hülye voltam, nem olvastam el az utolsó sort, bocs.
  • Mikiller
    Ezt most úgy érted, hogy nyelvi csomag installálása nélkül magyar lesz ezzel a registry bejegyzéssel?
  • MerlinW
    Magyar MUI telepítése minden Win7 típuson:

Létrehoztok egy mui.reg nevű fájlt az alábbi tartalommal, majd 2x katt rajta.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\MUI\UILanguages\en-US]
    "LCID"=dword:00000409
    "Type"=dword:00000091

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\MUI\UILanguages\hu-HU]
    "LCID"=dword:00000409
    "Type"=dword:00000091

Ezután megjelenik a területi beállításoknál a nyelv telepítése/eltávolítása gomb. Winupdate nem tudom felhozza-e ezután a listát, ki kell próbálni.
  • szucsy89
    megoldottam.
  • KranaZoli #15156
    Notikkal lehet probléma. Ha nem működik egyik loader-es verzió sem, akkor nézz el ide: torko.hu -> Általános topic -> Telepítéssel kapcsolatos problémák. Telefonos aktiválást választva talán lehet aktiválni. Találsz részletes leírást is. Kinek, hogyan sikerült, stb...

Telepités,Problémák,és minden másról itt.
  • bon
    Kompatibilis módba, vagy kicsomagolod a driver-t és a setup.exe-re állítasz be kompatiblis módot. Természetesen a legújabb driver-al kell ezt csinálni.
  • MerlinW
    Akkor nekem csodagépem van, ennek örülök.
    (A "következő verzió" egy hónapja kint van)
  • Imrusssss
    Valaki segítsen | #15108
  • szucsy89
    hi!

laptopra raktam fel a rendszert, de amikor felrakom a hotkey drivert, kiírja hogy "can't open ATKHotkey kernel mode driver"

valaki találkozott már hasonlóval?
  • Mikiller
    Köszi, kipróbáltam mind a kettőt, de valami más gebasz van nálam,nem a hangkártya driver, mert amikor leszedtem az egyiket, mielőtt installáltam volna a másikat, felmentem "némán" a Youtube-ra elindítottam azt a tesztprogit, és driver nélkül is jelezi a problémát. Csak azt nem tudom egyenlőre mi kavar be itt, ami XP-n meg nem.
  • Apocalipto
    Bleble...az óta szócskát nem láttam. Én egyszer tettem fel, ha be volt kapcsolva az azonnali üzenetküldő védelem nem engedett fel MSN-re. Akkor száműztem végleg.
  • [Jakuza]
    Hat hogyne hiba az en keszulekemben es azert panaszkodik rengeteg ember ra, valamint keszito meg azert mondja, hogy javitani fogjak a kovetkezo verziokban a hibat.
    Istenem de szanalmas.
  • MerlinW
    A hiba az ön készülékében van, nálam kifogástalanul működik.
    (És én csak 90 napot kaptam)
  • Madmano
    Tudom,van pár szó róla a FAQ-ban,de nem jutottam vele sokra.A Realtek alaplapi hangkártyáról van szó.Nem hajlandó szólni 5.1ben.A mély meg sem mukkan.A FAQ-es megoldással kicsi kis basszus előjön,de minimális.És még úgy is lehet hallani pici torzítást.A 2.31-es driver van fenn.A gép:MSI K9N-es alaplap,Samsung 250es vinyó,4giga RAM,Gainward GeForce8800GT VGA.Van vmi megoldás,vagy hiába kaparok?
  • [HUN]FaTaL
    Avast
  • [Jakuza]
    az a 6.0-s az 8.x-es mint mar leirtam, raadasul +180 nap a licensz es pont annak van baja a svchosttal.

"The "dialog"pops up so many times because the process "SVCHOST.EXE" has/uses a different Process IDs.
    When you hit "Accept", the process will be automatically allowed indeed, but only when it takes the same process id.
    This is the reason we are keep getting this and i think it can be called "a bug".

Mindegy feltettem az Avastot, bar nagyon puritan.
  • cherubim06
    Erre én is csak ezt tudom mondani....
  • MerlinW
    Igen, de oda is van írva
  • R3TR0
    Hali akkor a Daemon Tools ezen verzioja jo?

Ezt szedjem?
  • BIZ0906
    Az értelmezés meg neked nem megy. 7.0(ÓTA) használok AVG-t így értelem szerűen azóta frissítem is és semmi bajon nincs vele!
  • MerlinW
    Nekem is recsegett, sz@r a hivatalos driver. Lepucoltam, és visszatetettem Windows-al az alapot update-ről, teljesen jól működik.

Alternatív, nem hivatalos meghajtó
  • MerlinW
    Kaspersky 2010 fut szépen W7x64-en. De ott van a 6-os béta is ami kifejezetten W7-re készül, 3 hónapos ingyenlicensszel.
  • Mikiller
    Ja és Vista-n is ez van, csak elfelejtettem az előbbb.
  • Mikiller
    Hello!
    Akinek Audigy hangkártya van a gépében és pl. a Youtube-on néz videót, az nem szokott hallani olyan recsegéseket, mintha bakelit lemez szólna?
    Főleg, amikor scrollozom az oldalt a kommentekhez.Nagyon recseg.Utánna néztem google-ba és másnak is van ilyen problémája.Egy helyen ajánlották ezt a helyet valakinek, hogy nézze meg a latency valamiket (nem értek hozzá), de leszedtem én is ezt a dpclat.exe-t és elindítottam, majd a Youtube-on néztem videót és olyankor a grafikon felmegy pirosba a progiban.
    Ugyan ezt megcsinálom XP-n, alig emelkedik fel az a "zajszint" vagy mi. Ugyan az a hardware van és mégis Win7 alatt recseg erősen. Ennek nem tudom mi lehet az oka. Szóval akinek van Audigy kártyája nézze már meg Youtube-on, hogy neki tiszta-e ezzel a progival. Nem kell telepíteni csak elindíítani.
  • Zsoltika 007
    4-es nod32 nekem teljesen jó 64 bites win7-en. Nem tudom mi a baj vele. Eddig amit meg kellett azt meg is fogta.