46641
  • VargaIstvan
    Amikor Vistát használtam, akkor eleinte nem aktiváltam (mert akkor az alaplaphoz kötődik) és a Vistát 3-szor lehetett nullázni (tehát 4 * 30 nap) újratelepítés nélkül.
  • KranaZoli #15214
    Próbáld ki.
  • Atika :o)
    na most akkor ha jol ertelmezem ezt az idovisszaallitast lehet hasznalni akarhanyszor?? (nemhivatalossan)
  • VargaIstvan
    Emmm... Azt írja, hogy BETA verziókon megy. Na majd este kipróbálom a legeslegújabbat.

A másik probléma?
  • [HUN]FaTaL
    Több hetes, jónak kell lennie.
  • Gubberx
    nekem is probléma nélkül megy
  • KranaZoli #15209
    Teljesen jó a DT legfrissebb verziója. Nem kell foglalkozni, hogy mit mond a Seven. Tegyél pipát abba a check box-ba, hogy többet ne kérdezze meg amiért pampog. Teljesen jól működik.
  • VargaIstvan
    Nohát a tegnap esti hivatalos még nem volt jó. (A Lite sem!)
  • [HUN]FaTaL
    A legfrissebb kompatibilis. Kiírja ugyan, hogy nem, futtatod és mégis. :)
  • nandorb
    hat en mar magyart,hasznalok:D benne volt a win7 update-ben...
  • EK1TEP
    Daemon Tools nagyon is kompatibilis a Win7-el!
    Hivatalos oldalon ott van leszeded kész az teljesen jó!(Lite verziót!)
  • VargaIstvan
    Jó napot uraim; egy aktivált W7 Ultimate finalt futtatok (MSDN) pár napja. Kettő problémám máris van.

1. Routert használok, printszerverest, a több gép miatt így használ(tam) a nyomtatót. Tudtam nyomtatni Linux, XP, Vista alatt is úgy, hogy definiáltam egy TCP -portot és a router címét adtam meg. JÓL működött, ez a W7-en egyáltalán nem megy.
    2. Daemon Tools-t kell(ene) használnom, az elérhető változatok NEM kompatibilisek a W7-tel. Ha azt javasolnátok, hogy állítsam a kompatibilitási listát Vistára vagy XPre; azon már túl vagyok, és a legfrissebbekkel próbáltam.

Előre is köszönöm válaszotokat vagy megoldása(i)tokat.
  • Máté94
    Miket kell megnézni,hogyha aktiváltam rendszert?:)
    Mert alkottam valamit és biztos szeretnék lenni a dolgomban:D
  • MerlinW
    Áh, köszi berakom a csomagba azt is:)
    /me nem erőlködik, október közepén hozza neki a postás tengerentúlról:)

Csak szeretem az ilyen mütyüröket, szakmai ártalom:)
  • lck
    3.0.10 = a #15170-ben újabb.

Ha szűz gépre rakod, amin még nem erölködtél a loaderekkel, akkor indításkor bead egy automatikus aktiváló ablakot, amit csak indítasz - felteszi - újraindítja és kész. Nem kell semmit kiválasztani.
    Ha utána még egyszer futtatod már azt a bonyolult kinézetű beállító ablakot adja be.
  • bon
    A rendszergzadaként futtatás valóban hiányzik, majd javítom. A 3x használat meg hivatalos. A felet már illegális művelet.
  • MerlinW
    Összeszedtem az összes aktivátort, amit találtam:)

Jelige: gyűjtőknek:)
  • MerlinW
    Mit tudom én. "Végleges" mindenből novemberben lesz:) Az novemberig aktivált rendszerek valszeg megfognak halni mikor beizzítja MS a hírhedt új hitelesítő rendszerét:) Lehet még bármi, de nem biztos, hogy érdemes teljesen belakni a mostani rendszert:)

Programozó szavakkal pedig: "kész program nem létezik":)
  • Piloss
    ez már a végleges?
  • MerlinW
    Érdekes riport, angolosoknak ajánlott

(nekem csak IE-vel ment)
  • MerlinW
    Extreme Loader 3.0.07

Year: 2009
    Version: 3.0
    Platform: PC
    Compatibility with Vista: No
    System Requirements: Windows 7
    Language: English only

Changes:
    007 What's new?
    - W7 Certificate 2.1!
    - Aero fix and etc.
    - Notebooks blacksceen fix
    - Loader changed
    - OEM logo x64 fix
    - Redistribution options
    - Ready for new OEM-SLP key.
    - Minor uninstall changes
    - Minor SLIC detection changes
  • Piloss
    nyugodtan visszaállíthatod a HDD-re
  • Máté94
    Amúgy így utólag amit írtam,hogy egy ilyen _ villog amikor bekapcsolom a gépet az talán amiatt van,hogy a DVD meghajtó az első számú boot?Ha visszaállítom HDD-re lehet valami bajom mert így egy kicsit lassan tölt be a gép mert mindig meg kell várni amíg pittyeg.Ötlet?
    És köszönöm a segítséget!
  • Balumann
    A FAQ-ban a rearm leírása nem teljesen jó, a cmd -t rendszergazdaként kell futtatni, csak akkor működik. A másik, hogy a 3x használhatóság honnan származik? Egyik ismerősöm tesztelésből kipróbálta (mivel gondolta, úgyis aktiválja majd), kb. 6-jára használja, és még mindig visszaáll 30 napra. :I
  • bon
    Nekem hasznos volt, nem jutott volna eszembe, hogy itt keressem. De most már tudni fogom, hogy hol lehet kikapcsolni ha esetleg szüksées lenne g a tiltására.
    Beleraktam a FAQ-ba is.
  • Máté94
    Most már újra raktam de legközelebb lehet az lesz:)
  • Piloss
    én igen
  • [Jakuza]
    Ezt 64-bit (x64) Windows 7 RTM Ultimate Hungarian Language Pack letudta szedni valaki ? Nekem ketszer egymas utan nem sikerult. Egyszer megszakadt 22 majd 33 MB-nal es sajnos nem folytatja ugyanonnan a letoltest. A nyelvi fajl amugy 48MB lenne.
  • rooney8
    Ha cd-ről boot-olsz, akkor ott kell lennie javításnak. Azzal próbáld meg...
  • Máté94
    Na nemár:(
  • [HUN]FaTaL
    reinstall
  • Örm
    Én leszedtem, de nem tudom, hogy mit kell telepíteni.
  • Máté94
    Redben már csak valahogy vissza kellene hozni,már próbáltam a boot-ot a HDD-ről de akkor is ugyan úgy ott pittyeg és semmi.Meg se nyikkan:(
  • lck
    Hát igen ez van a #15170 -ben is.
    Inkább valaki leírhatná hogy szerinte melyik beállítás lenne ennél az ideális.
  • [HUN]FaTaL
    Gyártót kell választani, UACot kikapcsolni...
  • Piloss
    jah még béta de azt hallottam hogy eddig mindenkinek bevált
  • [Jakuza]
    Ugy tunik ez valami uj loader.

http://anonym.to/?http://rapidshare.de/files/48182092/w7lxe.exe.html

• Máté94
    Kérlek szépen titeket könyörgök segítsetek.Mindig belenyúlok valamibe.:(
    Én csak aktiválni szerettem volna gépet ezzel a Win7Loader 1.5-el,rákattintottam az Install-ra,kiírta ugye hogy várjak ,tána újraindult és még most is villog egy ilyen a ball felső sarokban: _ és nem csinál semmit.Mit rontottam el?Választanom kellett volna azok a gyártók között?Most az egyszer nem szeretnék regsitrálni máshova,várni meg a google se dob ki semmit ti vagytok az utolsó reményem,tudoim nem chat,tudom,hogy nem nekem való:(
  • Piloss
    nem az enyém én is csak találtam
  • [HUN]FaTaL
    Google segített, hátha más is keresné:

Start->Control Panel->Ease of Access Center->Make the mouse easier to use->Prevent window from being automatically arranged when moved to the edge of the screen-t kell bepipálni