46641
-
VargaIstvan #15215 Amikor Vistát használtam, akkor eleinte nem aktiváltam (mert akkor az alaplaphoz kötődik) és a Vistát 3-szor lehetett nullázni (tehát 4 * 30 nap) újratelepítés nélkül. -
#15214 Próbáld ki. -
#15213 na most akkor ha jol ertelmezem ezt az idovisszaallitast lehet hasznalni akarhanyszor?? (nemhivatalossan) -
VargaIstvan #15212 Emmm... Azt írja, hogy BETA verziókon megy. Na majd este kipróbálom a legeslegújabbat.
A másik probléma? -
#15211 Több hetes, jónak kell lennie. -
#15210 nekem is probléma nélkül megy -
#15209 Teljesen jó a DT legfrissebb verziója. Nem kell foglalkozni, hogy mit mond a Seven. Tegyél pipát abba a check box-ba, hogy többet ne kérdezze meg amiért pampog. Teljesen jól működik. -
VargaIstvan #15208 Nohát a tegnap esti hivatalos még nem volt jó. (A Lite sem!) -
#15207 A legfrissebb kompatibilis. Kiírja ugyan, hogy nem, futtatod és mégis. :) -
#15206 hat en mar magyart,hasznalok:D benne volt a win7 update-ben... -
EK1TEP #15205 Daemon Tools nagyon is kompatibilis a Win7-el!
Hivatalos oldalon ott van leszeded kész az teljesen jó!(Lite verziót!) -
VargaIstvan #15204 Jó napot uraim; egy aktivált W7 Ultimate finalt futtatok (MSDN) pár napja. Kettő problémám máris van.
1. Routert használok, printszerverest, a több gép miatt így használ(tam) a nyomtatót. Tudtam nyomtatni Linux, XP, Vista alatt is úgy, hogy definiáltam egy TCP -portot és a router címét adtam meg. JÓL működött, ez a W7-en egyáltalán nem megy.
2. Daemon Tools-t kell(ene) használnom, az elérhető változatok NEM kompatibilisek a W7-tel. Ha azt javasolnátok, hogy állítsam a kompatibilitási listát Vistára vagy XPre; azon már túl vagyok, és a legfrissebbekkel próbáltam.
Előre is köszönöm válaszotokat vagy megoldása(i)tokat. -
#15203 Miket kell megnézni,hogyha aktiváltam rendszert?:)
Mert alkottam valamit és biztos szeretnék lenni a dolgomban:D -
#15202 Áh, köszi berakom a csomagba azt is:)
/me nem erőlködik, október közepén hozza neki a postás tengerentúlról:)
Csak szeretem az ilyen mütyüröket, szakmai ártalom:) -
#15201 3.0.10 = a #15170-ben újabb.
Ha szűz gépre rakod, amin még nem erölködtél a loaderekkel, akkor indításkor bead egy automatikus aktiváló ablakot, amit csak indítasz - felteszi - újraindítja és kész. Nem kell semmit kiválasztani.
Ha utána még egyszer futtatod már azt a bonyolult kinézetű beállító ablakot adja be. -
#15200 A rendszergzadaként futtatás valóban hiányzik, majd javítom. A 3x használat meg hivatalos. A felet már illegális művelet. -
#15199 Összeszedtem az összes aktivátort, amit találtam:)
Jelige: gyűjtőknek:) -
#15198 Mit tudom én. "Végleges" mindenből novemberben lesz:) Az novemberig aktivált rendszerek valszeg megfognak halni mikor beizzítja MS a hírhedt új hitelesítő rendszerét:) Lehet még bármi, de nem biztos, hogy érdemes teljesen belakni a mostani rendszert:)
Programozó szavakkal pedig: "kész program nem létezik":) -
#15197 ez már a végleges? -
#15196 Érdekes riport, angolosoknak ajánlott
(nekem csak IE-vel ment) -
#15195 Extreme Loader 3.0.07
Year: 2009
Version: 3.0
Platform: PC
Compatibility with Vista: No
System Requirements: Windows 7
Language: English only
Changes:
007 What's new?
- W7 Certificate 2.1!
- Aero fix and etc.
- Notebooks blacksceen fix
- Loader changed
- OEM logo x64 fix
- Redistribution options
- Ready for new OEM-SLP key.
- Minor uninstall changes
- Minor SLIC detection changes
-
#15194 nyugodtan visszaállíthatod a HDD-re -
#15193 Amúgy így utólag amit írtam,hogy egy ilyen _ villog amikor bekapcsolom a gépet az talán amiatt van,hogy a DVD meghajtó az első számú boot?Ha visszaállítom HDD-re lehet valami bajom mert így egy kicsit lassan tölt be a gép mert mindig meg kell várni amíg pittyeg.Ötlet?
És köszönöm a segítséget! -
#15192 A FAQ-ban a rearm leírása nem teljesen jó, a cmd -t rendszergazdaként kell futtatni, csak akkor működik. A másik, hogy a 3x használhatóság honnan származik? Egyik ismerősöm tesztelésből kipróbálta (mivel gondolta, úgyis aktiválja majd), kb. 6-jára használja, és még mindig visszaáll 30 napra. :I
-
#15191 Nekem hasznos volt, nem jutott volna eszembe, hogy itt keressem. De most már tudni fogom, hogy hol lehet kikapcsolni ha esetleg szüksées lenne g a tiltására.
Beleraktam a FAQ-ba is. -
#15190 Most már újra raktam de legközelebb lehet az lesz:) -
#15189 én igen -
#15188 Ezt 64-bit (x64) Windows 7 RTM Ultimate Hungarian Language Pack letudta szedni valaki ? Nekem ketszer egymas utan nem sikerult. Egyszer megszakadt 22 majd 33 MB-nal es sajnos nem folytatja ugyanonnan a letoltest. A nyelvi fajl amugy 48MB lenne. -
#15187 Ha cd-ről boot-olsz, akkor ott kell lennie javításnak. Azzal próbáld meg... -
#15186 Na nemár:( -
#15185 reinstall -
#15184 Én leszedtem, de nem tudom, hogy mit kell telepíteni. -
#15183 Redben már csak valahogy vissza kellene hozni,már próbáltam a boot-ot a HDD-ről de akkor is ugyan úgy ott pittyeg és semmi.Meg se nyikkan:( -
#15182 Hát igen ez van a #15170 -ben is.
Inkább valaki leírhatná hogy szerinte melyik beállítás lenne ennél az ideális.
-
#15181 Gyártót kell választani, UACot kikapcsolni... -
#15180 jah még béta de azt hallottam hogy eddig mindenkinek bevált -
#15179 Ugy tunik ez valami uj loader.
http://anonym.to/?http://rapidshare.de/files/48182092/w7lxe.exe.html
-
#15178 Kérlek szépen titeket könyörgök segítsetek.Mindig belenyúlok valamibe.:(
Én csak aktiválni szerettem volna gépet ezzel a Win7Loader 1.5-el,rákattintottam az Install-ra,kiírta ugye hogy várjak ,tána újraindult és még most is villog egy ilyen a ball felső sarokban: _ és nem csinál semmit.Mit rontottam el?Választanom kellett volna azok a gyártók között?Most az egyszer nem szeretnék regsitrálni máshova,várni meg a google se dob ki semmit ti vagytok az utolsó reményem,tudoim nem chat,tudom,hogy nem nekem való:( -
#15177 nem az enyém én is csak találtam -
#15176 Google segített, hátha más is keresné:
Start->Control Panel->Ease of Access Center->Make the mouse easier to use->Prevent window from being automatically arranged when moved to the edge of the screen-t kell bepipálni