46641
  • Solten
    Ja, gondoltam, csak lusta voltam visszaolvasni 20 oldalt...
  • EK1TEP
    Ezt már kitárgyaltuk 2 napja ő meg le van maradva vagy nem tudom
  • Solten
    Nem tudom mikor jelent meg az update-n (eddig nem volt ra lehetoseg), de a napokban lehetett. Csak ezt szerettem volna kozolni. Nem lepodok meg hogy neked nem esett le...
  • mano1b
    most szedik hozzá a betűket lehet.
  • KranaZoli #15251
    Köszi!

Más:

Samsung-nál most azt tényleg komolyan gondolják, hogy addig nem lesz MagicTune Seven-re, amíg meg nem jelenik dobozos verzióban is, vagy mi?!

Ami még durvább lenne, ha csak utána kezdenének el akár a kérdéssel is foglalkozni.

Nem értem Őket. Egyre több Seven driver van, egyre több Seven alkalmazás, ezekből 64 bit-es verziók. Ezek meg csak lapítanak.
    :(((
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is, ezért az updateről ritkán telepítek drivert, VGA-t soha.
  • [Jakuza]
    vsync ki van kapcsolva.
  • bon
    Egy időben csak 1 gépre lehet lelepíteni a dobozot, tehát a másikor mindenféle képpen törölni kell. Ha nem törlöd már nem legálisan használod és igen, észrefogja venni, hogy másik gépre van aktiválva és kiüti az aktivációt (nem hiszem, hogy visszaszámlálna).
  • bon
    Én nekem már többször voltak bajaim azokkal a driverekkal(kölönösen VGA-val) amit az Update ajánlot, tehát én elszoktam rejteni és nem telepítőem őket.
  • [HUN]FaTaL
    Nem vsync gond van? 75hz-es monitorod van? Lehet hogy 75re korlátoz.
  • [Jakuza]
    Jah es a ket ertek kuzol a magasabb az XP-re vonatkozott.
  • [Jakuza]
    Nalam is az van fent, de ami a legfurcsabb, bar nem erzek semmifele lassulast, ellenbe az Eve Online jatekban mig 160-200FPS-em volt, itt mar csak maximum 75, ami azert nem keves, tobb mint 120%-os visszaeses mar a minimum erteknel is. Kiprobaltam mar mindent es nem tudom feljebb tornaszni az erteket.
  • KranaZoli #15243
    Köszi!
  • KranaZoli #15242
    Mi van, ha nem formázom?! Gondolom off-line ugyanúgy aktivált marad. NET-re kerül és észleli, hogy Ő már nem aktivált példány és elkezd visszafelé számolni?!
  • [HUN]FaTaL
    "Más:

Fent van a 9.8-as Catalyst, erre most a winupdate megtalálja az Aug.-i ATI driver-t, mint opcionálisan telepíthető frissítést. Érdekes... Ha be lenne kapcsolva az auto frissítés még fel is rakná. Ez miért van?! A bekezdés elejére gondolok. :)"

Nekem is megtalálta, letiltottam. Valószínű pár nappal, pár builddel újabb mint a Catalyst, de nem rakom fel mert az updates driverekben azt hiszem soha sincs OpenGL pl.
  • KranaZoli #15240
    Visszafelé olvasva a mondatot: Túl fiatal vagy még. Hosszúúúúúú.....

Egyébként meg semmivel sem nagyobb szenzáció mint az a hír volt, hogy Gangsta Z. is 40 fölött volt, amikor elköltözött otthonról. Ezt Fábry is megkérdezte Tőle, hogy ez miért akkora szenzáció, hogy a média is ezzel foglalkozik?! Azon kívül, hogy jó pofa beszólás volt, valóban?! Neki ez semmit nem mondott.

Más:

Fent van a 9.8-as Catalyst, erre most a winupdate megtalálja az Aug.-i ATI driver-t, mint opcionálisan telepíthető frissítést. Érdekes... Ha be lenne kapcsolva az auto frissítés még fel is rakná. Ez miért van?! A bekezdés elejére gondolok. :)
  • [HUN]FaTaL
    Felrakod a PCre, aktiválod. Formázod a PC-t, felrakod a notebookra és telefonálsz mert neten nem fogja engedni. Megmondod, hogy lecserélted a géped egy notebookra és szeretnéd aktiválni. Ennyi.

OEM verziót nem lehet, mert ahhoz a géphez kötött, amire először felraktad, a matrica és a liszensz által.
  • mano1b
    az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000007b) hiba kód már néhányszor találkoztam vele mit jelent ez mert nem megy a prg pedig win7 re van irva EnhanceMySe7en segitene valaki mi a megoldás.
  • Máté94
    Értem mit mondott de ez miért szenzáció?:D
    Neked lehet későn
  • MerlinW
  • KranaZoli #15235
    Későn születtél...
  • Máté94
    ?
  • KranaZoli #15233
    "dobozost oda pakolod ahova akarod, de egyszerre csak egy gépre."

Ezt nem teljesen értem. I AM SORRY!

Szal felteszem PC-re aktiválom. Másnap feltenném notira és aktiválnám. Nem tudom, mert nem engedi. Okés. Azt akarom, hogy notin legyen aktiválva, PC-n meg nem. Nem tudom, hogy ez így érthető-e.

Szal Én leszarom, hogyan oldják meg és 1xe csak egy gépen használom, legyen. De ezt hogyan lehet megoldani?! Ugyanúgy telefon?!

Aztán bekapcsolom a PC-t, és akkor az azt írja ki, hogy aktiválni kell, vagy hogyan van ez?!

• [HUN]FaTaL
    OEM géphez kötött (ha jól tudom az alaplap határozza meg), dobozost oda pakolod ahova akarod, de egyszerre csak egy gépre. Telefonon általában beaktiválják neked az OEMet máshova is, a koa miatt a liszensz szerint onnantól úgysem legális.
  • [HUN]FaTaL
    Van automata is, élő ember is. SMSben is lehet aktiválni.
  • MerlinW
    Még SMS-el is aktiválhatod.
  • Solten
    Installalom a magyar MUI-t, emberek...
  • KranaZoli #15228
    Ezt többek között Seven törésnél is lehet használni, talán még(!). Bővebben lásd torko.hu

Első körben automata generálja majd le Neked azt, amit vissza kell pötyögnöd az aktivációs mezőkbe. Ha vmi nem stimmel akkor kapcsol az automata üszishez.

Amit nem tudok ilyen szempontból az MS OS-ekről, ha aktiválom, de 1 hónap múlva vasat váltok, stb... akkor ugyanúgy tudom aktiválni?! Milyen változtatásokat tolerál így az MS?!

Nekem az lenne egyértelmű, hogy bármilyen mértékűt. Szal ha akarom, akkor ma PC-re teszem fel, holnap meg notira, stb... aztán oldják meg Ők, hogy aktiválva lesz-e az OS, vagy sem. Ezt úgy értem, hogy ha megvásároltam, akkor annyiszor és olyan vasra pakolhassam fel, amilyenre Én akarom. De mivel MS-ről van, így lefogadom, hogy ez nem így van.
  • BIZ0906
    De a telefonon kell gombok nyomogatásával egy automata hangnak megadni nem? Vagy élőben?
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk, hogy x aktiválás után miért tiltják a netes aktiválást, nem értem.
  • [HUN]FaTaL
    Frankón nem serialt kell bediktálni, hanem aktiválási azonosítót.

#15224: Persze, amennyiben legális kulcsból generált azonosítót diktálsz be. :)
  • BIZ0906
    És frankón fel kell hívni és megadja a aktiválási számot?
  • 5c0rp330n
    ja ok. mondjuk az értelmét még mindig nem nagyon látom a dolognak, telefonon se tudnék többet mondani nekik a serial kulcsnál.
  • [HUN]FaTaL
    Mikor neten próbálod aktiválni, kiírja, hogy nem tudja. Kiválasztod a telefonos aktiválást, utána meg az országot és kiírja a telefonszámot. Van 80as is, így egy fillérbe sem kerül.
  • Apocalipto
    Májkroszoft ügyfélszolgálat
  • 5c0rp330n
    szóval 3/5 után is lehet csak telefonálni kell? hova? :S
  • Apocalipto
    Én 3 aktiválásra emlékszem
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet, anno próbáltam, harmadik után nem működött.

#15217: Ha jól tudom öt aktiválás után telefonálni kell, de bármikor leaktiválják.
  • 5c0rp330n
    a win 7 aktiváció hivatalosan egyébként hogy megy? ha aktiválom egy gépről, akkor annak az alaplapjához hozzákötődik, ami azt jelenti hogy azon a gépen bárhányszor újrainstallálhatom és aktiválhatom más gépen viszont egyáltalán nem?
  • VargaIstvan
    Elmondanám, hogy amikor negyedszer akartam nullázni, akkor elkomorult és hisztizni kezdett.