46641
-
#43577 Persze, azt is átnézi. -
mester1987 #43576 Köszi, gondolom a Emsisoft Emergency kit a registryben is kutat, mert már azon se lepődök meg, ha oda kerül valami, ami bezavar?! -
#43575 Valakinek ez valakinek az a legjobb virusírtó, így max azt tudom mondani amitén én támogatok. Ingyenesek közül a Microsoft Security Essentials, fizetősek közül a Symantec Endpoint Protection.
Egy gépre több virusírtüt meg nem ajánlott tenni, okozhat problémát.
Virusírtó mellett szoktam még használni (nem folyamatosan védelemmel, csak kézzel indítva) Az Emsisoft Emergency kit-et. -
mester1987 #43574 *Mármint az explorer indul újra. -
mester1987 #43573 Szia bon. Érdeklődnék, hogy jelenleg melyik a legjobb vírusirtó, amely jelenleg mindent felismer és törölni is tudja azokat?
Microsoft Security Essentials-t használok esetleg mellé ajánlasz valamit ami jól segíti vagy csak kiegészíti vagy elég ez is, szerinted?
Csakmert bekaptam valami érdekeset. Az explorer-rel szórakozik. Windows indításkor hibaüzenet explorer-re, aztán újraindul aztán megint hibaüzenet, míg le nem kapcsolom...
Köszi előre is!!! -
#43572 bios-ban lehet -
#43571 böngésző telepítése után lehetséges, hogy eltűnik a hiba. De Flash player újratelepítse/frissítése se árthat. -
#43570 Lehet valahogy nézni CPU/egyéb hőmérsékleteket egyéb program nélkül? -
barmi #43569 oké, köszi az infókat ! ;) Szerinted lehetséges, hogy az új böngészőre való váltással eltűnik ez a problémám ? Vagy mit tudok tenni, hogy eltűnjön ? Flashplayer reinstall vagy esetleg valami más ? Pl. firefoxal nem jelentkezik ez a problem csak és kizárólag IE alatt vettem észre eddig. -
#43568 Simán lehet bővitmény gond is. -
#43567 Végleges változatt, én már hónapok óta csak ezt használom, mert Windows 8 van a gépemen, a munkahelyin is. Nincs gondom vele. -
barmi #43566 Náalm pl. a youtube-ot elég furcsán kezelte az utóbbi időben az IE9. volt egy pont ,inden videó elején ahol egyszerüen megállt és nem töltött tovább csak ha belehúztam a videóba a csúszkával valahova máshova ... ilyen apró bajaim vannak vele de ez azért elég bosszantó tud lenni sajnos :( -
barmi #43565 Vélemények ? Érdemes váltani 9-ről (csak jókat olvastam róla eddig) ? Ugye ez nem valami próbaverza vagy mittoomén ? :) -
#43564 hm, valóban! :)
billentyűzet volt a ludas egyébként... letiltottam az egeret, akkor is felébredt, billentyűzet letiltása után szépen elmegy aludni a gép
köszönöm a helpet! -
#43563 Pl. a bekapcsológombbal? -
#43562 És akkor hogyazinstenbe keltem fel ha tényleg fel akarom? :DDD -
#43561 Eszközkezelőben az egér tulajdonságainál kiveszed, hogy felébreszthesse a gépet. És ugyanezt a billentyűzetre is. :) -
#43560 hm, majd letesztelem
és lehet ellene tenni valamit, azon kívül, hogy kihúzom az egeret? :) -
#43559 akkor is -
#43558 akkor is ha nem nyúlok hozzá miután sleepbe ment? nem vezeték nélküli egér -
#43557 Egér is felébresztheti a gépet. -
#43556 nem tudok alvó módba menni... valami mindig felébreszti azonnal a gépet alvó módból...
Asus P5B alaplap, win7 ultimate
kis googlezgetés után találtam egy olyat, hogy a hálókártya tulajdonságainál (az eszközkezelőben) ki kell szedni a pipát az elől, hogy az eszköz felébresztheti a számítógépet... megcsináltam, de ugyanúgy azonnal felébred ha alvó módba megyek
hogyan deríthetem ki, hogy mi okozza? -
Bal0924 #43555 Mielőtt visszarakom a másik verziót..
Meg lehet tudni az Nvidia vezérlőpultjában az Aero-ról való beállítást? -
#43554 Egy próbát megér. -
Bal0924 #43553 2013 02 21-es frissítés van feltelepítve, Az igaz hogy azóta csinálja....
Most tegyem vissza az előző verziót? -
#43552 Próbálj vga driver-t frissíteni. -
Bal0924 #43551 Segítség!!!
Mi lehet a gond ha az Aero állandóan kikapcsol?
Felhasználóváltásra teszem és mikor visszajövök, az Aero kikapcsol...
És minden egyes alkalommal futtatnom kell a hibaelhárítót hogy visszakapjon! -
Puhos #43550 Elsiklottam felette, bocs. -
#43549 Legalább nyitnád meg a linket. Ki kell választani a verziót. -
Puhos #43548 Ez 64bit-es, mármint a telepítő? -
#43547 Elkészült az Internet Explorer 10 windows 7 alá letölthetőa következő linkről: link -
Bal0924 #43546 Mi lehet a gond ha az Aero állandóan kikapcsol?
Felhasználóváltásra teszem és mikor visszajövök, az Aero kikapcsol... -
#43545 Csinálj egy új profilt a lasút meg töröld. Esetleg az energagazdálkodásnál nézd meg a beállításokat. -
#43544 Hali lenne egy kérdésem ilyennel még nem igazán találkoztam, de akárhogy törtem a fejemet erre nem jöttem rá.
A problémám annyiból állna hogy a gépen régebben két profil volt (öcsémé meg a húgomé) és a két profilból az öcsémé volt az erősebb... azon nem akadtak a programok sem semmi hasonló probléma... most a gyerekek úgy gondolták hogy elég lesz nekik egy profil és pont az öcsémét törölték le, húgomén meg szaggat minden ami létezik. És egyszerűen nem értem hogy miért.
-
#43543 Van egy beállított backupom, ami rendszeres időközönként csinál mentést a dokumentumaimról egy másik vinyóra. Én most újra akarom telepíteni a Wint, de azt szeretném, hogy az új telepítés folytassa a mentések készítését, és hogy semmi se változzon. Gyakorlatilag valami importlehetőséget keresek. -
#43542 Akkor nem értem, van egy mentésed amit vissza szeretnél állítani. Akkor ha jól értelmezem nem a rendszer meghajtóról van mentésed, hanem egy másik pl feltelepített játékokat tartalmazóról és azt szeretnéd vissazállítani az új Windows-nál? -
#43541 Mit állítanék vissza? Nem veszik el semmi. -
#43540 Ha teljes rendszer mentés miért nem állítod simán vissza? -
#43539 Helló! Win7 reinstallra készülök, és van egy beállított backupom, ami az egyik vinyóról csinál a másikra mentést. Megoldható, hogy az új Win beimportálja ezt a backupot a beállításokkal együtt? -
Bal0924 #43538 Nem erre gondoltam.