46641
  • mano1b
    rendszergazda ként iduljon azt kéri parancsikonba találod
  • mikiking
    ok,közben én is rájottem,azért koszonom,és bocs
  • bon
    Jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként funkció kell a setup.exe-n
  • mikiking
    Egy játékprogram telepitésekor ( Racedriver Grid) a következőt irja ki
    "A kért müvelethez magasabb felhasználói szint szükséges"
    mi lehet a baja ennek ?
  • mano1b
    hát ez van és vigyázz rá mint a szemed fényére nekem pokolian hiányoznak és nemtudom megszokni hogy nincs meg mind. De ezvan.
  • KranaZoli #15771
    Lehet, hogy a többség átugrott pár HSZ-t, vagy nem emléxik. Nekem vmi olyasmi rémlik, hogy balesetben ugrott pár ujjad, vagy mipöcsöm. Már bocsi!!!

Nekem megvan mind a 10, de így is nehéz helyesen írni. Pontosabban törekedni rá.

Szal ha Nekem sem lenne mind a 10, asszem hasonlítana a Tiedre. Én leszarom. Mármint a hogyan írjunk magyarul-t, Tőled.

• kifli
    én le is szedtem, így home premiumot ír :)
  • bon
    Én elég rossz dolognak tartom, hogy az aktivátor "átalakítja" a nem Ultimate változatokat "Ultimate" változatokká.
  • lck
    Én is végignéztem már. :)
    Végül is ez az aktivátor nem okoz nagy gubancot. Egy korábbinál nálam az aktiválás után a win elkezde elindítgatni az ultimate funkciókat is.
    Itt eddig csak annyi vettem észre hogy home ellenére a 34 nyelv benne van az update-ben.
  • kifli
    na van egy jópár msdn kulcs a progiba home premiumhoz is de az nemjó, amiket kipróbáltam, majd végignézem mind...
    ultimate kulcs meg oem gondolom azért jó
  • lck
    Na szóval home-ra sztem még nincs jó törés.
  • kifli
    hmm, érdekes

• lck
    Ezt írd be a futtatásba:

slmgr.vbs /dlv

Aztán ha ott is Home Premiumot ír akkor az igazi.
  • kifli

opsz..
  • kifli
    http://iaro.3dmax.hu/kep/39Nevtelen.jpg
  • kifli
    am nekem valamé nemakarja megjegyezni azt hogy beraktam a gyorsindítást, egy idő után eltűnik a tálcáról :(
  • kifli
    EZ egy működő loader a home premiumhoz :)
  • lck
    Persze - úgy használom most, csak megszoktam a másikat.
    Egyébként a fájltípusok beállításainál kell pipát rakni hogy bent legyen a helyi menüben
  • bon
    Ilyen feltétellel a technet oldalról tudod csak leszedni (annak az aktiválásával biztos nem lesz gondod). De ha magyar és aktiválható (nem végtelenségig) kell akkor torko oldalán megtalálod.
  • bon
    A nyelvi fájlt is frissíteted a programban? Mert ha nem akkor frissítsed. Nekem mintha ilyesmit írt volna ki akkor amikor a legújabb változatott felraktam, de a nylevi fájlt nem firssítettem.
  • gregtom6
    és leellenőrzött crc-s kellene, ami nem buherált. Kösz.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább neked kellene a PS2 hiszen ott nem kell írni. Én tudok írni-olvasni, neked kéne megtanulni. :D
  • gregtom6
    Üdv, van már RTM-ből hivatalos magyar nyelvű is? Ha igen, honnan szedhető normális, végtelenségig aktiválható 32 bites magyar RTM?
  • kerek1224
    Lehet egybe is írni, igaz. De, idézet egy magyar népdalból:

Adj Uram Isten dús aranykalászt!
    Hozzon az új nyár gazdag aratást!
    Kapjon esőt a határ, virágot a rét!
    Zengjen újra a madár úgy, mint valaha rég!

De a nagy I elütést vállalom.
    Meg az offtopic jelzőt is.
  • mflex #15752
    Az Uram isten-t, egybeírjuk, ha már helyesírásról beszélsz!:)
  • kerek1224
    az elütés meg a konstans rossz helyesírás az két különböző dolog. De mindegy azt hiszem nem kell nekünk elnézést kérnünk, hogy te nem tudsz írni.
  • mano1b
    ez nekem nem indul el egy hibát ír ki ennyi.
  • Firerock
    ezt próbálta már valaki?
  • Mr Manson
    és?
  • mano1b
    erre azt írom hogy van itt kb 15000 kérdés & válsz abba vagy 3000 hibás szó van 100% amit én írok még a negyede sincs erről ennyit ja és itt nem diplomát írnak az a másik bocs.
  • adobepremiere
    A guuuuuugleeeebaaa irjátok be ezt:
    Windows 7 Ultimate AIO Activated

• Grass
    Az ImgBurn nevű cd író programnál az alábbi hibaüzenetet kapom:
    http://www.imageserve.info/img_store/2009/09/02/c/c6a68f8df989a1b011347d567c39777e.jpg
    XP alatt ment tökéletesen
  • Balumann
    Most képzeld el, ha egy ilyen igényesebb magyar oldalon ilyen stílusban, ilyen helyesírással írnák meg a cikkeket, és mindenki így írna a forumra. Valószínűleg te se jönnél ide, hiszen milyen emberek járnának ide akkor... Én is mindig 2-3-as voltam nyelvtanból, de ez még engem is zavar.
  • MR ME
    ez érdekes :D
    de ménem rakod be a zenéidet az adatbázisába és ott simán váltogatsz? én úgy szoktam használlni
    am nekem sehol nem írja jobb gombnál h lejátszás foobar-al :D
  • lck
    Hali !
    Lenne 1 kis gondom. Igazából olyan valakit keresek aki win7 alatt foobar-t használ.

Szóval úgy szoktam lejátszani zenéket, hogy a mappájára jobb egérrel kattintva a lejátszás a foobar 2000-rel menüpontot választom.
    Érdekes módon most seven alatt, ha Dokumentumok Zene mappájában kattintok jobb egérrel az albumra nem jelenik meg a helyi menüben a foobar lejátszás sor.
    Kép1
    Ha viszont a mappát kimásolom bárhova a zene mappámból, már megjelenik a foobar lejátszási lehetőség a helyi menüben.
    Kép2
    A mappa jogosultságokat már megnéztem az nem módosít semmit.

Esetleg valakinek van ötlete, illetve ha valakinek foobar van, nála is ez a helyzet ?
  • Tomy Lee
    Nem akarok belédkötni de komolyan szemetszúr mindenkinek az,hogy nem tudsz helyesen írni
    Főleg 1 Op.rendszer-el foglalkozó topic-ban és ha még neked áll feljebb ezmiatt küldesz privátot valakinek mert rádszólt az már szánalmas...
  • momoxp
    Sziasztok!
    Miért lehet az hogy windows 7-en a wifi jel gyengének minősül és nem csatlakozik de windows xp estében ugyan ott van a gép és a router is mégis magasabb a jel és kapcsolódik! Mi lehet a hiba oka?
  • mano1b
    és a másik én mindenkiét el olvasom ahogy tudom nemszámit hogy írta nem kritizálok senkit se semmibe nektek ajánlom a ps2 ott nem kell írni és olvasni (#15737-#15736) én ezzel befejeztem a témát.
  • mano1b
    most én téged ha lenne mivel irnák de nemzavar.
  • [HUN]FaTaL
    Főleg ennek tükrében: Életkor: 40-45 között.

Egyszer leugatott priviben, jól kiröhögtem szegényt, hogy előbb tanuljon meg írni. :D