46641
-
#15776 rendszergazda ként iduljon azt kéri parancsikonba találod -
mikiking #15775 ok,közben én is rájottem,azért koszonom,és bocs -
#15774 Jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként funkció kell a setup.exe-n -
mikiking #15773 Egy játékprogram telepitésekor ( Racedriver Grid) a következőt irja ki
"A kért müvelethez magasabb felhasználói szint szükséges"
mi lehet a baja ennek ? -
#15772 hát ez van és vigyázz rá mint a szemed fényére nekem pokolian hiányoznak és nemtudom megszokni hogy nincs meg mind. De ezvan. -
#15771 Lehet, hogy a többség átugrott pár HSZ-t, vagy nem emléxik. Nekem vmi olyasmi rémlik, hogy balesetben ugrott pár ujjad, vagy mipöcsöm. Már bocsi!!!
Nekem megvan mind a 10, de így is nehéz helyesen írni. Pontosabban törekedni rá.
Szal ha Nekem sem lenne mind a 10, asszem hasonlítana a Tiedre. Én leszarom. Mármint a hogyan írjunk magyarul-t, Tőled.
-
#15770 én le is szedtem, így home premiumot ír :) -
#15769 Én elég rossz dolognak tartom, hogy az aktivátor "átalakítja" a nem Ultimate változatokat "Ultimate" változatokká. -
#15768 Én is végignéztem már. :)
Végül is ez az aktivátor nem okoz nagy gubancot. Egy korábbinál nálam az aktiválás után a win elkezde elindítgatni az ultimate funkciókat is.
Itt eddig csak annyi vettem észre hogy home ellenére a 34 nyelv benne van az update-ben. -
#15767 na van egy jópár msdn kulcs a progiba home premiumhoz is de az nemjó, amiket kipróbáltam, majd végignézem mind...
ultimate kulcs meg oem gondolom azért jó -
#15766 Na szóval home-ra sztem még nincs jó törés. -
#15765 hmm, érdekes
-
#15764 Ezt írd be a futtatásba:
slmgr.vbs /dlv
Aztán ha ott is Home Premiumot ír akkor az igazi. -
opsz.. -
#15762 http://iaro.3dmax.hu/kep/39Nevtelen.jpg -
#15761 am nekem valamé nemakarja megjegyezni azt hogy beraktam a gyorsindítást, egy idő után eltűnik a tálcáról :( -
#15760 EZ egy működő loader a home premiumhoz :) -
#15759 Persze - úgy használom most, csak megszoktam a másikat.
Egyébként a fájltípusok beállításainál kell pipát rakni hogy bent legyen a helyi menüben -
#15758 Ilyen feltétellel a technet oldalról tudod csak leszedni (annak az aktiválásával biztos nem lesz gondod). De ha magyar és aktiválható (nem végtelenségig) kell akkor torko oldalán megtalálod. -
#15757 A nyelvi fájlt is frissíteted a programban? Mert ha nem akkor frissítsed. Nekem mintha ilyesmit írt volna ki akkor amikor a legújabb változatott felraktam, de a nylevi fájlt nem firssítettem. -
gregtom6 #15756 és leellenőrzött crc-s kellene, ami nem buherált. Kösz. -
#15755 Inkább neked kellene a PS2 hiszen ott nem kell írni. Én tudok írni-olvasni, neked kéne megtanulni. :D -
gregtom6 #15754 Üdv, van már RTM-ből hivatalos magyar nyelvű is? Ha igen, honnan szedhető normális, végtelenségig aktiválható 32 bites magyar RTM? -
kerek1224 #15753 Lehet egybe is írni, igaz. De, idézet egy magyar népdalból:
Adj Uram Isten dús aranykalászt!
Hozzon az új nyár gazdag aratást!
Kapjon esőt a határ, virágot a rét!
Zengjen újra a madár úgy, mint valaha rég!
De a nagy I elütést vállalom.
Meg az offtopic jelzőt is. -
#15752 Az Uram isten-t, egybeírjuk, ha már helyesírásról beszélsz!:) -
kerek1224 #15751 az elütés meg a konstans rossz helyesírás az két különböző dolog. De mindegy azt hiszem nem kell nekünk elnézést kérnünk, hogy te nem tudsz írni. -
#15750 ez nekem nem indul el egy hibát ír ki ennyi. -
#15749 ezt próbálta már valaki? -
#15748 és? -
#15747 erre azt írom hogy van itt kb 15000 kérdés & válsz abba vagy 3000 hibás szó van 100% amit én írok még a negyede sincs erről ennyit ja és itt nem diplomát írnak az a másik bocs. -
#15746 A guuuuuugleeeebaaa irjátok be ezt:
Windows 7 Ultimate AIO Activated
-
#15745 Az ImgBurn nevű cd író programnál az alábbi hibaüzenetet kapom:
http://www.imageserve.info/img_store/2009/09/02/c/c6a68f8df989a1b011347d567c39777e.jpg
XP alatt ment tökéletesen -
#15744 Most képzeld el, ha egy ilyen igényesebb magyar oldalon ilyen stílusban, ilyen helyesírással írnák meg a cikkeket, és mindenki így írna a forumra. Valószínűleg te se jönnél ide, hiszen milyen emberek járnának ide akkor... Én is mindig 2-3-as voltam nyelvtanból, de ez még engem is zavar. -
#15743 ez érdekes :D
de ménem rakod be a zenéidet az adatbázisába és ott simán váltogatsz? én úgy szoktam használlni
am nekem sehol nem írja jobb gombnál h lejátszás foobar-al :D -
#15742 Hali !
Lenne 1 kis gondom. Igazából olyan valakit keresek aki win7 alatt foobar-t használ.
Szóval úgy szoktam lejátszani zenéket, hogy a mappájára jobb egérrel kattintva a lejátszás a foobar 2000-rel menüpontot választom.
Érdekes módon most seven alatt, ha Dokumentumok Zene mappájában kattintok jobb egérrel az albumra nem jelenik meg a helyi menüben a foobar lejátszás sor.
Kép1
Ha viszont a mappát kimásolom bárhova a zene mappámból, már megjelenik a foobar lejátszási lehetőség a helyi menüben.
Kép2
A mappa jogosultságokat már megnéztem az nem módosít semmit.
Esetleg valakinek van ötlete, illetve ha valakinek foobar van, nála is ez a helyzet ? -
Tomy Lee #15741 Nem akarok belédkötni de komolyan szemetszúr mindenkinek az,hogy nem tudsz helyesen írni
Főleg 1 Op.rendszer-el foglalkozó topic-ban és ha még neked áll feljebb ezmiatt küldesz privátot valakinek mert rádszólt az már szánalmas... -
momoxp #15740 Sziasztok!
Miért lehet az hogy windows 7-en a wifi jel gyengének minősül és nem csatlakozik de windows xp estében ugyan ott van a gép és a router is mégis magasabb a jel és kapcsolódik! Mi lehet a hiba oka? -
#15739 és a másik én mindenkiét el olvasom ahogy tudom nemszámit hogy írta nem kritizálok senkit se semmibe nektek ajánlom a ps2 ott nem kell írni és olvasni (#15737-#15736) én ezzel befejeztem a témát. -
#15738 most én téged ha lenne mivel irnák de nemzavar. -
#15737 Főleg ennek tükrében: Életkor: 40-45 között.
Egyszer leugatott priviben, jól kiröhögtem szegényt, hogy előbb tanuljon meg írni. :D