46641
-
#15936 Igen 64bit-es. Nagyon nem természetes az ilyen lassú indulást, ha újraindítod a gépet akkor ismét ennyire lassú? -
#15935 Intel Core 2 duo T5800-as procim és 4gb ramom van. Erre jó a 64 bit ugye?
Most h vártam vagy 20 -30 percet bejött a windows :S . De miért kell ilyen sokat várni ?
Azt írta h aktiváltam is... -
#15934 torko forumon megtalálod. -
#15933 Alapból se Vista-n se Windows 7-en nem vagy telejes gogú Rendszergazda. Ezért kell emelt színtű admin jog hozzá. Mint írtam. beírod a start menübe, hogy cmd, majd nyomsz egy ctrl+shfit+enter és ha mindent jól csinálsz akkor a megjelenő parancsosr efjlécében szerepelni fog a rendszergazda szó.
De úgy is jó ha beírod a start menübe, hogy cmd és a megjelenő cmd-ra jobb egérgombbal kattintasz, majd futtatod Rendszergazdaként. -
#15932 a teljes jogú admin hol találom segitenél -
#15931 cmd - utána powercfg.exe -h off most nem irt ki semmit de megmarad ilyenkor mivan nemértem rendszergazda jogal csináltam -
LaciMaci #15930 Le lehet már valahonnan tölteni VÉGLEGES MAGYAR változatot?
És törés van már rá ami töri örökre? -
#15929 Kizárt, Nekem még egy Rc változat van fent, ami jóval korábbi mint amit írtál és mégis kilehet kapcsolni. De Vista óta kilehet kapcsolni a powercfg.exe -h off, csak kel hozzá a teljes jogú admin -
#15928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
If You DON'T Have Slic 2.1 in BIOS:
Make sure you are disconnected from the internet.
1. Right click .exe, select run as administrator
2. Click on Uninstall 7 Loader and remove OEM logo,wait, reboot
3. Right click .exe, select run as administrator
4. On the list find your name of motherboard
5. Click on the icon (installing OEM info)
6. Click on Install 7 Loader
7. Restart (in my case it was automatic)
8. Right click .exe, select run as administrator
9. Click on Activation Status
Note: Step 9 is a Anti WGA Blacklister which stops your from getting blacklisted when doing windows updates so you MUST make sure you do the last
A 7-es pont után nem indul a win. -
#15927 ez jól kezdődik látom. -
#15926 hiberfil.sys... Microsoft Windows 7 x64 Ultimate Retail HUN MSDN előtti verzióba nem lehet kikapcsolni még rendszergazda jógal se. -
#15925 SziasztoK!
Neharagudjatok, h ide írok, de kellene egy kis segítség.
Tehát feltelepítettem: Microsoft Windows 7 x64 Ultimate Retail HUN MSDN- ezt a verziót, és megpróbáltam ezzel 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.5 Release 2 (Windows 7 Seven) az aktivátorral aktiválni.
Sajnos nem sikerült aktiválnom, pedig követtem az utasításokat.
A Win nem indul el, mikor a program ujraindítja a gépet :S
Nem tudom mitévő legyek ?
-
#15924 nem rendelkezik engedélyel ezt iraja nekem na ez jó -
#15923 már nézem köszi -
#15922 Javítottam a FAQ-ban a hibernációs fájl eltüntetése részt -
#15921 nekem kirakja a dos ablakot beírom a szöveget utána exit irok de semmi nem történik resi és a hyper ott van még ez érdekes. -
#15920 Van egy ki gondom: feltettem a Win7 Pro x64-t, és rosszalkodik a uTorrent 1.8.4. A letöltésem megy szépen normálisan, de a seedelés nem megy.
Az állapot mezőjükben az áll: "Seedhez sorban áll", a tracker infójánál pedig, hogy "scrape rendben", de ez már másfél órája így van - nem segít, ha lekapcsolom a letöltést, sem pedig, ha kézileg frissíttetem trackert. Aktív vagyok, szal korlátozás elvileg nem lehetséges. Valami ötlet? -
xxxpaulxxx #15919 köszi szépen:) -
#15918 ha nem ír ki semmit akkor jó -
xxxpaulxxx #15917 Ha ezt megcsinálom és beírom amit be kell, az enter leütése után nem kell semmit se kiírnia?
MErt akkor jó és köszi:) -
#15916 bocsánat, ctrl+shift+enter a rendszergazda joggal történő futtatás -
#15915 a cmd -t alt+shift+enterrel (vagy jobblikk futtatás rendszergazdaként) futtasd
mármint ha ugyanarról a powercfg -s parancsról beszélünk -
#15914 Szerintem emelt szintű admin jog kell. -
xxxpaulxxx #15913 Van egy kis problémám... ki akarom kapcsolni a hibernálást a FAQ-ban leírtak szerint de ezt írja ki:
"Nem rendelkezik engedéllyel a hibernálási szolgáltatás engedélyezéséhez, vagy tiltásához.
Ötlet? -
#15912 hát ja, fantasy mmo golf, jóféle
kár hogy nem megy win7 alatt :( -
#15911 nem semmi játék halod -
#15910 most telepítek egy olyat hogy virtual pc 2007 sp1
de ha nem megy a játék akkor szopacs... :)
mind1 köszi azért a helpet -
#15909 Csak a VirtualPC-t nem próbáltad, hátha ahoz nem kell IntelVT. Ja amúgy a játékot buktad XP mode-ban, mert nincs direct3d benne. -
#15908 nem tudom ez a 3d nekem tecik nagyon jobban tudom kezelni igy a gépet kicsit -
#15907 help me!:)
Van rá mód hogy windows xp mode -ot futassak úgy, hogy az intel procim nem támogatja az "Intel Virtualization Technologies -t" ? Nem értem én ezt amúgy, mert ezen a laptopon korábban volt már virtual pc, és ment. Vagy ez a win7es windows xp mode féle cucc vmi újítást tartalmaz, ami miatt nem megy? Hibaüzenetben írja is, hogy hardveres virtualizálást követel amit a rendszer nem támogat. Akkor szívtam? Egy játékon szeretnék játszani (Pangya), és nem megy win7 -en sehogysem. Mindenféle kompatibilitási módot meg rendszergazdaként való futtatást próbáltam már.
Ötlet, vagy esetleg másféle lehetőség hogy xp -t futassak (új os telepítése nélkül) ? :) -
#15906 Szerintem mondjuk 100x jobb az újfajta ablakkezelés a tálcán. -
#15905 köszi megvan már -
#15904 megtaláltam de nem innen csináltam hanem magam..http://209.85.129.132/search?q=cache:n2t9yUqtVjYJ:www.pixeldesigners.hu/os/windows-7/windows-7-3d-programvalto-gomb-keszitese.html+win7+3d+ablak&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a -
#15903 3D ablakvátló bárhova:
Hozz létre egy parancsikont és célnak add meg ezt: RunDll32 DwmApi #105 okézd le és használd egészséggel! -
#15902 értem csak a minap álitótam be véletlen de nem tudom hogy -
#15901 Én is ezt írtam. De a CTRL szerintem felesleges.
Vista-n volt Neki ikon a tálcán, nem az asztalon. Most hirtelen fingom sincs, hogyan lehet kreálni. Vista-ra volt leírás...
WinPortal-on volt asszem régebben leírás róla... Már nem emléxem.
-
#15900 ezt a parancsot valahogy kilehet rakni tálcára win+ctrl+tab annak az ikonja tűnt el. -
#15899 erre gondoltam win+ctrl+tab. -
#15898 Most sem értem. Mi a pöcsöm volt az asztalon?!
Ez?! -> Windows gomb + TAB animáció parancsikonja, vagy mi?!?! -
#15897 3d-be volt az asztalon a megnyitot ablakok és valamiért ez eltünt.