46641
  • bon
    Passz, nincs más ötletem.
  • mano1b
    Ultimate Windows Tweaker v2.0 ennél van ez meg minden ami ilyen progi
  • mano1b
    igen úgy is és rendszergazda ként is
  • gaspijoci
    Köszi igen és már rájöttem a működésére is, kicsit más mint az outlook express de megszokható.
  • bon
    Nkem nincs ilyen fájl. Telepítsd újra azt a programot ami futtatásánál jelentkezik ez a hibaüzenet.
  • bon
    Kompatibilis módban próbáltad már?
  • bon
    1. nem a Windows hibája, hanem a driver készítő hibája.
    2. nézzél szét a folyamatok köztött, hogy mi használhatja. Attól, hogy te nem indítottál el olyan programot ami hangkártyát használ attól még futthat a háttérben folyamat ami használja.
  • mano1b
    A program inicializálása nem megfelelő(0xc000007b) a befejezéshez kattintson az OK gombra. Nem tudom mit csináljak. Légyszi valaki segítsen
    nekem ez szorakozik néha.
  • xxxpaulxxx
    Nah most meg ezt kapom:

Ez a kettő váltja egymást de miért?
  • kirol
    Ez a f@sz windows csak nem hajlandó megjavulni:

Most itt b@szom el a sok időt, egy egyszerű hangkari installra.
    Rohadtul felidegesített, főleg, hogy az RC-nél nem volt semmi gond.
  • kirol
    Felraktam a legújabb VGA drivert és nforce drivert.
    Már felraktam 2 vel korábbi realtek drivert is, de az se jó.
    Az Ultimate RC -vel nem volt semmi gond, csak gondoltam felrakom az eredeti windowst. Erre tessék. :(

Háttérben meg mi futna, amikor nem indítok el semmit?

A gép:
    ASRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
    AMD Athlon 64 X2 4800+
  • bon
    Nvida driver frissítés?
  • bon
    Háttérbe futhat valamilyen folyamat ami használja. Ha a legújabb Realtek felrakása után ment el a hang akkor én eltávolítanám a gépről a Realtek drivert és visszaraknám az eggyel régebbit.
  • kirol
    Ha letörlöm a Realtek drivert és újraindítom, akkor a windows felrak egy drivert, akkor van hang, de amit újraindítom újra nincs, és ugyan azt írja, hogy az eszköz használatban van.

Valaki segítsen már légyszi, mégis mi a baja és hogy lehet megoldani, mert hang nélkül nem nagy élvezet filmeket nézni.
  • bon
    A Creative X-Fi kártyák kompatibilisek, de az Auzentech x-fi kártyái is. A tuner-hez elképzelhető, hogy lesz driver, de csak okber 22 után.
  • gyikk
    amdopteron!
    biztos menni fog, nekem se ment.
    De menni fog!olvas vissza egy kicsit...
    midenre van megoldás :)
  • xxxpaulxxx
    Következő lenne a problémám:

Erre van valami megoldás?
  • BIZ0906
    Akkor nekem miért fut? Semmi extrát nem csináltam csak feltettem a gamét + az 1.3-as patchet és rohangál szépem egy és többszemélyes egyaránt.
    A játék túl régi,a cod5 biztos futna:D
    Császtok,nagy gondban vagyok,van 1 ilyen tv tunerem és minden drivert felinstallál jól és szépen:)
    Indítom a power cinema 6-ot erremeg no tv tuner device found....
    Olvasgattam más forumokon ottmeg azt irkálják hogy abszolút nem kompatibilis win 7-el,másnak se ad képet.
    Sztetek van vagy lesz hozzá win 7-es driver?
    Ja és még lenne 1 olyan kérdésem hogy milyen hangkártyák kompatibilisek a win 7-el?
  • amdopteron
    Halli felraktm a win 7 minden fasza mükszik:) de viszont felrakom a cod 2 és nem akkar menni a cod2 mp2 müködése leált problémát bla bla bla
    ennyit ír...hogy keresn az interneten de semmit nem keress vki nem tud vmi segítséget...amugy más minden megy csak ez nem akkar elindulni
  • kirol
    Na felraktam a Professional -t, aktiváltam a MS-nál rendben, ahogy kell.
    Egy probléma viszont van. Amikor feltelepült még volt hang, de miután felraktam a legfrissebb Realtek drivert már nincs hang.

3 hangeszközt mutat:
    - hangszórók
    - realtek HD audio
    - nVidia HDMI audio

Nálam a PC-ről HDMI kábelen megy a hang is a TV-ben.
    Ha rákattintok a z nVidia HDMI-n, hogy tesztelje, azt írja az eszköz használatban van, zárjak be minden hanglejátszó eszközt.
    De nem is megy semmi, hang meg nincs.

Mi a baja ekkor?
  • tugyiti
    Üdv Urak!

Valaki találkozott már a jobb-click asztal ikonon vagy start menübe explorer stopped working buggal?
    Ha igen esetleg megoldás rá?
  • mano1b
    ki kell használni
  • bon
    Frissítést semmi esetre se kapcsolnám ki. De mivel egyenlőre az RC-t használom legálisan így nincs ilyen problémám. De a véglegesnél se tartom valószínűnek, lesz gondom mert a Tisztaszoftver keretében igényelni fogom a Windows 7-et ha megjelenik a programban.
  • mano1b
    magát a zászlót nem lehet elrakni
  • mano1b
    ball egérel rá katintasz a zászlóra müveletközpont megnyitása üzenetek kikapcsolása és nem fog zavarni
  • Imrusssss
    Ha jobban leírnád hogy hogy és hol és mit meg stb
  • mano1b
    kapcsold ki bent a menübe
  • mano1b
    lehet de csak ha frisitesz ez amit kültem kb1 hete létezik az csak valakinek 1-2 nap és hazavágja a WAT nevű eredetiség ellenőrzést figyeld meg
  • Imrusssss
    sziasztok , volt egy post hogy az óra mellet van egy fehér kis zászló azt hogy lehet eltüntetni?!
  • bon
    Viszont október 22-től már nem lesz WGA, hanem egy új WAT nevű eredetiség ellenőrzés lesz, ami okozhat fennakadásokat még ha csak időlegesen is.
  • mano1b
    szegény win 7 szétfogják szedni
  • bon
    Ja értem.
  • mano1b
    nem csak beszéltünk róla hogy meg csinálják és itvan
  • bon
    Azt nem rétem, hogy ez minek nekem, nem emlékszem, hogy szükségem lett volna WGA crack-re.
  • harlond
    senkinek nem volt ilyen problémája mint amit leirtam? :S
  • mano1b
    bon amiröl beszéltem be jött küldtem pm
  • ACE
    A Homegroup-ból lépj ki, mert azt nem támogatja az XP. Akkor fogják látni egymást.
  • asysoft
    Én azért mint utolsó lehetőség felraknám a 8.5-s Messengert - ha Windows Live képnézegetőt képesek voltak alaposan elszabni, itt is alkothatott az MS.