46641
-
#16056 Passz, nincs más ötletem. -
#16055 Ultimate Windows Tweaker v2.0 ennél van ez meg minden ami ilyen progi -
#16054 igen úgy is és rendszergazda ként is -
gaspijoci #16053 Köszi igen és már rájöttem a működésére is, kicsit más mint az outlook express de megszokható. -
#16052 Nkem nincs ilyen fájl. Telepítsd újra azt a programot ami futtatásánál jelentkezik ez a hibaüzenet. -
#16051 Kompatibilis módban próbáltad már? -
#16050 1. nem a Windows hibája, hanem a driver készítő hibája.
2. nézzél szét a folyamatok köztött, hogy mi használhatja. Attól, hogy te nem indítottál el olyan programot ami hangkártyát használ attól még futthat a háttérben folyamat ami használja. -
#16049 A program inicializálása nem megfelelő(0xc000007b) a befejezéshez kattintson az OK gombra. Nem tudom mit csináljak. Légyszi valaki segítsen
nekem ez szorakozik néha. -
xxxpaulxxx #16048 Nah most meg ezt kapom:
Ez a kettő váltja egymást de miért? -
#16047 Ez a f@sz windows csak nem hajlandó megjavulni:
Most itt b@szom el a sok időt, egy egyszerű hangkari installra.
Rohadtul felidegesített, főleg, hogy az RC-nél nem volt semmi gond. -
#16046 Felraktam a legújabb VGA drivert és nforce drivert.
Már felraktam 2 vel korábbi realtek drivert is, de az se jó.
Az Ultimate RC -vel nem volt semmi gond, csak gondoltam felrakom az eredeti windowst. Erre tessék. :(
Háttérben meg mi futna, amikor nem indítok el semmit?
A gép:
ASRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
AMD Athlon 64 X2 4800+
-
#16045 Nvida driver frissítés? -
#16044 Háttérbe futhat valamilyen folyamat ami használja. Ha a legújabb Realtek felrakása után ment el a hang akkor én eltávolítanám a gépről a Realtek drivert és visszaraknám az eggyel régebbit. -
#16043 Ha letörlöm a Realtek drivert és újraindítom, akkor a windows felrak egy drivert, akkor van hang, de amit újraindítom újra nincs, és ugyan azt írja, hogy az eszköz használatban van.
Valaki segítsen már légyszi, mégis mi a baja és hogy lehet megoldani, mert hang nélkül nem nagy élvezet filmeket nézni. -
#16042 A Creative X-Fi kártyák kompatibilisek, de az Auzentech x-fi kártyái is. A tuner-hez elképzelhető, hogy lesz driver, de csak okber 22 után. -
#16041 amdopteron!
biztos menni fog, nekem se ment.
De menni fog!olvas vissza egy kicsit...
midenre van megoldás :) -
xxxpaulxxx #16040 Következő lenne a problémám:
Erre van valami megoldás? -
BIZ0906 #16039 Akkor nekem miért fut? Semmi extrát nem csináltam csak feltettem a gamét + az 1.3-as patchet és rohangál szépem egy és többszemélyes egyaránt. -
#16038 A játék túl régi,a cod5 biztos futna:D -
#16037 Császtok,nagy gondban vagyok,van 1 ilyen tv tunerem és minden drivert felinstallál jól és szépen:)
Indítom a power cinema 6-ot erremeg no tv tuner device found....
Olvasgattam más forumokon ottmeg azt irkálják hogy abszolút nem kompatibilis win 7-el,másnak se ad képet.
Sztetek van vagy lesz hozzá win 7-es driver?
Ja és még lenne 1 olyan kérdésem hogy milyen hangkártyák kompatibilisek a win 7-el? -
amdopteron #16036 Halli felraktm a win 7 minden fasza mükszik:) de viszont felrakom a cod 2 és nem akkar menni a cod2 mp2 müködése leált problémát bla bla bla
ennyit ír...hogy keresn az interneten de semmit nem keress vki nem tud vmi segítséget...amugy más minden megy csak ez nem akkar elindulni -
#16035 Na felraktam a Professional -t, aktiváltam a MS-nál rendben, ahogy kell.
Egy probléma viszont van. Amikor feltelepült még volt hang, de miután felraktam a legfrissebb Realtek drivert már nincs hang.
3 hangeszközt mutat:
- hangszórók
- realtek HD audio
- nVidia HDMI audio
Nálam a PC-ről HDMI kábelen megy a hang is a TV-ben.
Ha rákattintok a z nVidia HDMI-n, hogy tesztelje, azt írja az eszköz használatban van, zárjak be minden hanglejátszó eszközt.
De nem is megy semmi, hang meg nincs.
Mi a baja ekkor? -
#16034 Üdv Urak!
Valaki találkozott már a jobb-click asztal ikonon vagy start menübe explorer stopped working buggal?
Ha igen esetleg megoldás rá? -
#16033 ki kell használni -
#16032 Frissítést semmi esetre se kapcsolnám ki. De mivel egyenlőre az RC-t használom legálisan így nincs ilyen problémám. De a véglegesnél se tartom valószínűnek, lesz gondom mert a Tisztaszoftver keretében igényelni fogom a Windows 7-et ha megjelenik a programban. -
#16031 magát a zászlót nem lehet elrakni -
#16030 ball egérel rá katintasz a zászlóra müveletközpont megnyitása üzenetek kikapcsolása és nem fog zavarni -
#16029 Ha jobban leírnád hogy hogy és hol és mit meg stb -
#16028 kapcsold ki bent a menübe -
#16027 lehet de csak ha frisitesz ez amit kültem kb1 hete létezik az csak valakinek 1-2 nap és hazavágja a WAT nevű eredetiség ellenőrzést figyeld meg -
#16026 sziasztok , volt egy post hogy az óra mellet van egy fehér kis zászló azt hogy lehet eltüntetni?! -
#16025 Viszont október 22-től már nem lesz WGA, hanem egy új WAT nevű eredetiség ellenőrzés lesz, ami okozhat fennakadásokat még ha csak időlegesen is. -
#16024 szegény win 7 szétfogják szedni -
#16023 Ja értem. -
#16022 nem csak beszéltünk róla hogy meg csinálják és itvan -
#16021 Azt nem rétem, hogy ez minek nekem, nem emlékszem, hogy szükségem lett volna WGA crack-re. -
#16020 senkinek nem volt ilyen problémája mint amit leirtam? :S -
#16019 bon amiröl beszéltem be jött küldtem pm -
ACE #16018 A Homegroup-ból lépj ki, mert azt nem támogatja az XP. Akkor fogják látni egymást. -
#16017 Én azért mint utolsó lehetőség felraknám a 8.5-s Messengert - ha Windows Live képnézegetőt képesek voltak alaposan elszabni, itt is alkothatott az MS.