Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://goo.gl/gd6Zi5
egyszerüen frissitettem a PBt pbsetup.exe-vel aztán megy 😄
semmi gond nemvolt vele nálam
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
"
A Neowin értesülései szerint június 26-áig, azaz jövõhét péntekig elkészül a Windows 7 Release to Manufacturing, azaz gyártásra/sokszorosításra kész verziója. A szivárogatatásairól elhíresült Wzor oldal szerint a 7-es Windows premierjével mindenképpen meg szeretnék elõzni a szintén hamarosan érkezõ Mac OS X Leopardot, így a korábbi amúgy sem lassúnak tekinthetõ tempón tovább gyorsítottak. Pletykák szerint az sem kizárt, hogy október 22-e elõtt már kapható lesz az új operációs rendszer.
"
Melyik W7 verziód van, hogy mükszik alatta PB, ill. hogyan bírtad mûködésre??
Megosztanád velünk? Köszi😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ha megnyitod akkor a fleladatkezelõben tudod beállítani,majd újrainditod a klienst
A klienst honnan kell futtatni? MErt sztem az a oldalrol jön be
2 XP vagy vista modban?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem Win7 RC van és a BF Heroes telpitésekor kidob egy hibát hogy nm tudta a pb-t felrakni.
Ez mitõl van? VAn mgoldás?
Nekem egy csomoszor ujraindul a gép...valaki tapasztalt ilyesmit ??
Pl BF2 felment, de a patch-nél állandoan ugyan annál a pontnál ujraindul... 5letek?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
most tettem fel a win7 RC verzióját a gépemre, mivel a két merevelemezbõl az egyiket, amin a rendszer volt, lecseréltem. Most két SATA-s vinyó van a gépben, a windows a telepítéskor meg is kérdezte, hogy melyikre szeretném telepíteni. Mivel a régebbin sok adat van, az üreset jelöltem ki.
Itt jön a probléma: most, hogy felmászott a rendszer, a Computer részen nem látom a régi winchestert, egy szem C oldalam van, no meg a dvd-író drive. A Device Managerben látható a másik winchester is (samsung hd103uj és hd501lj egyébként, bár gondolom ez mindegy), csak drive-ként nem jelenik meg. Ez mitõl lehet? Elég idegesító, mert minden fontos cuccom azon van, így sürgõs lenne hozzáférnem. Mit tegyek?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
vagy sajátgépben jobb gomb rá és formázás
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amúgy meg azt írják (mint ahogy korábban már írtam is, de elsiklott felette a figyelmed), hogy 10 évig jó hozzá 1 pen, ami pont 10-szer több, mint az egy év, arról nem is beszélve, hogy 10 év múlva már az is lehet, hogy senki nem fog USB 2.0-s pent használni... Ez a "korlátozott számú mûveletet tudnak a flashmemóriák" olyan, mint a sertésinfluenza, mindenki retteg tõle, de valódi kárt még szinte nem is okozott. Persze azért érdemes például nem NTFSbe formázni a pent, mert az 1 fájl felmásolásakor végrehajt kismillió írási mûveletet, de csak azért, mert tudom, hogy létezik ez a jelenség még nem fogom porosodni hagyni a pent, miközben hasznát is vehetném. Azért vettem, hogy használjam, nem azért, hogy vigyázzak rá, mint egy hímestojásra. Még ha valami félmilliós eszközrõl lenne szó...
Az about.com tesztje pedig egy jó minõségû pen esetén 6%os teljesítménynövekedést ír. Viszont van ahol meg azt hozzák ki, hogy akár ronthatja a teljesítményt. 😄
Én csak informálódok, érdeklõdök, "nyomozok". Persze kényelmesebb lenne részemrõl is rávágni, hogy "szerintem felesleges", csak nekem végsõ soron ez a munkám is ezért szeretek utánajárni a dolgoknak. Nem vagyok oda a technológiáért, nem is használom, nem reklámot akarok csinálni neki, csak rákérdeztem, hogy hátha van valakinek tapasztalata a témában.
Én tesztelném, csak nincs readyboostos penem, de majd kunyerálok valakitõl... Azért kérdeztem itt rá, hátha valakinek viszont van vele tapasztalata. Csodát persze senki nem vár tõle, de ha tényleg hoz akár csak 1-2 százalékos teljesítménynövekedést, akkor miért ne?