46641
-
#16176 VGA driver frissítés? -
Zénó13 #16175 Hello!
Az én problémámra tud esetleg valaki valami megoldást vagy egyedi és el kell fogadnom?
K Ö S Z I -
#16174 én tudok segíteni de ha vissza nézel le van írva kb úgy 120 cikkel -
#16173 Csak az OS-ról beszéltem, nem mondtam, hogy kulcsot is kap az ismerőstől:) -
#16172 Kinek érhető el az MSDNAA? link -
#16171 Kérdezd meg tőle. Én ruha kereskedő vagyok de van hivatalos Retial kulcsom -
gregtom6 #16170 És programtervező informatikusoknak van ilyen?:D -
#16169 mért azt többször is lehet használni az msdn keyt??
Biomérnököknek van ilyen?
-
gregtom6 #16168 "felsőoktatásban tanul, nekik ingyen van"
Ezt hogy érted? Akkor mi is fogunk kapni win7-et ingyen???? -
#16167 Home Premium-nál kisebb változatott szerintem ne használj, ha ennyire nincs memóriád akkor kár feltenni bármelyik Windows 7-et.
Aktivátorokat próbálni kell, vagy működik vagy nem, szerencsén múlik.
Hivatalos kódhoz nem csak vásárlással juthatsz. pl. Tiszatszoftver, vagy msdnaa.
Igen az a hivatalos, az ott lévő azonosító számmal lehet ellenőrizni.
-
#16166 Igen ez a jó verzió. Nekenm az Ultimate van fönt alapon 37 folyamat megy és 635 Ram-ot használ. Vannak jó activátorok keresgélj itt is:http://www.torko.hu/forum/index.php -
#16165 Nem "esznek" kevesebbet.
Az aktivátorok működnek, az hogy meddig az MS-en múlik. Végleges megoldást november után érdemes keresni. Pl a vásárlás kényelmes megoldás.
Torko-s nem tudom, hogy jó-e. Keress egy ismerőst aki felsőoktatásban tanul és kérj tőle egyet, nekik ingyen van. -
gregtom6 #16164 Hy, ezt nekem írtad? Akkor tulajdonképpen 360 napig használhatom, utána ha reinstall, akk. megint megy? Máshogy kell majd használni a hiv. megjelenés után az aktiválást? Vagy akkor is így kell majd csinálni? -
gregtom6 #16163 -ok
-ok, elég a Home Premium, de attól butítottabbat ne használjak játékra, csak ezt? Csak azért kérdezem, mert nem lehet, h kevesebbet eszik egy attól is kisebb kiadás?
-ok
-de elvileg ezek a neten fellelhető aktivátorok akkor nem működnek? Vagy hogy van ez? Vagy rendes aktiváló kódot csakis megvétellel tudok szerezni?
-erre meg nem válaszoltál, a torko-s kép alapján az jó verzió, amit épp szedni akarok? -
#16162 Nekem is ez van fent az "ei.cfg" módosításával bármelyik verziót feltudod telepíteni. Vannak rá Activátorok mennek vele amíg mennek, de kis trükkel 360 napig használhatod a rendszert.http://www.hogyan.org/windows-7-rtm-probaidoszak-meghosszabitasa -
#16161 - létezik
- igen elég
- lehet, de nincs mire, majd okt 22 után jönnek a javítások
- ameddig a boltit. Ha aktiválod bármeddig, ha nem akkot 3x30 napig + trükközés. -
gregtom6 #16160 Üdv. Pár kérdés:
-Az MSDN-es win7 RTMből már létezik hivatalos magyarítással ellátott kiadás is?
-csak játékra, netre, és az ehhez szükséges progikhoz elég a Home Premium? Vagy elég lehet egy kisebb is?(ami talán nem eszik annyi memóriát feleslegesen)
-az előbb említett msdn-es kiadást most is lehet updatelni? vagy ha nem, akkor a felhasználói megjelenést követően mindig lehet updatelni?
-ezt az msdn-es verziót maximálisan meddig tudom használni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt nemtom hogy kell figyelni, de azt jelenti, h az, amelyiket tölteném, nincs belebuherálva?:Dhttp://torko.hu/images/win7_Ult%28x86%29.jpg?rand=777401367
Kösz a helpet. -
#16159 Firefox -
swabo #16158 sziasztok!
nekem az lenne a gondom a windows 7el hogy az internet explorer nem menti el az előzményeket...szal ha beirok egy oldalt, elmentek egy jelszót stb akkor kilépés után egyből törlődik minden...nem tudnátok esetleg vmi megoldást rá?:)
köszi előre is -
#16157 RTM 64 Angol -
ssx22 #16156 Ja. Már megvan. Pendrive-n volt nekem néhány, onnan indítottam el, persze nem indult el egyik se. Megkerestem őket neten, leszedtem, most meg elindultak... -
#16155 Mert ez Windows 7 és nem Vista. Ennyi erővel, miért nem mennek a Windows 7 programok Windows 3.1-en? -
#16154 Milyen verzió van telepítve?!
RTM; RC; Retail; OEM; Angol-magyar...
-
#16153 Mert nem mindegyik kompatibilis vele. Azért a 90%-uk igen. :) -
ssx22 #16152 Miért nem mennek a Vista gadgetek Win7-en?! -
#16151 Én is 20510 lettem (mondjuk nekem könnyű, hiszen nem használom élesben a Win7-et:))
7600.20510.amd64fre.win7_ldr.090819-1503
Én még 7Loader 1.2-vel aktiváltam, minden maradt a régiben.
Windows6.1-KB972636-x64.msu nekem felment.
-
#16150 Van az Augusztusi Catalyst, de az se jó sajnos.
De mi a francért zavar be??? XP-n semmi zaj, ugyan az a gép.
Nem értem -
#16149 #16142
Valaki nmtudna esetleg vmit segiteni? -
#16148 A gyártó oldalán nincs újabb driver? Nem kötelező a rendszer álltal felrakottat használni. -
#16147 Hello!
Múltkor írtam, hogy recseg az Audigy hangkártya, és nem tudtam miért.
Valaki ajánlott nem hivatalos drivert, de nem lett jó.
Ma nekiálltam és újraraktam a rendszert úgy, hogy biosban minden lehetséges eszközt letiltottam, audigy-t kiszedtem és telepítés után megnéztem azzal a kis progival amelyik méri ezt a latency valamit, és már akkor jelez, hogy gebasz van. Látom, hogy alapból felrak a Win7 egy Ati drivert a 3850-re, gondoltam leszedem és láss csodát kiderült, hogy a VGA driver kavar be, ha neten valamilyen videót nézek és scrollozom az oldalt, Pl. Youtube-on a kommentekhez.De akkor is rossz, ha egy mappában sok minden van, és ott scrollozok lefelé egy file-ra.
Most nem tudom mit csináljak, mert VGA driver csak kéne, ne csak egy Standard VGA driver legyen már fennt -
ACE #16146 Azt mondja már meg valaki, hogy miért nem jegyzi meg az MSN hangerejét a Winfos, mindegyiket frankón megjegyzi, csak azt nem... valakinek sikerült vele megjegyeztetni? -
#16145 Arra írtam, hogy leírás sincs róluk... -
atomline #16144 Sziasztok!
arrol lenne szó hogy egy kicsit személyre szeretném szabni a win7-et. valami kis egyedi ikonok, tálcát/asztalt kicsit extrémebbre stb. , és fogalmam nincs hogy kezdjek hozzá, nem vagyok benne a szakmában;P ha valakinek val valami ötlete pls irja meg.
előre is közi -
Apocalipto #16143 Hogy látná, amikor meg sem jelent az oprencer? :D
Attól még rendes frissítések. -
#16142 PLEASE HELP!!!
Windows 7 alatt sehogy se tom müködésre birni a L2-őt
Valaki tud egy tuti mgoldást?
gameguard file cserével hibát észlelt és leállt ha átirom exe.re ha hagyom a l2.bint valami más?
-
#16141 Igen, de ezeket nem látja az Update... -
#16140 Pár hónap múlva már Én sem fogom... -
Apocalipto #16139 Microsofton ha beírod a frissítés számát leírja mire való. -
#16138 Alapból kb 100MB-al többet eszik az Ultimate, de 1-2 szerviz kilövésével ugyanannyit. -
#16137 Én biztos nem raknám fel a kiszivárgott frissítéseket (nem tisztázott az eredetük, mennyire véglegesek), úgynis fent lesz a hivatalos update-en október 22 után, de az is lehet, hogy hamarabb pl. holnap a frissítő napon.