46641
  • bon
    VGA driver frissítés?
  • Zénó13
    Hello!
    Az én problémámra tud esetleg valaki valami megoldást vagy egyedi és el kell fogadnom?
    K Ö S Z I
  • mano1b
    én tudok segíteni de ha vissza nézel le van írva kb úgy 120 cikkel
  • MerlinW
    Csak az OS-ról beszéltem, nem mondtam, hogy kulcsot is kap az ismerőstől:)
  • bon
    Kinek érhető el az MSDNAA? link
  • sunlight
    Kérdezd meg tőle. Én ruha kereskedő vagyok de van hivatalos Retial kulcsom
  • gregtom6
    És programtervező informatikusoknak van ilyen?:D
  • kifli
    mért azt többször is lehet használni az msdn keyt??
    Biomérnököknek van ilyen?
  • gregtom6
    "felsőoktatásban tanul, nekik ingyen van"
    Ezt hogy érted? Akkor mi is fogunk kapni win7-et ingyen????
  • bon
    Home Premium-nál kisebb változatott szerintem ne használj, ha ennyire nincs memóriád akkor kár feltenni bármelyik Windows 7-et.
    Aktivátorokat próbálni kell, vagy működik vagy nem, szerencsén múlik.
    Hivatalos kódhoz nem csak vásárlással juthatsz. pl. Tiszatszoftver, vagy msdnaa.
    Igen az a hivatalos, az ott lévő azonosító számmal lehet ellenőrizni.
  • sunlight
    Igen ez a jó verzió. Nekenm az Ultimate van fönt alapon 37 folyamat megy és 635 Ram-ot használ. Vannak jó activátorok keresgélj itt is:http://www.torko.hu/forum/index.php
  • MerlinW
    Nem "esznek" kevesebbet.
    Az aktivátorok működnek, az hogy meddig az MS-en múlik. Végleges megoldást november után érdemes keresni. Pl a vásárlás kényelmes megoldás.

Torko-s nem tudom, hogy jó-e. Keress egy ismerőst aki felsőoktatásban tanul és kérj tőle egyet, nekik ingyen van.
  • gregtom6
    Hy, ezt nekem írtad? Akkor tulajdonképpen 360 napig használhatom, utána ha reinstall, akk. megint megy? Máshogy kell majd használni a hiv. megjelenés után az aktiválást? Vagy akkor is így kell majd csinálni?
  • gregtom6
    -ok
    -ok, elég a Home Premium, de attól butítottabbat ne használjak játékra, csak ezt? Csak azért kérdezem, mert nem lehet, h kevesebbet eszik egy attól is kisebb kiadás?
    -ok
    -de elvileg ezek a neten fellelhető aktivátorok akkor nem működnek? Vagy hogy van ez? Vagy rendes aktiváló kódot csakis megvétellel tudok szerezni?
    -erre meg nem válaszoltál, a torko-s kép alapján az jó verzió, amit épp szedni akarok?
  • sunlight
    Nekem is ez van fent az "ei.cfg" módosításával bármelyik verziót feltudod telepíteni. Vannak rá Activátorok mennek vele amíg mennek, de kis trükkel 360 napig használhatod a rendszert.http://www.hogyan.org/windows-7-rtm-probaidoszak-meghosszabitasa
  • MerlinW
    - létezik
    - igen elég
    - lehet, de nincs mire, majd okt 22 után jönnek a javítások
    - ameddig a boltit. Ha aktiválod bármeddig, ha nem akkot 3x30 napig + trükközés.
  • gregtom6
    Üdv. Pár kérdés:
    -Az MSDN-es win7 RTMből már létezik hivatalos magyarítással ellátott kiadás is?
    -csak játékra, netre, és az ehhez szükséges progikhoz elég a Home Premium? Vagy elég lehet egy kisebb is?(ami talán nem eszik annyi memóriát feleslegesen)
    -az előbb említett msdn-es kiadást most is lehet updatelni? vagy ha nem, akkor a felhasználói megjelenést követően mindig lehet updatelni?
    -ezt az msdn-es verziót maximálisan meddig tudom használni?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://torko.hu/images/win7_Ult%28x86%29.jpg?rand=777401367
    ezt nemtom hogy kell figyelni, de azt jelenti, h az, amelyiket tölteném, nincs belebuherálva?:D
    Kösz a helpet.
  • sunlight
    Firefox
  • swabo
    sziasztok!
    nekem az lenne a gondom a windows 7el hogy az internet explorer nem menti el az előzményeket...szal ha beirok egy oldalt, elmentek egy jelszót stb akkor kilépés után egyből törlődik minden...nem tudnátok esetleg vmi megoldást rá?:)

köszi előre is
  • MerlinW
    RTM 64 Angol
  • ssx22
    Ja. Már megvan. Pendrive-n volt nekem néhány, onnan indítottam el, persze nem indult el egyik se. Megkerestem őket neten, leszedtem, most meg elindultak...
  • bon
    Mert ez Windows 7 és nem Vista. Ennyi erővel, miért nem mennek a Windows 7 programok Windows 3.1-en?
  • KranaZoli #16154
    Milyen verzió van telepítve?!

RTM; RC; Retail; OEM; Angol-magyar...
  • [HUN]FaTaL
    Mert nem mindegyik kompatibilis vele. Azért a 90%-uk igen. :)
  • ssx22
    Miért nem mennek a Vista gadgetek Win7-en?!
  • MerlinW
    Én is 20510 lettem (mondjuk nekem könnyű, hiszen nem használom élesben a Win7-et:))

7600.20510.amd64fre.win7_ldr.090819-1503
    Én még 7Loader 1.2-vel aktiváltam, minden maradt a régiben.

Windows6.1-KB972636-x64.msu nekem felment.

• Mikiller
    Van az Augusztusi Catalyst, de az se jó sajnos.
    De mi a francért zavar be??? XP-n semmi zaj, ugyan az a gép.
    Nem értem
  • RETROB0Y

Valaki nmtudna esetleg vmit segiteni?
  • bon
    A gyártó oldalán nincs újabb driver? Nem kötelező a rendszer álltal felrakottat használni.
  • Mikiller
    Hello!
    Múltkor írtam, hogy recseg az Audigy hangkártya, és nem tudtam miért.
    Valaki ajánlott nem hivatalos drivert, de nem lett jó.
    Ma nekiálltam és újraraktam a rendszert úgy, hogy biosban minden lehetséges eszközt letiltottam, audigy-t kiszedtem és telepítés után megnéztem azzal a kis progival amelyik méri ezt a latency valamit, és már akkor jelez, hogy gebasz van. Látom, hogy alapból felrak a Win7 egy Ati drivert a 3850-re, gondoltam leszedem és láss csodát kiderült, hogy a VGA driver kavar be, ha neten valamilyen videót nézek és scrollozom az oldalt, Pl. Youtube-on a kommentekhez.De akkor is rossz, ha egy mappában sok minden van, és ott scrollozok lefelé egy file-ra.
    Most nem tudom mit csináljak, mert VGA driver csak kéne, ne csak egy Standard VGA driver legyen már fennt
  • ACE
    Azt mondja már meg valaki, hogy miért nem jegyzi meg az MSN hangerejét a Winfos, mindegyiket frankón megjegyzi, csak azt nem... valakinek sikerült vele megjegyeztetni?
  • KranaZoli #16145
    Arra írtam, hogy leírás sincs róluk...
  • atomline
    Sziasztok!
    arrol lenne szó hogy egy kicsit személyre szeretném szabni a win7-et. valami kis egyedi ikonok, tálcát/asztalt kicsit extrémebbre stb. , és fogalmam nincs hogy kezdjek hozzá, nem vagyok benne a szakmában;P ha valakinek val valami ötlete pls irja meg.
    előre is közi
  • Apocalipto
    Hogy látná, amikor meg sem jelent az oprencer? :D
    Attól még rendes frissítések.
  • RETROB0Y
    PLEASE HELP!!!

Windows 7 alatt sehogy se tom müködésre birni a L2-őt

Valaki tud egy tuti mgoldást?
    gameguard file cserével hibát észlelt és leállt ha átirom exe.re ha hagyom a l2.bint valami más?
  • KranaZoli #16141
    Igen, de ezeket nem látja az Update...
  • KranaZoli #16140
    Pár hónap múlva már Én sem fogom...
  • Apocalipto
    Microsofton ha beírod a frissítés számát leírja mire való.
  • MerlinW
    Alapból kb 100MB-al többet eszik az Ultimate, de 1-2 szerviz kilövésével ugyanannyit.
  • bon
    Én biztos nem raknám fel a kiszivárgott frissítéseket (nem tisztázott az eredetük, mennyire véglegesek), úgynis fent lesz a hivatalos update-en október 22 után, de az is lehet, hogy hamarabb pl. holnap a frissítő napon.