46641
-
#16216 ... have fun! No Serial and no Activation needed!
Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE
Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.OEM.DVD-BIE
... have fun! No Serial and no Activation needed! -
#16215 Hello!
F5SL-AP344re raktam fel, minden működik. -
#16214 Senkinek nincs ötlete? Senki sem találkozott hasonló problémával? -
#16213 Hello!
Asus F5N-AP158 laptopra próbálta feltenni valaki? Mert az asus oldalán azt írják, még nem támogatott... -
xxxpaulxxx #16212 esetleg segíteni is tudsz?:P -
#16211 Akkor jó, köszi! -
#16210 azért mindent ne akarjál :D kattintgatni meg minden... -
xxxpaulxxx #16209 Valaki? -
#16208 Tökéletes, sőt a nyelvek is tetszés szerint keverhetők. 1 win7 kulcs, azt raksz amit akarsz. Megkötés annyi hogy pl. a Prof kulcs csak profhoz jó stb. -
#16207 #16133 itt vannak a frissítések, ha türelmetlen vagy. -
EK1TEP #16206 Mivel még meg sem jelent ezért hova frissítsen? -
#16205 Hali
Kb egy hónapja feltettem a végleges win 7et a 7600as buildet és már kb egy hete semmilyen új frissítést nem talál? Csak a 35 választható nyelvi csomagot és ezen kívül semmit? -
#16204 Az adott verziójó, pl. Windows 7 Pro 32 bit -es kulcs jó a W7 Pro 64 bit -hez is? Vagy még ez is meg van különböztetve? -
#16203 Na azt még nem néztem, kösz. -
#16202 Okés Köszi szépen! -
#16201 64 bites egyértelműen -
#16200 Sziasztok, kérdésem az lenne hogy win7-et szeretnék használni.Van 4 GB ramom és egy 1GB videókarim.Melyik win 7 kellene nekem a 32 vagy a 64 bit-es?Mert azt hallotam hogy a 32 bit-es nem kezel csak összesen 4 GB-t -
BIZ0906 #16199 UAC off szart se ér csak kérdezget minden marhaság miatt. -
BIZ0906 #16198 Hát mivel nekem magyar ezért nem xD Najó tényleg nem ezek szerint szerencsére :S? -
Hugh Hefner #16197 annyira idegesítő tulajdonsága ez a windows 7-nek, hogy lehet kikapcsolni?
nem tudok pl ftp-ről letölteni, mert nem engedi, hogy írjak vele a mappába. pedig rendszergazda vagyok, és rámondtam, hogy hajthat végre módosításokat a program. külön le kell vennem az írásvédettsgéet.
firefox szintén, nem tudok lementeni filet, mert rendszergazda engedélye kell hozzá. aki én vagyok... -
Dobronski #16196 Nektek szokott olyan lenni, hogy nem kapcsol ki a gép? Csak ki van írva, hogy Shutting down, és ennyi. -
#16195 hogyan lehet egy progit úgy indítani, hogy ne teljes képernyőn, hanem ablakban induljon? -
#16194 Vista kompatibilis módban nem megy fel a CD-ről? -
#16193 Olyan kérdésem lenne, hogy audigy 2 value kártyához van windows 7 dirver, pontosabban nem is annyira a driver a lényeg, mert az találtam, hanem surround mixer ahol a hangfalakat tudom belőni? Vistához van spéci driver cd-m, de win7-hez nem találtam. -
simonl #16192 Szia,
Mobility Modder -t már próbáltad? Ez egy kis progi amely lehetővé teszi. hogy a normál Catalyst laptopokba épített VGA -n is működjön.
A google -n találsz hozzá magyar nyelvű leírást is.
Ha hülyeséget írtam akkor bocsi, egy próbát megér...
Üdv -
Zénó13 #16191 Köszi a segítséget!
Megcsináltam amit írtál, de nem segít mert így már le is fagy a kép, a hang megy tovább, de géppel semmit nem lehet csinálni.
Amúgy HP nx6325-ös laptopom van, ATI Rad x1150 kártyával a driver amit leszedtem hozzá 2007 jan.31-ei... valószínú ezzel lesz a gond, de honnan szedjek újabb drivert mert a legtöbb nem megy fel mert nem talál kompatibilis hardware-t... A win updatessel pedig nem lehet több monitort, kivetítőt használni...
Van még esetleg valami ötletetek?
Előre is köszönöm! -
xxxpaulxxx #16190 hmmm most már világos:D
Amúgy most van egy kis problémám...
mióta fent van a windows 7 és ki van kapcsolva a hibernálás az a nagy problémám van, hogy NÉHA, amikor sokáig egy helyben hagyom, akkor egy idő után hogy is mondjam... "lefagy" a rendszer... mozog az egér, de nem tudok sehova se kattintani... a tálca nem jön fel (automatikus elrejtés) a task mgr-t nem tudom előhívni... semmmi... ez mitől lehet? -
#16189 "Magyarosítás"
-
#16188 A magyarosítással van csak igazán baj!
Hogy érthető legyen (idézet egy interjúból):
- Önt milyen okok vezették a névváltoztatáshoz?
- Ez akkoriban megszokott volt. Engem Lukácsnak hívtak, ez volt a lánykori nevem. Én is zsidó származású vagyok, a férjem keresztény volt, de neki is magyarosított a neve.
Névváltoztatás
- A magyarosítás során két lehetőség volt... Hogy is mondjam... Az emberek svábok voltak, azaz németek, nem okvetlenül zsidók, vagy pedig zsidók, akik aztán magyarosították a nevüket. Az 1896-os millenniumi évben hazafias hullám volt Magyarországon. Magyarország ezeréves fennállását nagy ünnepségek kísérték. Sok magyarosítás történt. A férjem családja sváb volt, a XVIII. században Mária Terézia idejében Dél-Magyarországon lettek letelepítve. A férjem családneve Kinzig volt. Az apa még a férjem születése elõtt -- 1897-ben -- magyarosított. Férjem kereszt- és születési bizonyítványa hátulján az áll, hogy az apját Kinzignek hívták, és hogy õ mint Kerényi Károly született. A Kinzig a Neckar mellékfolyója. Onnan származnak, erõsen hívõ, katolikus családból. A férjem ilyen katolikus környezetben nõtt fel. És hogy hogyan találtak erre a Kerényi névre, az is egy külön történet. Az volt a szokás, hogy a gyermeket annak a napnak a védõszentjérõl nevezték el, amelyik nap született. Az apósomnál ez Quirinus volt, aki Pannóniában élõ mártír volt. Az apósom június 4-én született. Ez a Quirinus nap, és a Quirinus magyarul Kerényit jelent.
A magyarítás - a forrástartalom - magyarra fordítást jelent!
A magyarosítás pedig magyar közegben használatos külsőségekkel (név, jelző stb.) ellátást!
Remélem, érzékelhető a különbség.
-
xxxpaulxxx #16187 a magyarosítással még nincs is baj, de a hamarosan... hamarosan az már gázabb:D -
#16186 Emberek én megőrülök! :(
Van egy Gigabyte P6000 TV Tunerem! Ha felteszem a drivert, akkor a Media Centerben, megy faszán a kép és a hang!
Ha felteszem a gyári, vagy a CHRIS TV programot, akkor megtalálják a csatortnákat, hang van de kép nincs! :(
ÉS ezután már a Media Centerben sem lehet semmit látni!
Nagyon fontos lenne a segítség!
Már állítgattam a VGA-nál a kimenetet (1 illetve összevont kép 1 képernyőre) de nem jön elő! Valakinek volt hasonló problémája?
Segítségeteket, előre is köszönöm! -
#16185 "Friss: belsős információk szerint hamarosan az Enterprise kiadás is hamarosan felkerül az MSDNAA-ra, melyre már lehet telepíteni a nyelvi csomagokat, így a magyarosítást* is. Addig is egy kis okosság a Professionalhez."
Valaki rúgja seggbe helyettem is, kérem szépen! Köszi!
* = helyesen: magyarítást
-
#16184 Az ATI hibaüzenet ellen ezt csináld:
1. Goto registry editor (start -> run -> regedit)
2. Navigate yourself to HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlGraphicsDrivers (make sure GraphicsDrivers is highlighted).
3. Right click -> New -> DWORD (32-bit) value -> Name it: TdrDelay -> double click it -> Set it to A (hexadecimal) or 10 (decimal).
The reason for doing this is because the default value before Vista tries to recover the display driver is 2 seconds. When you are playing games or watching HD videos, the display driver is doing complicated calculations and Vista may think it has stopped responding. By prolonging the delay, you’ll receive the message less often and hopefully completely gone.
UPDATE: I’ve just tried this again. What happen is that my computer would freeze for 10 seconds, then display the message. So if your delay before the message appears has been increased to 10 seconds, I suggest setting the delay to 1 second instead until you find a permanent fix.
UPDATE2: Try turning off the timeout detection:
Regedit.
Navigate to: HKLMSystemCurrentControlSetControlGraphicsDrivers
Add the following DWORD: TdrLevel and set the value to 0.
Reboot.
See this Microsoft support page for more information.
Nem tuti tipp de lehet jó lesz.
Bocs nincs időm fordítani, indulok melózni. -
#16183 A drivert kellene frissíteni szerintem,mikor volt utoljára frissítve? -
Zénó13 #16182 Köszi a válaszokat! A VGA driverről megfeledkeztem és nem írtam hogy néha ha pl youtube-on kiteszek egy videót full screenre akkor elmegy a kép egy pillanatra és a tálcán kiírja hogy az 'ATI illesztőprogram összeomlott, majd helyreállt' -persze most nem csinálja, nehogy tudjak valami konkrétabb hibaüzit kifényképezni- bár ezt még a KMPlayernél nem csinálta.
Amúgy ATI Radeon x1150-es kártyám van, drivert pedig a laptop gyártó oldaláról szedtem le -vista 32 bit.
Viszont GOM Playernél is ezt csinálta...
-
#16181 Én is tapasztaltam ilyet XP-n, ilyenkor a defrag bekapcsol.Nem tudom miért. Onnan jöttem rá, hogy a Kaspersky filmközben rákérdezett, hogy engedélyezem-e a dfrgntfs.exe futását. Na mondom mi a szar ez?
Aztán leesett, hogy valszeg a defregmentáló rövidítése :) -
#16180 Ja az lehet, hogy nálam is van, nem szoktam figyelni a led-et, az a dolga a winyónak, hogy dolgozzon. Ameddig nem lassúl be a gép a winyó miatt nem zavar. -
#16179 Szaggatás nálam sem volt, csak az állandó HDD aktivitás. Gyengébb gépeken ez okozhat szaggatást. -
#16178 Én még nem tapasztaltam szaggatás KMPlayer maitt, lehet, hogy szerencsém volt. -
#16177 KMPlayer okozza, én is észrevettem. Nem tudom mit csinál, folyamatosan járatja a HDD olvasófejét...
Szerencsére én GOM Playert és a MPC-ot használom, de mikor kipróbáltam én is néztem nagyokat:)