Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Valaki?

AVIRA - \"More than security.\"

aha
oks

-tRs-Landor

Firerock
aha
oks

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
aha
oks

werkfilm
állítólag pénteken szavaztak a 7260 7261 7262 buildekrõl, de mindet elutasították, és most van egy újabb, idõ kell még.

bon
De az október 22 biztosnak tekinthetõ. Az RTM megjelenési dátuma meg csak találgatás egyenlõre.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Azt csak a Microsoft tudja biztosra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Firerock
akkor mikor is lessz végleges Win7?

slime001
Sapphire Radeon HD2600 Pro videókártyám van és nem hajlandó menni a W7. A videókártyára hivatkozik, kékhalállal újraindul és utána semmi se mûködik.

AVIRA - \"More than security.\"

miért van az hogy töltök le pl utorrentel pár perc és kékhalál fogad? már raktam lan drivert régit újat is. amúgy minden mûködik csak ez az egy problémám van. Build 7127-et használok de más buildoknál is van ez
Firerock
1.valaki linkelne nkeme piratebayrõl egy jó verziót?
2.ha megjelnik az RTM akkor format és utána újra telepítés?

[HUN]FaTaL
Nem recovery partíció, oda rakja a rendszerfájlokat (autoexec bat stb.), ha megfigyelitek a c-n nincs is semmi csak a pagefile.sys. Kit zavar az a 100 megás partíció?

http://goo.gl/gd6Zi5

ProGabe
OFF

ebben a pillanatban fejeztem be a Terminátor maratonomat (ami a Cameron maraton egy része 😄), erre bejövök ide és az alant lévõ kép, fogalom és ez a hsz fogad. kezdek félni <#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

OFF
Elnézést, de ezen most hatalmasat röhögtem. Bár így leírva tuti nem lesz vicces, de azért megpróbálom... Miután ezt a postot elküldtem nyomtam egy F5-öt egy bizonyos csúnyagonoszrossz illegális letöltésekkel teli oldalon és egyetlen új letöltenivaló került ki, aminek a neve: "Microsoft_Robotics_Developer_Studio_2008_R2_Standard_x86-CRBS"
Szóval ennyi, igazam volt, eljött az Új Kor hajnala 😊
OFF
Banyek, ezek már önmaguktól hoznak döntéseket, eldönti, hogy mikor akar létrehozni új partíciót, nincs mese, itt a technológiai szingularitás, üdvözöljétek új barátotokat:

[HUN]FaTaL
szenilis vagy, ott is másolni kellett😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Bár ezt az XP is így csinálta, csak neki elég 8 MB 😊
Valszínüleg a format miatt van...gondolom. Erre a kis szutyokra írja magát nehogy önmagát is leformatálja <#vigyor2>
Igen, általában ez szokott elhangzani mindenhol, hogy "bootoláshoz kell" "installhoz kell" "helyreállításhoz kell". De akkor miért nem csinálja meg minden esetben? Például én is formatcével kezdtem az installt, de a partíció, amit formatáltam már létezett és nekem nem is csinált 100 megás csonkot. Szóval valami furcsaság azért van ennek az egésznek a létezésében. Reméljük az RTMben már nem lesz benne. Bár gondot tényleg nem jelent igazából...
Valami recovery vacak, azt, hogy miért kell senki nem tudja megindokolni. Akkor jön elõ általában, ha "szûz", frissen formázott, partícionált vinyóra telepíted. Kijátszási lehetõség: XP vagy Vista telepítõrõl bootolva végezd el a partícionálást és utána telepítsd a hetet. De ha nem zavar ne törõdj vele, bajt nem okoz.
Firerock
yoksi
köszi a helpet

Ott tárolja a rendszer azokat a fáljlokat amire szüksége van a bootolásnál meg a telepítésnél.
Szerintem addig is feltehetsz 7-et, legalább szokod. Azon a pár napon úgyse múlik semmi és a 7-tel is megy a legtöbb embernek minden többé-kevésbé faszán. Ha meg valamivel gond van, akkor felteszed az XP-t. Vesztettél 1-2 órát és nyertél némi tapasztalatot.
Arra irta fel az indítófilokat, ne törõdj vele
Firerock
szóval röviden tömören:amíg nem lessz RTM addig Xp,majd ha lessz akkor az?!

rvn
Kérdésem lenne feltettem a win7 et és csináltam 1 particiot. És tette mellé egy 100 megás kis valamit még. Az mire jó?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Épp errõl írtam a 8674-ben, hogy bár xp>7 és 32bit>64bit ha szigorúan játékokat vizsgálunk, de mindkettõ olyan minimális különbség, hogy egy olyan teljesítményû géppel nincs semmi jelentõssége. Aztán mire már elavult lesz a géped már régóta futni fog a win7 és ha lehetséges lesz akkor jobban "rá fogják írni" a játékokat ami akár teljesítménynövekedéshez is vezethet.
Firerock
gondolom akkora kül. nincs...

Ha tényleg a játékteljesítmény mindenek felett akkor egyáltalán nem biztos, hogy az RTMet megéri majd feltenned. Pláne, hogy a rossz nyelvek szerint a public beta óta ponthogy csökkent a 7 játékteljesítménye. Na persze lehet, hogy ezt majd kompenzálják az RTM elkészülte után várható új driverek, bár kötve hiszem.
Firerock
áhh
addig lehet Xp-lessz

Firerock
4870 VApor-X

tommygear
na rtm is talán lesz akkorra
Firerock
és addig nézem a gépet?:d
szerdán vagy csütörtökön jön meg😄

Elég sok teszt kimutatja, hogy ha kifejezetten játékra kell a gép (és nem halsz bele a DX10 hiányába), akkor tetszik vagy nem, de továbbra is az xp a nyerõ.

Továbbra is kifejezetten játékokat figyelembe véve pedig az elmúlt 2 napban folytatott kutatásaim alapján több FPS-t tudsz elérni 32 bites oprendszerrel, mint 64essel függetlenül attól, hogy emiatt esetleg buksz 1 gigaramot.

De azt hangsúlyoznám ezek minimális (2-3%nyi) fpskülönbségek és egy ilyen bivaly gépnél (videókártyát még megadhattad volna mert ha valami 2 gigaramot felélõ dualchannel szörnyetegrõl van szó, akkor már a 64 bit felé billen a mérleg a játékoknál is) pláne nem lenne nagy jelentõsségük szerintem és akkor már tényleg érdemes a korszerûbbel próbálkozni.

röviden, tömören: annak ellenére, hogy szigorúan csakis és kizárólag játékokban levõ teljesítmény szempontjából a 32 bites xp a nyerõ én inkább valami korszerûbbet javasolnék.
<#confused> Na ennyit arról, hogy jó sokan vannak 😊 Most határozotabb lettél ? 😊
Én 2 partició w7 64 próbálkozni folyamatosan....XP 64 játszani...Én az "öreget" még nem írnám le
bon
Mivel a Windows 7 még nincs kész így 64bit-es Vista Home Premium.

tommygear
majd ha kijött az rtm win7 pár napon belül akkor azt most má ne szenvedj az rc-vel

indoklás: mert ez neked jó
Win 7 64bit azért mert Vista szar XP meg régi. (Ja és azért 64 bit mert 4GB memod van)
Firerock
na most jó sokan vannak akkor mégegyszer tralán utoljára feltesze ma kérdésem:
Új gépre,játszani melyik oprendszert ajánljátok?
Xp,Vista,Win7?
phenomII 810,4Gb DDr3 ram

minden embertõl kérnék indoklást is:d

tommygear
figyelmen kívül hagyja az egészet a rendszer, csupán ennyi 😄
mért mi baj van vele?
tommygear
van már mûködõképes ffdshow?
Nem ti rendesek vagytok, hogy megpróbáltok segíteni. Amúgy 7260as buildnál van újabb?
...netán a komornyik? Vagy a bejárónõ? ;-)
És szerinted melyikünk az a mocsok, akinek ugyan ilyen gondja van de direkt nem segít? 😊
BaLeeX
Ugyan már, csak elméleti síkon volt a kérdés... <#email>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Én amúgy azt nem hiszem el, hogy csak nekem van ilyen recsegõs hang problémám.
warezkedünk ? 😊
BaLeeX
Én úgy emlékszem, hogy ugyanezeket a fájlokat Vistán csak elindítottam, leokéztam és így mûködött a dolog. Persze lehet szenilis vagyok már. <#confused>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit