46641
  • Serpa
    Állítólag nem aktiválodik.
  • MerlinW
    Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.OEM.DVD-BIE
    Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE

Elvileg előreaktivált.

"... have fun! No Serial and no Activation needed! "
  • stevenson1988
    hát én áldom az eget, hogy még főiskolás vagyok. msdnaa-ra kikerült a Win7 Pro, igaz angol, de holnap első dolgom lesz beintegrálni a telepítőjébe a HUN mui-t meg minden szir-szar programot ami kell és alig frissül (Winrar, Irfanview, Gmail Notifier, stb) azt tolom fel a legális win7-etemet a desktop pc-re :)
  • Miley Cyrus
    "Legjobb megoldás a megvásárlás"

Höhöö, bekaphatja a microfos.
    Az x360 után k*baszottul várhatja h vásárolni fogok töle.(e74es szar.)
  • bon
    Van müködő és van nem müködő crack, gépe válogatja. Legjobb megoldás a megvásárlás, vagy a realm módszer. Amúgy ha még két hét van a 2. raelm-ig nincs mit izgulni.
  • Miley Cyrus
    Lenne egy kérdésem.

Milyen fejlemények vannak Aktiválás ügyben?
    Mert kb 2hét és itt a 2. Rearm...:S
  • EK1TEP
    Tenksz!
  • MerlinW
    Röhögni fogsz teljesen jól működik. Kíváncsiságból direkt Kaspersky-vel használom (amit mint köztudott nem illik), és szinte mindenre felugrik MSE is amire Kaspersky. Tehát jónak tűnik. Illetve előnye, hogy üresjáratban 5MB memóriát eszik, valamint kapja szépen a napi 1-2 frissítést.
  • bon
    Ott van a letöltés gomb.
  • Gaba9
    oks köszi .. a ein mail-re nem csinál semmit csak ezért kérdeztem meg .. köszi ..
  • xxxpaulxxx
    és ez mit írt a semmin kívül?:D
  • bon
    Outlook már a Vista-ba se volt. Windows Mail a neve. Töltsd le a Windows Live Essentials-t és benne lesz a telepítőben, vagy marad az Office-okban megtalálható komolyabb Outlook.
  • MerlinW
    Innen

Google Google Google Google Google Google Google Google Google Google

Még mindig béta, de majd frissül újabb bétára ha feltelepítetted.
  • EK1TEP
    De van valami szekuritis izé már használtam de béta állapotban volt ha jól emlékszem.
  • kifli
    a windows defender alapból benne van, vezérlőpulton megtalálod
  • Gaba9
    Helló
    Azt már látom h nem nagyon van outlook ebben a win7ben .. de nem is lehet ?? nekem valahogy kényelmesebb mint mindig bejelentkezni neten :S
    Nem nagyon volt/van időm keregélni neten :S köszi a segítséget ..
  • EK1TEP
    Az MS ingyenes vírusírtóját honnan tudnám letölteni?
  • Mikiller
    Jaj! hülye vok, látom nem megy fel a hangkártya drivere sem.Vga driver nélkül próbáld felrakni, hátha... Vagy szedd le tényleg a legújabb drivert picitt visszább van linkelve. #15801
  • Mikiller
    Nekem is Ati VGA-m van és recsegek, ha a VGA drivert felrakom.Próbáld már ki légyszi, hogy uninstallálod eszközkezelőben a vga drivert, amikor már fennt van a hangkártya drivere, és restart nélkül nézd meg, hogy recseg-e továbbra is. Erős a gyanúm, hogy nálad is az ati driver kavar be valamit. Már 4 napja ezzel szívok, nem tudok rájönni miért recseg.
  • timexxx
    üdv.

windows 7. végleges. media player valamikor lejátsza a zenét valamikor nem, ki irja hogy hiba a müvelet közbe. ujra inditom a gépet müködik, ideig, óráig. mi lehet a baj?
  • CUCLI
    tehát nem tartalmazza :) csak félkómásan szedtem le reggel az anyagot, és most mikor már írtam volna aki akkor esett, le hogy hun (nekem meg inglis kell ugyebár). köszi a helpet :)
  • bon
    Én nem vettem észre ilyen bugot.
  • bon
    Gyártó oldaláról (nem feltétlenül a laptop gyártó, hanem az ati és a Realtek oldaláról) a legújabbat szedd le.
  • szucsy89
    ati vga és a hangdrivernek a realtek hd audiot nem tudom felrakni...ezt adták egyébként a cdhez szóval ezt kéne felpakolnom
  • klezzz
    Senki nem vett észre ilyen bugot, hogy az egész gui elkezd laggolni? Pl. ilyenkor megfogsz egy ikont és húzás közben darabosan mozog vagy böngészőben darabos a scroll, nekem ez az egy gondom van. Próbáltam többféle vga-val is wddm1.1-et támogató és régebbivel is mind2-nél előjött. Valaki?
  • bon
    Angol nyelvi csomagot szedhetsz hozzá. De ha az angol nyelv a fontos, akkor célszerűbb lenne angol Windows beszerezni.
  • simonl #16231
    Sziasztok,

Tudnátok egy jófajta, bevált Tweak -hez linket dobni Windows 7 hez?
    Egyébként magyar nyelvű létezik?

Köszi előre is....
  • CUCLI
    lehet hülye kérdés, de nemtudjátok, hogy ez a verzió: "Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail HUN MSDN DVD" tartalamazza az angol nyelvű fileokat, vagy csak hun? :D
    vagy szedhetek le egy angol nyelvü pakkot? :D
  • Mikiller
    Milyen vga-d és hangkártyád van?
  • szucsy89
    és amikor raknám fel az audio drivert akkor ezt írja ki:

nem található a jelen eszközmeghajtó programcsomag által támogatott eszközmeghajtó
  • szucsy89
    sziasztok, felraktam a laptopra a win7et, de recseg a hangszóró valamiért:S

vmi ötlet?
  • CroftManor
    Rossz válasz, mert volt h talált magától frissítéseket.
    Úgyhogy ez nem válasz, mert az alapján amit te mondasz, akkor semmit nem kellett volna találnia.
  • bon
    Ja és mi van ha én Home Premium-ot szeretnék felrakni barkácsolt nyelv telepítés nélkül? Buktam a magyar nyelvet ennél a változatnál.
  • bon
    Minden Windows 7-t aktiválni kell, tehát belenyúltak.
  • Pio
    Whehe, a Microsoft úgy néz ki REAGÁLT a [url=http://windows7sins.org/]Windows 7 Sins[/uel]es idiótaságra, szóval popcornokat elő, újabb idióta céges adokkapokot röhötgetünk végig :)
  • Carloska
    felteszed updateről a magyart

amugy meg senki nem nyult bele mert oem és aktiválni se kelett most néztem meg másik gépen sztem fasza
  • Coronita21
    szerintem hagyd a picsába, abba már belenyúlt valaki :)
  • GyaxyBoy
    És ez magyar?
  • Coronita21
    Windows 7-re vált a BMW
  • Carloska