Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oks
-tRs-Landor
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
AVIRA - \"More than security.\"
2.ha megjelnik az RTM akkor format és utána újra telepítés?
http://goo.gl/gd6Zi5
ebben a pillanatban fejeztem be a Terminátor maratonomat (ami a Cameron maraton egy része 😄), erre bejövök ide és az alant lévõ kép, fogalom és ez a hsz fogad. kezdek félni <#gonosz1>#gonosz1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elnézést, de ezen most hatalmasat röhögtem. Bár így leírva tuti nem lesz vicces, de azért megpróbálom... Miután ezt a postot elküldtem nyomtam egy F5-öt egy bizonyos csúnyagonoszrossz illegális letöltésekkel teli oldalon és egyetlen új letöltenivaló került ki, aminek a neve: "Microsoft_Robotics_Developer_Studio_2008_R2_Standard_x86-CRBS"
Szóval ennyi, igazam volt, eljött az Új Kor hajnala 😊
Banyek, ezek már önmaguktól hoznak döntéseket, eldönti, hogy mikor akar létrehozni új partíciót, nincs mese, itt a technológiai szingularitás, üdvözöljétek új barátotokat:

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
szerdán vagy csütörtökön jön meg😄
Továbbra is kifejezetten játékokat figyelembe véve pedig az elmúlt 2 napban folytatott kutatásaim alapján több FPS-t tudsz elérni 32 bites oprendszerrel, mint 64essel függetlenül attól, hogy emiatt esetleg buksz 1 gigaramot.
De azt hangsúlyoznám ezek minimális (2-3%nyi) fpskülönbségek és egy ilyen bivaly gépnél (videókártyát még megadhattad volna mert ha valami 2 gigaramot felélõ dualchannel szörnyetegrõl van szó, akkor már a 64 bit felé billen a mérleg a játékoknál is) pláne nem lenne nagy jelentõsségük szerintem és akkor már tényleg érdemes a korszerûbbel próbálkozni.
röviden, tömören: annak ellenére, hogy szigorúan csakis és kizárólag játékokban levõ teljesítmény szempontjából a 32 bites xp a nyerõ én inkább valami korszerûbbet javasolnék.
indoklás: mert ez neked jó
Új gépre,játszani melyik oprendszert ajánljátok?
Xp,Vista,Win7?
phenomII 810,4Gb DDr3 ram
minden embertõl kérnék indoklást is:d
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit