46641
-
#16618 Pontos típus? -
#16617 hát pedig annak illene magától kikapcsolni :S -
#16616 nincsen ,pedig Logitech -
Apocalipto #16615 Jah, télleg xD
Am se szeretem a vezetéknélküli egereket. Hamar lemerülnek. -
#16614 vezeték nélkülinél hiába kapcsolja le az elosztót:D -
Apocalipto #16613 Nekem is volt olyan (mondjuk az vezetékes volt) egér, ami nem kapcsolt ki a géppel együtt. Maradt az a megoldás, hogy minden este lekapcsoltam az elosztót. Az legalább energiatakarékos megoldás is. -
#16612 ki kellenne kapcsolnia pár perc után magától ha nem használod, on/off kapcsoló sincs rajta? :O -
#16611 hali.
van egy vezeték nélküli egerem ami éjjel nappal világit ha csak ki nem veszem az elemet belőle.
azt be lehetne állitani hogy mikor kikapcsol a gép akkor az egér is kikapcsoljon vagy nem ? -
#16610 Ugyanott, ahol Vistánál. (Computeren jobbklikk-> Properties, a megnyíló ablakban bal oldalt "Advanced System Settings", itt az "Advanced" fülön alul találod a megfelelő gombot.) -
#16609 Tapasztalatok:
- Nem sikerül telepíteni, valami olyat ír, hogy telepítés nem indítható, mert nemtommi, helyezze be a lemezt indítsa újra gépet, és javítás menüre kattintson, itt mit csináljak, eljátszottam 2x semmi. -
#16608 windows 7 alatt merre vannak a kornyzetei valtozok? -
#16607 oks kössz, kezdem a telepítést, majd írók mi van ! -
#16606 ja tényleg kér közben is, de azt ki tudod hagyni, az aktiválás automatikusan online megtörténik, 30 napig használható, rendes aktivátorig pedig ki lehet tolni ezt az időt a faq-ban leírt módszerekkel -
#16605 és azt mivel tudom, vagy honnan szerezzek hozzá key-t? -
Apocalipto #16604 Kér telepítés közben is, de ki lehet hagyni azt a lépést. -
#16603 nem, utána kell aktivállni -
#16602 Értem, kössz, szentem felrakom, még 1 kérdés kér valamilyen cd key-t telepítés közben?? -
#16601 megéri persze, hasonló gépre raktam énis mint a tied csak 4 giga rammal, xp-t már végleg le is töröltem 2 napja és csak ez maradt, minden fut rajta, eddig egy játékkal nem v9olt gondom pedig azért sokat szoktam játszani, és össszességében használhatódd és néhol sztem gyorsabb mint az xp -
#16600 A névjegyedben lévő gépre érdemes feltenni.
XP-vel szemben inkább simább - gördülékenyebb. Nyolc évvel modernebb rendszer. -
Apocalipto #16599 Egyértelműen megéri, ha nem is épp a sebessége miatt, de szerintem xp-ével azonos sebességen fog futni. Szebb, jobb, biztonságosabb. -
#16598 zsíír, még 1 kérdés megéri felrakni, gyorsabb mint az xp sp3, vagy nem érezhető?? -
#16597 legújabb nod megy rajta, a többi is amit leírtál, driverekkel sincs gond többségében -
#16596 Cső all!
Lenne gy olyan kérdésem, hogy:
- ha most akarom felrakni ezt az oprendszert, fut-e rajta az összes olyan program ami xp-n(nod,total commander, daemon tools, meg a többi fontos cuccos)???
- driverekkel hogy viselkedik, nincs e gond??
- a telepítéssel kapcsolatban ugyan olyan mint az xp, vagy agyon van bonyolítva?
Egyelőre ennyi, egyelőre is kösz! -
Ronnie17 #16595 Letöröltem minden hanggal kapcsolatos programot, majd feltettem ezt az egyet, amit linkeltél de most már csak a hangerőt tudom állítani, semmi mást...:s vmit nagyon elb*sztam!! -
#16594 Nem szabad lefuttatni a tesztet, mert valamit elállít, legalábbis nálam is így volt. Helyette amit felrak driverhez a start menüben az audio console-t megnyitni és a Speakers fülön beállítani az 5.1-t, nekem így megy az összes hangfal. -
Ronnie17 #16593 Leszdtem amit belinkeltél, feltelepítettem, belőttem 5.1-re a tesztnél szól mind az 5 hnagfal de mikor zenét akarok hallgatni vagy játszok akkor nem szól csak a két első... ez miért van?:S
-
#16592 A gyártó oldalán lévő drivert nem jó? -
#16591 RTM-et választanám. -
#16590 Igen. -
gaspijoci #16589 azt csak azért írtam ide, mert másik fórumon majdhogy nem lehülyéztek, szerintük rossz helyre dugtam a hangfalakat. -
#16588 hangfalbekötésnek nem sok köze van a win7-hez sztem -
gaspijoci #16587 Valaki segítsen!!
SB Live! 5.1 0220 hangkártyával szívok, Win7 Ultimate x64 retail hun.
Találtam egy drivert amit elfogad és fel is telepít a kártyához, az eszközkezelőben is minden O.K. csak hangot nem tudok kicsiholni sehogy sem, pedig a tesztek szépen lefutnak a képernyőn csak a hangfalak NÉMÁK.
XP-vel hibátlanul működik, tehát nem a kártyával és a hangfalbekötéssel van gond -
#16586 Sziasztok! Melyik változatot érdemes feltelepíteni? Letöltöttem 3 féle verziót is! Van valami Bie, RTM , 7600 Enterprise, elvileg mindegyik magyar! -
#16585 Nekem, mialatt jött az Iso file, szedtem le a 'Shark Win7 Codec Pack'-ot..:) -
#16584 Én ImgBurn-el irtam ki vagy Max-on vagy 4x-esen, semmi baja nincs. -
#16583 én az Ashampoo-val írtam ki és tökéletesen megcsinálta -
gregtom6 #16582 4x-es sebességgel fog tudni a dvd-ről bootolni?:D -
#16581 Nero is megírja tökéletesen, nem szabad túlzásba vinni a sebességet és nem lesz gond, de ez minden programra igaz, én pl. a imgburn programmal szoktam írni. -
gregtom6 #16580 Üdv.
Melyik cd-dvd író progival érdemes kiírni a képfájlt? Azt hallottam, hogy Nero képes elrontani, így jó döntés az Ashampoo Burning Studio 9-el írni?
Valamint jó lesz akkor is, ha úgy írom ki, hogy a virtuális meghajtóból dvd másolással? -
#16579 Nincs joga írni az érintett könyvtárba a programnak, állítsál be teljes jogosultságot a könyvtárra.