46641
-
EK1TEP #16898 Az mitől lehet hogy win7 alatt lassabb a netem mint vista alatt volt?
Ezt úgy vettem észre hogy szoktam a neten filmeket nézni és ott ugye folyamatosan bufferel, namost amit eddig meg tudtam nézni folyamatosan ment a lejátszás egyszer sem állt meg tölteni film az most mindig megáll és töltöget mintha lassú lenne a netem.Nem értem mitől van ez!Más netes videóknál is észrevettem! -
#16897 ok kösz -
#16896 ááá fákk valamit elbasztam most csak kiteszi jelszóbeírásiog alvó gopmbbra ááááá
hogylehet visszacsinálni? -
Apocalipto #16895 Az csak régi gépeknél működött. Nekem se műxik, pedig nekem nem USB-s billem van. -
#16894 ui a ps2-esre bekapcsolt anno -
#16893 köszi útközbe magamtól is meglettt:)
nah most a gondd bekapcsoltam biosban, hogy any keyre kapcsoljon be (USB-s speedlink billentyűzet) és nem kapcsol be
Teendő? -
#16892 Nincs benne, külön letölthető a Windows Live Essentials részeként. -
#16891 a win 7-be van movie maker?
Éna Home Premiumot raktam fel, de nem találok:(
Ha van benne akkor én, hogy tudnám előcsalogatni? -
ACE #16890 Az előbb lett elmondva, olyat kell keresni BIOS-ban, hogy Suspend mode: S3(STR) ha az alaplapod támogatja, akkor így menni fog. -
#16889 nah megkérdeztem havert őneki az alvás gomb hatására megáll minden venti a ram kapja az áramot és amikor megnyomja az alvás gombot akkor felpörög minden
nah nekem végig forog a videokari hűtő meg a procihűtő meg a ház ventijei neki nem...
Nemlehet, hogy a biosban lehet ezt beállítani?? -
Apocalipto #16888 Nincsen eltérés játékok sebességében szerintem -
masoma #16887 Sziasztok. egy olyan kérdésem lenne, hogy a játékok gépigénye nagyobb lesz W7nél mint XP-nél? Ha igen akkor mennyire? Előre köszi -
Apocalipto #16886 Nekem van. Egyenlőre még működik. -
#16885 Sziasztok van mar vegleges loader vagy meg varni kell?? Nem voltam es nincs kedvem ennyit visszaolvasni. Koszi -
Coronita21 #16884 -
xxxpaulxxx #16883 nemtőlemkaptad:D
Asysoft: Köszi!:) -
Coronita21 #16882 úú.. ez mükszik videót csinálni csak regisztrált programmal lehet ? mert nekem leállt a progi és kifagyott a játék :D -
#16881 Miért lenne? Én már a Vistát is úgy használtam. -
xxxpaulxxx #16880 és ha én mostantól mindig a hibernálást akarom majd használni kikapcsolás helyett, abból lehet valami gondom nekem? -
xxxpaulxxx #16879 nekem meg feketét fényképez bármilyen játékról is van szó...
Én is a frapsot ajánlom, az tökéletesen csinálja a képeket ráadásul utána nem kell szarakodnod paintben -
#16878 Állítólag a Fraps tud képet lopni játékokból, én még nem próbáltam. Én hypersnapot használtam eddig, de hát sajnos Win7-en ez sem tud képet készíteni játékból, ugyanúgy fekete kép lesz csak :( Frapsot kell kipróbálni. -
ManoNegra #16877 Olyan problémám lenne, hogy hiába van telepítve az utorrent rendszergazdaként, nem tudom elindítani sima felhasználói profillal.
Mindig újra akarja telepíteni, megadom a rendszergazda jelszót akkor is.
Próbáltam teljes jogot adni az utorrent mappa biztonság fülön a felhasználónak, akkor se megy. pls help -
ACE #16876 Jónak kell lennie, nálam is megy, első installnál felrakja az SPTD drivert, utána újra kell indítani, és megint installálni kell, de akkor már fent van az SPTD, és felrakja a cuccot. Néha nagyon hosszan kell várni, mire megcsinálja, meg asszem valami inkompatibilitást is ír a windóz, azt is figyelmen kívül kell hagyni. -
96Laci #16875 Köszönöm megoldotta Alcohol 120%-al. -
Apocalipto #16874 Mé nem? Ez a legfrisebb.. Ha ez nemjó akkor szedd le torrentről a power iso-t. Annak is van ilyen virtuális meghajtója -
96Laci #16873 Ezt már próbáltam de nem jó :S -
Apocalipto #16872 Hm, valamit elnéztem :D Klikk -
96Laci #16871 Hát nem jön be:S -
Apocalipto #16870 Katt -
96Laci #16869 ??? -
Apocalipto #16868 Szerintem az aerot kell kikapcsolni, és akkor nem az asztalt fényképezi.
asysoft: Nod 3.0? Nevetnem kell.. -
Coronita21 #16867 nekemis ezt csinálja :D vagy az asztalt vagy full fekete lesz a kép.. a megoldás engem is érdekelne -
miki10 #16866 Sziasztok!!!
az lenne a problémám hogy ha windows 7 en elinditok egy játékot és a játékon belül szeretnék fényképezni vagy is meg nyomom a bill.-en a Print Sc SysRq gombot akkor nem a játékbol fényképez ki hanem a asztalt fényképezi le.
nem tudjátok hogyan tudom beállitani hogy a játékbol tudjak ki fényképezni? -
#16865 Nem tudom, hogy ez "normál Windows" viselkedés, vagy pedig a NOD32 tehet róla (nekem is az van, csak 32 bites, s már Vistán is előfordult a jelenség NOD32 3.0-val), mindenesetre különösnek tartom, hogy nem látszik, mi eszi meg. Svchost amúgy nálam bőven 100 mega alatt fogyaszt. -
96Laci #16864 Van aki tud linket adni a win7-nek megfelelő daemon tools-hoz? -
Apocalipto #16863 ??? Hát amit nem akarsz hogy kitöröljön, kiveszed előle a dobozból a pipát. De ennek van saját topikja itt -
simonl #16862 Sziasztok, nem idevaló a kérdésem, de talán elnézitek nekem:)
CCleanerben honnan vegyem ki a "pipát" ha nem szeretném, hogy a böngészőkben kitörölje a felh. neveket és jelszavakat (freemail, port.hu stb.)
De minden mást azért takarítson ki:)
Köszönöm és még egyszer bocsi....
-
#16861 De eszi, 80-90% között, de a feladatkezelőben nem látni ezt a folyamatot, csak az svchost eszik jóval több memóriát az XP-hez képest, olyan 170-190 Mb-ot. Egyáltalán ez normális?
#16774: Nod 32 4.0 64 bites. -
#16860 kipróbáltam,és működik
Köszi:) -
#16859 Igen.