46641
  • Evin
    Ha nem RC-t telepítesz, tehát 7100-as verziót, akkor ahhoz nincs legális kulcs. Azt törni kell.
  • Palesz2
    hali. most akarnám tesztelni a win7et de kér termék kulcsot. Faqba néztem.. ott regeltem stb. és adott egy kulcsot.. utána rámentem megint adott még 1 et és az se volt jó. valaki help pls.
  • Narxis
    Visszaolvastam pár oldalt de nem találtam megoldást...

Adott a 64bites Windows 7 Ultimate, Steam eredeti Counter-Strike Source és Team Fortress 2-vel. Minden jó és szép, kivéve, hogy nem tudok a játékokhoz található internetes serverre felmenni. Ha serverre akarok csatlakozni akkor "úgy tesz" a Steam mintha nem lenne internet. Se pinget, se semmit nem ír ki, hiába klikkelgetek szorgosan a Join game-re vagy a Refresh-re. Kikapcsoltam a tűzfalat, kiiktattam routert is, közvetlenül a modembe dugva a kábelt, sehogy se megy. Minden jó az internettel pedig, nem szakad, tudok böngészni stb. Lehet, hogy valamilyen port van blokkolva? A hálózat típusánál az otthonit választottam. Korábban ezen a gépen 64bites Vista volt és azon tökéletesen ment minden. Még a Windows 7 betanal szuperul működött, nem értem, most ez a hiba miért jött elő. :S
  • celza8807
    Hello! Valakinek van ezzel a terratec kártyával windows 7-es tapasztalása? Fut-e rendben, esetleg kölcsönösen nem birják egymást... ?

Aureon

Köszi a választ
  • bon
    Program megvásárlásával, érvényes kulccsal, jól müködő crack-el. Én az első kettőt javaslom mert tuti jól müködő módszerrek.
  • Balumann
    Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a próbaüzem feliratot hogyan lehet eltűntetni az asztalról (pár napja jelent meg csak)?
  • Riccardo G
    eddig 2.0 volt az élményindexem 7alatt most már 3.0, kijött a WDDM 1.1 prerelese driver az integrált RAM lopó "videokártyámhoz" :D
  • bon
    Házi barkáccsal lehetséges, csak éppen nem ajánlott.
  • bon
    Felismeri, volt nálam egy gép telepítésre és USB billentyűzettel, az opció engedélyezése nélkül csak a Windows-ba volt használható, engedélyezve meg már a Windows töltése előtt a boot menüben.
  • 5c0rp330n
    nemreg olvastam vhol h az ess tuzfal ugyileg nem a legjobb, de az alap windows tuzfalnal egeszen biztosan sokkal jobbnak kell lennie.
  • Apocalipto
    7 hozzászólást kéne visszaolvasnod..
  • scsaba01
    Neked Windows7 Pro-ra hogy sikerült felhúzni a magyarítást? Mert nekem nagyon nem enged még hasonlót sem.
  • tommygear
    pro max xp-nél volt
  • Apocalipto
    Úgy isten igazából egyik se.
  • xNoodlex
    Az ESS 4 vagy a W7 beépített tűzfala a jobb?
  • ACE
    Ja, csak kérdés hogy az eszközök közül az USB-s bill.-t felismeri-e, szerintem nem...
  • masoma
    sikerült a magyarítás csak rendszergadaként kellett elinditani a parancssort. köszi!
  • masoma
    bátyám egyetemista és elküldte a letöltési lehetőséget, mert ingyen jár neki. sajnos nemtom mi ez az enterprise és ultimate
  • bon
    Enterprise és Ultimate verzió maygarítható hivatalosan.
  • masoma
    pro, x64
  • sunlight
    Melyen verziót akarsz magyarosítani?
  • bon
    Lehet, hogy nem végleges változatott szetted le a nyelvi csomagból.
    Admin meg valóban nem vagy ez így helyes. Ha van olyan program amit Admin-ként szeretnél vagy kell telepíteni akkor a telepítő fájlon jobb gombot nyomva futtatás Rendszergazdaként opciót válaszd. A telepített programot meg a jobb egérgomb tulajdonságok komaptiblítás fülön lehet állítani, hogy Adminkét fusson e.
  • masoma
    Nem megy a magyar nyelvre átállás. Azt irja ki, hogy nem passzol a nyelvpack meg a verzió. Aztán egyfolytába kiírja, hogy nem vagyok adminisztrátor. Valakinek voltak hasonló problémái? Ha igen hogyan oldjam meg? előre kösz
  • bon
    Legacy USB support bekapcsolásával a bios-ban az indítástól kezdve érzékeli az usb-s eszközőket a gép.
  • ACE
    Szerintem USB-s bill.-t nem támogatják a BIOS-ok, csak a PS2-est. Némely alaplapnál jumper-olni is kell, hogy egyáltalán a PS2-es bill-re is reagáljon.
  • rage
    XP-t indítjuk
    Betesszük a Windows 7-es telepítő lemezt
    Kiadjuk az alábbi parancsot:
    X:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force
    (Ahol X a dvd meghajtó betűjele)
    Restart, s most már formázható a Windows 7-es partíció.

Így jó ?
  • sunlight
    Magyarítás telepítése itt:http://www.hogyan.org/windows-7-magyarositasa
  • masoma
    hogyan kell a magyarítást telepíteni? nekem egy Hu-hu vagy vmi iesmi mappa van és benne sok sok file. előre kösz
  • rage
    A harmadik kérdésre visszatérve :
    Gondolom, a Boot menüból is ki kellene szedni a Win 7-et utána, igaz?
    Azt hogy a legegyszerűbb ?
  • sunlight
    Az adatok eltünnek
    Ott lesz a boot menüben
    Az xp-vel formázod a patriciót
  • rage
    A következőt szeretném kérdezni.
    Van egy XP-m, ami mellé szeretném feltenni a Windows 7-est kipróbálásra.
    Az E meghajtómon van kb 50 giga hely.

Ha erre felteszem a Windows 7-est (nem kérek formázást) az E partíción lévő adatok megmaradnak-e, vagy a 7-es leformázza magának a partíciót mindenképpen ?
    Illetve a másik kérdés, hogy a boot menüt, ahol majd lehet választani XP és Windows 7 között, létrehozza-e maga ?
    A harmadik pedig, hogy a Windows 7 eltávolítása hogyan zajlik majd ?

Köszi!
  • beyo
    Valaki tud rá megoldást? Nem lehet változtatni semmilyen formában a hátteret! itt egy videó róla!
    http://www.youtube.com/watch?v=PWa5itqV8hI
  • sunlight
    Tedd föl ezt nekem ezzel tökéletesen megy:http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=10&g=85&a=884
  • sunlight
    Vista driver van rajta vagy xp?
  • bon
    Nem megfelelő a driver, ha a legújabbat próbáltad ki és azzal se jó akkor marad a várakozás és a sima sztereó hangzás, vagy elmész a boltba és veszel pl. egy Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer hangkártyát.
  • EK1TEP
    De előtte miért nem volt lassú?
  • bon
    Lehetséges, hogy az adott oldal amiről filmet nézel lassú.
  • Carter15
    Sziasztok

Nem akar sikerülni nekem ez a hangkártya dolog. 4.1es rendszerem van , mindent megcsináltam amit a FAQ-bat tanácsoltak kvadrofonra van állítva illetve pipa a hangszoro-kitöltésnél. Gigabyte EP35-ds3-as alaplapom van a legujjab driverrel. Se videonál se zenénél nem akarnak szolni a hátso hangszorok. Zenénél előfordult már hogy megszolaltak de csak ilyen ezeréves rádio hangot adtak ki, egyszerűen nem tudom hogy mi lehet a probléma. XP alatt hibátlanul működnek.

remélem valaki tud segíteni
  • EK1TEP
    A szolgáltató által megadott sebességen megy a net csak videózáskor olyan fura nemértem...
  • bon
    Csináltál már sebességtesztet? pl. a speedtest oldallal.