Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen már régi dolog.
Palinko
ja mbr (master boot record) ba is települnek már a nyavalyások? :S
Mielõtt elellenõriznéd az egész gépet, akkor ott kell lássad mindegyik partíciót. Arra vigyázz, hogy legyen az össze particionál bepipálva a Boot Sector ellenõrzés (lehet be is lesz automatikusan pipálva). Az is lehet, hogy nem C, D, E nevük lesz a partícióknak, hanem más olyan sdb, sda, stb.
Palinko
de hülye vagyok ott az external hdd 😄 na arról simán átmászott ha akart 😄
Van már saját tapasztalatom is. A profi vírust csak így lehet kitrükközni.
Persze ha még nem szerepel a Kaspersky adatbázisába, akkor még nem fogja detektálni és kell várni egy pár napot, amíg Kaspersky-ék kiadnak még egy csomó frissítést.
Ezért mondtam neked, hogy az újratelepítés elõtt az adatok mentésére van egy speciális megoldás, pont ez lett volna, mert ez a Kaspersky Rescue Disc lehet fájlokat is másolni a géprõl perndriverre. Így megmented a fontos adatokat. Most már mindegy.
Palinko
kipróbálom, de minden format után mégis hogy?
Akkor a Windows-al van a gond. Az kizárt lenne, hogy hibásan telepedett fel a Windows, ezért csak az marad még mindig vírusos a géped, hiába formáztad le, mivel a billentyûzet a te gépeden volt letesztelve és csak Windows alatt vannak gondok.

Én azt ajánlom, hogy töltsd le a Kaspersky Rescue Disc 10, ez egy Linuxban írt vírusellenõrzõ, frissíteni kell az adatbázisát és leellenörzöd a gépet vele.
Ha csak a *.iso fájlt töltöd le, akkor azt kiírhatod CD-re és CR-rõl bootolsz vagy ha a géped támogatja az USB bootolást, akkor a megadott linkben le van szépen írva, hogy hogyan kell pendriver esetén eljárni. Én Windows 7 esetében nem használtam, de gondolom mûködik, másképp nem tették volna fel.
Mikor bejön a Kaspersky Rescue Disc Asztal, ott van Böngészõ, ahol le tudod tesztelni a billentyûzetet, sõt a fórumba is be lehet lépni, amíg végzed a vírusellenõrzést.
Palinko
csak win van már, kell pár progi miatt, de belöktem a live cdt és jó volt. elég rossz egérrel írni 😄
Hogy értsem: Ubuntu van a te gépeden és akkor mikor az Ubuntu-t indítod mikor a Windows 7 vagy a billentyûzetet más gépen tesztelted, ahol van Ubuntu?
Palinko
ja, újraraktam már. de most van új hepp. pl n karaktert ha leütök jön h is. ha nem virtuális billel írnék így néz ki:

vírus hnem lehet mert mert mihndehn részt formatáltam, szóval passz. jogbgb nyhílhnál pl ír hnullát is 😄
akik szerihnt trollkodok azokhnak üzehnem hogy nhem! gbillehntyûzet jó mert Ugbuhntu alatt jó.
Az adatok mentésére van egy speciális megoldás, ha azzal nem sikerül, amit ajánlottam a #43155.
Elegendõ csak gyors ellenõrzést (quick scan) végezni, esetleg a végén csak egy teljes ellenõrzést (full scan) azzal, amelyik detektálta a vírust.
A viselkedés alapján inkább vírusra gyanakszok. Sõt, hogy a Total Commander-rel megoldod a dolgokat ez mégjobban megerõsíti a vírus jelenlétét. A biztonság okáért ajánlom lefuttatni a következõket. Van amelyiket telepíteni is kell, utána frissíteni és ellenõrizni vele és ha majd nem kel, akkor Uninstall.
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Palinko
hát semmit nem oldott meg 😄 na majd total commanderral mentegetek.
Palinko
na restart után lecheckolja, köszi a tippeket majd írom segített-e. rendszer visszaállítási pontok vannak de nam használnám õket szívesen.
bon
Próbáld a Total Comamnder-t a mentésnél.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Evin
Checkdisk a C-re.
Esetleg fájlkezelõ használata?
Legutolsó helyes konfiguráció?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Palinko
nekem még ilyen problémám nem volt. bemegyek egy mappába, lehajtom indítanám amit akarok, erre leáll az intézõ, explorer.exe, újraindul csinálom újra, de megint omlik. restart, de csak tovább omlik ez a szar.
most újrainstallálnám nem érdekel, de mégis hogy mentsem az adatokat így? marad a linux?
marsu
köszi
bon
Elvileg itt van néhány fájl: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ha jól tudom a Windows 7 a frissítéseket elmenti valahová a Windows mappába. Melyik mappában vannak azok és törölhetem õket?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

barret
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok bemásolni a system32 mappába valamit? Mert nem írható a mappa/tartalma,és nem tudom feloldani!
A másik,xp-n tûéles a kép,win7 alatt maszatosak a betûk,mintha nem lenne nativ a felbontás,pedig az!

Bérbe vehet? reklámfelület...

bon
Inkább levelezõ program, a rendszer már más. Amúgy a Windows Live Essential programcsomagban találod meg, beleintegrálva már nincs.

marsu
Sziasztok.

A win 7-nek van saját levelezõrendszere??
rendben, köszi a segítséget!
tommygear
haló
bon
Na ez már határozottan jobb és úgy látom Windows 7-es drivert is lehet találni hozzá.

és a AsRock P4i65G??
Örm
Hello!
Szerintetek az mitõl lehet, hogy nagyobb méretû fájlok letöltésénél, internet rádió hallgatásnál vagy online video steamelésnél meghatározhatatlan idõközönként leáll a letöltés vagy az adás? Ha frissítek akkor minden megy tovább egy pár percig majd ismét leáll. Internet van folyamatosan és az xbx live is megy gond nélkül.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bon
Milyen változatú a Windows 7, mert Enterpirse és Ultimate-hez létezik csak nyelvi csomag. Én inkább újradobnám egy magyar nyelvû telepítõvel.

TuxSkajvok
sziasztok, van egy kis gondom... van egy win7em, de holland nyelvû (gyárilag az van a laptopon), viszont le akarnám magyarítani a rendszert... régebben elég volt csak letölteni a microsoft oldaláról, de most elvileg windows update-en keresztül kellene, de hollandájul nemtudok, valami 5let, h honnan lehetne magát a csomagot leszedni, ami telepítené is magát, v valami képekkel illusztráló oldalt tudnátok dobni, h le tudjam fordítani a rendszert? Elõre is köszi 😊

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

tommygear
van egy teljes képernyõs program, de indításkor nem vált át mégsem teljes képernyõre, csak villog a tálcán narancssárgán a program ikonja, majd ha egyet kattintok az egérrel átvált teljes képernyõre... ezt mi okozhatja?
értem, köszi a választ!
bon
Nem érdemes megvenni, sis chipkészletett kerülném nagy ívben.

igen, csak az alaplap még nincs nálam, mert az enyém elromlott, és ezt akartam megvenni, mert a procimhoz ez jo, és azért kérdeztem hogy kompatibilis volna e hozzá, vagy nem, és nem érdemes megvenni!
bon
Nos, hivatalosan nincs hozzá driver, de azért én lefuttatnám a Microsoft upgrade advisor programját, hogy kompatibilis e a Windows 7-el: link

648 FXA alaplap
bon
Alaplap típusa?

Hadd kérdezzem már meg még hogy a North Bridge: SiS648FX
South Bridge: SiS963L et támogatja e a win7 hogy van e hozzá win 7 driver? elõre is köszönöm a segítséget!
bon
XP-nél is célszerûbb volt telepíteni.

Wreck86
Köszi! Még az "xp"-s mód volt bennem. 😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Annyi változott, hogy nem csak a pendrive csatlakoztatásakor dobja a hibát... bármit csináltam, újraindult, majd leállt az intézõ. Újraindítottam a rendszert, azóta jó, de azért érdekelne, hogy ezt mi okozhatja, mert nem elõször fordult elõ... 😞 ( ugyanezen a konfigon volt w8 is, azzal nem volt ilyen gond )

www.smart-bus.hu

Urak!

Az miért lehet, hogy amikor bedugok egy pendrive-ot az usb-be, akkor leáll a windows intézõ? :S Megnéztem másik gépen ( win8 ), ott semmi gond, tehát a pendrive elvileg jó...

www.smart-bus.hu

Sziasztok.
Hogy lehet az megoldani ,hogy bejön nekem az oprendszer választó képernyõ mikor bekapcsolom a gépet és van egy olyan bejegyzés,hogy korábbi windows verzió,az eltûnjön?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

bon
Talán telepítsd és ne másold.

Wreck86
Sziasztok!
Új fontokat másoltam a "windows/fonts" mappába, de se nem a word, se nem a photoshop nem érzékeli.win7

Ötlet esetleg?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hali! Még mindig fagyizik a gépem a játékok alatt, a WMI hiba nem jött elõ azóta, hogy lefutattam azt a .bat file-t amit belinkeltem... de ez a Wininitez nem tudom micsoda, kerestem google-ban, de nem igazán jöttem rá.. a böngészõm is úgy kezdi már, hogy kép1aztán kép2és nem tudok vele semmit se csinálni.. hogy lehetne újrahúzni az explorert? Már idegesít pöttyet az egész.. : )
igen látom már, köszi a segítséget!
MerlinW

[merlinw.org]

értem, és szerinted a Fast Ethernet Realtek RTL8139D ez kompatibilis a win 7 el?