Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy azt nem lehet megcsinálni valahogy, hogy a tálcán az elemek ne legyenek összevonva, de továbbra is csak az ikonokat mutassa és ne írja mellé, hogy milyen program?
Firerock
ez az alsó cucc ez mi?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fergusonpapa
köszi a helpet,sikerült minden 😊

www.icewebhu

Carloska
wpt please!

Balumann
Nálam most így néz ki a rendszer. Annyira imádom ezt a rendszert, olyan jól kezelhetõ, gyors, stabil. <#vigyor2> A háttérváltoztatás, felül az a diavetítés a képeim között, és még ezer jó dolog. Váh :|

Fene vigye el, hogy pont a webkamerám miatt kell feltennem mellé az XP-t is, hogy tudjak szimlátorozni (head tracking).

KranaZoli
Van FAQ!
ittene...

Olvasd el! Aztán kérdezz!<#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

aha
de nekem jobb ez így😊
bon
Jobb gomb a programon és a nevére kattintasz és újra megnyilik.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Eh nem voltam 4 napig mi a rák történt? 700 új üzenet?
Valaki összefoglalná?

hy all,felraktam a legujabb realtek hd audio drivertami win 7 kompatibilis,az a gondom h eltûnt a hd audio manager,ami automatikusan indult rendszerinditáskor,és most sehol se találom<#wow1>vki nem tudja miért?
nekem ez a pinelés nem fekszik, ha többször akarok megnyitni egy programot, akkor már nem jó
Balumann
Nem vették ki csak alapból nincs ott, elõlhet hozni 😄

Balumann
Az elsõt visszavonom, nekem oldalt van a tálca és 1 sort elfoglal ha úgy oda rakom parancsikonnak, nekem azért jobb a hagyományos gyorsindítás ^^

Van valami olyan gadget Win7-hez, ami figyeli az Outlook-os bejegyzéseket, és figyelmeztet ha van valami, vagy új levél anélkül, hogy elindítanám az Outlook-ot?

steam, origin: ACE_hun

Balumann
Ez elég relatív, gyorsindítón csak egy kis ikont foglal el és azok egymás mellett is elférnek 😄
De nem csak ez az ok, mappákat pl. nem lehet oda linkelni. Én pl. 3-4 év alatt megszoktam, hogy 1 klikk oda és megnyílik az E vagy a D meghajtóm (most meg a zenéket, videókat, képeket is ki tudtam oda tenni így egybe, xp-n nem volt jó mert több mappába vannak, itt meg be lehet állítani ugye több mappát is, és elválasztva kirakja!).

rooney8
1. Kivették a gyorsindítás eszköztárat, helyette azt lehet, hogy megnyitod a programot, majd a tálcán az ablakára kattintva a "rögzítés"-re kattintasz (lehet nem pont ez a neve, de most XP-n vagyok). Így ott maradnak a programok, miután bezártad azokat.

2. Vista kompatibilitási módba futtasd az msnt.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hen-tes
Nah ez aztán ötletes! 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

xblades
Feldobot egy ablakot, (ut3 közben, kilépve a játékból<#violent>) ahol megkérdi akarok-e kapcsolatban maradni.(mondom hogy a..ba ne akarnék)
Na ebben az ablakban van egy pipálható kocka, hogy automatikusan bontsa a kapcsolatot vagy ne.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

csinálj valahova egy új mappát, másold bele a kis parancsikonokat, aztán jobbklikk a tálcán->toolbars->new toolbar->itt kikeresed azt a mappát, amit elõbb csináltál (ha nem tudod a tálcán mozgatni a cuccokat, akkor jobbklikk rá és lock the taskbarból szedd ki a pipát), aztán odarakod a start menü mellé, én így csináltam és ugyanúgy funkcionál, mintha gyorsindítás lenne
msn: jobbklikk az ikonjára és a kompatibilitási módot tedd vista sp2-re
Balumann
gyorsindítás

Az MSN meg szerintem jó így (meg lehet szokni), de van megoldás a nemrég készített FAQ-ban, nézz vissza.

hen-tes
Mutassatok már egy képet errõl az "új msn"-rõl!
Ez melyik messengerrel jelent meg és mit is takar? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

bon
1. Ami alapból ott van a start menü mellett az mért nem jó? Gyorsindító az is.

MSN: célszerû megszokni az új helyét, de ha végkép nem megy akkor jobb gomb a messenger-en és rakd kompatibilis módba.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

xblades
Nekem a The Witcher csinálja azt hogy elindul de bent nem jelenik meg a menü, csak a fekete képernyõ.
Pedig most már fent van az összes friss driver.
És még kompatibilis modban se változik semmi.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

hen-tes
Ez az új gyorsindító szerintem sokkal jobb, nem foglalják tovább a helyet, ha már megnyitottam a programot (Y)

bon
RC-lett a Virtual Pc és az XP Mode, letölthetõ innét: link

hen-tes
Ilyen beállítást hol találtál? :o

fergusonpapa
feltetem,minden tetszik

De 2öt nm tudok

1. én nagyon sokat használom a gyorsinditót a star menü melet és it tnem nagyon van:S

A másik h az msnt h tom elpakolni az ora melé mert igy idegesitö h h van tálcán..!

valaki help!

www.icewebhu

xblades
Na végül meglett a probléma oka, A Windows állította le, automatikusan bontja a kapcsolatot ha nem érzékeli hogy van adatforgalom. És nem érzékelte pedig volt, hogy játszottam (Ut3), vagy folyamatosan neteztem.
Végül kipipáltam, hogy ne legyen automatikus a kapcsolat megszakítás.

Firerock
nekem is jó lett,köüszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

naaa
Szia

ehhez aktivátor?

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

bon
Legújabb végleges RTM:7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

Ha ninsc windows 7-es driver akkor nagy eséllyel a Vista-s driver jó lesz a hardverhez.

valaki?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hoppá, most néztem, hogy RTMre a régi drivert tettem fel véletlenül és a legújabb driverrel nálam is jó lett!

Akkor a Realtek most már tényleg win7 ready, köszi szépen az infót Balumann és BON légyszíves töröld a FAQból azt a részt.

Valószínûleg a Samsungos színprobléma sorsa is ez lesz idõvel, csak sajnos a Samsung megírta, hogy a win7 megjelenéséig nem foglalkoznak a driverekkel... 😞
MerlinW
Házigazdasághoz írsz egy udvarias email-t a [email protected] címre, és 1-2 napon belül megkapod. Nekem is kb ennyi volt.

[merlinw.org]

bon
Kész a frissítés.

Balumann
Amit a Realtekkel kapcsolatban írtál azt én megcáfolom! Tökéletesn mûködik az 5.1, ugyan úgy mint XP-n.
-5.1 -et kell beállítani, ha 5.1 -es a hangforrás akkor tökéletesn szól minden 5.1-ben
-Ha sztereo vagy egyéb a hangforrás, akkor be kell pipálni a hangszóró kitöltést és a mélyhangkezelés engedélyezését és akkor szólni fog minden rendesen (hátul ugyan az mint elõl, centerben a bal és jobb keverve).

Akár a képeimet is lementhetitek (korábban is csináltam 1-2-t) illusztrációnak.

isten bassza meg már..legyen már végre Bon házigazda...ide jövök alig olvasok valami értelmes hozzászólást.😞

tommygear
ezzel csak az a baj hogy a mod jogokat ST osztogatja aki hónapok (évek?) óta szarik az oldalra
mrzoltan
Biztos megvétózták a dolgot a módik,esetleg nem írtál be a topikba ez iránt...
Olvass:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi mûködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetõséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.[/qoute]

Ha mindent teljesítesz elm. megkapod; én is gyorsan megkaptam...
bon
Ok hamarosan beírom.

bon
A moderátorok tudják csak, hogy miért nem vagyok még házigazda.

Berobbanok 2 kérdéssel gyorsan,sry:
-melyik a legújjabb verzió van e 64bit-es változat
-MMO játékhoz használnám sokat + netezéshez tehát driverek vannak hozzá?
tyvm

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tommygear
na egy idióta bug még az rtm-ben is benne van <#wow3>
valamitõl egyszer scak az összes minialkalmazás mindig látható lesz magától és csak az segít ha kilépek és újra elindítom<#shakehead><#sniffles>
Többen többfelé kérdeztek már rá ezekre szóval akár a FAQba is bemehetne. Angol menüket írok, ha tudod írd mellé a magyar neveket is.
Ha beugrik még valami amit sokszor kérdeznek akkor írok arról is, most ennyi jutott eszembe.

Samsung monitorom van és a képnézegetõ sárgásra színezi (szépia) az összes képet és a betûk is elmosottak néhol, mi a teendõ?

- vezérlõpult, "klasszikus" nézet (jobb felül "View by"-t állítsd át kis/nagy ikonok valamelyikére)
- Color management menüpont
- az elõugró ablakon All profiles fül (középsõ)
- itt görgess alulra az ICC Profiles részre
- itt csináld azt, hogy törölj ki MINDENT, aminek a Class oszlopban (utolsó oszlop) Display van és nem az a neve, hogy "sRGB IEC61966-2.1". Valahogy így nézzen ki a végén a dolog:

A képen nem a Printer Classú cucc a lényeg, hanem hogy az az egyetlen Display Classú cucc legyen.
Készen vagy.

Hogyan kell eltüntetni a hiberfil.sys-t ha nem használom a hibernálást?

- Nyomd le a windows+R billentyûkombinációt
- írd be, hogy cmd, majd nyomj entert
- az elõugró ablakba írd be ezt idézõjelek nélkül: "powercfg.exe -h off" majd nyomj entert.
- Készen vagy.

Realtek HD Audiom van és nem igazán szól 5.1/7.1-ben mi a megoldás?

Sajnos erre még nincs normális megoldás, de azért meg lehet oldani, hogy minden hangfalból szóljon a hang az alábbi módon:
- Realtek HD Audio Managerben Speakers fület nyisd meg
- Speaker Configurationt állítsd át 5.1/7.1-re
- A kép alatt mind a három mezõt pipáld ki
- Készen vagy. Fontos tisztázni, hogy ezek után nem minden a megfelelõ hangfalból fog szólni, de minden hangfal szólni fog.
Ez nem így mûködik, az a kép fel van téve egy ingyenes képmegosztóra, senki nem tudja módosítani csak lecserélni a linkjét ami technikai szempontból ugyan az, mint amit most próbálunk elérni (cseréljék le a bannert).
Mindenesetre írtam FORRÁST és szóltam a "központi" topikban, meglátjuk lesz-e valami a dologból.
Dark Angel 666
Kipróbálta már valaki közületek a Sevennel a Stalker : Clear Sky-t ?
Nekem rosszabbul megy mint XPvel , és sokkal tovább töltö a pályákat is.
Sims 3 is rosszabbul megy

KranaZoli
Tipp! 5let...

Addig is. A banner-ban lévõ képbe viszont bele lehetne írni nem?!
Semminél jobb megoldás (talán). <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ha megírod a forráskódot akkor kábé azonnal kiteszik, amint arra jár egy mod (ez azért elég gyakori esemény) csak az Általános eszemecserés modtopikban kell kérni.
Ha nem írsz forráskódot akkor jó eséllyel sose fogják kitenni.
Dunpeal
Engedélyezve van az usb keyboard support a bios-ban?
Nálam ez volt a megoldás.

desigo
Miért nem vagy még házigazda?