Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fene vigye el, hogy pont a webkamerám miatt kell feltennem mellé az XP-t is, hogy tudjak szimlátorozni (head tracking).
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
de nekem jobb ez így😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Valaki összefoglalná?
steam, origin: ACE_hun
De nem csak ez az ok, mappákat pl. nem lehet oda linkelni. Én pl. 3-4 év alatt megszoktam, hogy 1 klikk oda és megnyílik az E vagy a D meghajtóm (most meg a zenéket, videókat, képeket is ki tudtam oda tenni így egybe, xp-n nem volt jó mert több mappába vannak, itt meg be lehet állítani ugye több mappát is, és elválasztva kirakja!).
2. Vista kompatibilitási módba futtasd az msnt.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Na ebben az ablakban van egy pipálható kocka, hogy automatikusan bontsa a kapcsolatot vagy ne.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
msn: jobbklikk az ikonjára és a kompatibilitási módot tedd vista sp2-re
Az MSN meg szerintem jó így (meg lehet szokni), de van megoldás a nemrég készített FAQ-ban, nézz vissza.
Ez melyik messengerrel jelent meg és mit is takar? :S
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
MSN: célszerû megszokni az új helyét, de ha végkép nem megy akkor jobb gomb a messenger-en és rakd kompatibilis módba.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Pedig most már fent van az összes friss driver.
És még kompatibilis modban se változik semmi.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De 2öt nm tudok
1. én nagyon sokat használom a gyorsinditót a star menü melet és it tnem nagyon van:S
A másik h az msnt h tom elpakolni az ora melé mert igy idegesitö h h van tálcán..!
valaki help!
www.icewebhu
Végül kipipáltam, hogy ne legyen automatikus a kapcsolat megszakítás.
ehhez aktivátor?
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Ha ninsc windows 7-es driver akkor nagy eséllyel a Vista-s driver jó lesz a hardverhez.
★ 汤姆 李
Akkor a Realtek most már tényleg win7 ready, köszi szépen az infót Balumann és BON légyszíves töröld a FAQból azt a részt.
Valószínûleg a Samsungos színprobléma sorsa is ez lesz idõvel, csak sajnos a Samsung megírta, hogy a win7 megjelenéséig nem foglalkoznak a driverekkel... 😞
[merlinw.org]
-5.1 -et kell beállítani, ha 5.1 -es a hangforrás akkor tökéletesn szól minden 5.1-ben
-Ha sztereo vagy egyéb a hangforrás, akkor be kell pipálni a hangszóró kitöltést és a mélyhangkezelés engedélyezését és akkor szólni fog minden rendesen (hátul ugyan az mint elõl, centerben a bal és jobb keverve).
Akár a képeimet is lementhetitek (korábban is csináltam 1-2-t) illusztrációnak.
Olvass:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelõsség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetõséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi mûködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetõséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.[/qoute]
Ha mindent teljesítesz elm. megkapod; én is gyorsan megkaptam...
-melyik a legújjabb verzió van e 64bit-es változat
-MMO játékhoz használnám sokat + netezéshez tehát driverek vannak hozzá?
tyvm
★ 汤姆 李
valamitõl egyszer scak az összes minialkalmazás mindig látható lesz magától és csak az segít ha kilépek és újra elindítom<#shakehead>#shakehead><#sniffles>#sniffles>
Ha beugrik még valami amit sokszor kérdeznek akkor írok arról is, most ennyi jutott eszembe.
Samsung monitorom van és a képnézegetõ sárgásra színezi (szépia) az összes képet és a betûk is elmosottak néhol, mi a teendõ?
- vezérlõpult, "klasszikus" nézet (jobb felül "View by"-t állítsd át kis/nagy ikonok valamelyikére)
- Color management menüpont
- az elõugró ablakon All profiles fül (középsõ)
- itt görgess alulra az ICC Profiles részre
- itt csináld azt, hogy törölj ki MINDENT, aminek a Class oszlopban (utolsó oszlop) Display van és nem az a neve, hogy "sRGB IEC61966-2.1". Valahogy így nézzen ki a végén a dolog:
A képen nem a Printer Classú cucc a lényeg, hanem hogy az az egyetlen Display Classú cucc legyen.
Készen vagy.
Hogyan kell eltüntetni a hiberfil.sys-t ha nem használom a hibernálást?
- Nyomd le a windows+R billentyûkombinációt
- írd be, hogy cmd, majd nyomj entert
- az elõugró ablakba írd be ezt idézõjelek nélkül: "powercfg.exe -h off" majd nyomj entert.
- Készen vagy.
Realtek HD Audiom van és nem igazán szól 5.1/7.1-ben mi a megoldás?
Sajnos erre még nincs normális megoldás, de azért meg lehet oldani, hogy minden hangfalból szóljon a hang az alábbi módon:
- Realtek HD Audio Managerben Speakers fület nyisd meg
- Speaker Configurationt állítsd át 5.1/7.1-re
- A kép alatt mind a három mezõt pipáld ki
- Készen vagy. Fontos tisztázni, hogy ezek után nem minden a megfelelõ hangfalból fog szólni, de minden hangfal szólni fog.
Mindenesetre írtam FORRÁST és szóltam a "központi" topikban, meglátjuk lesz-e valami a dologból.
Nekem rosszabbul megy mint XPvel , és sokkal tovább töltö a pályákat is.
Sims 3 is rosszabbul megy
Addig is. A banner-ban lévõ képbe viszont bele lehetne írni nem?!
Semminél jobb megoldás (talán). <#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ha nem írsz forráskódot akkor jó eséllyel sose fogják kitenni.