Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IB9
SAMSUNG HD250HJ (232 G😎
2gb ddr800 ram
8600GT
Bootolás lemezrõl oké
elkezd tölteni a telepítõ még a vistás csíkkal,és amikor bejönne a telepítõ kékhalált kap a gép.Nem emlékszem már mit írt de valami IQR hibára hivatkozott asszem.Másik lemezrõl már a fehér töltõ csíknál befagy.
Windows 7 Build 7600.16385.RTM
Ha valakinek van ötlete létszi írjon.Köszi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Windows 7 Loader by Orbit30 And Hazar 32Bit 64Bit v1.2
Install Info:
1. right click .exe, select run as administrator
2. uninstall all cracks and remove OEM info,wait, reboot
3. right click .exe, select run as administrator
4. on the list find your name of motherboard (in my case ASUS)
5.installing OEM info clik on the icon (installing OEM info)
6.Install7loader (click on install7Loader)
7.restart (in my case it was automatic)
8.7activation report.
Windows.7.Loader.by.Orbit30.And.Hazar.32Bit.64Bit.v1.2
Más téma, még mindig találok újdonságokat a rendszerben. A legnagyobb gondom az volt, hogy mindent egy csomó ideig kell keresnem, vezérlõpultban is (pedig már visszállítottam ikonosra is). Most rájöttem, hogy felesleges, start menü lenyit, és beírom amit keresek (pl. eszközkezelõ, programok telepítése, stb.) és kiadja :o
Ez pedig ATI sara
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
amúgy haveromnak is pont ez volt a gondja, majd megkérdezem, h mit csinált vele
Balumann: Rettenet össze tud kavarodni, ha elsõre nem sikerül a telepítés. Szerintem rakd újra a wint és próbálkozz újra.
http://goo.gl/gd6Zi5
Letöröltem, restart. Egyszerûen a 9. akárhánas verziók közül akármelyiket próbálom telepíteni.
9.7 -est is megpróbáltam de az ugye nem is lehet jó, de ezek mellett próbáltam 9.3 -as catalystot, DNA 9.3 és 9.2, 9.1 -est (ezekre kivágta nekem, hogy nincs aláírva, így nem lehet telepíteni, beléptem abba a módba is, ahol elvileg nem kér aláírtakat, ugyanúgy kivágta), 9.2-es (próbáltam csak drivert, CC nélkül) is. Egyszerûen nem hajlandó egyiket sem felrakni! (termésetesen mindegyik Vista/Win7 64 bites verzióhoz van). Azt sem mûködik, amit az ati.com -on ad ki, kiválasztva a win7 64 bitet és a kártyámat.
8.12 -es driver megy csak fel, eszközkezelõ alapján 8.56 -os van fennt ami alapból. De a legviccesebb, hogy akkor is ezt írja, amikor le volt törölve a driver és 800x600-ban voltam. Indításkor kiadta a hibát, hogy nincs telepítve ati driver, de ott rámegyek a frissítésre, és kiírja hogy a legfrissebb vezérlõ van fennt.
Ez most szerintetek a Windows (microsoft) hibája, vagy az Ati -é?
(de nem értem, h a tálcát minek kellett átvariálni, nekem nem jön be, meg az a sok hülye gadget se)
Ott lesz a desktop mappában a cucc, kitallózható, de kint a desktopon nem látszik és a fájl nevének kezdõbetûjét lenyomva se történik semmi.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
nálam így néz ki a tálca:
ugyebár a jobb szélsõ ikonsor a lényeg. csinálunk egy új eszköztárat, tehát egy mappát, mondjuk a dokumentumokban, ott biztos jó helye lesz 😄 aztán azt húzunk be oda, amit akarunk. így nekem 3 fix helyem van: a két pinelt a start gomb mellett, ez az eszköztár és a start menü teteje (tehát a "gyakran használt" lista felett lévõ plusz sorok, XP-n ha jól emlékszem pl. az explorer volt ott install után). így az asztal totál üres marad, mégis minden gyorsan elérhetõ, amit sûrûn használok
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem teljesen jó ez az új rendszer. És amúgy is haladni kell a korral 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Akkor lehet, hogy valóban BIOS-ban kell állítani vmit. Nálam az összes USB-s támogatás engedélyezve van, ha jól emléxem.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Lent Object Dock (Object Dock Plus) van, van még egy gyorsindító menüm ami rejtve van, és egérre jön elõ 😄
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyes játékoknál nincsen hang vagy felvan pörgetve a hang.
Létezik vmi progi vagy codec amivel ez kiküszöbölhetõ???
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
visszadugtam a régi vezetékes bill-t és egybõl jólett!
\"Erről van szó!\"
játékok, programok satöbbi
kurva jóóól néz így ki a win <#worship>#worship>