Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így van. Én is Linuxon élek, ill van mellette egy XP "játékkonzolom"😊
[merlinw.org]
Nem játékplatform, de szerintem tökéletes otthoni OS mindenre kivétel játék.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
[merlinw.org]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
De az "átlag" kocajúzer szeret warezelni. Nem vesz terméket, csak lop.
A Windows pedig ennek melegágya.
Tehát, az ilyen embereknek eleve 2 oprendszer kellene a gépére - így, a 2 közül az egyik felesleges... igen, a Linux az.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bõven elég ok van, hogy sokan jobban látták ha XP-nél maradnak, és megvárják az új Windows-t. Én sem fogom soha megérteni, hogy mit nem tudsz ezen megérteni. Örülj neki, hogy neked nem volt gondod vele. Attól még én, meg akik visszarakták az XP-t nem hülyék vagyunk...
#13792: Manapság egy ubuntuhoz nem kell informatikusnak lenni, ha egyszer fel van telepítve (mellesleg ez is rém egyszerû, ha mindent felismer), akkora az mûködik. Kivéve ha szétbarmolja a user, de az igen ritka. Még nem láttam usert pl. windows rendszerfájlokba beletörölni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
<#rolleyes>#rolleyes>
Talán 10 évvel ezelõtt, de manapság?!
Ezek között van laptop és asztali is.
<Érdekesség, nem megkülönböztetés: mindegyik diplomás, nem informatikus.>Érdekesség, nem megkülönböztetés: mindegyik diplomás, nem informatikus.>
De sajnos az MS üzletpolitikájával 180 fokos fordulatban áll a régebbi OS-ek ki kukázása.
Otthon, ahol azonban szeretnénk kihasználni egy jó vasat és nem munkára, és vagy munkára plusz játékra is használnánk és van Bennünk némi infó véna és érdekel Bennünket pl. egy DX10-es, DX10.1-es játék. Jövõre tekintve megnéznénk, hogy milyen is a DX11, szeretnénk élvezni a FullHD TFT-énk játék alatt, ott már az XP nem szállhat versenybe a Vista-val, vagy Seven-el.
Persze ha vki megelégszik a DX9-el és nem kell Neki DX10.1 és megelégszik ha 4GB RAM helyett 3GB-ot használ game alatt, ezek azok amiket soha nem tudtam megérteni.
Persze ha vki játszani sem játszik, akkor ott van még a Linux is, mint alternatív és talán a legjobb választás OS-ek terén. Mennyi, de mennyi embert ismerek, akik nem játszanak, csak NET, torrent, filmek és Windows OS-t használnak és xarakodnak a törésekkel és szednek be mindenféle trójai, spyware ésatöbbi szart, holott éppen számukra lenne a legjobb választás a Linux OS.
PS.: plusz Oracle szerverek.
600 munkaállomásnál vagy fölötte egy váltás nem 1xerû eldöntendõ kérdés. Mivel a liszensz kérdés nem olcsó, ill. egy nem kiforrott rendszerre a váltás nagyon sok buktatóval járhat és jár is.
Otthon talán szempont az a gyorsulás, amit tapasztalsz és az Aero felület, stb... ami mind hasznos(!) is, de vállalati környezetben sok száz gépes gépparknál ezeknek a jelentõsége jóval kevesebb. Szintén visszavezethetõ az olcsóbb emberi munkaerõre.
Jó lenne,már csak 20 napom van....
Hogy lehet beállítani hogy a képek/diavetítésnél teljes képernyõn jelenjenek meg,16:9-ben?
Nekem valamiért 4:3-ban jeleníti meg 😞,ugyanez a képek vetítése képernyõkímélõnél is...
Választ elõre is köszi.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Még mindig csak az Ultimate-t lehet okosítani, vagy már a többi verziót is lehet aktiválni loaderrel, vagy bármi mással?
Köszi.
😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenne egy problémám.
Adott kettõ HDD : 1 hdd Win XP (elöbb ez volt felrakva)
2 hdd Win7 (utóbb)
Telepítés úgy zajlott hogy bent volt mindkettõ hdd a gépben.
Szeretném azt elérni hogy amikor a gépet bekapcsolom, akkor ki tudjam választani hogy melyiket akarom indítani !!!!
Addig eljutottam hogy van boot választó menüm de az xp-t nem tudom elindítani csak a win7-et.
Kérlek segítsetek.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyenlõre ez a legjobb megoldás!
Akkor Te kihagytad az XP-t? Mert hát, süt a gyûlölet belõled...
Valaki használja a 7600-as RTM-et??? Ha valaki segítene és egy privát üzenetben elküldené hogy milyen progi kell hozzá, hogy használhasam meg a cumókat, hogy mit kell vele gürizni(konkrétan, ha feltelepítettem akkor milyen SERIAL kell hozzá). Köszi!!!!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
alaplapom:775i945gz bios P1.20
tudna valaki segiteni?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Még úgyis az vagyok, hogy 4 GB RAM csücsül a gépben - jól el vagyok 3,2 GB-al is <2 GB-al is úgy voltam>2 GB-al is úgy voltam>.
De elhiszem, hogy otthoni használatra jobbnak tûnik a vista annak, akinek volt pénze gépet venni alá.
Én mint "XP imádó" azt mondom, hogy a Vista szép, de nem az igazi, a W7 meg nagyon jó. Egyébként a Vista meg az Xp továbbfejlesztése.
Modnjuk még mindig nem értem miért nem voltak képesek új rednszert kezdeni a nulláról, mikor az már a Vistánál is ígérték. Akkor ne ígérjenek ilyet.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Ezért nem értem.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Felvázolnám a problémám.
Adott kettõ HDD : 1 hdd Win XP (elöbb ez volt felrakva)
2 hdd Win7 (utóbb)
Telepítés úgy zajlott hogy bent volt mindkettõ hdd a gépben.
Szeretném azt elérni hogy amikor a gépet bekapcsolom, akkor ki tudjam választani hogy melyiket akarom indítani !!!!
Addig eljutottam hogy van boot választó menüm de az xp-t nem tudom elindítani csak a win7-et.
PLS segítsetek.