Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Szerintem sehogy.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sunyi RóKA
igy sem😞

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Nos, Win 7-re akarnék váltani, jól mûködik már? Vagy még elõfordulnak kékhalálok egyes progiknál?
És honnan tudom biztonságosan az RTM-et letölteni? Ami nem vírusos, és jól is mûködik?
Mert volt olyan hír anno, h a torrentes win7-ekben vírus volt...

1. windows+R gomb
2. elõugró ablakba írd be: "control userpasswords2" idézõjelek nélkül majd nyomj entert
3. szedd ki a pipát felülrõl, majd nyomj OK-t
4. készen vagy
Sunyi RóKA
hali win7en ugye elkéne indulnia battlefeld 2 nek de nekem nem megy most ez mért van???

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Miley Cyrus
valaki elmondja végre<most kérdem 4x-re# hogy a bekapcsolásnál hogy tudom kiszedni a felhasználoválaszto képernyöt?
1 Admin. felhasználo van semmi más...szal vagy választok vagy nemlép be:S
tud valaki valamit?

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

attila2323
és nem is lehet sehogy megoldani?

semmi

Sziasztok!

A Windows 7-et használva néha leáll az internetkapcsolat. Csak ha újraindítom akkor lesz jó
aztán pár perc múlva ismét leáll. Néha kékhalált produkál. Mi lehet a hiba oka?

WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL Stop: 0x000000E1
bon
Vista óta hivatalosan nem támogatott a GamePort.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

attila2323
Helló!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom felosmertetni a gameportos joystick-omat win 7-en. Valaki segíthetne mert már a vezérlõpultot vagy 10-szer végigzongoráztam. XP-n simán felismeri hardver hozzáadásával. Segítségeteket elõre is köszi.

semmi

bon
Frissült a FAQ, beletettem a Memory remap-ot.

Balumann
Én már többször is leírtam a tapasztalataimat, én nem vártam megváltást a Windows 7-tõl, és nem is akartam felrakni, csak miután kb. 3-4-en is írták MSN-en hogy tényleg sokkal jobb és jobban futnak a játékok, felraktam.
Mivel WinXP -m kicsit instabillá vált, helyére raktam a Win 7-et. Kb. 20 játékot próbáltam már ezen a Win 7-en, és MINDEGYIK 5-10 fps-el jobban fut, mint a FRISSEN TELEPÍTETT XP -n.
Mivel a webcamom nem megy win7-en (meg éppen a vga driverekkel szenvedtem, esténként meg játszotutnk, nem akartam kimaradni amíg megoldom 😛) fel kellett raknom az XP-t. Most van egy frissen telepített, angol SP3-as Windows XP-m (messenger, Hamachi, TS, Ati Catalyst 9.3 és 1-2 dolog van csak telepítve ezen kívül!).

Bármelyik játékot nézem XP-n, rosszabbul fut! Armed Assault sok helyen játszhatatlan volt (cpu controllal már játszható lett, de akadt rendesen), most olyan tükörsimán fut az egész hogy csak nézek. RS Vegas 2 szintén belassult bizonyos irányokba nézve, meg akadozott a célzás kicsit (leggyengébb graf), win 7-en medium/high-on (pl. árnyék is bekapcsolva) szintén tükörsimán megy, gyors egérrel.
A Prototype kivételével (ami valamiért kék halállal ki is dobott múltkor :o) ez minden játékról elmondható eddig, amit elindítottam.
Vista-val szemben tv tuneremet is egybõl mûködésre bírtam (pedig a drivere ott is megvolt hozzá letöltve, de nem akart menni), és több programmal probléma volt.

Az én szememben (az én gépemen) a Vista egy használhatatlan oprendszer, a Win 7 meg bizonyos téren megváltás. Ami miatt még mindig szükségem van xp-re arról nem a microsoft tehet, hanem a genius meg a sony ericsson 😞

bon
Tiszta telepítés mindig jobb megoldás.

windows alól is ketté tudod választani. Lemezkezelõben.

Miley Cyrus
milu00 <ide képzeljetek a legaljasabb részetektöl egy nagyon ronda mondatot😄# de amugy menj a p*csába!!

Legrisebb hírek a Windowa 7 megjelenésérõl:

http://www.bulvarvilag.hu/hopp/?id=53045
devilzero
Hát akkor elõ a S*IL-t és 2részbe!!! ;-)
Valamilyen partíció progival (magyarral, ha nemtudod) válaszd szét és akkor nyugodtan mehet a Formázás!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Köszi a gyors válaszokat! Azért nem akarnám nagyon formázni a winchestert, mert egy partíciom van csak, a programokért nem kár, de rengeteg munkából eredõ képem és videóm van a gépen, ezeket nem szeretném mind kiírni. <#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

nem tévedsz. nekem is igy van

devilzero
Hát sztem ha nemnyomsz formatot akkor fentmarad a Vista egy WindowsOLD nevezetû mappában. Javítson ki valaki ha tévedek.

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Sziasztok! Lenne egy noob kérdésem: 64 bites Vistám van, szeretnék feltenni egy 64-bites Windows 7-et. Mindenképpen nyomjak egy Format c: -t vagy inkább a meglévõ oprendszerre telepítsem (már ha lehetséges)?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Miley Cyrus
Windows Se7en 7600 RTM-et rakj fel, ez a végleges ami kint lesz a polcokon...magyaritást meg tudsz szerezni..

[HUN]FaTaL
Na, az ebben a hozzászólásban írtakat direkt kipróbáltam (elhasználtam 29 napnál az összes rearmot) és nem mûködik. Az egy dolog, hogy nem 1-rõl 0-ra, hanem 0-ról 1-re kell átírni, utána látszólag lefut a rearm, azonban reboot után ugyanúgy 29 napon áll.

http://goo.gl/gd6Zi5

Egyikse. windows 7 rtm-et rakj föl.

[HUN]FaTaL
Alapból láttam hogy reklám így meg sem nyitottam, most meg már látom teleszpemmelte az összes topicot a faszságával.

TuxSkajvok
Császtok, a sevenben elõ lehet csalogatni a windows media player eszköztárat?

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Ne menjetek rá hanygafarm linkjére
Miley Cyrus
ki tud abban segiteni hogy Win7en amikor idul a gép, és beadja a Win-t akkor vagy választok az 1 Adminisztrátor vagy a semmi közül:S
szal a felhasználo választás képernyöt h tudom kivenni induláskor?

devilzero
Jah hogy már októbertõl van teljes, akkor jólvan!
Akkor sajnos visszarakom addig ajándékba kapott XP-met, Service Pack 3 vs. Win7 RC melyiket választanátok?

Nekem sajnos olyna hibáim vannak Win7 alatt hogy egyes játékok alatt gyors a hang, vagy éppen semmi sincsen, vagy nem indul el a Call of Juarez BIB.
Lehet az a baj hogy rosszul írtam ki PowerIso-val???

Szóval XP with SP3 vs. Win7 RC Buildt 7100 (nálam sok hibával:S)

[HUN]FaTaL
Mert a leválasztás csak az oprendszer elõl választja le, a feszültséget nem veszi el.

[HUN]FaTaL
Imgburn, ashampoo, totalcmd plugin, cdburnerxp (ha megy win7en, nem próbáltam)

A windóz 7tõl tönkrement a gépen..nem én vagyok az egyetlen...
http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55059
mateus33
Vajon miért csinálja azt a 7, hogy ha leválasztok egy usb eszközt akkor kiírja h eltávolíthatom, de az eszköz továbbra is megy. Pl. külsõ vinyó világít, pendrive szintén, teló se tér vissza magától csak ha kihúzom. De végülis inkább a külsõ vinyó miatt zavar, mert nem akarom h mindig menjen, így meg nem hûti vissza magát.

Miley Cyrus
nekem a Nero 9 megy😊)
ImgBurn-el irom az ISO-kat..
eddig minden program megy/ment ami Xp-n kell/kellett...^^

precision
ismételten személyes tapasztalat... egyebet nem tudok mondani

Bazinga!

Ashampoo Burning Studio 9
Létezik egyedi telepítés, hasznos dolog.
IMYke2.0.0.0
Hihetetlen lehet számodra, de sokkal több köze van hozzá, mint a "hogy is kell aktiválni ezzel-azzal az activatorral" témának...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attelee
Sziasztok!
Win7 64bit alá Nero helyett tudnátok valamit ajánlani ami audio cd-t is tud irni?Nekem a Nero 8.3Micro edition van fenn de nem tudok vele audiot irni,most meg felraktam a Nero9 et,de ez meg gusztustalanul nagy méretü,és fogja a gépem!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

[HUN]FaTaL
Imádom hogy az emberek szemében az határoz meg egy új OS-t, hogy a játékok hogy futnak alatta. Ki nem szarja le? Alapvetõen a vastól függ 3-4 FPS különbség van, borzasztó (van amikor annyi sem).

#13786.valaki?
[HUN]FaTaL
Tudom, hogy mi volt a win 3.1..

KranaZoli
"Tehát, az ilyen embereknek eleve 2 oprendszer kellene a gépére - így, a 2 közül az egyik felesleges... igen, a Linux az."

Ez így van, ha az emberi "erõforrást" nézzük, akkor valóban.
(maradjon is így)

Ha a szakmait, akkor már távolról sem.

Balumann

Vista; Seven és a játékok:

Hát igen, a DX10-nek ára van, a DX10.1-nek ára van, a DX11-nek is nyilvánvalóan ára lesz. Nem kell azon csodálkozni, hogy DX10; 10.1 alatt csökken az FPS. Mai game-ek alapból vas igényesek (amiket írtál legalábbis azok). Hát nem tudom, hogy Seven alatt vissza jött-e, jön-e az a mínusz 5-10 FPS. Én szkeptikus vagyok, nem hinném. Vissza fog jönni, ha erõsebb lesz a vas, vagy visszaáll vki a DX9-es XP-re. Szerintem sokan, akik a Messiást várták(várnák) a Seven-tõl, hogy ezen repülni fog az a game, ami DX10-ben játszhatatlan volt Vista alatt, azok úgy érzem Seven alatt is koppanni fognak. Marad 2 választási lehetõségük: Amit nem tettek meg a Vista-val, kénytelenek lesznek megtenni majd a Seven alatt (jobb vas vásárlása), vagy visszaállnak a DX9-es XP-re. A Seven-ben nem hinném, hogy játékok terén a "Megváltó" jönne el, érkezett meg. Ugyanúgy lesznek FPS csökkenések, kék képernyõk. Aminek Én örülök, hogy notin jobban fut, kesebbel beéri, mint a Vista. Játékok terén?! Nem hinném. Fõleg ha figyelembe vesszük azt is, hogy ugyanúgy nem látom, hogy optimalizált game-ek jönnek majd, ill. azt, hogy egy újabb game kevesebb vassal fogja beérni, mint az elõdje.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Klemice
-fav

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bon
Nem unjátok már? Marha sok köze van ennek a Windows 7-hez.

Az átlag user nem tudja, hogy létezne bármilyen alternatíva bármire.
Mert annak ellenére, hogy szélessávú internete van, tájékozódni és gondolkodni nem divat, ellenben ész nélkül letölteni és futtatni mindent, igen. Normális víruskeresõt és tûzfalat is legfeljebb akkor rak fel, ha már legalább háromszor újrahúzta a gépét a netrõl összeszedett férgek és vírusok miatt. Ezen a téren nem lesz szerintem soha változás az egyes Windows verziók között. (Miért is változna, hiszen komplett üzletágak épülnek a biztonsági rések foltozására és a vírusok elleni védelem biztosítására. ;o) )

IMYke2.0.0.0
Jó, akkor kifejtem 😊

Mai átlag, IQ-light warez huszárok mit is csinálnak?
Zenét, filmet, felhasználói programot és OS-t, játékot lopnak.

Ezek közül zene, film nézhetõ, hallgatható LINUX-on is.
Felhasználói programok - melyek alatt ugye a világ nagyon nagy részében használtak értendõk - többnyire Windows-osak , meghát: butabiztosabban lophatók.
Játékok --- azon pár fecskén kívül, melyek a múltban és manapság is, melyek elfutnak illetve direkt ilyen környezetre is fel vannak vértezve , illetve Linuxos emulátor segítségével futtathatók --- inkább Windows-ra jönnek. S a warezhuszárok ugye mindig "up-2-date" játékokkal szeretnek és akarnak játszani,
1, mert az a sikk
2, mert azok használják ki a gépeiket
3, mert ezekkel lehet vergõdni a suliban, szünetben
stb.

Röviden:
LINUX-szal is bármit meg lehet tenni és mégse.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Nem biztos hogy értelek😊 Linuxon is lehet warezolni (irc, dc++, torrent, edonkey, mindent lehet) - ráadásul teljesen biztonságosan, emellett Linuxra majdnem minden ingyen van.

Ne keverjük az átlag júzert a kockával. A kocka az informatikus és/vagy életet nem élõ zombi, az átlag pedig a hobbi és irodai felhasználó.

Linuxot az használ aki akar. Ha valaki befogadja az újat, van türeleme és érdekli a világa, az hamar beleszerethet. Akit nem érdekel, annak ott a Win és OSX. Örüljünk, hogy van mibõl válogatni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
S mint ahogy írtam (nem axióma, de attól még igaz):

De az "átlag" kocajúzer szeret warezelni. Nem vesz terméket, csak lop.
A Windows pedig ennek melegágya.

Tehát, az ilyen embereknek eleve 2 oprendszer kellene a gépére - így, a 2 közül az egyik felesleges... igen, a Linux az.

Balumann
Tégy úgy... reménytelen vagy. Az ember az alapján ítéli meg az OS-t, hogy amire használni akarja mennyire jó, melyikkel jobb. Mivel az az 5-10 fps játszhatatlanná tette a játékaimat, továbbá minden lassabban indult el, és néhány programom se indult el, webkamom ott sem mûködik, nem tudtam mit kezdeni a Vista-val. Valakinek megfelel, valakinek nem. Tényleg ennyire nehéz felfogni?