Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magyarkolega01
Ez miért van?
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

...:::|Supermoto is life |:::..

bon
Eseménynaplót nézd meg.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Igen, most a legfrissebb van fent, de tettem már vissza régebbit is és ugyanaz a helyzet. Nincs valami listaszerûség, ami megmutatja mivel akadhat Aero? Mert elég gyanús, hogy éjfél után és bekapcsoláskor történik ez(ezt elfelejtettem említeni).

bon
VGA driver frissítés próbáltad már?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Üdv!

Van egy elég bosszantó hiba, amire hiába kerestem megoldást, még nem találtam. Az Aero-val kapcsolatban lenne a gond, hogy általában éjfél után pár perccel egyszerûen leáll és az ilyenkor futó bármilyen programot/játékot/böngészõt egyszerûen lever az asztalra. Ez még a jobbik eset, de elõfordul, hogy az egész Explorert is hazavágja, amit csak úgy tudok mûködésre bírni, ha kijelentkezek és vissza. A Hibaelhárító csak annyit vél felfedezni, hogy le lett kapcsolva az Aero, amit visszakapcsol ugyan, de véglegesen nem oldja meg a dolgot(másnap ugyanez a hiba éjfél után pár perccel).
Pár hete húztam újra a gépet, de a probléma csak a napokban jelentkezett. Több fajta vírusírtóval is átnéztem a gépet, semmit sem talált(ezt azért tettem, mert nem telepítettem semmilyen új programot, amivel akadna az Aero). Memória ugyanúgy fut elõtte-utána, ahogy eddig, így elvileg az sem lehet gond. 32 bites Ultimate-em van.
Valakinek ötlet?

Ok semmi baj, sajnálom hogy nem tudtam a linkkel segíteni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

acsati
Szia!

Uh, igen én is az voltam. Bocsánat, hogy nem reagáltam. Amúgy megnéztem a linket, meg is csináltam a leírtakat, de az sajnos nem segített.

Viszont majd kipróbálom a 4-es keretrendszer törlését majd.
Szia!

Gondolom, hogy ph-n is te írtál ugyanezzel a névvel, és akkor ezek szerint nem olvastad a válaszomat. Ugyanis adtam egy linket neked, megpróbálom újra hátha eljut hozzád az üzenet: 66A hiba.Legalább annyi fáradságot vegyél, ha kérdezel és valaki válaszol a kérdésedre akkor valamit üzenjél <#hamm>.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

bon
Távolítsd el próba képpen a 4-es keretrendszert és újraindítás után telepítsd fel újra.

acsati
Sziasztok
Van itt nekem 3 frissítésem, amit nem telepít fel. Próbáltam egyesével is, de akkor is megáll telepítés közben és azt írja, hogy: Kód: 66A A Windows Update ismeretlen hibát észlelt. De amikor meg ki akarnám kapcsolni a gépet, akkor írja, hogy telepítené a 3 frissítést, ne kapcsoljam ki, de nem telepíti fel.
Mi a teendõ?
Azt vélem felfedezni, hogy nem omlik össze több oldal megnyitáskor, mint a Chrome-nál a Shockwave.
Annyira nem tanulmányoztam, mivel Chrome-ot használok. Valahol írtak róla changelog-ot a 9 óta, mégis milyen.
bon
Már 1 hónapja megjelent, de kb két hete már a Windows update-rõl is települ.

Megjelent az Internet Explorer 10 Windows 7 alá is, akit érdekel.
Elvileg le kell töltenie automatikusan.
Kedves Nolycsy!
Lépj be a BIOS-ba, és jelöld ki a cd/dvd meghajtódat elsõdlegesnek.
Akkor arrÓl fog BOOT-olni a géped, ahogyan azt BON is tanácsolta.
Így elindul a telepítõd és mûködni fog az egér és a billentyûzet is.
Sok sikert! :-)

Üdv: howarju

bon
Javításhoz boot-olni kell és akkor mûkõdni fog az egér és billentyû, mert a Windows-nak még köze sincs hozzá.

Nolycsy
Bár ezt még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy el tudnám indítani a javítást, mivel nem mûködik sem az egér, sem a billentyûzet. Pont itt vagyok meglõve, hogy akár netrõl is le lehetne szedni eszközillesztõt az egérre, csak nem tudom mivel leszedni.
Van fönt a gépemen XP. Azon, vagy a BIOS-on keresztül nem lehetne csinálni valamit?

Szia! :-)
Sz.V.Sz. Futtass egy Win7. javító telepítést!

Nolycsy
Miután kitöröltem, nem volt semmilyen felkiáltójeles hardver elem. Most, hogy van-e, nem tudom, mivel nem tudok sehogyan sem kommunikálni a géppel.

bon
A törlés után az Eszközkezelõben helyreállt minden hardver elem, vagy van még felkiáltójeles?

Nolycsy
Sziasztok!
A problémám a következõ: Nem mûködött a win7-en az automatikus eszközillesztõ, így nem ismerte föl pl. az mp3 lejátszómat. Azt olvastam, hogyha kitörlöm az eszközkezelõbõl az USB gyökérhubot, akkor majd befrissíti az USB portokat, és mûködni fog. Ehhez képest most nem ismer föl semmilyen input eszközt a gép (sem USB-s egeret/billentyûzetet, sem ps2-es csatlakozásút). Hogyan tudnék mégis kommunikálni a géppel?
(Megjegyzésként még annyi, hogy csak a win7-ben van ez a probléma, a BIOS-ba pl. be tudok lépni, sõt a gépemen levõ winXP is rendben mûködik.)

Szia! :-)

Ezt próbáltad már? :
http://jano023.blogspot.hu/2011/08/windows-7-starter-hatter-csere.html

precision
megjavult, köszi!

Bazinga!

Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a gépemen nem tudok hátteret változtatni :S ez kb már 1 éve így van, eddig nem foglalkoztam vele de már unom a jelenlegi hátteret :S 😄
A laptopom egy HP6730s (ez nem tudom számít-e) és windows 7 professional van rajta (service pack 1). Annyit már kiderítettem, hogy nem olyan win7 van a gépen, amin nem lehet hátteret változtatni, mivel jelenleg az a hátterem amit én állítottam be. A problémám nem olyan nagy, de ha tud akkor légyszi valaki segítsen!! 😊
köszönön
Kösz szépen fiúk! <#wave><#wave><#pias>
bon
A számolás problémát megválaszolták, Excel parancsikont meg tudsz csinálni újat, jobb egérgomb az excel.exe-n és parancsikon létrehozása menüpont. Majd a parnacsikont megfogod és a start menü megfelelõ mappájába húzod, vagy másolod.

dr Kotász
Excelhez talán tudok segíteni:

File/Option/Formulas/Calculation options

Itt neked valószínûleg a Recalculate before save van beállítva.

Vagy ha régebbi az Exceled: Tools/Options/Calculation
Kedves Bon,

Olyan problémám van a Microsoft Excellel, hogy ha függvényezek, nagyon egyszerû példa...=F5+G5, akkor ha entert nyomok, nem írja ki a megfelelõ értéket abban a mezõben amiben kellene, csak akkor írja ki, mikor csinálok egy mentést. Ha csak sima matek megy benne, pl =2+2, azt kiírja.
Meg az is érdekes, hogy start menübõl belelépek a Microsoft Office mappába, és nincs ott az Excel ikonja, a többi viszont ott van (powerpoint,word,stb). Valami ötleted van? 😊
bon
Töröld a 4-es keretrendszert és próbáld meg újra ferakni.

precision
az utolsó update óta nem tud felrakni 5 frissítést az update
mindegyik a dotnet 4 -hez való... hiába feltelepítem õket, kikapcsolásnál mindig elkezdi ugyanazt az 5 update -et felrakni, végig is megy a telepítés, ki is kapcsol a gép
de következõ indítás után ismét ott van az az 5 update és kikapcsolásnál ugyanúgy telepíteni akarja õket 😊

ilyenkor mi van? 😊

Bazinga!

bon
Még legalább 1gb memóriát és egy nagyobb sata-s winyót, esetleg egy core2duo procit, ha még kapni. Ha vga-t is akarsz akkor lehet, hogy táp csere is kell, Így már tulajdonképpen egy új gépet kellene venni.

De ez itt nem témába vágó így max privátba folytassuk.

Mit érdemes bele rakni?Videó kártyát minden képen kellene.
bon
15-16ezer ft-ot. De utánna se kell csodákat várni a géptõl, 1 magos proci, integrált vga (abból is régebbi típus). Elsõ körben érdemes lenne lefuttatni a FAQ 30-as pontjába megtalálható Upgrade Advisor pogramot, hogy egyáltalán van e driver minden hardverhez.

xxdani
Miért nem jeleníti meg a képek elõnézetét? A legnagyobbra van állítva akkor se tölt be, Nehézkes így a szelektálás. <#zavart2>

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Mennyit kéne bele költeni hogy elmenjen rajta?
bon
Igen, kisebb a gépigénye.

Sziasztok!
Lehet, hogy hülye a kérdés, de egy kevesebb tudású win7-nek (starter, home basic) kisebb-e a gépigénye -valamelyest- mint egy komolyabb verziónak (pro, ultimate)? Egy AtomN550 procis gépre készülök 32bites win7-et telepíteni amibe egyenlõre csak 1Gb ram van. Eredetileg win7 starter volt rajta.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

1. Okosabban kell netezni!
2. Érthetõbben kellene fogalmazni (Hogyan lehet ezeket a féreg geciket kiírtani??)
3. Leírni, hogy milyen programokkal próbálkoztál!
4. A gondodat a megfelelõ topikban írni, ez nem az a topik.

Hogyan lehet ezeket a féreg geciket kiírtani?? Már 2 napja küzdök velük és egy rohadt vírusírtó se tudja õket törölni. Nem is érdekelne annyira ha nem pörgetnék a procimat és a vidikarimat 100%-on!! Valakinek valami ötlet??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

DarkSector
Inkább ne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bon
Winyó kicsi, memóriát bõvíteni kellene.

erre érdemes e windows 7et rakni? Ha igen melyik verziót?
Processzor intel pentium 3ghz 2m cache 800
Mhz fsb
Alaplap asus p5vd2-vm/v
Hdd:80gb
Ram 1gb ddr II
Hang video alaplapi dvd iro
sziasztok!
segitséget szeretnék kérni.win 7 legális rendszerem van.az a baj, hogy az eszközkezelõt a vezérlõpultban nem tudom megnyitni.Ha megnyitom akkor megnyílik, de elé ugrik egy microsoft management console ablak amiben az van, hohy az MMC nem fog futni internet expoler 5.5 -nél korábbi verzióval.Ez rendbe is volna de ha ezt leokézom eltûnik az eszközkezelõ ablaka is.Ha csak bezárom akkor is ez a helyzet és nem tudok belemenni az eszközkezelõbe.Hogy lehet ezt orvosolni.Kérem a segitségeteket de ha lehet alapfokon,mert nem vagyok egykomputerzseni sajnos.

Elõre is köszi
bon
windows könyvtárba vna egy windowsupdate.log, ott biztos lesz hibakód.

acsati
Az a bosszantó, hogy hibakódokat sem ad ki sehol. Csak, hogy a szolgáltatás nem fut, próbáljam újraindítani a rendszert. Amúgy igen, jogtiszta, laptopról van szó, és amikor vettem adtak hozzá termékkulcsot, azt használom.
Eddig mûködött, csak most vettem új winchestert és ugyanúgy telepítettem rá rendszert, mint eddig szoktam és most valamiért nem jó.
Hm... Érdekes. A HD-s videónál van felirat. Akkor ezentúl nézzek mindent HD-ben? :-)
bon
Mi a hibakód? Jogtiszta a rendszer?

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség. Win 7-em van (hivatalos, OEM) és az a gondom, hogy a Media Player nem jeleníti meg a feliratokat. A felirat (srt formátumban) ugyanabban a könyvtárban van, mint a videó, a Media Playerban a feliratok "bekapcsolva, ha elérhetõ"-re állítva, K-lite codec pack telepítve, mi lehet a gond? Media Player Classicban mûködik, tehát ott megjelenik a felirat.
acsati
Sziasztok! Találkoztam egy furcsa dologgal. Nem mûködik a Windows Upate, se a Windows Defender. Próbálkoztam Microsoft supportos fix it nevû programokkal, semmi se segített. Gondoltam, akkor berakom a Win 7 telepítõ lemezt és csinálok egy javítást. Egész sokáig tartott, majd a végén kiírta, hogy nem sikerült... <#falbav> De semmi okot, vagy miértet nem írt. Mit tegyek? Új rendszert nagyon nincs kedvem telepíteni emiatt <#confused>
Igazad volt,-hiányzott egy 40 MB-os frissítési részlet.
Ezt telepítve minden rendbe jött.
Köszönöm!