Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Az áktiválások ha jól tudom eltávolíthatok a programok és szolgáltatásokból, a beállíott illegális kód meg cserélhetõ a vezérlõpulton keresztül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
virtuális gép

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kemszi2
még egy kérdés van egy másik laptop,tört win7 home premium van rajta. Vettünk ahhoz is egy eredeti win7 hp-t.Az aktiválást ki lehet belõle ütni és aktiválni az új kóddal,hogy ne kelljen mindent újra rakni?
kemszi2
Köszi a választ egyébként
kemszi2
Van egy olyan program amit nem tudok kiváltani és csak 32-biten hajlandó elindulni
bon
Bármileny 32bit-es oprendszer esetén vana 4gb-os memória limit és NEM oldható fel, Kell a 64bit ha 6gb memóriát használni szeretnéd. Nyugodtan telepíthettél volna 64bit-et, a kulcs jó hozzá.

kemszi2
Üdv!
Szeretném megkérdezni a hozzáértõket,hogy win7 (eredeti példány friss telepítés ,új acer laptop) 32bit esetén,ugye van ez a memória limit 3 és fél gigára.Na most a laptopban 6 giga van,viszont kénytelen voltam 32bites windowst venni .Láttam hogy vannak ilyen programok amikkel fel lehet oldani ezt a limitet,érdemes ezekkel foglalkozni vagy kamu cuccokról van szó esetleg szétbarmolják a rendszert teljesen
xxdani
Hali!

Megoldható, hogy "B" felhasználó ne használja a kiterjesztett monitort csak "A" nál legyen?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

bon
Megérkeztek az e havi frissítések jó telepítést!

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudnám összekötni a tv-met a pc-vel ilyen videó kártyám van gigabyte gt220 1gb hagyományos tv van és scart csatlakozó van a tv csak!Elõre is köszi a választ!Meg kábelem olyan van van egyik vége vga másik meg scart!
Azt próbáltam, de semmi eredménye.
bon
Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\Automatikus lejátszás

Sziasztok!

Valahogyan véletlenül kikapcsoltam, hogy pl amikor bedugok egy pendrive-ot, vagy egy külsõ merevlemezt, akkor beadja azt a kis panelt amibe ki tudom választani, hogy pl mappát nyisson meg.
Hol tudnám ezt visszakapcsolni?
Nem szûnt meg egyébként a probléma, teljesen random csinálja. Ma megint, tegnap nem. A winstatot nem futtatja és foggggalmam sincs, hogy mi a kotta(nézem, semmi más nem fut éjfél után).
Holnap(ma) felújítom a vasat és meglátjuk mi lesz, remélem megszûnik, mert eléggé bosszantó.
Egyszer, ha rájövök mi okozta ezt, feltétlenül fogom ide postolni, de azért köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

Wreck86
Még 1 restart után jó lett.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Sziasztok!
Frissítettem a hangkártya driveremet (Realtek hd audio) win7 64 bites rendszeremen.
Ami fura, hogy a bejelentkezõ hang késõbb hangzik el, tehát nem a rendszer felállása közben mint eddig,hanem jóval utána 1-2 perc múlva,ami fura.

Mi lehet az oka?

Mr_no_NaMe
Elvégre már így is használhatatlan, hogy kicsomagolás mellett SEMMIT nem tudok csinálni a géppel mert fél órás mûveletté válik egy 3 perces. Nem tudom. Lehet, sõt remélem, hogy a vinyóm kezd meghalni. Úgy is vennem kellene már egy újat...csak az alaplapom régi, de régi satásat meg minek venni. ááá. egy komplett gép kéne már. bankot kéne rabolni 😞
bon
Ha kiszúrja, hogy nem eredeti akkor nem lasúlni fog, hanem egy idõ után használhatatlan lesz a rendszer, de elõtte is óránként kiléptett.
Közel 10 éves winyónál már lehetnek teljesítmény problémák.

Mr_no_NaMe
Igazatok van végül is...lemeztöredezettség mentesítés + restart. Én is ezeket csináltam, de elég óckúlnak bizonyult.

Amúgy nyílvánvalóan nem origi winfosom van. Hallottam ilyeneket, hogy ha észreveszi, hogy nem eredeti, akkor kezd el lassulgatni. Most más loadert használtam a winfos telepítés után, de nem jelzett még semmi olyat, hogy eredetit kéne használnom. csak kibaszott lassú. nagyon lassú.

Lehet tényleg a winyómat kéne megnézni. Lassan 10 éves lesz.. jó ötletet adtál! Köszönöm!
Mayorpapa
köszi a választ, nekem fent van már a VLC-nek a 64-bites verziója, akkor külön kodek pakkot már nem rakok fel

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bon
Én már írom is, nem kell codec pack, elég pl. a Kmplayer

lck
Lemezkarbantartó, Lemez töredezettség-mentesítõ. Persze ezek registry-t nem karbantartanak, de sokak szerint nem is kell.

WRC-t és WDC-t nyugodtan használd! Nekem bejöttek sokkal jobban mint más.

7-hez Ezt szoktam feltenni.Nincs vele semmi gond.
De itt mindjárt írni fogják hogy ne tegyél semmit, inkább: KMPlayert, VLC-t, PotPlayert, MPC-t, mert ezekhez nem kell codec.
Mayorpapa
LCK: "a win saját karbantartásán" mit értesz? (új nekem még ez a win 7, egy napja van fenn)
A Wise Registry Cleaner-t akkor nyugodtan lehet használni ehhez is, mert XP-hez állandóan használtam.
Más. Milyen kodek pakkot ajánlotok 64 bites Win 7-hez? Egyáltalán kell ehhez kodek pakk?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

bon
Teljesen felesleges karantartó prgot ahsználni, éppen, hogy õk szokták elcseszni a rendszert ha túl mélyen belenyúlnak. Amúgy sp1-es Windows 7-et kell telepíteni és akkor sokkal kevesebb idõt vesz igénybe a firssítés.

Winyó állapotát is megnézném egy HD sentinellel.

Ja és ben "winfos" az oprendszer neve.

lck
Véleményem szerint ASC túl mélyen kotor bele a rendszerbe. Nem hiszem hogy microsoftnál csak lúzer programozók ülnek, mindenhol máshol / pl.: ASC-nál / meg profik. Írom ezt azért mert ASC-t én is kipróbáltam, de nem voltak olyan jó tapasztalataim vele.

Igazából az XP és korábbi rendszerek igényelték erõsebben a külsõ karbantartó programokat - szerintem.

Nem mondom hogy a win saját karbantartásán kívül mást tilos használni. Bár sokak szerint nem kell.
Nekem olyan van hogy Wise Disc Cleaner meg Wise Registry Cleaner. Ezekkel nincs gondom. Mindegyik free. Az ütemezett feladatokba téve szépen karbatart és optimalizál üresjáratban. Tehát nem kell állandóan futni neki hogy mûködjön.

Véleményem szerint szabad és KELL is update-elni. Egyetlen win7 update után sem vettem észre rendszerlassulást.
Mr_no_NaMe
Így van winfost akartam 😄

ASC szerinted miért teszi tönkre a gépet? Kérlek indokold meg, mert eddig ezt találtam a legösszetettebb programnak ami egyhúzásra helyrepofozza kicsit a gépet. Nem bonyolodtam bele, csak meggyõzött a kezelõfelülete (lehet annak nem szabadott volna hinni) kérlek fejtsd ki.

Ha nem így, akkor hogy tegyek egy friss oprendszert gyorsá? Semmi nincs fent csak a legalapabb dolgok amik alapjáraton mennek: nvidia vezérlõ + advanced + security essentials. És ennyi.

Mi a megoldás? Szabad updatelni egyáltalán? 2011-es nov-decemberi win7-em van asszem.
lck
Véletlenül kétszer is elrontottad a hozzászólásodat: "windows"-t írtál, pedig biztos "winfos"-t akartál.

Amúgy meg annak "fos" aki nem ért hozzá. Vagy azt hiszi ért hozzá és fossá teszi.
Mi az hogy az ASC szedte le az update-ket ??
Másrészt ASC kiválóan alkalmas arra hogy jól elbassza a win-t. Nem kellene használni.
Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Fura kérdéssel állnék elétek. A gépemen 2 partíció van, C: és D: meghajtó.
A C: meghajtón a winfos van (meg a telepített programok nagyrésze) a D: meghajtó pedig adatok, letöltések filmek, játékok etc.

Történt, hogy újrahúztam a C: meghajtót, mert lassú volt a winfosom, fél éves volt, ideje lett már. Szokásom, hogy az elsõ dolog amit felteszek, az valami jóféle gépkarbantartó/vírusírtó stb.
Nálam az Advanced System Care és a Microsoft Security Essentials játszik.

Az advanced System lényegében tegnap annyit csinált a gépemen, hogy leszedte az összes elérhetõ winfos ápdétet (kb 2 óráig csinálta), és ez után újraindult.

Én nem tudom mi történt, de ezután kibaszott lassú lett a gép. Ha nem fut egy program sem akkor tökéletesen hasít mint a villám, ahogy egy friss winfosnak kell. De ha fut mondjuk a utorrent, és mellette szeretnék játszani, mondjuk egy Sims-el vagy Dark Messiahval (pedig nem mai játékok) olyan szinten belassul az egész, hogy kezelhetetlen lesz a gép. De legyen az egy .rar kicsomagolás + utorrent vagy egy böngészõ + rar, vagy egy egyszerû telepítés.

Telepítés mellett nem tudok még netezni se. Mitõl lehet ez? Mi a franc történt a géppel? Szerintem a windows update tehet róla. Találkoztatok már ilyennel? 1 napos sincs a friss windows de már olyan lassú mint a dög.
Tetsuo
Ha a taskbaron a notificationt ki akarom kapcsolni, de az ikonokat nem, akkor mi a teendo?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

SgtChris
Vadi új HDD-re, új partícióra lett feltéve, format után, ergo nincs régi szemét...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

bon
Régi szemetét letörlöd.

SgtChris
Srácok az mitõl van, hogy újrahúztam a gépet, a régi rendszer egy 20GB-os partíción vagy 15Gb-ot foglalt, a friss pedig a 100GB-on azonnal 40GB-on terpeszkedik??? Hogyan tudom visszafaragni???

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

bon
Vezérlõpult/rendszer/eszközkezelõben megtudod néz a hangkártya tulajdonságainál. De a pontos típusa az alaplap vagy a hangkártya kézikönyvébe is írják.

[HUN]FaTaL
Amikor kikapcsol az aero megnézed a feladatkezelõben, hogy fut-e a winsat.exe.

http://goo.gl/gd6Zi5

Fogalmam sincs, ennek hogy tudok utánanézni?

[HUN]FaTaL
Nem a teljesítményellenõrzõ (winsat) fut le, hajnali 2-3 körül? (Nem emlékszem pontosan, mert mindig tiltom ezt a baromságot a feladatütemezõben).

http://goo.gl/gd6Zi5

Kváncsiságból ma megvártam, hogy elmúljon az éjfél, de nem történt semmi, még bekapcsoláskor sem. Kétlem, hogy megoldódott volna a gond, de most pár napig nem is tudom ellenõrizni, mivel le kell lépnem.
Sajnos az eseménynaplóból számomra nem derült ki semmi :/

Wreck86
Megvan, a teamspeak3-ban volt egy beállítás. El keleltt volna olvasnom normálisan ...

Az lenne még a kérdésem, hogy nem tudtok olyan progit ami meghatározza milyen audio driverem van és mi a verziója neki?

Köszi!

Wreck86
Sajnos még mindig . 😞

bon
Vezérlõpult\Minden vezérlõpultelem\hang\kommunikáció füll beállítását kapcsold ki próba képpen.

Wreck86
Hali!

Nem tudom mitõl, de a win7, mikor teamspeak 3 csevegõ progin egyszerre beszélek valakivel véletlenül, halkítja a másik beszélõt.

Tudtok valami megoldást erre, hogy ne halkítsa?

R4ng3r
HD sentinel szerint a vinyónak semmi baja,friss windows,ráadásul a vinyó is friss.Csomagolással nincsen baj, de ha telepíteni akarok valamit képfájlból akkor állandó ez a hiba: The source file is corrupted. Egyszerûen kipróbáltam mindent és semmi nem használ,HD sentinel futtatva,memóriának nincs baja.Elõre is köszönöm a segítséget! 😊

V43 1105
Nincs gáz a vinyóval többször nézték, HD Sentinel szerint.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bon
HD sentinel-el nézd meg a winyó állapotát.

bon
Elrejtésen kívül nincs más lehetõség.

Hecker007
Üdv! Havernál egy olyan probléma jött elõ (nem biztos hogy a win7-el van baj de arra gyanakszunk) Teljesen friss win7 driverek is frissek, a hdd kb 10 napot ment, és az van hogy bármit letölt ami cd képfájlban van az vagy crc hibás, vagy valamelyik fájl hibás, mindenki másnál jó, de nála valamiért nem. Legutóbb már egy ingyenes programmal is ezt csinálta a gépe.
Van erre valami megoldás?

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetne letiltani az 2010-es MsOffice olyan alkalmazásainak a frissítését, amiket fel sem telepítettem? Pl.: Visio, InfoPath
Mindig elrejtem a frissítést, de a következõ alkalommal újra frissíteni akarja.
Illetve a már levett programot is frissíteni akarja pl.: MsSQL szerver
magyarkolega01
Nem rakja be a képet de akkor kûldeök neked la egy képet.

...:::|Supermoto is life |:::..

bon
Mi?

magyarkolega01
[url=http://]Kép

...:::|Supermoto is life |:::..