Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sunlight
Az adatok eltünnek
Ott lesz a boot menüben
Az xp-vel formázod a patriciót

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

rage
A következõt szeretném kérdezni.
Van egy XP-m, ami mellé szeretném feltenni a Windows 7-est kipróbálásra.
Az E meghajtómon van kb 50 giga hely.

Ha erre felteszem a Windows 7-est (nem kérek formázást) az E partíción lévõ adatok megmaradnak-e, vagy a 7-es leformázza magának a partíciót mindenképpen ?
Illetve a másik kérdés, hogy a boot menüt, ahol majd lehet választani XP és Windows 7 között, létrehozza-e maga ?
A harmadik pedig, hogy a Windows 7 eltávolítása hogyan zajlik majd ?

Köszi!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valaki tud rá megoldást? Nem lehet változtatni semmilyen formában a hátteret! itt egy videó róla!
http://www.youtube.com/watch?v=PWa5itqV8hI

sunlight
Tedd föl ezt nekem ezzel tökéletesen megy:http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=10&g=85&a=884

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

sunlight
Vista driver van rajta vagy xp?

bon
Nem megfelelõ a driver, ha a legújabbat próbáltad ki és azzal se jó akkor marad a várakozás és a sima sztereó hangzás, vagy elmész a boltba és veszel pl. egy Sound Blaster X-fi Xtreme Gamer hangkártyát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

De elõtte miért nem volt lassú?

bon
Lehetséges, hogy az adott oldal amirõl filmet nézel lassú.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok

Nem akar sikerülni nekem ez a hangkártya dolog. 4.1es rendszerem van , mindent megcsináltam amit a FAQ-bat tanácsoltak kvadrofonra van állítva illetve pipa a hangszoro-kitöltésnél. Gigabyte EP35-ds3-as alaplapom van a legujjab driverrel. Se videonál se zenénél nem akarnak szolni a hátso hangszorok. Zenénél elõfordult már hogy megszolaltak de csak ilyen ezeréves rádio hangot adtak ki, egyszerûen nem tudom hogy mi lehet a probléma. XP alatt hibátlanul mûködnek.

remélem valaki tud segíteni

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

A szolgáltató által megadott sebességen megy a net csak videózáskor olyan fura nemértem...

bon
Csináltál már sebességtesztet? pl. a speedtest oldallal.

Az mitõl lehet hogy win7 alatt lassabb a netem mint vista alatt volt?
Ezt úgy vettem észre hogy szoktam a neten filmeket nézni és ott ugye folyamatosan bufferel, namost amit eddig meg tudtam nézni folyamatosan ment a lejátszás egyszer sem állt meg tölteni film az most mindig megáll és töltöget mintha lassú lenne a netem.Nem értem mitõl van ez!Más netes videóknál is észrevettem!

AntiHero
ok kösz

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SrAta
ááá fákk valamit elbasztam most csak kiteszi jelszóbeírásiog alvó gopmbbra ááááá
hogylehet visszacsinálni?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Az csak régi gépeknél mûködött. Nekem se mûxik, pedig nekem nem USB-s billem van.
SrAta
ui a ps2-esre bekapcsolt anno

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
köszi útközbe magamtól is meglettt😊
nah most a gondd bekapcsoltam biosban, hogy any keyre kapcsoljon be (USB-s speedlink billentyûzet) és nem kapcsol be
Teendõ?

bon
Nincs benne, külön letölthetõ a Windows Live Essentials részeként.

AntiHero
a win 7-be van movie maker?

Éna Home Premiumot raktam fel, de nem találok😞

Ha van benne akkor én, hogy tudnám elõcsalogatni?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az elõbb lett elmondva, olyat kell keresni BIOS-ban, hogy Suspend mode: S3(STR) ha az alaplapod támogatja, akkor így menni fog.

steam, origin: ACE_hun

SrAta
nah megkérdeztem havert õneki az alvás gomb hatására megáll minden venti a ram kapja az áramot és amikor megnyomja az alvás gombot akkor felpörög minden
nah nekem végig forog a videokari hûtõ meg a procihûtõ meg a ház ventijei neki nem...
Nemlehet, hogy a biosban lehet ezt beállítani??

Nincsen eltérés játékok sebességében szerintem
Sziasztok. egy olyan kérdésem lenne, hogy a játékok gépigénye nagyobb lesz W7nél mint XP-nél? Ha igen akkor mennyire? Elõre köszi
Nekem van. Egyenlõre még mûködik.
Atika :o)
Sziasztok van mar vegleges loader vagy meg varni kell?? Nem voltam es nincs kedvem ennyit visszaolvasni. Koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

<#worship><#worship>

nemtõlemkaptad😄

Asysoft: Köszi!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

úú.. ez mükszik<#eljen> videót csinálni csak regisztrált programmal lehet ? mert nekem leállt a progi és kifagyott a játék 😄

asysoft
Miért lenne? Én már a Vistát is úgy használtam.

/*WTF?!*/

és ha én mostantól mindig a hibernálást akarom majd használni kikapcsolás helyett, abból lehet valami gondom nekem?

nekem meg feketét fényképez bármilyen játékról is van szó...
Én is a frapsot ajánlom, az tökéletesen csinálja a képeket ráadásul utána nem kell szarakodnod paintben

Balumann
Állítólag a Fraps tud képet lopni játékokból, én még nem próbáltam. Én hypersnapot használtam eddig, de hát sajnos Win7-en ez sem tud képet készíteni játékból, ugyanúgy fekete kép lesz csak 😞 Frapsot kell kipróbálni.

Olyan problémám lenne, hogy hiába van telepítve az utorrent rendszergazdaként, nem tudom elindítani sima felhasználói profillal.
Mindig újra akarja telepíteni, megadom a rendszergazda jelszót akkor is.
Próbáltam teljes jogot adni az utorrent mappa biztonság fülön a felhasználónak, akkor se megy. pls help

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Jónak kell lennie, nálam is megy, elsõ installnál felrakja az SPTD drivert, utána újra kell indítani, és megint installálni kell, de akkor már fent van az SPTD, és felrakja a cuccot. Néha nagyon hosszan kell várni, mire megcsinálja, meg asszem valami inkompatibilitást is ír a windóz, azt is figyelmen kívül kell hagyni.

steam, origin: ACE_hun

Köszönöm megoldotta Alcohol 120%-al.
Mé nem? Ez a legfrisebb.. Ha ez nemjó akkor szedd le torrentrõl a power iso-t. Annak is van ilyen virtuális meghajtója
Ezt már próbáltam de nem jó :S
Hm, valamit elnéztem 😄 Klikk
Hát nem jön be:S
???
Szerintem az aerot kell kikapcsolni, és akkor nem az asztalt fényképezi.

asysoft: Nod 3.0? Nevetnem kell..<#zavart1>
nekemis ezt csinálja 😄 vagy az asztalt vagy full fekete lesz a kép.. a megoldás engem is érdekelne <#zavart1>

Sziasztok!!!

az lenne a problémám hogy ha windows 7 en elinditok egy játékot és a játékon belül szeretnék fényképezni vagy is meg nyomom a bill.-en a Print Sc SysRq gombot akkor nem a játékbol fényképez ki hanem a asztalt fényképezi le.

nem tudjátok hogyan tudom beállitani hogy a játékbol tudjak ki fényképezni?
asysoft
Nem tudom, hogy ez "normál Windows" viselkedés, vagy pedig a NOD32 tehet róla (nekem is az van, csak 32 bites, s már Vistán is elõfordult a jelenség NOD32 3.0-val), mindenesetre különösnek tartom, hogy nem látszik, mi eszi meg. Svchost amúgy nálam bõven 100 mega alatt fogyaszt.

/*WTF?!*/

Van aki tud linket adni a win7-nek megfelelõ daemon tools-hoz?
??? Hát amit nem akarsz hogy kitöröljön, kiveszed elõle a dobozból a pipát. De ennek van saját topikja itt
Sziasztok, nem idevaló a kérdésem, de talán elnézitek nekem😊

CCleanerben honnan vegyem ki a "pipát" ha nem szeretném, hogy a böngészõkben kitörölje a felh. neveket és jelszavakat (freemail, port.hu stb.)
De minden mást azért takarítson ki😊

Köszönöm és még egyszer bocsi....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Mr Spock
De eszi, 80-90% között, de a feladatkezelõben nem látni ezt a folyamatot, csak az svchost eszik jóval több memóriát az XP-hez képest, olyan 170-190 Mb-ot. Egyáltalán ez normális?

#16774: Nod 32 4.0 64 bites.

-muszáj-

Piloss
kipróbáltam,és mûködik

Köszi😊

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)