Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott lesz a boot menüben
Az xp-vel formázod a patriciót
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
Van egy XP-m, ami mellé szeretném feltenni a Windows 7-est kipróbálásra.
Az E meghajtómon van kb 50 giga hely.
Ha erre felteszem a Windows 7-est (nem kérek formázást) az E partíción lévõ adatok megmaradnak-e, vagy a 7-es leformázza magának a partíciót mindenképpen ?
Illetve a másik kérdés, hogy a boot menüt, ahol majd lehet választani XP és Windows 7 között, létrehozza-e maga ?
A harmadik pedig, hogy a Windows 7 eltávolítása hogyan zajlik majd ?
Köszi!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
http://www.youtube.com/watch?v=PWa5itqV8hI
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem akar sikerülni nekem ez a hangkártya dolog. 4.1es rendszerem van , mindent megcsináltam amit a FAQ-bat tanácsoltak kvadrofonra van állítva illetve pipa a hangszoro-kitöltésnél. Gigabyte EP35-ds3-as alaplapom van a legujjab driverrel. Se videonál se zenénél nem akarnak szolni a hátso hangszorok. Zenénél elõfordult már hogy megszolaltak de csak ilyen ezeréves rádio hangot adtak ki, egyszerûen nem tudom hogy mi lehet a probléma. XP alatt hibátlanul mûködnek.
remélem valaki tud segíteni
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

Ezt úgy vettem észre hogy szoktam a neten filmeket nézni és ott ugye folyamatosan bufferel, namost amit eddig meg tudtam nézni folyamatosan ment a lejátszás egyszer sem állt meg tölteni film az most mindig megáll és töltöget mintha lassú lenne a netem.Nem értem mitõl van ez!Más netes videóknál is észrevettem!
hogylehet visszacsinálni?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
nah most a gondd bekapcsoltam biosban, hogy any keyre kapcsoljon be (USB-s speedlink billentyûzet) és nem kapcsol be
Teendõ?
Éna Home Premiumot raktam fel, de nem találok😞
Ha van benne akkor én, hogy tudnám elõcsalogatni?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
steam, origin: ACE_hun
nah nekem végig forog a videokari hûtõ meg a procihûtõ meg a ház ventijei neki nem...
Nemlehet, hogy a biosban lehet ezt beállítani??
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én is a frapsot ajánlom, az tökéletesen csinálja a képeket ráadásul utána nem kell szarakodnod paintben
Mindig újra akarja telepíteni, megadom a rendszergazda jelszót akkor is.
Próbáltam teljes jogot adni az utorrent mappa biztonság fülön a felhasználónak, akkor se megy. pls help
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
steam, origin: ACE_hun
asysoft: Nod 3.0? Nevetnem kell..<#zavart1>#zavart1>
az lenne a problémám hogy ha windows 7 en elinditok egy játékot és a játékon belül szeretnék fényképezni vagy is meg nyomom a bill.-en a Print Sc SysRq gombot akkor nem a játékbol fényképez ki hanem a asztalt fényképezi le.
nem tudjátok hogyan tudom beállitani hogy a játékbol tudjak ki fényképezni?
/*WTF?!*/
CCleanerben honnan vegyem ki a "pipát" ha nem szeretném, hogy a böngészõkben kitörölje a felh. neveket és jelszavakat (freemail, port.hu stb.)
De minden mást azért takarítson ki😊
Köszönöm és még egyszer bocsi....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
#16774: Nod 32 4.0 64 bites.
-muszáj-