Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így is megcsináltam, de a probléma ugyanaz.
Egyszerûen hiába választom ki akármelyik új betûtípust a paintben, az elsõ billentyûleütésnél átvált a calibri-ra.

Megpróbálok egy másik betûtípus-csomagot is :/

Rage47
Miért lehet az, hogy eltûnt minden hardverem a Devices and Printers menüben? Se a szkennerem, se a nyomtatóm nem látszik. Ettõl függetlenül mûködnek, valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva. Így pl. nem tudom megnézni, hogy mennyi tinta van a nyomtatóban, stb. :/
bon
Szerintem akkor is érvényes az írásom, ha illegális forrásból származik a telepítõ, tehát letöltött warez, lopot szoftver.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
A lopás volt a kérdés, nem a legalitás😊

[merlinw.org]

bon
Én az is-is kategóriát támogatnám. Ha legális telepítõ készlet és azt nem aktiválod valamilyen okkal és ezért használod a Rearm módszer akkor legális. De ha illegális forrásból származó a telepítõ lemez és azt használod rearm módszerrel akkor illegális.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

simon7012
Szerintem sem csak az egyik kollégámmal vitatkoztunk össze...
Szerinte lopás....

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

MerlinW
Nem.

[merlinw.org]

simon7012
Sziasztok,szerintetek lopásnak számít,ha Rearmozva hosszabbítom meg a windows próba idejét?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

gabi89
Ha scvhost (nem = az svchost -al) akkor az vírus azt lekellene írtani.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Köszi a segítséget, akkor az RTM verzió ugyanaz lesz mint ami majd a boltokba kerül. Én még nem láttam olyat, ami elõre aktiválva van, igaz régen néztem utána, hogy milyen rls-ek kerültek ki a windows 7-bõl, csak activatorokat láttam. Esetleg ha vki elküldené Nekem pm-be, hogy melyik rls-t érdemes leszedni, azt nagyon megköszönném! Nem akarom a fórumot össze warezolni😊
Nekem is felkínálta telepítés után rögtön, én aktiváltam, hogy ne késõbb kelljen vele bajlódni. Úgy látszik közben helyrejött a problémám. Egyik renderelõ szoftverem került be véletlen a startupba, aztán minden indításnál magától elkezdett dolgozni, ezért húzta a procit.

Mondjuk a 90 napos nekem felkínálta hogy aktiválhatom, de még nem csináltam meg.

<#szomoru1>

''Ezek már olyanok hogy aktiválni sem kell õket, mert már aktiválva vannak''

[HUN]FaTaL
Hibajavítások történtek, érdemes lesz váltani, ha Vistat használtál, akkor semmilyen driver probléma nincsen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerintem érdemes lecserélni, még az Xp-nél is sokkal gyorsabban indul illetve mûködik. Jelenleg a neten már megtalálható az RTM verzió, ami a végleges verzió lényegében. (Build 7600 körül ha jól tudom. Ezek már olyanok hogy aktiválni sem kell õket, mert már aktiválva vannak.

Sziasztok. Rc változat és majd az október 22.-én megjelenõ windows 7 között lesz majd vmilyen különbség vagy 1az1-ben ugyan az lesz? Driver problémák vannak e a Windows 7-el? Jelenleg Vistat használok, de ahogy olvastam itt a hozzászólásokat, mindenki azt mondja, h érdemes lecserélni. Válaszotokat elõre is köszönöm!
Újra én, leállítottam egy ns1.exe nevû valamit a taskbarban, illetve a monitorozás résznél jelenítette csak meg, azóta minden rendben. A kérdésem az lenne hogy mi a fene lenne ez, és hogyan lehetne véglegesen írtani? CSak úgy kitörölni nem merem, mert nem tudom mi. Van erre egy jó program? A Malware destroyer segítene?

Megnéztem monitorozáson, az egyik procit csak kevésbé használja a másik procit viszotn 100-95%-on tartja mindig. Átlagolva így marad nyugalomban is 50%-on. Az scvhost sok helyen benn van a listában, e szinte mindegyik kicsit más nevû, nem merem õket megszakítani.

Ismét én, olyan gondom van, hogy nagyon belassult a gépem. És a proci 100%-on maradt. Utána olvastam hogy ez lehet spy program, vagy ilyesmi. MI történhetett? Csak az Office Xp-t tettem fel megbízható forrásból (ez eredeti is) meg a Daemon Tools-t megkérdõjelezhetõ helyrõl (teljeset akartam ezért máshonnan töltöttem le, de a vírusírtó nem jelzett semmit) Azóta (fél órája kb) nem fordult elõ újra hogy 100% on legyen folyamatosan, viszont nem megy 50% alá, még nyugalmi állapotban sem.

Nekem van xp és vista win7 mellett. Az a kérdés hogy ez a kipróbálható 90 napos verziót aktiválni kell amit microsoft elérhetõvé tett kipróbálásra?
És ha letelik 90 nap akkor mi lesz? Akkor csak kelleni fog a többi oprendszer.

Másrészt össze szeretném hasonlítani a játékokat teljesítmény szempontból vista - win7 (64bit): pl. supreme commander, rainbow six vegas 1-2, CoD4.

Vírusírtót ami kis errõforrást fogyaszt win7 alatt az avira lenne? Van jobb is?

L7wy
Nem fog semmit összezavarni, csak komplikált lesz neked... Elég a 7es, mivel szinte minden fut rajta és jobb is mint xp és vista.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

littleNorbi
Kösz sokat segítettél... Tehát összezavarja ???

bon
A legújabb a hivatalos oldalról.

Tud valaki egy mûködõ Daemon Tools-t a rendszerhez?

bon
Jobb gomb a betûtípuson és telepítés, tallózás meg a szokásos helyen vezérlõpult/betûkészletek.

Töröld le az XP-t meg a Vistát. Feleslegesek.
Fontokat csak simán be kell másolni a fonts mappába?
XP-ben volt ilyen készletek telepítése, kitallózás stb.

Bemásoltam, a Paintben meg is jeleníti az újakat, de miután kiválasztom és írnék valamit visszaugrik az egyik alapértelmezettre (kalibri-re asszem)

guglit ismered??<#mf2>

[IRAM] leader

littleNorbi
Fent van a gépemen egy XP és egy Vista, a 7es nem fogja összezavarni a bootolást ?

zzeN
Köszi, de más volt a hiba. A Shade-re kellett klikkelnem és jó is lett😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

<#alien2>

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Szasztok skacok, tud nekem vki adni 1 activator-t a magyar ultimate-hez?
Egy dologban viszont még mindig nem boldogulok. A KM Player még mindig "baszkódik" a hanggal. Vannak filmek ahol lejátsza normális hanggal õket, de van egy csomó olyan aminél a beszédek alig hallatszanak, ellenben nagy a basszus. Ilyenkor a hangkezelõjében 3/2:5 Channels-ról elállítom, meg vissza ugyanerre, akkor megint megy flottul minden.

Kösz a tippet, igencsak az volt a baja, mert ahogy megnéztem 20 percenként kikapcsolta ha épp nem matattam a gépen csak mondjuk böngésztem.

Elõtte tedd fel a Flash-t a gépedre. Nekem is ezt csinálta, aztán letöltöttem a flash-t és elmúlt, azóta szépen megy.

bon
Én próbáltam használni, de nekem már túlzottan leegyszerûsített, így maradok a sima nero 9-nél.

RETROB0Y
Nero 9 free-t használ vki?

zzeN
Hy all!
Van egy kis gondom a KMPlayer-rel. Felrakás után elindítom, és azt írja ki h "Az osztály nincs regisztrálva." és átlátszó a kép. A film faszán megy, de nem lehet beletekerni. VLC volt elõtte fent.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bon
Akkor lehet, hogy nem kompatibilis a kártyaolvasó driver-re a Windows 7-el.

[HUN]FaTaL
Winchester. Vagy be fog sz*rni, de, ha nem nyúlsz a géphez, akkor a rendszer lekapcsolja, amennyiben át nem állítod. Ha a gépen matatás közben csinálja, akkor lassacskán megadja magát, ments adatot róla valahova.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nincs semmi függõség .
bon
Nézd meg a függõségeit a függõségek fülön.

bon
Nem lehet, hogy a rendszer egy idõ után kikapcsolja a merevlemezt (rendszer winyót kivéve) és te a merevlemez újra felpörgését és üzembe helyezését hallod?

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
chipkártya olvasót szeretnék használni win7 alatt.egyenlõre nem mûködik.
A hiba oka valószínûleg,hogy nem fut a windows Smart Card Resource Manager szolgáltatása(SCARDSVR).
látom a futó szolgáltatások között azonban le van állítva.
Próbálom elindítani de nem sikerül a következõ hibaüzenettel leáll
1068: A függõ szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.

van ennek valami trükkje , hogy hogyan kell?
De akkor az hogy lehet hogy két különbözõ gépen ugyanezt csinálta de csak Vistán? Elfogadom a magyarázatot amúgy, csak nem értem hogy akkor hogy van az hogy évek óta haldoklik de még egyik se döglött be. Mondjuk a HD sentinel a régi gép vinyójára pár napot írt. Rég nem használtam, az már lehet nem is mûködik.

berczely
"szétkerregteti" <#idiota>

Semmi köze az op.rendszerhez ennek szerintem haldoklik inkább a winchester!De nem a Windows miatt!

Igazad lehet. :S Hát az baj, félek hogy szétkerregteti az egészet. Anno a Vistáról terjedt az a rémhír hogy szétkerregteti a winchestert. Persze nem tudom hogy ez igaz-e, de naivan bedõltem neki és soha nem is használtam huzamosabb ideig Vistát. Lehet ezt orvosolni, illetve káros-e?

Kérdésem az lenne hogy ez normális? (eddig nem tulajdonítottam neki jelentõséget mert alig fordult elõ, és eddig se volt belõle semmi gond) vagy a Win7 csinálja? Mi az oka és el lehet-e hárítani?

berczely
Inkább winchester!

Annak mi oka lehet, hogy idõnként kattog valami a gépemben mióta Win7-van? A procira tippelek, máskor is csinálta elég ritkán, de mióta az új oprendszer van fenn, szinte óránként hallom. (Néha ha nem csinálok semmit, és hirtelen nyitok meg bármit elkezd iparkodni és mintha felpörögne mint a CD-rom egy kicsit. + Idõnként ilyen fura kattanás. 1 éve megy így a gép, ma viszont eljátszotta vagy 20-szor.