Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném felrakni a win7-et csak az a kérdésem hova tegyem úgy , hogy indulásnál kitudjam választani melyik menjen . Két vinyóm van , az egyiken xp , a másikon vista van . Van még egy 500-as külsõ is .
Elõre is köszi !
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Elkészült a Windows 7 XP-módja
A Microsoft csütörtökön átadta gyártásra a Windows 7 azon kiegészítését, amely lehetõvé teszi az új operációs rendszer számára, hogy kompatibilitási problémáktól mentesen legyen képes a Windows korábbi kiadásaira készült programok futtatására. A Windows XP Mode kiegészítõ csomag formájában ingyenesen letölhetõ lesz a Windows 7 Professional, Enterprise és Ultimate változatainak felhasználói számára.
"Sok Windows XP alkalmazás kompatibilis lesz majd a Windows 7-tel. De a Windows XP Mode egy plusz biztonságot fog nyújtani kis- és középméretû vállakozások számára abban, hogy akadályok nélkül térhessen át a Windows 7-re és futtathassák azt", írta Brandon LeBlanc, a Microsoft kommunikációs menedzsere a szoftver elkészültének alkalmából született blogjegyzésében.
9.10-el is ezt csinálta. 😞 Valaki mondta állítsam az MTU-t, már nem emlékszem mennyire, de úgysem mûködött. 😞 Talán a következõ verzió, majd meglesem azt is. 😊 Amúgy használtam már ubit, ha nem játszom szerethetõ rendszer. Az asztalin marad a Windows, semmi gondom evvel sem. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
AP344-ben csak a chipset a gáz, a többi rendben van. Akkor hát, evvan😊
Egyébként ahogy olvasom 9.10-ben van rendes sis900 "támogatás". Mondjuk 8.04 óta van, csak eddig molyolni kellett a modulokkal.
[merlinw.org]
steam, origin: ACE_hun
2. szarabb proci, szarabb vga, os nem kell
[merlinw.org]
[merlinw.org]
#17445: Nekem pl. majd akkor lesz Ubuntu a notimon, ha megy végre a hálókártyám vele. 😄 (SiS 191, felismeri, bedugom a kábelt, majd közli, hogy disconnected 😄)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Apocalipto: nekem kell... 😄
[IRAM] leader
Megoldás??..egyenlõre nem találtam,de hálózat az van,csak nem használható csak részlegesen.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mikor az Euro Truck Sim nem fagy le.
Help Pls!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Hanem simán, mint XP-nél - közös munkacsoportot kell beállítani és mappát megosztani. Nekem még Win 7 és Windows Milleneum között is megcsinálta a hálózatot.
A gépem: asus p5n-e, c2d 4400, 2 giga ddr2, 8800GT
Teljesen szabálytalan és random idõközönként elõfordul, hogy a vinyó "lefagy", világít az írást/olvasást jelzõ led, és 1 percig megáll az élet, nem reagál a progamindításokra a gép, viszont 1 perc után mindent megcsinál ami a fagyás alatt esedékes lett volna (pl új program indítása), és minden folytatódik onnan, ahol abbamaradt. Fontos, hogy a "fagyás" alatt az egér mozgatható! Elõtte XP-n semmi ilyen gondom nem volt!
Orvosság?😊
Thx!
Azt szeretném megkérdezni,hogy rajtam kívül van valainek Transient Multon Manager-ere?😞
Mert nekem nincs és pedig kellene😞