Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok !

Szeretném felrakni a win7-et csak az a kérdésem hova tegyem úgy , hogy indulásnál kitudjam választani melyik menjen . Két vinyóm van , az egyiken xp , a másikon vista van . Van még egy 500-as külsõ is .
Elõre is köszi !
Úgy tûnik vannak bizonyos videokártyák amik nem megfelõek a win7 számára. Állítólag vagy túl alacsony feszültséget állít be bioszban a kártyának, vagy nem kompatibilis a driver stb... MIcrosoft techneten mind az angol mind a magyar fórumon is több emebernek ugyan ez a problémája. Egyeseknek megoldódik, úgy hogy másik kimenetre dugja a monitorját, lehúzza a két monitor közül az egyiket. Mások meg egyszerûen új kártyát vesznek. Honnan lehet tudni melyik kártya oké? Fõleg ATI a necces. Kijavítja a hibát az ati? SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE-vel megszívtam.
bon
Innét, igaz még nem végleges. link A végleges változat majd a Windows 7 megjelenése után lesz publikus (igaz azért fellelhetõ már egyébb oldalakon)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

EZ honnan tölthetõ le? Tudja valaki??

Elkészült a Windows 7 XP-módja

A Microsoft csütörtökön átadta gyártásra a Windows 7 azon kiegészítését, amely lehetõvé teszi az új operációs rendszer számára, hogy kompatibilitási problémáktól mentesen legyen képes a Windows korábbi kiadásaira készült programok futtatására. A Windows XP Mode kiegészítõ csomag formájában ingyenesen letölhetõ lesz a Windows 7 Professional, Enterprise és Ultimate változatainak felhasználói számára.

"Sok Windows XP alkalmazás kompatibilis lesz majd a Windows 7-tel. De a Windows XP Mode egy plusz biztonságot fog nyújtani kis- és középméretû vállakozások számára abban, hogy akadályok nélkül térhessen át a Windows 7-re és futtathassák azt", írta Brandon LeBlanc, a Microsoft kommunikációs menedzsere a szoftver elkészültének alkalmából született blogjegyzésében.
[HUN]FaTaL
Igen a chipset. :/ Hát ez volt akkor normálisan, többi mind Intel VGA-s hulladék volt nagyjából, úgyhogy emelett döntöttem végül.

9.10-el is ezt csinálta. 😞 Valaki mondta állítsam az MTU-t, már nem emlékszem mennyire, de úgysem mûködött. 😞 Talán a következõ verzió, majd meglesem azt is. 😊 Amúgy használtam már ubit, ha nem játszom szerethetõ rendszer. Az asztalin marad a Windows, semmi gondom evvel sem. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Aham, egyel öregebbet néztem.
AP344-ben csak a chipset a gáz, a többi rendben van. Akkor hát, evvan😊

Egyébként ahogy olvasom 9.10-ben van rendes sis900 "támogatás". Mondjuk 8.04 óta van, csak eddig molyolni kellett a modulokkal.

[merlinw.org]

Valakinek van PS/2-es Samsung SDM4510P billentyûzete? Nekem alapban mûkszik a hangerõ meg a play/stop gombok, meg a Sleep gomb is, de a User billentyûket nem tudom mûködésre bírni, sikerült már valakinek?

steam, origin: ACE_hun

[HUN]FaTaL
Bár többféle F5SL van, nem tudom melyiket nézted, nekem AP344 van.

[HUN]FaTaL
Mellesleg nem most vettem, hanem februárban. 😊

[HUN]FaTaL
1. lassabb VGA, szarabb proci, 100as ethernet pfff, nincs táska
2. szarabb proci, szarabb vga, os nem kell

MerlinW
[HUN]FaTaL
Leszarom, notival jött, ez volt olcsón normális notebook (F5SL). Nehogymár az oprendszerhez vegyem a hardvert, lol 😄

MerlinW
SIS... gány kínai kaki. Messzirõl kerülni kell. Utoljára a 90-es évek elején tudott letenni bármit is az asztalra. Unix/Linux támogatása direkt nincs.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
Ha a Vista napi szinten lefagy, akkor vagy szar az egyik drivered, vagy hardverhiba van...

#17445: Nekem pl. majd akkor lesz Ubuntu a notimon, ha megy végre a hálókártyám vele. 😄 (SiS 191, felismeri, bedugom a kábelt, majd közli, hogy disconnected 😄)

MerlinW
De kell Ubuntu😊 Legyen már egy OS is azon a gépen..😊

[merlinw.org]

laci 700
volt egy xp-s laptopunk amit már nem használunk. a hozzáadott telepítõvel és kóddal felttem egy másik gépre az xp-t és mûködött. de ma például ugyanazzal magyar OEM telepítõvel tettem fel az XP-t egy német (aldis) gépre a rajta lévõ kóddal. Még ha nem is tudom visszetenni a Vista-t sem fogom sajnálni mert lassú és gyakran lefagy. Ha bejön a Win7 akkor gondolkodom a megételén, vagy marad az XP és az ubuntu. Majd írok hogy sikerült. 😉 :S

bon
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy hagyományos Vista telepítõ elfogadná e a laptop alján lévõ kódot (ha el is akkor egy OEM verzió). Mert brand gépek XP kódjánál már futtotam össze olyannal, hogy nem fogadta el. Én pl. munkahelyen nem a gépeken lévõ kódot használom telepítésre, mert mennyiségi licenszkulcsaink vannak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

laci 700
Szerintem ezt a HP a kezdõ felhasználóknak találta ki hogy ne kelljen vacakolni az újratelepítéssel és a driver-ek telepítésével... Mert akkor minek tette volna fel az összes driver-t az oldalra?

hali. volt egy kékhalálom, ami érdekes mert már a vistánál javították ezt. na mindegy, az van, hogy bejelentekzõ felület nem látszódik csak egy feketeség van, így írom be a jelszavamat aztán belép és most jó. dehát ez a feketeség az elején biztos nem egészséges. valami ötlet erre?

laci 700
Rádugtam a gépre is a külsõ HDD-t ott megvolt mind a 2 partíció és az összes fájl. Lehet hogy a Vista-val van a gond?

laci 700
Szerintem, ha a RECOVERY partícióról kimásolod a fájlokat és késõbb ha szükséged van rá újra létrehozod és visszamásolod mûködni kell...

Apocalipto: nekem kell... 😄

Win 7 bõven elég. Nem kell ubuntu.
laci 700
Ami miatt féltem a Vistát, hogy alapból benne van néhány CyberLink program. ha ezeknek kiírom az sr kódjait és egy XP alatt beírom a programba mûködni fog? Meg ha mégis Vista kéne letöltöm torrentrõl és beírom a matricán lévõ eredeti kódot. Nem? HP oldalán fent vannak Win 2000 - Windows 7-ig a driverek... Szerintem egyik nap neki esek és felteszek egy XP/ubuntu vagy Win7/ubuntu kombinációt mert a Vista napi szinten lefagy...

Igen...köszi..már mindkettõt próbáltam...sz...rik rá <#hehe>

[IRAM] leader

Valószínû nem az egyszerû megosztást használod. Kapcsold vissza azt, és úgy használd a megosztást, akkor menni fog.

bon
A Recovery partició hiánya nem tudom, hogy befolyásolja e a visszaállítást (de a válasz engem is érdekelne), a saját gépemen még nem volt rá szükséges. A munkahelyi laptopokon meg rögtön rendszer törlést csinálok és rakom fel a saját szájízemnek megfelelõ Windows-t, így még soha se csináltam rendszer visszaállítást.

laci 700
Van alapból egy HP RECOVERY Partíció. Ha ez törlõdik gáz van? Mert fogta magát és eltûnt... Meg a Külsõ HDD-rõl is eltûnt egy partíció. :S Visszaállítom az eltûnt fájlokat, újraformázom a RECOVERY partíciót és visszamásolom az ottani fájlokat mûködni fog? :S

Az XP "látja a win7-et,de a win7 jelszót kér az XP-s hálózati csatihoz,holott ki van kapcsolva a jelszókérés.
Megoldás??..egyenlõre nem találtam,de hálózat az van,csak nem használható csak részlegesen.

[IRAM] leader

Dehogynem...

[IRAM] leader

R420
Ok.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

MerlinW
Ezt talán a Landwirtschafts topikban kellene megkérdezni...😊

[merlinw.org]

R420
Win7-en miért fagy le a Landwirtschafts-Simulator 2009?
Mikor az Euro Truck Sim nem fagy le.
Help Pls!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Atika :o)
koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

MR ME
legyen meg a te akaratod 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Október 22 de mind1.
MR ME
nov 22

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Máté94
nem
Atika :o)
Sziasztok megjelent mar hivatalossan a windows 7??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

lck
Simán megy. Az a lényeg hogy nem az "otthoni csoport"-ot kell matatni, az 2 Win 7-es gépnél van.
Hanem simán, mint XP-nél - közös munkacsoportot kell beállítani és mappát megosztani. Nekem még Win 7 és Windows Milleneum között is megcsinálta a hálózatot.
bon
A gép indításánál valamelyik "F" gombbal, legalábbis az én HP gépemnél így van. A Pontos infot az indításnál közli.

bon
A winyo rendben van? A HDSentivel-t futtatva kiderítheted. Kártevõ nincs bent a gépen?

poruljartal
valaki próbált már xp és win7 között hálózatot csinálni? sehogy sem megy 😞((

JimKirk
Sziasztok!

A gépem: asus p5n-e, c2d 4400, 2 giga ddr2, 8800GT

Teljesen szabálytalan és random idõközönként elõfordul, hogy a vinyó "lefagy", világít az írást/olvasást jelzõ led, és 1 percig megáll az élet, nem reagál a progamindításokra a gép, viszont 1 perc után mindent megcsinál ami a fagyás alatt esedékes lett volna (pl új program indítása), és minden folytatódik onnan, ahol abbamaradt. Fontos, hogy a "fagyás" alatt az egér mozgatható! Elõtte XP-n semmi ilyen gondom nem volt!

Orvosság?😊
laci 700
Üdv. HP Pavilion dv5-ös laptopom van elõre telepített Vista Home Premium op. rendszerrel de nem adtak telepítõ lemezt hanem nekem kellett létrehoznom egy rendszer visszaállító DVD-t. Ha a Vista helyére felteszem a Windows 7-et utána hogyan tudnám visszatenni a Vista-t? (ami a DVD-n van)
Thx!

Hi, én valamit beállítottam, és most a D-re "Recorded TV" könyvtár alá mindig létrehoz különbözõ méretû file-okat, amit le sem tudok törölni ".tmp.sbf" kiterjesztésûek. Régen ezt nem csinálta, hogyan tudom ezt megszüntetni?

A W7 BETA Kaspersky nálam is fent volt, nálam szinte napi 3-sor rendszerösszeomlást okozott (értsd kékhalál). Leszedtem, és megszûnt, most a Microsoft sajátját használom, kicsi, egyszerû, figyeli amit kell.

Máté94
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni,hogy rajtam kívül van valainek Transient Multon Manager-ere?😞
Mert nekem nincs és pedig kellene😞
bon
Lehet, hogy nem támogatott betû típust próbálsz használni. Publisher programban szokott ilyen lenni, hogy bizonyos betûtípusokat nem támogatót a program.

Mivel tegnap már az egész gép lelassúlt,furcsán viselkedett,visszaálltam az XP-re.Reggel újra W7.Proci pörög,a Kaspersky frissités nem áll le,a gép lassú.Letöröltem a Kasperskyt,újra gyors minden,az IE8 is villámgyors.A W7 BÉTA Kaspersky volt fent. ???
[HUN]FaTaL
Ezt a korábbi paint verziók is elõszerettel csinálták. Használj valami mást, pl. Paint .NET vagy GIMP.