46641
-
#24839 Hali a virtuális memóriát hol lehet állítani? -
#24838 eddigis voltak netes tv-k, mintha youtube-on néznél egy videót, csak ez élő közvetítés.
de ahhogy olyan csatorna szükséges, ami online.
ne a kábeles, közvetítésekre gondolj.
tv2-őn is csak 1-2 adás megy egyenlőre online. -
EK1TEP #24837 Ezt olvastam a Windows 7 honlapján:
"Internetes tévé
Az Internet TV internetes műsorok és filmek széles választékát biztosítja, amelyek mindegyike megtalálható egy kényelmesen kezelhető műsorfüzetben. Nincs szükség TV-tuner eszközre."
Ez hogyan lehetséges?
-
#24836 start->services.msc->keresd ki a windows update szolgáltatást->duplaklik->elindítás és tedd automatikusra
Vagy vezérlőpult->felügyeleti eszközök->szolgáltatások és ugyanaz. -
#24835 Virusírtó, tűzfal is blokkolhatja! -
#24834 a bootrec /bootfix
a bootrec /bootmgr
megoldotta a problémát, de csak úgy h darabokra szedtem a gépet és variálva a vinyókat meg az optikait is
2 nap baszakodással, de megjavult -
sunday #24833 Egyik sem volt konfigurálva ezidáig megnéztem.valami letilthatja a frissítéseim nem tudom mi...ugyan az a hibaüzenet jelentkezik. javítani fogok egyet a lemezzel megpróbálom azt,hátha segít. -
#24832 nem :( -
exodus2 #24831 Véletlenül nem másik felhasználóval léptél be? -
#24830 sziasztok, a vezérlőpultban a programok és szolgáltatásokban eltüntek a feltelepített programjaim, csak 5-progit mutat, valójában pedig van vagy 50, pl nvidia drivert sem mutatja, nem tudjátok hova tűnhetett, miért nem mutatja?? pedig fent vannak a gépen -
exodus2 #24829 Konkrétabban? Melyik driver, milyen eszközre, hardware szám? -
exodus2 #24828 Start menü - Vezérlőpult - Windows update - Beállítások módosítása
Vagy
gpedit.msc beirod a futtatáshoz majd Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Windows összetevők - Windows update - És ott nincs e tiltva valamelyik? -
#24827 Ezt nem értem, az a driver(D-Link) ami direkt a Win7re szól fel sem lehet telepíteni, de ami Vista-s azt fel lehet, működik is, de nem tökéletes... -
sunday #24826 Hello! Egy ideje nem működik a windows update a gépemen,és fogalmam nincs hogy miert,az automata frissítési dátumokat is próbáltam változtatni de így se változott semmi,és ezt az üzenetet irja mindig ki ha a frissítések keresésére megyek:
http://i46.tinypic.com/2s8ilia.jpg -
#24825 thx! -
Anotino #24824 Koszonom a tippet, mar csomagolom is ki.
Az universal extractor belesult, de lattam, hogy a 7zip-et probalta hasznalni. A legfrisebb 7zip mar megbirkozik vele. -
exodus2 #24823 Letöltöd az Universal Extractor programot, és a win7 telepítőjén található install.wim fájlt kitömöríted (sok hely kell hozzá, és elég sok idő) és az 5ös könyvtárban megkeresed az msconfig-ot, majd bemásolod az eredeti windows könyvtárba. 64bitesnél nem tudom pontosan hova kell másolni (talán SysWOW64, vagy System64?), 32bitesnél a system32-be. -
Anotino #24822 Udv,
Az msconfig.exe eltunt a rendszerembol valahogy. Azt olvastam, hogy fertozes eredmenye lehet, de eleg alaposan atfesultem a rendszert es nem talaltam semmit (talan egy azota mar kiirtott dolog kovette el)
Nagyon halas lennek, ha tudna osztani velem valaki egy msconfig.exe -t. Windows 7 x64 (ultimate, de gondolom ez mellekes) -
Bal0924 #24821 Azé kösz. -
exodus2 #24820 A google-t ismered?
"Microsoft Feeds Synchronization task found on PCs with Internet Explorer 7 and which automatic RSS Feeds synchronization turned ON. This task starts up at the intervals specified in Internet Explorer 7 and checks for updates to your RSS feeds. Once it has updated your RSS feeds, it terminates." -
Bal0924 #24819 Mire való a msfeedssync.exe ?
Ki kell engednem a netre? -
#24818 Vezérlőpult->Hangbeállítások egyáltalán 5.1re vannak téve?
Nekem sb audigyvel tökéletesen szól minden. -
#24817 Akkor sem.
A Xonarnak van egy olyan "specialitása", hogy FlexBass. Ha ezt bekapcsolom akkor szól a mély de összhatásban hulladék a minősége. Ugyanez a kártya XP alatt csodálatosan szól.
Meg tudom szólaltani ilyen módszerrel a mélyet, de torz a hang.
XP alatt volt alapból mély-magas állítási lehetőség, itt már az sincs.
A legfrissebb win7 drivert használom, biztosan nem ezzel van a gond. -
exodus2 #24816 Ha a lejátszóeszközök - Hangszórók - Tulajdonságok - Javítások - Beállításnál beállítasz valamilyen hanghatás jellemzőt akkor sem jó? -
#24815 Biztosan feltette már valaki a nagy kérdést, hogy miért nem szól a mélyláda win7 alatt. Az SB Live-hoz nincs normális driver, ez világos, vettem egy Asus Xonart. Lehet flexbass beállítással mélyet kicsikarni a rendszerből, de nem az igazi.
Mit lehet tenni, hogy a win7 kezelje rendesen a ládát is? Így elég gázos a Genius 5005.... -
exodus2 #24814 A Win7 csak WDDM drivert rakhat fel, tehát nem hiszem hogy frissíti neked 9.12re ami catalystos driver. -
WorldTorrent #24813 Vagyis en mar egyszer vissza tettem egy regebbi ati drivert de a Win7 frissitette 9.12-re-.- -
WorldTorrent #24812 Hello, mostanaba WinFast PVR2-esem mindig le szokott fagyni, es van amikor az egesz windows kep fekete lesz, szerintem az uj 9.12-es videokartya driver miatt , de nem tudom pontosan miert:\ szerintetek ? -
#24811 Van belőle sima inf-es változat és van telepítős változat is. A két driver nem lehet úgyanaz, mert a verzió számuk eltér. De ha fent van már a 25-ös akkor nem célszerű feltenni a 20-as változatott. -
#24810 Várjunk csak picit.
Most nézegetem a dolgokat, ahogy rákerestem a 9.1.1.1025-ös Intel Chipset driverre és sok helyen nevezik egyszerűen csak valami Intel INF-nek, mikor a múltkor linkelt alaplapom oldalán is ilyen néven lehet letölteni a Chipset drivert.
Még a verziószám szerkezet is olyasmi, csak itt elméletileg korábbi driver érhető el az ott írt verziószámra hivatkozva: 9.1.1.1020.
Most akkor lehet, hogy ezek a driverek mégis ugyanazok, csak én most ha már telepítettem a ...25-öset, akkor "downgrade-lnék" egyet, ha telepíteném ezt a ...20-at az alaplap oldaláról? -
Apocalipto #24809 Persze. Én mindenből a legfrissebbet használom. -
Petike954 #24808 Ha a géppel nincs semmi baj érdemes felraknom a legújabb chipset driver-t? Intel ICH7-es chip, és a Driver checker a jelenlegi 6.1... driver helyett felkínált egy 9.1.....drivert. -
exodus2 #24807 Mert rendszerint opengl vagy direct3dben futnak a játékok, és azt nem tudod menteni printscreenel. Olyan játékot, ami egyiket sem használja, azt talán tudod menteni, de azok nagyon régi játékok. A fraps nevű program azzal próbálkozz. -
#24806 Én se hangkártyánál se VGA-nál nem szoktam törölni a régi drivert az új telepítése előtt. -
#24805 ezt nem is tudom hol kérdezzem, win7 hiba lehet, hogy régebben a játékon bellül ha nyomtam egy printscreen-t, akkor kint belépve a paint-be beilleszthettem a képet.
most meg csak egy fekete képet tud kilopni a játékokból.
ez miért lehet? win7-nél van csak ez? vagy ezért a mostani játékok a felelőssek? -
Prof William #24804 Furcsamód most is előfordul hogy bekapcsolom és nincs net de most már egy újraindítás után megszűnik. Be vannak pipálva a dolgok a registríben lehet azért... -
#24798 Köszi, hogy szóltál, akkor azt is telepítem az alaplap chipset driverével együtt. Akkor előttük azt mondod nem fontos törölnöm semmit sem.
Mert pl hangkártya meg videokártya drivereknél szokásom előtte törölni a korábbit. -
#24797 Vezérlőpultban kell a Szolgáltatásokban (úgy emlékszem, hogy a Programok telepítése törlésénél beül) Windows Search nevű sort keresni és pipát visszarakni mellé. -
#24796 Ha valaki gyér tudásúnak adod el, és 1x leformázod teljesen, nem fogja tudni visszaállítani. Kellően profinak kell ehhez lenni. Ráadásul ha nagy fájlok voltak rajta, játékok filmek gigás méretben, szinte lehetetlen onnan bármit teljesen visszaállítani. -
TomBond #24795 Két kérdésem lenne: az egyik hogy a Win áttelepítő különböző verzióknál is használható? (ultimateról professionalra szeretnék váltani) A másik hogy van valamilyen program arra hogy a HDD-n ne lehessen visszaállítani az adatokat? (el szeretném adni a külső HDD-t és nem kéne hogy esetleg megtalálhatóak legyenek rajta az adataim)