Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Én voltam ma kint a GameShown. Örülök is meg nem is.
Egy dolog hogy 1,5 órát álltam sorban, viszont semmit nem tudnak arról, hogy mi lesz 2010 márciusában, amikor a licence lejár, legalábbis a papír szerint amit adtak. Tudom, hogy tisztaszoftver keretein belül igényelt licencet évente meg kell újítani, de most mi lesz... márc 1-én lejár és akkor majd óránként kikapcsolja gépet meg ilyenek vagy mi? És az hogy csak 2-szer lehet aktiválni ezzel a licencel, abból sem a hosszútávú használatra következtetek... vagy hogy van ez??? Világosítsatok fel! Köszi!
Van vmi forradalmi áttörés?! <#zavart1>#zavart1>
Ez viszont már van:
Samsung végre megalkotta Win7 alá a MagicTune progit.
learning resources - monitors
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Számítógépnév: TANKCSAPDA
Operációs rendszer: Windows XP Professional
Gyártó: I65GV
Típus: P4i65GV
Processzor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Memória: 1,0 GB
Rendszer Részletek ...
..
ASUS RADEON 9200SE
ATI Technologies Inc. Kompatibilis Az eszköz kompatibilis a Windows 7 rendszerrel.
ASUS RADEON 9200SE
Atheros AR5005G Wireless Network Adapter
Atheros Kompatibilis Az eszköz kompatibilis a Windows 7 rendszerrel.
C-Media AC97 Audio Device
C-Media Keresés a Windows Update szolgáltatással A Windows 7 telepítése után a Windows Update szolgáltatással ellenõrizze, hogy az eszközhöz a legfrissebb illesztõprogram van telepítve. Ellenkezõ esetben elõfordulhat, hogy az nem fog mûködni.
WinFast TV2000 XP Expert WDM Video Capture.(PAL)
Leadtek Research Inc. Keresés a Windows Update szolgáltatással A Windows 7 telepítése után a Windows Update szolgáltatással ellenõrizze, hogy az eszközhöz a legfrissebb illesztõprogram van telepítve. .....
No Comment !
Jelenleg a Windows 7 32bites Ultimate változatával rendelkezem, de szeretném kicsit "testre szabni" a telepítõjét. XP-hez csak annyi volt a dolgom hogy az $OEM$ mappát teli-pakoltam amivel kellett és telepítés után ezeket a megfelelõ almappákba bele is tette. Kérdésem lényegében arra irányulna hogy ami anno az Xp-nél "$Docs" mappa volt az Win7 alatt is megõrzi funkcióját vagy esetleg már van valami más neve? Amit szeretnék elérni hogy a users\public\Desktop mappába rakjon "gyárilag" néhány parancsikont (ergo az asztalra minden felhasználónak).
A segítséget elõre is köszönöm!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
http://goo.gl/gd6Zi5
windows 7-en hogyan tudom megnézni hogy milyen tipusú a videókártyám? eszközkezelõben azt írja hogy "standard vga graphics adapter".
fel szeretném frissíteni a videókártya driver-ét de nem tudom milyen 😞
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Meg szeretnék nyitni HD videót a gépen, wmv formátumú, 2-4 gigáig terjednek. Ha megnyitom, elindul, le is játssza, de ha beletekerek, felmegy a WMP memóriahasználata 1,7 gigára és megfagy az egész. Media player classiccal ugyanez a helyzet. Ötletek?
Vistával sem volt gond, csak nem az lett amit beharangoztak, mégis használtam azt is 2 évig minden gond nélkül.
Szebb, jobb, okosabb, biztonságosabb. Hidd el, megéri.
Gondolkozom felrakjam-e a Windows 7-et.
A vista számomra egy katasztrófa volt,ezt érdemes felraknom?Mitõl jobb ez mint mondjuk az XP??
Köszi a segítségeteket!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Olvastam neten hogyha beállítom akkor nem fog elindulni a win, DE ha átírok valami registry bejegyzést, akkor menni fog. Átírtam, hát nem ment.. 😊 Maradt a Win reinstall.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Videókártyának bírnia kéne simán!
•Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series Tehát ha jól értelmezem Platinum vagy Platinum eX szériás kártya támogatott.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder