46641
  • sunday
    Minden update beállítást letiltottam a gpedit.msc-ben, újraindítottam,de most is ez van. Nod 32 meg Ad-aware van a gépen,és mégis bejöhetett valami?. A nodot is már egy párszor lefutattam megpróbálok valamilyen más írtót beszerezni lehet valami kémprogram csinálja ezt. Egyébként meg nem emlékszem hogy bejött volna valamilyen vírus,mert a nod nem jelzett egyszer sem. köszönöm a segítségeket.
  • gyorikeksz
    Nem t-home netem van.
  • nandorb
    digi-t hasznalsz?
  • gabo91
    csináltam rendszer visszaállítást... semmi változás....

viszont keresgéltem másoknál is fordult már ilyen elő megoldás:
    Jobb egér, view menu, show desktop items.
  • gyorikeksz
    Üdv mindenkinek!
    Kéne egy kis segítség. Win7 Home-ot használok.
    Tegnap este bejelzett az avast (avast 4.8 pro).
    A következőt írta ki: Hálózatvédelem "DCOM EXPLOIT" blokkolva - támadás innen 84.2.129.67:135/tcp
    84.0.165.95:135/tcp
    84.0.175.71:135/tcp
    84.0.241.110:135/tcp
    84.0.12.111:135/tcp

Ami tőlem telt már kipróbáltam. Most tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Köszi a választ.
  • gabo91
    Hali.

Most keletkezett még egy problémám.
    Bekapcsoltam gépet és üres az asztal, eltünt minden. Win hiba vagy valami egyébtől van? Redszervisszaállítás dolgot hogy lehet sinálni? érdemes?
  • [HUN]FaTaL
    Alkalmas.
  • M412305
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az ASUS P5k alaplap E6550 2,33 Ghz Core2 duo processzorral alkalmas-e a Windows 7 alatt a Windows XP mód feltelepítésére és használatára. Előre is köszönöm a választ. Üdv
  • Szerelőbácsi
    Sziasztok!
    A gépemen Windows 7 van telepítve és olyat szeretnék csinálni, hogy XP is legyen a gépemen, ehhez van egy program (NeoSmart). Az a gondom, hogy egyetlen partícióm van a gépem és nem tud vki segíteni, hogyan tudnék még 1 partíciót csinálni? Előre is köszönöm!
  • exodus2
    Megnéztem, és ahhoz az eszközhöz pedig jónak kell lennie annak a drivernek. Nem lehet hogy a firmware-e nem egyezik? Szerintem már az is kizáró ok lehet.
  • littleNorbi
    Akkor nem tudod, hogy mi lehet a gond?
  • [HUN]FaTaL
    Ha eltűnt akkor törlődött a szolgáltatás (egyáltalán lehetséges ilyen?), akkor viszont lehet, hogy valami kártevőd van.
  • majonur
    Na igen ezt tudom, de nincs ott a "program rogzitese talcan" felirat, csak az hogy "ablak bezarasa"
  • gyorikeksz
    Kéne egy kis segítség. Win7 Home-ot használok. Tegnap este bejelzett az avast (avast 4.8 pro). A következőt írta ki: Hálózatvédelem "DCOM EXPLOIT" blokkolva.
    Mit tegyek?
    Köszi a választ.
  • exodus2
    Látom neked a Smarthru kell, azt meg a szoftver fülön találod. Win7 kompatibilis tehát mennie kell. Ha a cdvel akarsz kinlódni, ne érdekeljen az hogy mit ír ki. Totalcommanderben, vagy intézőben elindítod a telepítőt, ha nem akar menni, jobb egérgomb tulajdonságok - Kompatibilitás - Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban és próbálkozol hogy melyikkel megy.
  • exodus2
    Felejtsd el a Cd-t, innen próbáld felrakni a drivereket.
  • exodus2
    Ezt próbáltad? Futtatás - gpedit.msc - Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Windows összetevők - Windows update - És ott mindent állíts Letiltva-ra.
  • exodus2
    Futtatáshoz beírod hogy gpedit.msc és a megjelenő ablaknál a Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Start menü és tálca - Az elemek tálcára való rögzítésének tiltása és ott állítsd Letiltva-ra vagy nem konfigurálva-ra.
  • sunday
    Már a javítást is próbáltam a dvd-ről de azzal se jártam sikerrel.meg a rendszer visszaállítás se működött.
  • sunday
    nem tudok rájönni hogy mi sérülhetett meg vagy mi tilthatja le az update-et,akármit is csinálok csak ugyanazt irja ki és a piros x nem tűnik el sosem.
    A services.msc-ben nem találok Windows Update szolgáltatást,hova tünhetett avgy valami más neven van?
  • gabo91
    Helo.

Olyan gondom lenne, hogy van egy samsung scx-4200 típusú készülékem.
    Anno mikor feltettem win7-et tudtam telepíteni a cd-ről! smarthru 4-el szoktam scannelni (gyári telepítő cd) Most nem indul el a progi. Unistall nem lehetséges mert azt írja.
    "A telepítő nem tudja elinditani a telepítő motort.
    Ez az objektum felület nem támogatot"

Cd-t beteszem. ott sipárog hogy nem kompatibilis a rendszerrel. (csak betettem, még semmit nem csináltam)

Valakinek valami őtlete mitől van ez. Mit lehetne kezdeni?
    Poén az a dologban hogy egy ki**szot progrmot se lehet leszedni hozzá.
  • aate
    TC UP, Jetaudio, daemon tools,ezek ne induljanak atómatikusan.Más ötletem nincs,de ha újra rakod elöbb csak a win-7 alatt teszteld ne rakj rá semmit,mig meg nem lesz a hiba.
  • troby90
    Elindítod a programot és jobb egérrel rákattintasz a tálcán, program rögzítése a tálcán.
  • majonur
    Sziasztok!
    Az volna a problemam, hogy a win 7 es amit hasznalok elveszitette azt a kepesseget, hogy ikonokat rogzitsek a talcan, pedig mar megkedveltem ezt a lehetoseget.
    A regimodi gyorsinditast (WinXP) mar megoldottam, de miert van az ha elinditok egy alkalmazast es az megjelenik a talcan, akkor a jobb klikre csak az ablak bezarasa lathato es amikor ikont huzok a talcara akkor a kis piros tilto jelet latom.
    Aki tud segitsen lecci, mert semmi kedvem Windowst telepiteni, mar teljesen testre szabtam es rengeteg kis szaromat feltelepittetem ra.
    koszonom elore is!
  • troby90
    Az lesz, hogy újra teszem, és megpróbálom a drivereket egyesével külön-külön, mert szerintem ott van valami gubanc.
  • troby90
    Igen, úgyis próbáltam már, de azok a programok amiket használok, azok kompatibilisek. Már a Google-ben is körül néztem, de nem találtam semmi hasznosat, illetve amit találtam, az nem használt. Próbáltam kiszűrni, de még nem jött össze, napok óta ezzel próbálkozom. Amúgy sem használok, túl sok, programot: TC UP, Jetaudio, daemon tools, everest, és kaspersky, firefox, meg az office, azt ennyi.
  • aate
    Ha simán az op rendszer esetleg csak alap programok vannak fent (office,stb)akkor is ezt csinálja? Mert lehet,hogy valamelyik program okozza a hibát. Az automatikus indítások közül kapcsolgasd ki a feleselgessen induló programokat.Probáld kiszürni melyik program lehet.
  • troby90
    Üdv,

Segítségre lenne szükségem, van egy Dell Inspiron 1545 típusú laptopom, én Windows 7-t szeretnék használni, de sajnos nem jön össze, mert bármelyik típussal próbálkozom nem jön össze, a 64-bites rendszert szeretnék használni. Mindig ugyanaz a hiba, a "Windows Intéző működése valamiért mindig leáll", és nem tudom, hogy miért van. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy folyton ezt csinálja, hanem véletlenszerűen, van olyan mikor napokig semmi, és van olyan mikor egy nap akár többször is. Valakinek hasonló? Vagy valami ötlet? Nem tudom, h mit tegyek. Előre is köszi.
  • naaa
    légy türelmes
  • Miguel125
    Üdv!

Van egy pqi márkájú 8Gb-os pendreive-om. Azt tapasztalom, hogy bármilyen xp-s gépen csatlakoztatom és szempillantás alatt használható, okés minden. Viszont ha win7 van a gépen ott csatlakoztatás után (rendszer már telepítette, tehát ismeri az eszközt) akár több percig is szöszmötöl vele mire elérhetővé válik és ez idő alatt folyamatosan villog rajta az aktivítást jelző led. Ezután már tökéletesen használható, de mégis nem lehetne vele valamit csinálni, hogy úgy működjön 7 alatt is mint xp alatt?
  • Zoli007
    Helló! Van 2 problémám. Az egyik, hogy a Win7 nagyon sokat szöszmötöl, míg DHCP-n IP címet kap a routeremtől, van hogy nem is kap. XP alatt minden rendben, ott 1-2 másodperc a procedúra. A másik, hogy a HP DeskJet 3420 nyomdámhoz nincs rendes gyári driver, csak Win Updates. A probléma az, hogy ezzel nem tudom kalibrálni a nyomdát, csak lefut a kalibráció, de nem jegyzi meg a beállításokat, így mindig rosszul nyomtat. Tapasztalt valaki hasonlót? Kössz!
  • aate
    win 7-re Itt a jó megoldás> rendszer ikonok engedélyezése:
  • aate
    xp alatt ez is müködött:1. Start / Futtatás / regedit
    Keressük meg a következő kulcsot(kat): HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ Explorer, ha az aktuális felhasználónak akarjuk beállítani, ha mindenkinek akkor a következő kulcsot: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ policies \ Explorer.
    A Szerkesztés menüben válasszuk ki a Új-t, majd a Duplaszó típust.
    Írjuk be névnek HideClock majd enter.
    Az értékét változtassuk 1-re.
    Jelenkezzünk ki és be, vagy újraindítjuk a gépet.
  • aate
    TClock nevű programmal lehet alakítgatni az órát.(win 7 alatt nem próbáltam )Tclock
  • nandorb
    az me szmetal?
  • holecsko10
    Sziasztok!

Win 7-ben ki lehet kapcsolni a tálján lévő órát?
    Ha igen valaki le írná nekem.

Előre is köszönöm.
  • aate
    Online tv
  • littleNorbi
    DWL-G510 Wireless G Desktop Adapter (hardware C2)
  • bon
    Vezérlőpult\Rendszer\speciális rendszerbeállítás\teljesítmény beállítások\speciális
  • berczely
    ek1tep neked megy ez a net tv?

Nekem a média centerben nincs semmi internet tv csak sima tv ott meg kiírja hogy nincs tv tuner!