46641
-
starweb88 #24794 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy most Vista 64bitet használok és volt ezen az oprendszeren egy alaplap csere (egy régebbire mert behalt) és nem telepítettem semmi drivert mert nem kérte minden működött.Most felszeretném rakni a Win7-t de előtte gondoltam le scannelem a microsoft progijával a kompatibilitás helyzetet de a háló kártyámra kiírta h kéne drivert letöltenem de nem találok sehol hozzá win7 64bithez :S ULi PCI gyors Ethernet vezérlő. Ha valaki tud valami okosságot szívesen hallgatom :) előre is köszi! -
#24793 A Start menüben véletlenül kikapcsoltam a keresősávot. Nem tudja valaki, hogyan kell visszakapcsolni? -
#24792 mi a pálya akkor ha így sem tudom feltenni a wint? -
exodus2 #24791 Win7 dvd berak, bootolsz, számítógép javitás, végigmegy míg el nem jutsz ahol felvannak sorolva a javítási lehetőségek alul parancssor és beirod hogy
Bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
Aztán reboot, és próbálkozol a telepítéssel. -
#24790 A parancs ismertetése: link -
#24789 akkor a win7 nél mit írjak be? -
exodus2 #24788 Mostmár bootrec paranccsal működnek ezek a kapcsolók. -
#24787 tud valaki megoldást a bootmgr hibára ... dos parancssorral
a BOOTSEC /FIXBOOT
BOOTSEC /FIXMBR
ez működött a vistánál, de win7 nél nem
help -
#24786 Nem kell törölni és ajánlott az újabb felrakása (én minidg felszoktam tenni), amúgy van már ilyen is: 9.1.1.1025
-
vitya79 #24785 köszi -
#24784 Még régebben linkelt ide az oldalra ha jól emlékszem még bon egy ilyet:
"Intel.Chipset.Software.Installation.Utility-9.1.1.1019"
Ezt én még aznap le is töltöttem, telepítettem, gondolom ártani nem árthat. Nem is ártott msot sem, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy az alaplapom honlapján találtam szintén egy újabbnak kinéző Chipset drivert.
Mivel ennek a nevében is benne van az "Intel", az érdekelne, hgoy van közük egymáshoz vagy ez egy teljesen más driver?
Ezen az oldalon szerepel lentebb a Chipset sornál.
Gondolom ezt sem árt telepíteni, de ez esetben szükséges lenne-e az előző drivert (amit még régebben bon linkelt) valahogy letörölni a gépről? -
janihunk #24783 Hát ez jóhír köszi a linket és az infókat akor nemagódom anyira. -
#24782 úgy is csináltam h törlés -
#24781 Kábel pl: link
Az időleges beégés meg a Plazma tv-k hátránya, csatornák logójával is ez a helyzett, de idővel eltűnik (szerencsére) -
#24780 ua a vistánál is
hiányzó bootmrg
most mi a pöts van?
-
exodus2 #24779 Ok, megtanultam, elraktároztam:) -
janihunk #24778 Tudom nemide tartozik és bocsi az off ér de látom benned a tehetséges :). Arra van ötleted hogy a tv-n miért ég be a tartalom pl a tálca is beég de ha kikapcsolom este a tv-t reggele eltönik az égés. -
#24777 Semmi átalakító nem kell lehet kapni dvi-hdmi kábelt a lábkiosztása megeggyzik a két csatlakozónak. -
#24776 Nálam a DVI-HDMI kábellal összekötött Panasonic Plazma 50 és 60hz-en kívül mást nem tud, igaz csak full HD felbontásba használom. -
janihunk #24775 Aham akor marad a HDMI mer a VGA bemenet foglalt a tv-n. Van valami átalakító amivel meglehet ezt oldani DVI-kimenetes a vid kari. -
exodus2 #24774 Pedig törölnöd kellett volna... -
#24773 Plazma TV mellé már illene a jobb képminőség miatt DVI vagy dvi-hdmi kábel. A Hz-re meg nicns megoldás (A Monitornak használt Plazma-nál értelem sincs, mert nem vibrál a kép, a Tv műsorok 50hz-vel szemben) -
#24772 formáztam nem törölötem
most a vista 53% nál tart
56 % :) -
exodus2 #24771 Arra tippelnék, hogy a Componens kábel nem tudja a 100mhzet átvinni. HDMI vagy DVI kábel kellene hozzá. -
exodus2 #24770 Lemented, vagy kiirod lemezre, majd visszamásolod. -
exodus2 #24769 Törölted, majd újra létrehoztad a particiót amire telepítesz?
Ilyet találtam:
- Then restart your computer.
- Press a key when you are prompted.
- Select a language, a time, a currency, and a keyboard or another input method, and then click Next
- Click Repair your computer
- Click the operating system that you want to repair, and then click Next
- In the System Recovery Options dialog box, click Command Prompt
- Type bootrec /rebuildbcd and then press ENTER
-
janihunk #24768 Sziasztok nemtom emlékeztek-e még rám én voltam az aki régebben nemtudta felrakni a win7-et azóta cseréltem vinyót és most már jó müxik rendesen. Eredeti RTM kiadás van fen Profesional (letöltöttem). Anyi bajom van hogy Plazma tv re van kötve a gép Component kábellel Ati 2600xt-m van legfrisseb driver van fen. Nah most a tv 100Hz-s de valamiért nemengedi 60Hz-nél feljebb rakni. 1280x720 as felbontáson van, a tv HD Ready-s tud valaki megoldást hogyan toljabb feljebb 60Hz-nél a ferkvenciát? -
emilkee #24767 Win7 32 bitről 64 bitre szeretnék átállni.Hogyan tudom elmenteni és az új
rendszerben visszaállítani dokumentumaimat? -
#24766 jól
már erről többször telepítettem
most 48 % nál kidobta
most kipróbálom a vistát is -
exodus2 #24765 Jól írtad ki a telepítőt? Nem sérült a lemez? -
#24764 vagyis még a fájlok kibontásánál csi ezt -
#24763 Sziasztok!
már többször újratettem az asztali pc-n a win7 .... most azt a hibaüzenetet kapom, h hiányzó bootmrg
megy a telepítés és úgy 80-90 % körül leáll és akkor dobja a hibaüzit
elszállt a winyóm?
vagy mi a pöts van??? -
#24762 Easeus partition manager 1.6.4 ez tud magyarul is:Easeus -
#24761 Nem sok, mert ebben benne van az előtöltött programok memória foglalása is és most jön a szokásos szöveg: nem kell foglalkozni a memória foglalással, mert ha kell úgy is felszabadítja a rendszer és rendelkezésre fog állni. -
vitya79 #24760 Hello.
Az normális, hogy win 7 64 bit fut a gépen, melette fut a nod32, és megvan nyitva messanger. Semmi más. Az erőforrrás figyelő azt írja, hogy 1100 MB memoriát használ. Nem sok ez egy kicsit? -
#24759 Pl. Paragon Particion Manager, bármelyik program okozhat adatvesztést, tehát biztonsági másolat nem árt a méretezés előtt. -
#24758 Tudtok olyan particionáló programot , amivel el lehet helyet venni a többi particióból , és a rendszer particiót megnövelni ?
Amik a Hiren's Boot CDn vannak , azok közül melyik a biztonságos szerintetek ? -
Prof William #24757 Úgy tűnik ez volt a baj. Nem merem elkiabálni de asszem megoldódott a netprobléma.
-
#24756 Általános W7 probléma, hogy összekuszálódnak a jogosultságok valamelyik frissítés után. A Local Service "felhasználónak" nem lesz joga elindítani a DHCP szervízt.
Megoldás:
registry-ben:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Dhcp
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Tcpip
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Tcpip6
bejegyzéseken jobb klikk, jogosultságok, és minden felhasználónak/csoportnak pipáld be a Full Acces-t.
Probléma megoldva. -
exodus2 #24755 Próbáld kikapcsolni a hálókártya tulajdonságoknál az energiagazdálkodást. Eszközkezelő - hálózati kártyán jobb egérgomb - tulajdonságok.