Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megtudni,normális-e hogy win7 ultimate x64-es rendszernél 4 giga ramból 90%-ot használ-alapállapotban?Teljesen friss a rendszer...Ha leírná vki mi lehet a gond?!
Elõre is köszönöm az értelmes segítségeket.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ezután már nem fog óbégatni 30 naponta
illetve ebbõl lesz valami bajom késõbb?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem volt esetleg valakinek uTorrent-es problémája win 7 alatt? mer nekem hol megy, hol nem megy a letöltés.
köszi
http://goo.gl/gd6Zi5
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
valaki tudna segíteni?
olyat olvastam, hogy csak 1 gépre rakható fel ez igaz ? Ha veszek egy teljesen más gépet azon már nem is lehet használni ? 32 bit 64 bites verziók hogyan vannak ?dobozosnál mind a kettõ és az oemnél pedig külün külön kell megvenni a windowst ?
Utolsó:Hol tudom megvenni legolcsóbban ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"I managed to fix it by using easybcd to put XP and Windows 7 in the startup list. I then copied boot.ini from the XP partition to the Windows 7 partition so that after selecting XP in the boot menu and it went looking for the boot file, it was on the first partition, i.e. the Windows 7 partition. Boot.ini then pointed to the second partition where XP is installed and now both dual boot successfully!"
Kipróbálom ezt és hátha mûködik <#wink>#wink>
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Esetleg angolul le tudnád írni?(nagyon megköszönném)
Ui: ott van 1 kis legördülõ menu(Defaul oprendszer), és ha lenyitom csak a Win7 van ott :S
Minden jó, meg minde a Windows 7-tel eddig, de a régi XP-m-et hogy tudom kiválasztani? (hogy arról bootoljon)
2 partición van a két Windows, de indításnál nem jelenik, meg a választóképernyõ, hogy melyik OPrendszert is szeretném indítani, hanem automatikusan a 7 indul.
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Megkeresed a pendrive-ot, jobb gomb Tulajdonságok (Properties) -> Policies (Házirend...)
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Köszi Elõre is!
Azt írja , hogy kompatiobilitási hiba van a 64bites windowsom és az Away Mode system között. A biosba kéne állítani valamit a win szerint, de lövésem sincs milyen rendszerrõl beszél.Ja és ez az Away Mode System csak 32biten lehetséges.De mi a sz@r ez??Elõre is köszönök minden segítséget!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A számítógépgyártók azokhoz a számítógépekhez mellékelhetik a Microsoft
Ajánlati ûrlapot (ami a frissítéshez szükséges), amelyeket 2009. június
26-án vagy ezután vásároltak, és amelyekre egy frissítésre jogosító
Windows Vista operációs rendszer van elõtelepítve. <#rinya>#rinya>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
W7-re ? Van erre lehetõség ?
www.sabian.com
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
www.sabian.com
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
File Name: hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935.iso
SHA1: BD797E6E156DD381592FF154D0C3E3C542F45D48
CRC: E3F8A139
Windows 7 Ultimate (x64) - DVD (magyar)
File Name: hu_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65936.iso
SHA1: EB8FA1BA703385F93BCDE7840909B4738B29E4C6
CRC: 4DC0360A
Volna egy olyan gondom, hogy játszok a STALKER Call of Pripyat-tal win 7 alatt és nem engedi a dx10es beállításokat. eredeti Ukrán 😄. Ezelött volt már fent akkor nem volt gond. 😊 Leszedtem, újratelepítettem és most ... 😞 Ha valaki tudná a probléma kulcsát és írna, megköszönném 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A 2x aktiválsáról én idáig nem tudam, de telefonon szerintem korlátlan számban lehetséges. Mondjuk aki vigyáz a rendszere anank a kettõ is elég, nekem pl a Vista ameddig használtam (Vista elkészülte napjától a Windows 7 RC megjelenésig) 1x volt újrarakva, de akkor is csak azért mert 32bit-rõl váltottam 64bit-re.