46641
-
#25000 KM Player, de VLC, media player mind ugyanez van, 8800GT-m van ,de vista se xp alatt nem volt ilyen gondom soha. Beállítás ugyanaz, mint a többi op rendszeren úgyhogy értetlenül állok a hiba előtt. -
#24999 esetleg win7-el nem támogatott ATI kártya...próbálj másik esetleg vistás drivert. -
exodus2 #24998 Azt azért leírhatnád milyen lejátszód van. Mert beállítás lehet a gond. -
#24997 Pontosítok kicsit olyan, mintha rossz minőségű video lenne, pedig semmilyen kodek pakk nincs fent. -
#24996 Már megy köszi. Most olyan gondom van ,hogy akármilyen filmet akármilyen lejátszóval játszok le szemcsés a kép és a felirat is hasonlóan fest. Eddig ilyennel nem találkoztam. -
#24995 mert nem zártad be :) -
#24994 Elöbb old fel a rögzitést a tálcán,és zárd be> majd az msn ikonon jobb klikk kompatibilitási problémák megoldása> xp sp2 mód.Müködnie kell most próbáltam :)vagy messenger ikon, jobb klikk tulajdonságok >kompatibilitás -
#24993 Na a fene se érti 2x újraindítottam most meg jó. Csinál érdekes dolgokat ez a win7 -
#24992 Úgy sem jó :( -
#24991 Próbáltam valami de az meg csak lanon keresztül működött. Nekem neten kéne, lannon szvsz értelmetlen, akkor odamegyek és bekapcsolom. -
#24990 msn parancsikon jobb klikk-kompatibilitás xp-re. -
exodus2 #24989 WakeOnLan-os programmal próbáltad? -
#24988 Az IDE -s winyorol vedd le a jumpert, vagy rakd at masik helyre. -
#24987 Win7-ben nem lehet megcsinálni ,hogy a szar messengert ha lerakom a tálcára akkor a főablak az értesítési területre kerüljön, mint xp alatt? -
#24986 Valaki próbált már Wake-On-Lan-t win7 alatt? Én a wakeonlan.me-t szoktam használni. Működik is egy darabig. Kipróbáltam sleep után öt-10 perccel simán felébreszti a gépet. De ha este sleepbe teszem és másnap délelőtt a munkahelyemről szeretném felébreszteni, nem történik semmi, hazajövök és ugyanúgy itt áll sleepen. Valakinek ötlet? -
destroyer91 #24985 http://www.youtube.com/watch?v=Ueyojpk17Mw na elég szar vidi de erre gondoltam,látni ahogy tölti be még a texturát a háttérbe,és ilyenkor megadka meg közbe is... -
destroyer91 #24984 driverek fennvannak,a játék pedig 60-70 fpssel futkozik maxon,szal nem hiszem,hogy amiatt csinálná...egyébként lowon is ugyanolyan:D ja és az a game booster cucc se nagyon változtatott semmit de azér thx egyéb ötlet? -
#24983 drivereket pakold fel,esetleg vedd gyengebre a jatek grafikai igenyeit, -
#24982 Nem lehet külön. Ha másolom a monitort, akkor már mindkettőt 1-esként azonosítja a Catalyst is. Ha meg nem másolom, nem lehet mindkettőn azt látni. :( -
#24981 Halihó!
Az lenne a problémám, hogy 2 vinyóm van 1 SATA-s meg 1 IDE-s. De csak a SATA-s vinyómat ismeri fel. Mit csináljak? -
#24980 játék előtt indítsd el Game Booster nevű programot nekem megoldotta a dolgot -
destroyer91 #24979 vki erre vmit nem tud mondani?vagy hogy melyikbe topikba irjam inkább? #24952 -
#24978 Nem mindegy, hogy most az eggyik Workgroup a másik meg munkacsoport, tehát midkettőnek azonosnak kell lennie. -
#24977 a driver hibaja,ramesz a driver cuccnal hogy uninstall mikor ujbol megtalalja a hardwart a gep akkor az alap drivert felpakolod ami a windows-ban van,amit kinal azt ne is akard felrakni mert rossz. -
CamelX #24976 Ugyanaz, csak magyarosítottam. Amúgy WORKGROUP a csoport neve -
#24975 Véletlenül nem WORKGROUP-ot kellene beállítani munkacsoport helyett? -
CamelX #24974 Egy XP SP3 és egy Win7 Ultimate 32 bites. Egyik gépen se jelennek meg a másik megosztott fájljai és a munkacsoporton belül is csak 1 gép látszik mind2-n. Virtuális gépet se használok, úgyhogy fogalmam sincs. Lehet felrakom másikra is win7et, mert fontos lenne a dolog, viszont azon a Celeronos 1 giga Ram-os, Intel GMA950-es gépen kicsit félve állok a dologhoz, hátha kevés neki, vagy nincs videókártya támogatás rá. -
exodus2 #24973 Mindkét monitorra külön állíts felbontást a Catalystban. Az sem segít? -
#24972 Sziasztok,
Nem tudom, hogy inkább ATI vagy inkább WIN7 probléma.
XP alatt az ATI kártyám ki volt kötve HD tv-re is: mindkét képen ugyanazt láttam; a monitoron 4:3-ban, tv-n meg 16:9-ben.
WIN7 alatt nem vagyok képes ezt reprodukálni, a legnagyobb eredmény is az, hogy a tv közepén látom "piciben", 4:3-ban a monitort, vagy csak az egyiket, csak a másikat, egyiken mindent, a másikon, ha áthúzom az egeret, de egyébként semmi...
El vagyok keseredve, hogy nem vagyok képes ezt újra beállítani. Tudtok segíteni nekem ebben?
Köszönöm! -
exodus2 #24971 Pedig csináltam xp és win7 között megosztást, és tökéletesen működik. Igaz csak win7es gépen van megosztás, de látja az xp. Igaz, nekem is eltartott egy darabig míg ráerőltettem hogy menjen. Milyen windows verziód van? Hálózatoknál látod a másik gépet? Használsz valamilyen virtuális gépet? Mert nálam annak a hálózata tiltotta a hozzáférést a másik géphez. De hogy miért, azt nem tudom. -
CamelX #24970 Sajnos semmi eredmény. Munkacsoporttal sem, mind2 gép Workgroup, mégse látja egyik gép sem a másik megosztott fájljait :( -
CamelX #24969 Köszi, megprószálom :) -
exodus2 #24968 Fájlmegosztás xp és Win7 között
Esetleg egy
ipconfig /release
ipconfig /renew
sem árt, és egy újraindítás. -
#24967 Na otthoni csoporttal próbálj kapcsolódni - hanem hagyományos módon állíts be közös munkacsoportot. Az otthoni csoport 2 Sevenes gép között működik csak. -
CamelX #24966 Sziasztok!
Lenne 1 olyan problémám, hogy adott egy Win7es masina és egy WinXP-s gyengébbecske, routerrel összekötve. A Win7et nemrégiben telepítettem erre a gépre, nincs is vele semmi gubanc, egyedül az, hogy nem látja a 2 gép egymás megosztott fájljait és az 1 név alá becsoportosított otthoni hálózatban sem szerepelnek egymásnál.
Nincs jelszavas védelem, hálózati felderítés be van kapcsolva, tűzfal elvileg engedélyezi, a felügyeleti eszközökben is mindenki számára hozzáférhetővé van téve. Ping-elés műxik, fogadnak adatokat vice versa, LAN-os játék is műxene (Empire Earth 2 látja a szervert, csak különböző játékfájlokról magyaráz, nem is olyan fontos), de az istennek nem sikerül hálózatba tennem őket. Ha jól emlékszem az XP-s gépre még a topográfiai hotfixet is leszedtem, de semmi. -
#24965 Sajátját használom. Rátettem hogy minden nap hajnali 4 órakor csinálja meg. Aztán így napközben akkor végzi el amikor akarja. Észre sem venni amikor csinálja. Nekem megfelel. Nem hiszem hogy külön töredezettség mentesítő nagy csodát művelne. -
Solt #24964 Üdv Urak!
Az lenne a kérdésem, hogy a win7-hez érdemes külön töredezettség mentesítőt használni, vagy jó a sajátja is?
Köszi... -
exodus2 #24963 Nekem pedig a 200-220as pingből csinált 20-30ast, persze szerverfüggő. Próbáltam CS-ben, és CSS-ben is. Mondjuk az én netemnek nincs sebességproblémája (DigiTopnet 80/25Mbit), csak a ping volt magas.
Éppenséggel okozhatja modem hiba is, de pl. ha előtte xp-n jól ment, akkor a modemhibát is kihúzhatjuk. Hálókártya driver megfelelő van fent? -
#24962 ugyanennél a szolgáltatónál van még ugyanebben a városban 3 munkatársam, náluk semmi gond a pinggel..
Lehet a szolgáltató hibája úgy is h csak nálam jelentkezik?? -
#24961 Szerintem simán a szolgálató hibája a nagy ping.