Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolti001
Sziasztok!

Milyen virus keresõ programot érdemes feltelepiteni az OP. rendszerre ami biztosan müködik?!

Mersant
itt az oldal tetejen a kep ne tevesszen meg, lejebb ott van az osszes cucc koztuk a ZS is driverel...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

[HUN]FaTaL
Van driver.

Link

Nem értem miért nem találja senki a drivereket a creative oldalán.

Support.creative.com

http://goo.gl/gd6Zi5

Mersant
ez alapjan az audigy 4 sem kompatibilis, de ez 1 baromsag, mert talaltam hozza drivert es tokeletes.

par napja dobtam 1 linket creativtol, ott keresgelj...szerintem 2 ZS-hez is van driver.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

polluxware
audigy 2 zs complista

akinek audigy 2 ZS (sima) kártyája van annak mûkszik 7es alatt?

(bármilyen jellegû vélemény érdekel)

Gubberx
a tesztet idézõjelben írta 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

bon
Ha teszt céllal kell mindek aktiválni? 3x30 napig használható aktiválás nélkül.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Lehet. Egy kattintással.

[merlinw.org]

polluxware
egy halk kérdés😊 érintetlen win 7 final OEM professional angol verzsönt-t lehet áktíválni "teszt céllal" ?
priviket szívesen várok ez ügyben😊

bon
Nem fordul elõ, én még nem találkoztam ilyen problémával (pedig elég sok gépet telepítek). Ha már elõfordul akkor valami nem jó, jelen esetben, mert új a gép van esély rá, hogy az a bûnõs.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Megoldás kettõ: boot után nyomj F8-at, majd a megjelenõ menübõl válaszd az Automatikus újraindítás letiltása rendszerhiba esetén menüpontott

Most vettem csak észre, hogy véletlenül nem dual channelben voltak eddig a ramok. Átpakoltak õket a megfelelõ slotokba, így eddig most nincs gond pár órája, de nem akarom elkiabálni. Azért az általad emlitett progikat meglesem, köszi!

Nasim
Bluescreen hiba,egyéb hasonló váratlan restart,ez elõfordul telepítést követõen.De vannak rá szoftverek,ilyen a Windows 7 manager,Tune Up Utilities amiben a disc doctor képes lehet a hibák kijavítására,ajánlom.

Jómagam is erre gyanakszom, mert 2x2 giga 1333-as kingstonom van, de szerintem csak félfrekin mûködnek, legalábbis a cpu-z-bõl ezt vélem kiolvasni. Sajnos ilyen szinten nem igazán értek hozzá, de majd belenézek a biosba, hátha ott lesz vmi érthetõen...

hallod, neten is ezt találtam, hülye én sem vok 😊
a pipa ki van onnan véve, mégis szó nélkül a boot képernyõ fogad olykor 😊

polluxware
ramhiba

bon
Akkor nem jót állítottál be, mert a funkció mükõdik. vezérlõpult/rendszer/speciális rendszerbeálíltások/indítás és helyreállítás/automatikus újraindítás elõl a pipát vedd ki.

Aham, csak azért kérdeztem amúgy, mert a neten rákeresve láttam, hogy nem egyedi a probléma (google: windows 7 random restarts), de csak annyi jótanácsot találtam, hogy állítsam be, hogy rendszerhiba esetén ne legyen reboot, hanem dobja ki a BSOD-t, azt akkor ott láthatnám, hogy mi a hiba. Sajnos azonban ez nem vált be, hiába állítottam be, ugyanúgy restart van 1 szempillantás alatt, amikor "eljön az ideje" 😞

bon
Az új géppel lesz szerintem a gond, kénytelen leszel tesztelni.

üdv!
na elõre is boccs, ha már 1 lejárt kérdést teszek fel, de nincs kedvem végigbogarászni az egész topicot.
szóval pár napja lett meg az új gépem, és raktam fel rá win7-et jól.
minden okés is, 1 dolgot leszámítva: idõrõl idõre csak úgy gondol egyet, és reboot. Õszintén szólva lusta voltam még xp-t visszarakni, és tesztelni, fõleg hogy a restartok van hogy fél napig nem jelentkeznek, de aztán 1 órán belül többször is. szóval a kérdés az, hogy ez vmi gyakori/általános probléma, amire van valami triviális megoldás, vagy kénytelen leszek tesztelni a dolgot részletesebben? 😊
konfig lent...

bon
14.0.8089.726

Igen, néztem de ott elméletileg jo van beáálítva ott a leállítás fül van. az MSN azt hiszem hogy a legujjabb de nem tuti, a legújjabnak mi a száma??
bon
A Vezérlõpult\tálca és start menü\start menü fülnél lehet állítani a start menü gombjának a funkcióját.
Messengerbõl a legújabb van fent?

bon
Vista-s drivereket jók szoktak lenni, de attól, hogy a Toshiba oldalán nincs driver hozzá attól még a hardver elemeket gyártó cég oldalán lehet.

bon
Elég sok harvdert felismer a Windows 7 és feltelepít magától a driver, de ha nem akkor a windows update-rõl megpróbálja leszedni, hátha van hozzá. De ha van a harvder gyártó oldalán Windows 7-es driver akkor azt célszerûbb felrakni.

bon
Office 2007-et használok, megy gond nélkül

bon
Én nem erõltetném a Windows 7 telepítését.

vohanyi

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Hát igen ez már a Vista alatt is megvolt 😊

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

Sziasztok!

hétvégén tesztelgettem a windows 7 est, szépen müködik, de azért van két problémám. Az egyik, hogy nem tudom kikapcsolni... már állítgattam mindent, de egyszerüen ha a leállításra kattintok nem áll le, csak készenléti állapotba ugrik.. a másik nem megy az MSN, azt írja: NEM SIKERÜLT BEJELENTKEZNIE A WINDOWSLIVE MSN PROGRAMBA. Mi lehet a baj???
Disk
Sziasztok!
A nyáron vettem egy TOSHIBA Satellite L500-14Z típusú notebookot. Szeretnék majd rá a késõbbiekben Windows hetet telepíteni ,viszont ehhez a típushoz nem készítenek Windows hetes illesztõprogramot. Kérdés: Jók lesznek hozzá a Vistás illesztõprogramok vagy akkor ez így marad ?
Üdv.

vohanyi
Nem hülyeség,igaz!Telepítés után,ha kiválasztod letölti a hiányzó drivereket,telepíti,ha gondja van,pl. kompatibilitás-jelzi/

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Ez hülyeség! Maximum a Linux esetében van egy ilyen mód.Bejön egy ablak és ott választhatod ki a biztonsági, program és egyéb frissítéseket.Körülbelül olyan mint Win esetén az Update.Csak sokkal értelmesebben van megoldva...Anno volt egy ilyen Driver... nevû program amivel meg lehetett nézni, hogy milyen programok avultak el.Annyi haszna volt, hogy napi rendszerességgel --> format c: és bosszankodás ezerrel.Na meg voltak ezeknek a vírusos verziói amik alapból azt jelezték, hogy van frissítés és persze olyan oldalra vitt ahonnan letöltögette a trójai vírusokat... Úgyhogy számomra pár nap alatt megszûnt létezni ez a program frissítés keresõ fogalom 😊 Helyette kézzel a legbiztonságosabb módja.Ajánlom neked is!

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

Van két partícióm, ha formatálok, csak azt szoktam, amin a Windows is van, a fájljaim meg biztonságban ott vannak a másikon. A backup lemezzel meg az a gáz, hogy nem kérdezi meg, hogy melyik partíciót akarod formázni, leradírozza mindkettõt.

köszi! Azt szeretném kérdezni valakitõl, hogy hallottam valami olyasmit hogy windows 7-be bevan építve valami olyan dolog, hogy telepítés után nem kell letölteni drivereket? Magától leszedi? Vagy ebbõl semmi nem igaz?
Köszönöm ezt a linket is!

sunlight
Windows 7 x86 és x64 torrent itt:http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=99.0

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

Ahogy elment a hozzászólás észre is vettem 😊
Akkor tárgytalan az egész.Köszi a linket!

vohanyi
Ha visszaolvasnál kicsit-#19553-nál tévedésbõl belinkeltem privi helyett...

dronkZero
"ami konkrétan a teljes vinyót leformázza"

Miért, te egyébként hogy telepítesz oprendszert?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Én valami Office XP-t dobtam fel 64bites Win7re. Ha jól látom, 2002-es, és mûködik simán.

Szép estét!

Érdekelne a Windows 7 Hun mui pack! Honnan lehetne letölteni? Az MS oldalán sehol sem találom és a Google se dob rá semmilyen érdemleges infót.Ugyan is angol változatban hozták a lemezt... A Update meg nem igazán jön be még eredeti Windowsnál sem, mert szépen telik és csak telik az adat a lemezen... (értelemszerûen a frissítésektõl) 😊 Ha nincs magyar nyelvû fájl akkor jó lenne egy magyar nyelvû Ultimate x64 (64 bit) torrent!

Elõre is köszönöm!

Meguntam, ki akartam írni a dolgaimat, de már akkor is kék halál volt. Mivel van Vistám (laptophoz adták), ezért vissza is teszem, de az meg ugye Recovery Disk-en van, ami konkrétan a teljes vinyót leformázza. Áldom az eget, hogy van Win7 RC1-em, most azt feldobtam gyors és teszem fel Nerot, majd ki mindent DVD-re és hello stabil Vista again. Egyébként pedig szerintem vírus okozta nálam a galibát, legalábbis egyik percrõl a másikra jött elõ...

Jakuza001
Hat ez a kek halal engem is halara idegel.
Rengetegszer kapok wanarp.sys fajlra hivatkozo kek kepernyot.
Arrol nem beszelve hogy ha maximalis sebesseggel toltok le akkor eldobja egy ido utan a netkapcsolatot.
XP-s vinyot meg felteszem akkor semmi gond. Csak hat 8GB RAMom van es ezert a 64 bites op rendszer marad.
Valaki megoldast erre a wanarp.sys kek kepernyos dologra ?

Windows 7-tel van kompatibilis MS Office (Word, Acces...) ?

PS3 Slim 250 PC

dronkZero
Pentium M 1.6GHz, 1G RAM.

bon
Mennyire régi laptop?

dronkZero
Ja, csak ugye egy oprendszer elsõdleges célja az lenne, hogy meghajtsa a hardvert, ne az, hogy megegye. (Egyébként meg thank you captain obvious, ha van elég ram, akkor van elég ram, ez aztán a segítség)

Oké, hogy a 6 gigás asztali gépemen leszarom, ívben, magasról, de a laptopomon, amiben öszvissz 1G ram van, talán nem a legalkalmasabb.

Pedig mindenhonnan azt hallom, hogy régebbi gépeken is jobban megy az XPnél. Vagy akkor ez épp egy olyan marketingbullshit, amit nem kell komolyan venni? Régebbi gép=nem ebben a hónapban vásárolt?

bon
Nem kell foglakozni vele, hogy mennyi memóriát eszik a Windows, ha kell rendelkezésre fog állni a szükséges szabad memória.

dronkZero
Öh, ez tényleg egy giga felett eszi a ramot alapjáraton? Mert asztali gépen nem gond, de akkor laptopra nem teszem fel. Pedig állítólag régi gépeken is jobban fut az XP-nél... Mondjuk az ~150 megából megállt, az meg alig több, mint a tizede a hetes ramigényének...