46641
-
#25040 Sziasztok!
Hosszú keresés útán se találtam megfelelően müködő kódót, vagy aktivátort Windows 7 Ultimatehoz. Ha valaki tud esetleg jól müködő aktivátort, akkor kérem küldje el privátban.
Előre is köszönöm! -
exodus2 #25039 Próbáld már megnézni, hogy a Vezérlőpult - Rendszer - Windows-élményindex mennyit mutat, ha 1et akkor driver probléma van. Keress megfelelő drivert a laptop videókártyájához. -
#25038 Azt hiszem egyik ismerősömnek is így volt egy teljesen más márkájú laptopon. A Linux-os gépet nem engedte "letakarítani", hogy aztán Windows-t lehessen rá telepíteni.
Ha jól emlékszem a BIOS-ban a merevlemez SATA/RAID beállításaival kellet valamit bűvészkedni.
Más probléma...
Itthon van két gépünk: egy asztalai PC, meg egy laptop ("hardverileg" mindkettő Aero-képes gép).
Mindkettőn volt már telepítve Win7 Beta és RC is, mindkettőn probléma nélkül futottak a rendszerek, minden "csilli-villi" szolgáltatás működött rajtuk.
Gondoltam, eljött az ideje, hogy áttérjek a végleges (build 7600-as) verzióra. A Home Premium változatot szereztem be.
Az asztali gépre feltelepítettem, semmi probléma, minden működik, mint régen a beta-nál és az RC-nél.
Most megpróbáltam felrakni ugyanazt a laptopra is, amire ugyan feltelepült, de nem működik rendesen az Aero - pedig maga a laptop képes lenne rá.
És - ugyancsak - annak ellenére, hogy az DWM működik, nincs letiltva.
A teljesítmény beállításoknál sincs a bejelölhető elemek között számos Aero-s dolog (pl. Aero-betekintés, stb. hiányoznak).
Ezenkívül még egy olyan hibát is tapasztaltam, hogy a tálcára nem lehet rögzíteni újabb programokat.
Ismétlem, ezen a laptopon ezelőtt mind a beta, mind az RC változat hibátlanul működött.
Hogy a felesleges köröket megelőzzem, már itt megjegyzem, hogy már kipróbáltam a regedit-es UseMachineCheck, Blur, Animation-os, "net stop uxsms" és "net start uxsms" módszert.
És - mint ahogy azt már említettem - az services.msc-ben is az DWM (asztalablak kezelőben) automatikus indításra van állítva.
És mégsem működik...
Van erre valamilyen tényleg működő megoldás? -
exodus2 #25037 Mert nem megfelelő a driver, általában amiatt szokott. -
The Best #25036 sziasztok. lenne 1 kérdésem hogy laptopon miért recseg a hang win7 prof, van fent? -
#25035 "Ilyen szennyedék linux van rajta gyárilag."
Se nem szennyedék se nem fos, csak nem tudod használni
Ha Linux van rajta nem hiszem hogy NTFS. :) Partíciót törölni sem enged? Próbáld meg egy linux telepítővel. -
exodus2 #25034 Berakod a win7 dvd-t, bebootolsz róla, és szépen törlöd a partíciót, majd újra létrehozod, úgy sem megy? -
#25033 nem szennyedék hanem fos -
Dobronski #25032 Linux nem szennyedék. -
#25031 Hello!
Szeretnék feltetnni egy Dell Vostro 1015 CD2 laptopra Win 7et, viszont nem engedi egyik partícióra sem, illetve se formázni, se uj partíciót létrehozni sem enged.
MItől lehet? term NTFS hisz zsír új jóféle laptop.
Ilyen szennyedék linux van rajta gyárilag. -
#25030 Kösz, igazad van én nem így kerestem :) -
exodus2 #25029 Akkor nem jól keresel, itt van rengeteg. -
#25028 Win 7-hez honnan tudnék msstyle-okat letölteni? mindenhol csak xp-hez találok. -
#25027 Nekem ezzel se működött :) Leszedtem innen a 7 taskbar tweaker-t és azzal már ki lehet kapcsolni teljesen. -
#25026 -
#25025 Ha esetleg valaki nem szereti az előnézeti képet, alapból csak az Aero teljes kikapcsolásával lehet letiltani, azonban helyi csoportházirenden keresztül kikapcsolhatjuk csak ezt a funkciót, anélkül, hogy az Aerot ki kéne kapcsolnunk.A Windows 7 Start menü (vagy Futtatásba) írjuk be a következő: gpedit.msc
Ezután elindul a Helyi csoportházirend szerkesztő.
Itt a bal oldali oldalsávban navigáljunk a következő helyre: Felhasználó konfigurációja > Felügyeleti sablonok > Start menü és Tálca (User Configuration, Administrative Templates, Start Menu and TaskbarJobb oldali listában keressük meg az A tálca miniatűrjeinek kikapcsolása (Turn off taskbar thumbnails) szavályt, majd kattintsunk rá kettőt.
Majd a megnyílló ablakban kattintsunk az Engedélyezve (Enable) rádiógombra. Kattintsunk az OK gombra a beállítás mentéséhez.A szabály érvényesüléséhez jelentkezzünk ki, majd be. :) -
#25024 Már megoldottam leszedtem azt a pár kilós tweak progit és most már nincs előnézet végre valahára. Nem értem miért nem lehet a winben kikapcsolni rendesen, ha valakinek nem kell. Mindegy a lényeg ,hogy most már nagyjából összeállt a rendszer, bár nem vagyok teljesen elégedett, mert xp-hez képest a játékok pár fps-el lassabbak. -
exodus2 #25023 Rakd vissza a XPt, vagy ne aero témát (így is felsorolja a megnyitott ablakokat) használj. Máshogy nem lehet kikapcsolni. -
Nicola82 #25022 Sziasztok!
Segítségét szeretném kérni egy hozzáértő embernek.
Feltettem a laptopomra windows 7-et, idáig tökéletesen működött a torrent letöltés a gépemen, amióta windows 7-et használok ahogy elindítom a letöltést utorrent klienssel, azonnal bontja a kapcsolatot. A legfrisseb utorrent verziót használom, biztos nem a klienssel van a baj, mert 1-2 ismerősöm ugyan ezt használja ugyan ilyen operációs rendszerrel és náluk működik.
Feltettem régebbi verziójú utorrent klienst és Azureus-szal is kipróbáltam és ugyan úgy bontotta a kapcsolatot velük.
Tuti valami windows-os beállítás szükséges.
Ha valakinek volt hasonló problémája plz írja le a megoldást.
Köszi szépen! -
#25021 Na valami van, mert most nézem a tálca beállításoknál meg be van szürkítve a rész pipa persze benne van, nyilván ezért nem tudom kikapcsolni ezt a vackot. Mit kellene tenni ,hogy aktívvá tegyem? -
#25020 Igen valóban az volt a gond, de pl. a VLC-ben ezt nem tudom megcsinálni csak a KM-ben. Vagy van valahol valami globális beállítás a win-ben?
A tálcáról akármit csinálok nem tudom eltüntetni ezt az előnézeti szart. Már átírtam a gpedit.msc-t behozva amit kell, a tálca beállításánál kikapcsoltam. De mégis felugrik a kis rohadék ablak és engem ez marhára zavar, mert semmi hasznát nem veszem. -
#25019 A videó feldolgozás opciónál a leképezés módját állítsd át. -
exodus2 #25018 Nem lehet hogy sérült valahogyan? Töltsd már el újra.
Ezek közül volt? -
#25017 szerintem igen :D de a többi minialkalmazás működik rendesen... csak ez ilyen -
exodus2 #25016 ActiveX rendesen fel van rakva? -
exodus2 #25015 Ez viszonylag természetes. Hisz rengeteg mindent be kell zárnia, elmenteni, kiírnia a vinyóra a memóriából. Esetleg még frissítést is telepít, stb. Én ilyenkor már nem foglalkozom vele, rányomok hogy leállítás, és már kapcsolom is ki a monitort. -
#25014 hy
indítom el a gépet és a cpu meter helyett ez jelenik meg :O
-
Bal0924 #25013 Hello!
Mi a gond vagy megoldható-e...
A Windows bekapcsolása viszonylag gyorsan megy, de a kikapcsolás majdnem 3-4percig is eltart. Miért?
A kijelentkezés normális, de a leállás felirat sok-sok-sok-ideig látom..
Valami megoldás? -
exodus2 #25012 Akkor a legközelebbit érdemes berakni városnak. Amúgy meg fújhatod, mert nagy általánosságban ugyanazokat az adatokat adják a programok. Persze kivételek mindig vannak. -
Prof William #25011 Abba a win7 alkalmazásba hogy pl a városodban hány fok van hogyan lehet olyan várost berakni amit nem talál? Vagy akkor fújhatom? -
#25010 Sziasztok!
Lenne olyan kedves valaki és küldene privátba egy működő win7 pro64 hun aktivátort?
-
#25009 Megnézek majd egy új drivert hátha csak valami beragadt a winben. -
#25008 Nincs más,ötletem(GF 7600 GS )8.17.11.9562 drivert használok és nincs ilyen gondom (win 7 32 bit.) -
#25007 Nem szoktam ott állítani semmit, eddig mindig jó volt az alap beállítás. -
#25006 Képernyő felbontás legyen a monitorhoz maximálisan beállítva. -
#25005 NVIDIA controll panel videó beállításoknál próbáltad már? -
#25004 Igen, csak nyilván akkor kisebbek a pixelek. -
exodus2 #25003 Próbáld a képernyőt eggyel nagyobb felbontásban, akkor is pixeles a videó? -
#25002 Igen, játék is rendben van csak a film gázos+a felirat olyan mintha valami lerontaná a minőségét, csak azt nem tudom mi csinálhat ilyet. -
#25001 Minden más jól jelenik meg?Asztal-háttér,Képek?