46641
-
#25084 Srácok! Win 7 alatt hol tudom átnevezni a DVD meghajtó betűjelét? -
#25083 eleinte nálam is minden rendben volt...
A fura, hogy a start menüben is ez van, az OOo meg eleve úgy települt fel, hogy több ikon hiányzott. Most persze mind megvan -_-'
Exodus: Mikor láttam, mi van, próbáltam, szép szürke volt az ikon gomb.
Viszont most megnézem, magával az exével mit kezdhetek :D -
exodus2 #25082 Rendszergazdaként telepítetted? Nem próbáltál a word ikonnak másfajta ikont megadni? Aki lusta, az inkább aludjon:) -
#25081 Nálam minden rendben, a Word ikonja jelenik meg. -
#25080 Na hogy én is írjak valami okosságot.
(Ha esetleg valaki már megírta volna, de régen, akkor itt van újra az információ...)
Router-rel kapcsolatban több helyen is olvastam már, hogy egyeseknél a gép bekapcsolásakor, a Windows elindulása után sokára lesz internet (egyeseknél 0.5-1 perc is eltelik, mire lehet netezni), viszont router nélkül, csak a modemmel szinte azonnal van net.
Egyszerű a megoldás.
Meg kell nézni a hálózati kártya (vagy az alaplapi integrált hálózati kontroller) fizikai címét (MAC).
Ezt a MAC-azonosítót le lehet olvasni a kártyáról, vagy az integráltnál általában az alaplapra is rá van nyomtatva, vagy Windows alól parancssoros módban (cmd.exe) az "ipconfig/all" paranccsal.
Aztán ezt az adatot a router LAN beállításain belül, engedélyezett DHCP-nél, lehet megadni a gépnek és meghatározni neki egy statikus IP-címet (az engedélyezett IP-tartományon belül).
A Windows hálózati beállításainál semmit sem kell átírni (legalábbis így nincs szükség rá), maradhat úgy, mintha dinamikus IP-cím kiosztás lenne. -
#25079 ha még ez lenne, de a fene sem állítgatja... telepíteni is hetekig telepítettem merő lustaságból ;) -
exodus2 #25078 Nem tudom te mit csinálsz, nekem ott a word ikonja díszeleg. Szerintem már össze vissza állítgattad a gépet, aztán emiatt vannak a problémák. -
exodus2 #25077 Ha Egyéni témát akarsz, akkor ahhoz előbb patchelni kell a windows témakezelőjét, és utána működnek csak a témák.
Leírás itt. -
Szép. De nem lehetne, hogy a Word ikonja díszelegjen ott? :] -
exodus2 #25075 Ha már annyira sürgős, akkor nekieshettél volna a google-nek, vagy olyan topicnak, ahol a játékkal kapcsolatban megy a téma.
Nézd meg ezt, ezt, és ezt. -
Pers17 #25074 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ha be szeretnék állítani egy témát, aminek adott ablak színe van, a beállítás után ugyanúgy marad az alapértelmezett szín, vagyis a kék, minden más viszont megváltozik.
Tudtok rá vmi megoldást?
Előre is köszi! -
#25073 #25068
Nagyon fontos lenne
THX -
#25072 Bakker...
Az egészben az a poén, hogy azt az értéket pont én töröltem onnan (meg a piffile-ból és az InternetShortcut-ból, hogy eltüntessem az ikonokról a nyilacskákat, de a fene sem gondolta, hogy így már az ikonokat nem lehet a tálcára rögzíteni...
Kössz, már megint tanultam valamit. -
exodus2 #25071 Próbáld meg ezt:
1. Futtatás - Regedit
2. HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile
3. Csinálj egy új karakterláncot IsShortcut néven
4. Indítsd újra a gépet
-
#25070 Már említettem, hogy sem a jobb egérgombos módszer, és az ikon tálcára húzása sem működik.
(ott a kis áthúzott piros tábla)
-
#25069 húzd a tálcára a parancsikont és akkor jó lessz -
#25068 Valakai tud arra mgoldást hogy nem hivatalos Lineage 2 serveren tolnám a gémet de l2.bin hibával sosem tom elinditani
Azon kivül hogy official serveren toljam XD
Valaki tolja a gémet esetleg Win7en? -
#25067 A következő kérdésem a Tálcával kapcsolatos:
Amikor feltelepítettem néhány napja a Win7-et, akkor még lehetett további programokat rögzíteni a tálcán (a futó program ikonján a tálcán jobb egérgombos menüből vagy az ikon tálcára húzásával), de mostanra eltűnt ez a lehetőség.
Hogyan lehet ezt a funkciót újra működésre bírni?
Egyáltalán miért tűnhetett el ez a lehetőség?
A már rögzített programok rögzítését fel lehet oldani (de utána újra rögzíteni már nem lehet):
Az éppen futó programokat már nem lehet rögzíteni, csak az ablakot bezárni
-
#25066 Jobb klikk->Minialkalmazások->További alkalmazások online vagy vmi ilyesmi. És a nyelvet a weboldalon állítsd angolra. -
exodus2 #25065 Igen! És még a google is ott van, a gadget, és a widget szavakra kell keresgélni. -
#25064 Tudtok valami oldalt ahol vannak "mini alkalmazások" ? -
exodus2 #25063 Azért tedd csak fel, és meglátod hogy mégsem ez van, már ha alap windows7et használsz. Mivel ebben lehet lapozni, és hozzáadni RSS-t, míg a beépítettben csak az IE-ből tudja szedni a hírcsatornát, és másként kell váltani. És még skinezhető is, nem úgy mint a beépített. -
#25062 nekem ez volt benne alapból :)
google -t ismerem, csak hátha itt vki használ vmilyet és tud ajánlani személyes tapasztalat után egyet -
exodus2 #25061 Mondjuk ez. De google a barátod, és ott találhatsz többfélét. -
#25060 Létezik vmi normális rss reader gadget win7re? A gyári ami benne van nem nagyon tetszik. Olyat keresek amibe több feed -et is hozzá lehet adni, lapozgatni köztük, és vmi emberi kinézete van :)
Vki tud ilyet? -
exodus2 #25059 Mivel történtek változások a beta, és az RC óta a windowsban, emiatt nem értem miért lenne a windows hibája, hogy javítottak a drivereken, esetleg teljes egészében át is írták azt.
-
#25058 Az én felfogásom szerint inkább a Windows hibája.
Azért az nevetséges, hogy a build7600-nak nem jó az a driver, amely tökéletesen jó volt a beta-hoz és az RC-hez...
Ez inkább visszafejlődés. -
#25057 Tehát mégis driver gond volt. :) A VGAhoz érdemes egyébként a chipgyártótól (intel, ati, nv) külön letölteni a drivert. -
#25056 Mint már említettem, van (volt) fent VGA-driver - ugyanaz, amelyiket a beta-hoz és az RC-hez is használtam probléma nélkül.
Ez abból a Vista-s driver-csomagból van, amit rengeteg helyről lehet letölteni, és tudtommal csak az az egy verzió létezik.
De most hosszas keresés után találtam egy "Windows 7 drivers" csomagot - egyetlen egy helyen a nagy internetben - laptopomhoz.
Szóval, hogy más már ne tépkedje a haját miatta, mert neki is Fu-Si Amilo Li1705-ös laptopja van, itt az említett driver csomag (nem tudom, meddig lesz itt):
http://rapidshare.com/files/244422094/Windows_7_Drivers_for_Fujitsu_Siemens_Amilo_LI_1705.zip
Egyébként ezzel már rendesen működik az élményindex értékelés is. 2-es lett, pont a VGA miatt...
Szóval megoldódott, köszönöm mindenkinek a segítséget - illetve az "ötletelést"... -
#25055 VGA drivert tettél már fel? Miért nem?:D -
#25054 ja onnan töltöttem
-
exodus2 #25053 "Kiegészítés: Utólag kiderült, hogy az AMD a Catalyst Control Center verzióját elfelejtette módosítani, így nem a 10.1-es verziószámot írja ki az információs modul. Ez természetesen a meghajtó működését nem befolyásolja"
Tehát ha a legújabbat töltötted le innen, akkor a 10.1es van fent. -
exodus2 #25052 Hát nem tudom te honnan szedted a drivered, de a 10.1es az 2010.01.27.ei dátumú, ez meg 2009.12.11. tehát amit felraktál az régebbi. -
#25051 valaki aki feltette 4850-re az új drivert megnézné hogy neki is ezt irja e ki
-
#25050 hali win 7 x64 re feltettem az új catalist drivert (ati 4850) és a grafikus szoftvernél ezeket írja Illesztőprogram csomag verzió 8.69-091211a-094296C-ATI
Catalyst™ verzió 09.7
Szolgáltató ATI Technologies Inc.
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.994
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
Direct3D Verzió 8.14.10.0723
OpenGL Verzió 6.14.10.9252
Catalyst™ Control Center verzió 2009.1211.1547.28237
ez a 10.1-es driver lehet vagy régebbi -
Petike954 #25048 Nincs frissebb videókártya driver esetleg? -
#25047 De mint az látszik, legalább a tálcán a programok rögzítése működik, csak az Aero peek nem. -
Petike954 #25046 Próbáld a 7Loader 1.76-al, nekem ez bevált. -
#25045 Bocs, hogy ilyen sokára válaszolok, de próbaképp felraktam egy Ultimate-et is a laptopra, de a probléma ugyanaz.
A VGA driver ugyanaz, amit már a beta-nál és az RC-nél (b7100) is használtam, amelyeknél rendesen működik az Aero a laptopon.
Ezért nem értem, hogy a b7600-as miért xaraxik ugyanezzel...?
Az élményindexet nem tudtam lefuttatni sem a Home Premium, sem az Ultimate alatt, mert kiakad a windows media-nál.
Na most akkor mi van...?
Ez történt:
-
#25044 az alap win 7-eset használom... lehet sérült, ezt le lehet szedni vhonnan? :D