46641
  • Orbi76
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám hogy a mobi mouse program windows7 alatt akármilyen böngészőben nem működik. Wordben, adobe reader ben tökéletesen működik. Remélem tudtok valami megoldást. Előre is köszi.
  • huncsik
    hangkártya bocs! ok köcc a segítséget!
  • janika1972
    Mi a az a gangkártya? Valami gengszterbelépö?
  • exodus2
    A gyártó, tehát minden eszköznek a saját gyártójának honlapján kell megkeresni a szükséges drivert ami windows7es legyen lehetőleg. Vista-s driver is működik nagy általánosságban, de a win7es lenne az igazi. Arra figyelj, hogy 32 vagy 64bites windowsod van, és annak megfelelő drivert szedj le.
  • huncsik
    hello!
    Sikerült felraknom a win7 et és abban szeretnék segítséget kérni hogy ha a rendszer magától nem rakja fel a gangkártyát meg ezeket akkor azt hol lehet bekapcsolni hogy magától föl rakja?
  • 590227
    Igazatok van,csak mivel W7 fut rajta,azt hittem előrébb jutunk.Hibakódok:100,101,102,110.A programinditásoknál jelentkezik a teljesitmény csökkenés.A hardver környetet erős.Köszönöm a segitségeteket,türelmeteket.Az MS sem tud megoldást.
  • bon
    Kérném, hogy térjünk vissza a Windows 7-hez.
    Szeritnem a winyóról már újabbat nem lehet neki mondani, adatmentés és mehet gariztatni.
  • MerlinW
    Miután a fej nem érintkezik a lemezezzel, nem valószínű. Olyan szintű érdesség nem jellemző. Persze minden megeshet. Én inkább anyagfáradás, hibás mágnesezés, stb-t tudok elsősorban elképzelni. Olykor előfordul, ez gyártófüggetlen.

Láényeg, hogy ne használd a lemezt. Egy körben ments le róla mindent, ami kell, majd küldj rá egy teljes formázást, a végén kiderül mennyi a valós hibás szektor, használható-e még a lemez. Mondjuk a S.M.A.R.T. jelentés alapján kuka.
  • 590227
    Nagyon köszönöm,de 1350db teljesitmény hibát naplózott a legutóbbi törlés óta,fele kritikus.Vizsgálják meg a szervizesek,a HDD-t.Felületi érdesség lessz a merevlemez baja(tányérhiba?).
  • MerlinW
    Event viewer--->Application--->Wininit

A köv. parancs ellenőrzi és amit tud javít. Legalábbis átmozgatja a hibás szektorokról az adatokat, így azok menthetők lesznek:

1. start/keresés -> cmd jobb klikk adminként
    2. CHKDSK C: /F /R
    3. reboot ha kéri
  • exodus2
    Próbáld a Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Windows-naplók -nál megkeresni, hátha oda menti.
  • 590227
    Aqua.Szinte azonnal válaszoltak a panaszunkra,hogy vigyük a szervizükbe.Én azt hittem,a W7 naplózza a CHKDSK-t.
  • [HUN]FaTaL
    Nyomorék kisker .

A nagyker pedig elfogadja, tapasztalat.

Akkor vidd be a vinyót, teszteljenek ők. Úgyis szar lesz.
  • 590227
    Köszönöm,de azt nem fogadják el.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább a HDSentinel cuccait nyomtasd ki.
  • huncsik
    de akkor honnan tudnám letölteni normálisan a ultimate boot cd t?
  • huncsik
    nem vár 5 mp et csak 1 et és utána tölti asz xp t de korábban várt 5 mp ezt!
  • 590227
    Köszönöm,rendelünk egy új HDD-t,és mentünk mindent.Esetleg hol naplózza,a CHKDSK-t,hogy kinyomtassam?W7 X64.
  • bon
    Én szertem a GameStar magazint, havonta meg is veszem, de játékon kívül más cikkekben nem tartom mérvadónak.
  • V43 1105
    Gémszart hagyjtáok a bús... az az újság, hogy mint a legtöbb hazai számitógépekkel foglalkozó "szaklap" egy rakás.. hagyjuk is.. inkább fórumoz, figyeld a netet
  • bon
    Igen.
  • bon
    1. Gamestart-nak nem hinnék, már a Windows 7 Sp1-et is igérgette a cikket író srác ez év elejére. De mégis semmi hír még róla.
    2. "Érkezhet" tehát még közel se biztos, hivatalos megerősítés nincs.
  • [HUN]FaTaL
    Mindenből előfordul hibás darab, nekünk WDvel voltak gondok.
  • [HUN]FaTaL
    Adatmentés, gari.
  • 590227
    Köszönöm,írtam az AQUA-nak,4-5 nap szervizt írnak.Még kiváncsi lennék mások véleményére is,hogy ez a CHKDSK gond mitől lehet.Egyébként napokig is megy a gép,csak néha belassúl,ilyenkor biztosan CHKDSK-val indul.
  • exodus2
    Szerintem gariztasd, samsungnak utána kell nézni mit érdemes venni, mert utóbbi 1-2hétben nem te vagy az egyetlen aki panaszkodik rá. Ez nem win7 hiba.
  • 590227
    Megint kérném a segitségeteket.Rendszeresen,menet közben írja,hogy futtassam a CHKDSK-t.Már kb 2/3-ad arányban CHKDSK-val indul a rendszer.A HDD Samu 500GB 2009 05. havi.HDSentinel, olvasó egység hibát jelez.1 bad szektor,8 várható,állapot 94%.Tippem sincs.
  • [HUN]FaTaL
    "én fel se tettem a vistát! sem a 7et"

ezekután érdekesek a kérdéseid :)

Talán olvasgass a témában hogy miben jobb a 7 mint az ócska, elavult XP.
  • SzocsA
    én fel se tettem a vistát! sem a 7et 2éve xp van a gépemen úgy hogy nem volt közben instal! csak az SP3at húztam rá . 2 éve vettem új gépet előtte is xpm volt! és az is marad akárhány winfos jön ki!
    kékhalál is csak 3 × volt de az is csak a tuning miatt!

csak azt csinálja mint az EA a fifával új kép egy két kis újítás és 12000 ft ért megveheted minden évben újra!

1. amire átállnának megismernék jön egy új! ki lenne javítva az összes hibája vagy legalábbis nagy részük!
    2. ezzel több bevételt nem fognak elérni mivel pont a wareznak kedvez mert ki az a fasz aki 40000 vagy több lóvét kiad érte! minden évben
    3 miben lesz jobb a 8 mint a 7? a 7 miben jobb mint az XP
    4. és hiába próbálják ezzel is növelni a hardver eladások árát hogy nagyobb gépigény kell neki cseréld le a régi konfigodat!
    5. szerinted egy cégnél minden évben költenek majd új oprendszerre X összegeket, vagy lecserélik a gépeket. főleg a mostani helyzetben!
  • LoDMaSt
    Te lehetsz az a balf@sz, aki vistára is váltott rögtön, aztán csak sírt, hogy nem megy neki semmi.
  • [HUN]FaTaL
    Ó istenem a kommentek, a sok gyökér. Ki mondja hogy amint kijön az új váltani is kell?
  • simonl #25496
    Sziasztok,

A 15-65747 -es a végleges és boltokba került Windows 7 Home Premium magyar nyelvű verzió??
    Ha ezt töltöm és tisztán telepítem akkor tudom aktiválni a DELL től kapott legális kóddal?

Köszönöm
  • SzocsA
    HEHE már elavult oprendszer ez is!
    Jövő nyáron érkezhet a Windows 8?
  • Zoli007
    Én rögtön kicsire állítottam az ikonokat, a nagyítást is visszavettem 125%-ról 100%-ra. Nekem úgy tűnik több hely kell neki. Mindegy, majd ha meglesz a 22-esem, adok neki második esélyt.
    A linket amit a nyomtatóra adtál, láttam én is ezelőtt. A probléma nem az, hogy nem települ fel, hanem hogy el van csúszva a fekete és a színes. Egyértelmű driverhiba.
    TCP/IP nekem is így nézett ki, merthát ugye ez a default.
  • exodus2
    És még ez is a nyomtatóhoz tartozik.
  • exodus2
    Igen, 1024x768ban használom, xp-t is abban használtam. Az ikonokat lehet kicsi-re állítani, akkor így is kinézhetne az asztalom. Itt van néhány próbálkozás a Hp 3420as nyomtatóhoz, a legutolsó hozzászólás szerint sikeres volt. Ha a hálókártya driver megfelelő, akkor a DHCPvel sem szabad gondnak lenni. Legtöbb esetben a routerrel rendelkezőknél nincs valami jól beállítva. Nekem így néz ki a TCP/IP beállítás, mert routerről kapok az ip-t DHCP-n. Előtte RC-n, router nélkül Invitel ADSL-em volt, és ott is tökéletesen ment minden.
  • Zoli007
    OK. Vegyük sorra: 1024x768-ban használod? Mert én igen, és ott bizony eléggé helyszűke van az asztalon. A nyomtatóm DeskJet 3420. A HP driver nem veszi figyelembe a kalibrációs beállításokat, ha tudsz rá megoldást megköszönöm, de én nem találtam. DHCP-vel nincs gondod? Jó neked. Nekem, meg jópár embernek van, és erre sem találtam még gyógyírt a fix IP-n kívül.
  • exodus2
    Furcsa hogy pont említed, mert nekem is 17es CRT-m, szintén HP nyomtatóm (persze nem ezeréves) és a DHCP-vel sincs gondom, sőt ez már egy 6 éves gép, és tökéletesen fut az Ultimate verzió is rajta, még a legújabb játékokkal (Avatar, Mass Effect 2) is tudok játszani. Aki ért hozzá az be tudja állítani, azok meg akik csak sírnak azok maradjanak az Xp-nél, nem kötelező váltani. Ti veszítettek, nem mi.
  • Zoli007
    Ne haragudj, de ez marhaság! Én pl. próbálkoztam 7-sel, de mivel csak 17-es CRT-m van, ezért élvezhetetlen a kis felbontás miatt. Nem beszélve hogy a HP-nak köszönhetően nincs normális driver a nyomtatómhoz, aztán a DHCP-vel is gondjai vannak. Szóval az én véleményem, hogy a Vista/7 pont hogy a hozzá nem értő embereknek van kitalálva.
  • exodus2
    És mit ír ki? Mert vagy 5 másodpercig kell mutatnia hogy nyomj egy gombot ha bootolni akarsz. Ha nem azt írja akkor valami gond van a lemezzel.