46641
  • kirol
    Fel hát. Szépen ott van a sajátgépben, fényképezőgép, majd külső meghajtó.

A TC-ben meg semmi.
  • exodus2
    Külső? Nekem pl. telefont usb-kábelre rátolom, és simán tudom böngészni totalcommanderrel. Driver nem kellene hozzá? Felismeri a windows?
  • exodus2
    Nem bántásképp, de nem értem, miért jó 3-4 ablakon keresztül bámulni az útvonalat ahogy eljutsz x helyre a start menüben. Persze ez megszokás kérdése, de nekem nem hiányzik.

• kirol
    Azt hogyan lehet elérni, hogy a W7 a fényképezőgépet nem küldő meghajtónak lássa?

Mert így a Total Commanderben nem jelenik meg a meghajtó.
  • xNoodlex
    Köszi szépen! Így megszűnt az egyetlen dolog, ami nem tetszett a Win7-ben. :)
  • huncsik
    ahha! Tudnál küldeni egy linket ahonan letudnám szedni a működő aktivátort?
  • bon
    Már ha nem legálisan van meg akkor.
  • bon
    Nem jó az aktivátor.
  • huncsik
    hello!

Az mért van hogy aktiváltam a win7 et és még mindig azt írja ki hogy 30 nap van hátra nem azt hogy aktivált?
  • exodus2
    Csak kipróbálás miatt felraktam, demo verzió. Firefox-xal és IE-vel is működik, nem kell semmit állítani. Sőt telepítéskor van firefox plugin is amit felrakott. Lehet elavult verziót próbálsz felrakni?
  • exodus2
    Mintha rémlene valami hogy a böngészőket külön be kell állítani a mobimousennál. Amúgy a ClearTypeot nem szereti, szóval ha be van kapcsolva, kapcsold ki.
  • exodus2
    Nem kell semmilyen kodek pack. Csak normális lejátszó! Vlc player, Media Player Classic - Home Cinema, Kmplayer, Bsplayer.
  • Orbi76
    Szia BON!
    Probáltam a mobimouse-t elindítni az összes kompatibilis módban de úgy sem működik a böngészőkben.valami más ötlet?
  • Scania R580
    Tudnátok adni egy működő codec pack-ot sevenhez?
    Előre is thx!
  • webibebi
    rendben köszi szépen
  • bon
    megnézni a kék képernyő tartalmát, hogy mit ír. letöltöd a BlueScreenView progit és elvileg támpontott fog adni, hogy mivel vannak gondok. A képernyő tartalmát ide bemásolva talán tudunk segíteni.
  • webibebi
    sziasztok!az volna a kérdésem h kb 1 hónapja raktam fel a laptopra a win7et azt kikapcsol magátol és azt irja ki h bluescreen error.van h fél óra múlva van h 1óra múlva vagy akár 3óra múlva!mit lehetne csinálni?
  • nuskingb
    Rendben köszönöm szépen.
  • bon
    Windows\SoftwareDistribution\Download, ide tölti le a frissítéseket a Windows

Amúgy hely felszabadásra a beépített Lemezkarbantartó is használható időnként elég sok helyet tud visszahozni. Na meg természetesen a felhasználói fiókhoz tartozó Temp mappa tartalma is törölhető.
  • nuskingb
    értem, pedig tudatosan biztos hogy nem állítottam be a számtalan nyelv letöltését. amit leszed, tudom törölni ha nem kell?
  • bon
    Magától tuti nem szedett le több száz mb nyelvi fájlt. Csak akkor szedi le ha te külön engedélyezted az update-ben.
    Frissíteni meg kell!
  • nuskingb
    köszi szépen. advanced system care progit próbáltam, de szinte tele marad a temp. viszont talált sok mást, amit állítólag törölt. jobb az általad ajánlott? esetleg abban tudtok segíteni, hogy az automatikus frissítéseket hova teszi a gép? leszedett pl több száz mega nyelvi fájlt, nem kell semmire. érdemes egyébként frissitgetni? köszi
  • MerlinW
    Termeszetesen gyorsabb a dolog ha kulon hdd-n vannak a jatekok (tobbet kell rohangalni a a fejnek), az mas kerdes, hogy mennyivel. Gyors vinyo eseten nem annyira eszreveheto, mig lassabbak eseten igen.
  • DarkSector
    áh thx az infot...aszittem ez is befolyásol picit.
  • BIZ0906
    Nekem minden egyben van semmi lassúságot nem veszek észre. Persze játékok külön mappa max ennyi.
  • DarkSector
    szerintetek mi a jobb?
    ha c az egyik vinyó, és monnyuk d-n vannak a játékok, egy másik vinyón? vagy most 1 vinyó van szétosztva c és d-re és igy megy c-n rendszer, és d-ről a játék....
    ez így lassabb? létezik hogy ettől néha szaggat a játék?
  • MerlinW
    Pont erre való a disk cleaner
  • nuskingb
    üdv! win 7ben is törölhető a rejtett temp mappa tartalma? windows, vagy a felhasználói fiókokban található temp? ugyanis nem kevés cumót pakol oda.

töröltem belőle és az asztali ikonokból néhány eltünt. mégis törölni kéne, mert pl nero után másfél giga maradt benne.
    köszi
  • bigapó
    jaja. úgy a leggyorsabb és tök jó megoldás. most pl a BC2 Beta-t is a játékok közé rakta, magától. menüben meg alig találtam meg. de igy két katt és már indul is. nem raktam ki ikonba, mert annyira nem volt fontos:) de igy is hamar megvan:)
  • bon
    Nem kell kiigazodni az új start menün, sőt kattingatni se kell benne, a kereső sávba be kell írni a keresett program nevéből egy-két betűt és máris indítható.
  • janika1972
    Jobban ki lehetett rajta igazodni,mint a mostanin.
  • [HUN]FaTaL
    Azt a szart? omg :D
  • bigapó
    érdekes, hogy a mai gyorsan fejlődő és változó világban miért ragaszkodnak emberek az ilyen tök lényegtelen dolgokhoz és nem váltanak egy jobb, használhatóbb formára, témára ( persze akad ott is kivétel és rossz verzió)
    az egyébként fontosabb értékek meg kurva hamar feledésbe merülnek...mindegy, nem filozofálunk.

Én pl egyszer olvastam arról, hogy nézzük meg milyen ha széles képernyőn jobb oldalra kerül a Tálca, mennyivel hasznosabb odarakni és azóta úgy használom, megszoktam, megszerettem, és nem váltok vissza :)
  • aate
    Én sem ,de vannak akik hiányolják :)
  • bon
    Semmi pénzért nem térnék vissza a klasszikus startmenühöz, mióta a Vista-ban megjelent az új.
  • aate
    A Microsoft pénzügyi beszámolója szerint 2009 utolsó három hónapjában 60 millió darab Windows 7-et értékesítettek, amely így minden idők leggyorsabban növekvő operációs rendszere lett. Ennek köszönhetően hazánkban is már több gépen fut, mint a Windows Vista, míg világszinten a Net Applications adatai szerint a felhasználóknak 7,57 százaléka tért át az új rendszerre.
  • aate

klasszikus startmenü win 7 alá
  • bigapó
    szerintem Win7 jobb, mint az XP...de ez olyan, mint az autó. a Mercedes is jobb, mint a Trabant, mégis sokan a Suzuki-t használják...
  • morcosqtya
    Létrehoztam egy ___t3mp0rary könyvtárat, amit nemrég töröltem, erre folyamatosan visszapakolja!!!???? (mindig újraképződik, üresen!)
    WTF???
    Vélemény?
  • bon
    Kompatibilis módban próbáltad futtatni?