46641
-
mardal #26293 Sziasztok
Nekem olyan problémám volna hogy még kb fél éve feltettem egy win7 próbaverziót,teljesen jól működik de pár napja kiírta hogy készítsek biztonsági másolatokat mert lejár a win.Feltettem ezt e win7 loadert,a rendszernél kiírja hogy aktiválva van a windowsom de mésig kihozza ezt az üzenetet.Ha nem teszek fel pár napon belül valamilyen másikat akkor teljesen leáll az oprendszerem?teljes újratelepítés nélkül lehet frissíteni pl egy msdnaa féle win 7re? -
#26292 nekem ma simán felment mind,biztos valamivel ütközik. -
#26291 A frissítésekkel nekem is gond volt, nekem felment mind de amikor újra indult a gép Kb.4-5 percig csak a nyíl volt meg a nagy sötétség se tálca se asztal, semmi. Egyből kivert a víz, de nagy nehezen vissza jött minden. -
#26290 Úgy látom a leglogiksuabb helyre sír a frissítés ha naplózik, eseménynaplóba. -
#26289 Sajnos nem.
A frissítés szerintem valami programmal akadhat össze, mégpedig olyannal ami már rendszer indítás során elindul. Ugyanis 2x már sikerült elérni azt, hogy felment a frissítés majd újraindítást kért és az újraindítás után a töltésnél vonta vissza a rendszer a frissítés hibára hivatkozva. -
exodus2 #26288 Felhasználó/Dokumentumok? -
#26287 Helo.
Lenne valami gond.
Van egy webcamom: Ez.
Vistát irja h támogatja, felment Win7re is. Minden jo stb..de az Msn az nem mutatja, se az eszközkezelö, hogy belenne dugva. Pedig bevan, amikor a saját softjával inditom, akkor mutatja a képet stb..
Valami?=/ -
#26286 Na szívat az eggyik ma megjelent frissítés, nem akar feltelepülni: KB976264 hibakód: 80070643. Amúgy a msu kiterjesztésű fájl hova teszi a napló fájlt ha engedélyezem a naplózását? -
#26285 Mint xp-nél is, vezérlőpult/rendszer/rendszervédelem vagy speciális rendszerbeállítások. Lapozóáfjlt nem ajánlott kikapcsolni. -
torok6 #26284 És hol lehet őket kikapcsolni? -
#26283 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, hogy barátnőm gépe nem tud az internetre kapcsolódni. 651 -es hibát ír. Az szeretném megtudni ,hogyan lehetne ezt a hibát orvosolni?
A számítógép nincs előttem és az én gépemen, még nem 7 van. Így ha valakinek van megoldása, azt megköszönném, hogy lépésről lépésre írná le ,hogy eltudjam később magyarázni telefonon. -
#26282 Kilehet kapcsolni őket .. -
torok6 #26281 Meg az is ha telepítek valamit akkor hol följebb megy a winyó hol meg lejjebb -
torok6 #26280 és ezekkel nem lehet semmit kezdeni lapozófájl, biztonsági mentés -
exodus2 #26279 Ezzel akarja a Microsoft hogy nagyobb vinyót, sőt új gépet vegyél... gonoszak ám azok.
64bites home premiumod van. 2 program files, 1-2 gb lapozófájl, 2-3 biztonsági mentés, játékok, programok, és simán megvan a 15gb. -
torok6 #26278 Home Premium van nekem -
torok6 #26277 Mert össze számoltam hogy menyi összesen és nincs rajta annyi cucc amennyit mutat -
exodus2 #26276 Ha ultimate-d van, akkor az pont jó, ezen ne csodálkozz. -
exodus2 #26275 Mérete, mennyi? Mert ha nem tudod honnan veszed hogy 15gbot csal?:) -
torok6 #26274 14,1gb -
torok6 #26273 hogy érted? -
exodus2 #26272 Lapozófájl, biztonsági mentések, stb... miért mennyi a teljes windowsod? -
torok6 #26271 Nekem csal a windows 7 15gb-ot a winyóbol meg mindig veszi le az mért van? -
#26270 vista egyes verzióit PL:home prémiumról lehet közvetlen frissíteni win 7 home prémiumra, De xp-röl win7-re nem, csak új friss telepítés. -
#26269 windows 7 összehasonlítás -
#26268 Pont most voltt flash player frissítés is XDXD
Flash Player 10.1.51.95 Beta 3 (IE)
Flash Player 10.1.51.95 Beta 3 (Non-IE)
filehippo.com -
#26267 Jó már ezt is kitaláltam -
#26266 Mind1 már megvan. De az egyik oldalon azt írják hogy ''...Frissítő-telepítést csak Vista-ról lehet végezni XP-ről nem...''
Ez pontosan mit jelent? -
#26265 Aha. Azért nem linkelnél egy oldalt ahol leírják a különbségeket mert én sehol nem találtam -
#26264 Azért a Flash se kutya. És a Flash-nek van mitől tartania. -
exodus2 #26263 Elég neked a professional, vagy a home premium. -
#26262 Kösz. ÉS melyiket érdemes felrakni az ultimate-et vagy az enterprise-t. gondolom mind kettő van maygarul is -
exodus2 #26261 1. Általában nem tudhatod, mert attól hogy azt írja hogy biztonsági frissítés még kiütheti a cracket, tehát újra kell crackelned. De a biztonsági frissítések sokszor hasznosak, tehát érdemes felrakni. A WATU updatet viszont egyenlőre kerülni kell: KB971033
2. Ez is windows, az is:) Igazából a Vista-hoz hasonlít jobban, de tulajdonképpen az alap dolgok mind ugyanott vannak. Egyedüli nagy változtatás a rendszergazda jogkör gyakorlásánál van, ill. szebb lett, és néhány dolgot változtattak a kinézeten, használaton, de szerintem az előnyére.
3. Alkalmazkodás kérdése, ha megtetszik, utána abba sem akarod hagyni. -
#26260 Csá!
Kérdeznék pár dolgot. Most akarok W7-re váltani (warez). Honnan tudjam majd hogy melyik frissítéseket tehetem fel és melyikeket nem?
És kb menyiben tér el az XP-től és nehéz-e átszokni? -
#26259 A silverlight meg nagyon proci igényes,még nem ellenfele a flashnek. -
#26258 Kb 971033 egyenlőre csak mauálisan tölthető le ha alaki ellenörizni akarja az Op. eredetíségét.valószinű majd az sp 1 elött jön.Egyenlőre még lehet frissíteni.Tegnap nekem 5 frissítés jött,amit fellehet(kell) rakni. -
#26257 Köszi. -
#26256 Nekem sem volt a frissítések között ez a cucc! -
exodus2 #26255 Vezérlőpult - Windows update - És ott az x db választható frissítés elérhető (zöld pajzs pipával alatt) -
#26254 Láma kérdés, de ezt a képernyőt hogyan lehet behozni? Telepítéseknél csak olyat találtam, hogy letölt és telepít.